O faʻaseʻe faitotoʻa o potu potu ma o latou lava lima: foliga

Anonim

Aua o se faʻapitoa tino, e mafai ona e faʻatupuina le faitotoʻa tuʻituʻi faitotoʻa ma o latou lava lima. Faʻaogaina o ia faʻamatalaga e fesoasoani e fuafua ai le faʻaaogaina o le potu o le potu. Ina ia mafai ai ona faia se faʻapipiʻiina oe lava, tele taumafaiga o le a le manaʻomia.

O faʻaseʻe faitotoʻa o potu potu ma o latou lava lima: foliga

Peni mo le ata lafoia.

O nisi foliga o le mamanu

A o le i faia se fofo ma faapipiiina faʻasolo i totonu o faitotoʻa faitotoʻa, e le afaina ai le suʻesuʻeina uma o latou itu lelei ma le lelei o latou itu. O nei mea e faʻaosofia ai taimi i le faʻagaioiga ma le latou nofoaga i totonu o le potu.

Malosiaga o ata lafoia:

  • E le i faia se mea aoga o se nofoaga aoga o fale nofomau ai;
  • Ona o le leai o se faitotoʻa faitotoʻa, e le o ni mea mataga faapea o le faitotoa faapea, o lona uiga o le a latou le mafai ona fasia;
  • O le malamalama lelei o le tatalaina ma letiga faiga, ae naʻo le tuutuuga o galue ma tausi taimi mo le kitara o faʻatauga;
  • A manaʻomia, e mafai ona faʻaauuina le faitotoa ma otometi;
  • O le faitotoʻa o le Mauga o tekonolosi o lona uiga i le leai o ni tapulaʻa ma o latou lava lima, ae i lea taimi e tatau ona manatua ai taʻiala a tagata uma e ono maualalo ai le tuufaatasia.

O faʻaseʻe faitotoʻa o potu potu ma o latou lava lima: foliga

Mechanisms mo le potu o loʻo puʻeina faitotoa.

Itu vaivai o le sliding faitotoa:

  • E le lelei ona puipuia e le masini o ia leo i fafo atu o leo i totonu o le potu, pei foi, e ui foi i le mea moni o le tali a le faitotoʻa, o loʻo latou le malulu pea;
  • O sea faitotoa o le mea e le talafeagai mo le sao o le oloa, ae i totonu o le fale o le atunuʻu e mafai ona faʻaaogaina e o ma ulufao ai i le puipuiga;
  • Ae, ona o le uluaʻi faʻatulagaina o faitotoʻa, o loʻo iai le maualuga o faitotoʻa nofoaga, o le mea lea e tatau ona faʻatinoina o le ASAVAS.
  • E mafai ona tulaʻi mai Frames mai le meaafale tuʻutuʻuga i tafatafa o le amataga.

Sliding dorn systems

Faitotoa e mafai ona i ai se eseʻesega e le gata i le mamanu i fafo, ae faʻapea foi le ituaiga galuega. O le faʻavae o ia oloa e aofia ai faʻaola o le 'au, o le pito i luga poʻo lalo ifo o le faitotoʻa ma le faitotoʻa (tasi pe sili atu).

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona maua le vai i luga o le togafiti? Fitu auala e maua ai vai

O faʻaseʻe faitotoʻa o potu potu ma o latou lava lima: foliga

Scream spetener sliding faitotoa.

O ata taʻitasi e mafai ona i ai le 1-4 livi, e ese mai pe o le pito i luga, pe lalo (ma mafai uma uma) taiala ma faitotoʻa poʻo le faitotoʻa. E tusa ai, e pei foi o mea faʻaopopo masini i fafo atu o loʻo fuafua mo le teuteuga o faiga, o fale talafeagai, lelei ma tinoitupe.

Nofoaga totonu ma a latou lava lima e mafai ona e faia ituaiga nei:

  • faitotoa o le faitotoa;
  • faasolo atu i le faitotoa o le kasa;
  • tasi-lua-tolu ma le fa-digelity taulaga;
  • Leitio-valiina faitotoa.

