Ecopol - gypsim butk a Paulo

Anonim

Fou suiga i le fausiaina o fauga faaonaponei na mautu ona o la latou maualuga siosiomaga tulaga faatonuina ma gaioiga faaleagagaina o uiga. O se tasi o mea tutusa o oloa fou o le gypsim tumu i le fola.

O lenei faiga o le fatufatu e aofia ai naʻo mea masani o loʻo faʻaaogaina e fai ai se ata. O le mea autu o le maeʻa o le faʻafefiloi o le ecopol - gypsum. E masani ona faʻaaogaina e fausia ai le tele o laʻau i fafo.

Plus o le foloa o le fola

Ecopol - gypsim butk a Paulo

Gypsum vai feusuaʻi feusuaʻi e le fefefe i le maualuga o le susu, teteʻe atu i eseʻese faʻafitauli ma feteʻenaʻiga. E le manaʻomia e le paluga se tasi muamua-primer-primer Ecopol e alu vave ma o se mea e le masani ai-faaletonu.

O le filifiliga e faʻaaoga e avea ai ma faʻavae o le laumua poʻo le taʻele o le sili ona maualalo tau-tau lipea. O lenei moli o le fola e mafai ona faʻaaogaina ua uma i le aso talu ona faʻatumu le faʻatumu. O le pito i luga o le ogaumu o loʻo tuʻuina i luga o le gypsim luga i 5 aso.

O lenei ituaiga o loʻo uuina i le aso o loʻo faʻaogaina lautele pe a maeʻa soʻo se potu i totonu. E le gata i lea, o le vaega o nofoaga masani o nofoaga e aofia ai foi ma fale lavalava ma umukuka. ECOPOL e le o le leaga tele le faateleina o le ea ma le vevela vevela ma le vevela vevela.

O le tele o tulaga lelei o le paluga:

  • maualuga le maualuga o le tulaga maualuga o le ufiufi;
  • se puʻupuʻu umi o le mago;
  • Faigofie ma faigofie tusi o tusi.

O mea e ulufale ai i le faʻatau atu afifiina i pepa afifi paʻu o le 30 kilokalama. O lona teuina e mafai ona tumau i le 9 masina. O faʻamatalaga auiliili mo le faʻaaogaina o loʻo faʻapipiʻi i le gypsum paluga.

Vaega o talosaga

Ecopol - gypsim butk a Paulo

O le metotia o le faʻatinoina o le gypsum o loʻo malaga faigofie ma e le manaʻomia ni tomai. Muamua, e manaʻomia e tapena le faʻavae o le faavae.

E fa auala e sauni ai le tatau:

  • Faʻafesoʻotaʻi le fola;
  • Faʻaaoga le Nofoaga Faʻatupu Vaega;
  • faavae puipui;
  • Liligi i lalo o le fola mafanafana.

Faʻafesoʻotaʻi le Fofoga o tekinolosi e manaʻomia le faʻamamaina ma le faʻaeteete le faʻamamaina o le faʻavae faʻatumu i le tele o filogia ma le pefu. A uma ona talosaga le Primer mo le sili atu ona faʻamalosia o le faavae ma le palu. Gyptum spill foloa o lo o faauma i luga o le saunia. .

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga i luga o le matasele: Faʻafefea ona e suʻi ou lima

I tekinolosi ma teteʻa, ae le o se vai vaifofo ua faʻaaogaina, ae o se mea faʻapitoa e faʻailogaina ai se pepa. O lenei fulafula mea e aofia ai le fanua atoa. Pepa pepa e tatau ona apalai ai 8 cm.

O le isi filifiliga e sauni ai mo le faʻatumu o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o se faʻavae o le faʻavae. O se mea felagolagomai o loʻo tuʻuina i luga o le pepa faʻapipiʻi. I lea tulaga, e le faʻaaogaina le promong.

A o le i lalo o le fola mafanafana, o le Ecopol e faigofie ona faaaoga i lalo o se faiga. O le Gypstum palue e alualu i luma lelei i le tulaga faʻaletonu, ae o lalo o le le maea e manaʻomia e tuʻu ai le maualuga o le susu. Ina ua maeʻa le fola o le fola o le fola ma se gypsium faʻatumu le fogafale o le fola.

Sauniuniga o Tanu

Ecopol - gypsim butk a Paulo

O le ecopol paluʻai e tetea e vai masani e tusa ai ma fautuaga a le vaega gaosi oloa. E masani ona faʻaaogaina le 10 lita o le vai i luga o le 1 mea faʻapipiʻi. A o le i faʻaaogaina, o le fofo e tatau ona faʻamalosia lelei ina ia mafai ai ona maua se homogeneous tele e aunoa ma ni lumps. E sili le faʻaaogaina o se pamu faʻapitoa mo lenei faʻamoemoe.

E taua tele le puipuia o le vai i le fofo. A leai, le malosi o le mea e ono filifili ma ua faateleina lona faʻamaluluina. Faʻapea foi ma le sese le faia o Fofo, o le mulimuli ane o mai o faʻafitauli i luga o le fola e mafai.

Faatumu

O le fofo ua amata ona faatumuina mai se tulimanu umi. E tatau ona i ai le mafiafia o le scred. I le maea ai, ona aveese loa lea o moli uila, ma ua tutuli avanoa. O le fofo e tatau ona tufatufa atu i luga o le itu atoa o le pulumu. Faatasi ai ma le fesoasoani a le Alumnim Forts, o le Gypsum Spill fola o le tulaga maualuga.

Ecopol - gypsim butk a Paulo

E taua tele le faʻaaogaina o le gypsum palu vave. O le taimi faʻaalu le taimi e le tatau ona sili atu i le 30 minute - O le saʻo tonu mo lenei vaitau ma le fofo kuka. Leai se mataupu e le mafai ona faʻaaogaina mo le vai vai vai. Soʻo se palapala e mafai ona faʻaititia ai le taimi faʻaalia o le paluga ma le laufanua autu, faʻapea foi ma le faʻaosoina o le kapoti o mea.

Ina ua uma ona faʻaaoga le gypsum herod e tatau ona mago lelei. Faʻaaoga le laualuga o le grapsum fola mo le savali e mafai ona i ai uma. Ae e fautuaina e faʻatino isi fale i luga o le ata sa faʻataʻatitia, ae le o le vave agai atu i le vaiaso talu ona faʻatumuina.

Tusitusiga i luga o le autu: suavai puipui i totonu o le faletaele: iloiloga iloiloga

E taua le iloa o le gypsum paluʻai e tatau ona faʻaaogaina i le laina autu pe a le maualalo le vevela. O galuega e tatau ona faia i se potu feololo vevela ma feololo le suamalie.

O aso nei o Gypsum paluga o se tasi o le mafanafana ma le faigofie e pei o le ata o le ata. O le mea e i ai le maualuga o tomai faʻapitoa ma faʻagaioiga. O le foloa o le gypsmum paluʻai o le faʻamaloloina o le susu, e le misia le filogia ma e umi se olaga. O le aso, Gyppuum Fefiloi mo le faʻataunuʻuina o se suʻesuʻega e faʻamanuiaina tele ma avea ma sili ona manaʻomia.

A faʻaaogaina se saini e le manaʻomia ni metotia faʻapitoa ma e mafai ona faʻataunuʻuina lelei tutoʻatasi. Afai mo soʻo se mafuaʻaga e foliga mai e le mafai ona iloa e se lapoʻa, e sili ai lona talitonuina o le tapenaga o le fofo ma le tekonolosi o le faʻataunuʻuina o le foloa.

Faitau atili