Maea o le faasolo

Talu mai le faʻaseʻe faʻataʻitaʻiga o se ata muamua o le ata, o le mea moni, e manaʻomia se talafeagai talafeagai. Faʻaauuga o taʻele ma ni vaega, ua faʻaofiina i latou "ina ia latou le faʻalavelave i le avanoa avanoa, aemaise lava pe a tulia le faitotoʻa i totonu o se nii. Ma loka o loʻo faʻaalia i se tulaga saʻo.

E tele taimi, o le ata puʻeina o loʻo i ai se faʻavae ua faʻatulagaina mo le faʻataʻitaʻiga. Ae i le taimi lava lea, pe a e manaʻo, e mafai ona e suia ai i le tasi e te fiafia i ai. Ae e tatau ona manatua aʻo leʻi avea se tulaga faʻamoemoe e sili ai le fefautuaai e feʻoaiʻi ma tagata atamamai, aua e le tutusa uma fale teu oloa i faitotoʻa.

O faʻaseʻe faitotoʻa o potu potu ma o latou lava lima: foliga

Faʻaleaogaina le faitotoʻa faitotoʻa.

O le uluaʻi metotia o le tatalaina o le tapoleni o loʻo tuʻuina atu e rollers faʻapitoa i luga o auala. Soʻo se ituaiga faitotoʻa, faʻalagolago i le auala o le tatalaina ma le numera o ie, e tasi i le tasi poʻo le isi ituaiga o auala ma lona numera numera o taʻiala. E aʻafia foʻi le mea mai le mea e faia ai le tapoleni, ona e mafai ona eseese tele i le mamafa (tioata o le a sili ona mamafa nai lo laʻau).

O nisi faitotoa o loo matala ai le faʻavae faapitoa (o gettodia ma faitotoʻa-faʻaiʻuga), o le faʻatauina o le faʻatauina e le gata i le faʻatauina o le itu saʻo o le gaioiga.

I itu taua, e pei o se taʻiala ma loaʻau ua le mafai ona faʻaolaina. Ua latou mautinoa le faʻatuatuaina ma le mautu o le faʻagaioiga o le fausaga. E matua taua lava lenei i le tioata faitotoʻa ma fausaga mai le faʻatusa o le faʻatusa tele, 'ua faʻapea foʻi' ona manaʻomia ni taʻiala mamao.

Tusitusiga i luga o le autu: tamai fasi pepa: O le a le mea o iai, le lelei ma le faaletonu o mea

Faʻafefea ona fai se potu faʻaalu?

Ae le i faia ni potu faaopoopo i ou lava lima, e tatau ona e iloa e uiga i filifiliga mo lana faʻapipiʻi.

O faʻaseʻe faitotoʻa o potu potu ma o latou lava lima: foliga

Faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa.

  1. Vavaeeseina o nofoaga tutotonu. E tele ina lava filifili se ata se lua, o le a vaeluaina i le sone tasi potu. O lona iuga, ina ua mavae le faitotoʻa, lua sone eseese ua mauaina, ma i le tatalaina i le faʻamalama e faʻamamaina i latou.
  2. Tuueseeseina o le potu ma se faaopoopoga. E mafai ona avea ma loggia, o le faapaologa po o le feololo. Talu mai lava le faʻalauteleina o nei faʻaopoopoga o loʻo maua ai le malamalama o le malamalama i totonu o le potu, ona lelei lea e faʻapipiʻi ai le tioata sponas i lenei mataupu. E faʻaopopoina se faʻataʻitaʻiga o le a faʻaititia le siʻitia o le nofoaga o loʻo nonofo ai, aemaise pe a fai o faitotoʻa i se fale tumaʻoti ma le avanoa i le malo.
  3. Matagaluega o Technical Matusia. I totonu o le fale po o le fale e masani ona i ai potu teu fale ma se lala, ma mo le latou lafi, e mafai ona e faʻapipiʻi le faitotoʻa ma ou lava lima ma le ituaiga o le faʻailo.

A e faʻaaogaina le faitotoʻa i faletaele, o loʻo i ai le faitotoʻa o loʻo avea o le tele o mamanu sili ona faigata. O lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona maua i le faʻatulagaina o le taʻele o le taʻele. Ua latou maitauina ni pulevaivai, tele lava ina tele naua tioata, faapea foi ma ni mea patino i lalo o le na fausia ai ni taitai molia.

Tutoʻatasi le faʻapipiʻi o faitotoʻa faitotoʻa

Ina ua uma na faatagatauti uma o le potu sa manatu ma tusa ai ma lenei mea, o le mamanu fuafuaina na faatauina, ua mafai ona amata ona lafoina lona tutoatasi. Mo le taimi muamua e sili ai le amata i le tasi faitotoa. Afai e galulue mea uma ma ia, i le lumanaʻi o le a mafai mo sili atu faigata galuega.

O faʻaseʻe faitotoʻa o potu potu ma o latou lava lima: foliga

Ituaiga o vali faitotoa.

Faiaoga kuka:

  • penitala;
  • rofautte;
  • fale malo;
  • Faʻalagolago i le ituaiga o faʻamau: solo, puipui poʻo laupapa laupapa.

O le faʻasologa o le galuega e pei ona taua i lalo:

O le mea muamua e amata uma, makamu. Faatasi ai ma le fesoasoani a roulette, o le maualuga o le tatalaina o le fuaina, ae ia amanaia le avanoa pito i lalo (1.5-2cm) ma le mea na faamaea ai le faalauiloa. O faʻailoga tutusa o loʻo i luga o laina tafailagi i luga o le puipui i luga o le amataga. Pe a latou fesootai. Ioe, e mafai ona masia le faʻailoga i le laina o le upega tafailagi i lalo o le amataga ma ua uma ona matauina le laina i lona pito i luga pito i luga. Ae o iinei, foi lea, faʻaopopo le maualuga o le taʻiala ma le puʻeina o faʻafitauli.

Ina ia sologa lelei faitotoʻa ma e le o tiʻetiʻe lava i latou, o le laina e tatau ona saʻo atoatoa.

E mafai ona ausia lea i le puleaina o lona fausaga tulaga.

Mataupu i luga o le autu: Nati na goto

Faiga o gaugau faitotoa.

Le isi, o le timu nofoaafi lava e pipii i le laina tusi. Filifilia o le fusi e mama tagata. E i ai le filifiliga e faʻapipiʻi ai le toe foʻi i le pa, ma mafai ona e faʻaogaina le tele o le laupapa poʻo le pa laupapa.

E tatau ona maitauina ina ia aloese ai mai lavalava o le puipui, o loʻo faʻapipiʻi ai nofoaafi i se mamao mai le puipui (tusa o le 0.5 cm). Ae toe foʻi atu, e mafai e taʻitaʻi taʻitasi ona maua ana lava metotia i laupepa, ona e mafai ona faʻapipiʻi i le taualuga poʻo fafo atu o luga.

E pei ona taua, o faitotoʻa faitotoʻa e sefe ai le avanoa i le tatalaina o le tatalaina o le faitotoʻa masani, ae e taua lava le tuʻua ese le nofoaga e alu ese ai. Ae ona o le umi ma o le umi o le taʻiala e masani ona faʻaluaina le lautele o tapoleni, ma le poto masani i le taimi e tasi faufautua e suʻe le faʻasoa o le isi 5 cm.

O le mea e faʻaofuina ai le masini faʻasesega o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o se taʻavale faʻapitoa, o loʻo faʻapipiʻi atu i nofoaafi i le aluga o le pa o le sami.

I le sosoo o le faitotoʻa o loʻo teu ai, taula mo taʻavale taʻavale taʻavale. O le latou faʻamau e tatau ona tupu i se mamao o le 0.5 cm mai le pito o le tapoleni.

A uma lena, ua faapipiiina le faitotoa o le faitotoa. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona luluina ma fusifu le bolts i totonu o le faitotoa talafeagai o faʻailoga o loʻo i luga o le Upega tafaʻilagi. Afai o le faitotoʻa e leai se sologa lelei siʻosiʻomaga, ona ma le fesoasoani a le mimilo pou, o le taimi lea e mafai ona fetuunai. O le laasaga mulimuli e tatau ona faʻapipiʻi nofoaga o faitotoʻa.

E le tulaʻi pea tekonolosi faʻaonapo nei, soʻo i aso uma ii ua faʻaopopoina mea fou ma manaia ma manaia. Ma faafetai i lenei, o le le mautonu o faitotoa o leofaga o faitotoa e mafai ona suia ia i latou foliga ma lelei ai.

Faitau atili