Nai lo le faʻapipiʻiina o le fale i fafo atu o se ogalaau pe faʻapipiʻi sima

Anonim

  1. Faamauina o le Brusade House
  2. Suiga o le fausaga mai se sima sima
  3. Polyfoam ma blockchaus
  4. Filifilia o se lanu mo le fale laupapa, o lona toe faaleleia ma tua

I le taimi o le faʻamaeaina o le galuega mai le fale mai se pa poʻo se sima, e manaʻomia le faʻaaogaina o mea uiga lelei sili ona lelei e mafai foi ona suia ma teuteu le fausaga o le fausaga. Sei o tatou vaʻai ile mea e te suʻi ai se fale fafie i fafo, ia e manaʻomia le vaega o loʻo i totonu o le stade, o lona puipuiga ma le mea sili e teuteu ai le fale i fafo.

Nai lo le faʻapipiʻiina o le fale i fafo atu o se ogalaau pe faʻapipiʻi sima

O loo matou ofuina le fale i fafo atu o oe

Faamauina o le Brusade House

Nai lo le faʻapipiʻiina o le fale i fafo atu o se ogalaau pe faʻapipiʻi sima

I fafo atu o le fale i le fale ma fafie

Ae le i vavaeina le fale mai le pa, e tatau ona e manatua o le tele o mafaufauga e mafai ona mafua i le fausiaina. O le mea lea, o le teuteuga o le atunuʻu o le atunuʻu mai se pa poʻo le atunuʻu o loʻo tupu i se mea 2-3 tausaga talu ona maeʻa le fausiaina. Ae masani lava, o mea masani o loʻo faʻaogaina mo le faʻatinoina o fale mai le pa, peifo: fafie, maʻa, uʻamea poʻo le faʻapipiʻiina o le sipuni.

O loʻo iai le avanoa e faʻapipiʻi ai le fale ma le laina i fafo. Le faʻaaogaina o ia mea mo fausaga mai le pa e mafua mai i nei tulaga lelei:

  1. O le saoasaoa e tumau ma talitonuina, o le mamanu ma lana fesoasoani o le a tele se taimi
  2. Faafaigofie faʻapipiʻi e mafai ai ona e faia galuega ma ou lava lima.
  3. Faʻaaoga i totonu o le fale e mafai ai ona e nana fesootaiga
  4. Manuia le vevela ma le lelei o le faʻailoga faʻailoga
  5. Eco-faauo mea o loʻo faia e le gata i le puipuiga o le faʻafou. Faatasi ai ma le fesoasoani i le laina, e mafai ona e teuteuina se fale
  6. Toe faaleleia o se vaega ua faaleagaina e le faia faafitauli

Faʻaopopo atu i elemene faʻalenatura, e mafai ona faʻaaogaina mea faʻapitoa. O lo latou lelei o le faigofie o le fafie ma o latou lava lima, maualalo tau, o le ono mafai ona teuteuina le fofaga ma tuu i ai se lanu. O le tumau o sea tali faʻatagaina mo se taimi umi e faʻagalo ai le faʻaumaina o le fale o le fale mai le pa. Aemaise lava, mo lenei faaaogaina:

  • Sivi lugala
  • Faleoloa fibro
  • Thermophali.

O loʻo siʻomia ai le sitaili ma saʻili-pe a uma le filifiliga taugofie e vavaeʻese ai o latou nofoaga. E le o manaʻomia le gaosi o sea mea, o le tausiga lea e matua faigofie, ma o le faʻapipiʻi ma le lipea ma le toe faʻaleleia o le a mafai ona fesoʻotaʻi atu le tagata amata. Peitaʻi, o le lava le mamafa, e tatau ona faapipiiina le tapulaʻa i se faʻavaeina o se faʻavae talitonuina ma le faʻavae o le fale mai le pa. FOBro-Cecred papatusi o se filifiliga lelei lelei foi. Le mafai ona piki soʻo se fugalaʻau e sili atu i luga o papatusi i manaʻoga.

Nai lo le faʻapipiʻiina o le fale i fafo atu o se ogalaau pe faʻapipiʻi sima

O le a le mea e vaʻai ai i le fale i fafo?

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻalupega o le pepa puipui i totonu: I le potu malolo (Hall), i le umukuka, alavai

O le piliki e mafai ona faʻaaogaina mo le pule o le fale mai le Bar, peitaʻi, e le mafai ona e faʻagaloina e uiga i le solomuli. I se faʻaopopoga, o le piliki e tele le mamafa o loʻo i ai le faʻavae e tatau ona i ai se malosi faʻapitoa. Bricks e iai foi ituaiga lelei:

  1. Saogalemu afi
  2. Faigofie ona faaaoga
  3. Asthetic vaaiga - O le mamanu o le a foliga mai o le a sili atu le aulelei o le stadide nai lo le efuefu papala
  4. O le piliki e mafai ai ona e ausia lelei leo ma le le fiafia

Ina ia mafai ona faʻaaoga se piliki mo se fale laupapa, ia manatua le manaʻomia mo le ventrais gaps - e mafai ona e faʻapipiʻiina ventipes grilles i se mamao o le 2-3 m mai le tasi ma le isi. Ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi le piliki ma le laupapa laupapa e te manaʻomia e faʻaaoga ai uamea elemene. O le tasi itu ua faʻapipiʻi i le laupapa laupapa, ma o le isi ua laugaina. E mafai e le piliki ona fai e te tuʻuina atu i le scade o le tele ofe ma teuteu le fale tuai. Peitaʻi, ona o lona aoga, o le piliki e leʻo masani ona faʻaaogaina.

Suiga o le fausaga mai se sima sima

Nai lo le faʻapipiʻiina o le fale i fafo atu o se ogalaau pe faʻapipiʻi sima

Faauma le fale i fafo

E le gata o tagata e umia fale laupapa e fiafia iai e faapipii le fale i fafo. O le a le mea sili e faʻaaoga mo se fale o le faʻapipiʻi sima? Tele taimi e tuʻuina atu ai i luga o puipui ile puipui faʻapitoa, ae e mafai ona e faʻaaogaina piliki ma pou tetele mo latou.

TAUA! O le puipuiga o le fale i fafo atu o le fale o le faletalimalo e tatau ona tupu pe a uma le atoa o galuega i totonu. E mafua mai i le ono mafai ona faia le saoasaoa o le fausiaina o le maka i luga o puipui.

E tatau ona manatua ai o le masani faʻapipiʻi e le faʻaaogaina iinei, e pei ona faʻaoga le faʻamamaluina o puipui o le sima. E mo le sima faʻapitoa o loʻo fausia faʻapitoa le fefiloi faʻapitoa o loʻo faia e le tele o le susu. Ina ua maeʻa le faʻatulagaina o faʻasologa, e mafai ona e teuteuina le fetogia ma tuʻuina atu le lanu talafeagai ma vali. O le faʻagaioiga o le sima faʻapipiʻi e tupu ai foi i le fesoasoani a le hydrophobizers. E mafai e Cermippist papatusi ona saoasaoa tele i luga ma faʻafaigofie le faʻagasologa o le fafie ma o latou lava lima. E i ai i papatusi lapopoa tetele, ma a latou faʻapipiʻi e le gata i le fesoasoani a cnuli fofo, ae faʻapena foʻi i le tafaoga.

Talu ai foi, na lauiloa le teuteuina o pa puipui o Uamea-gaosia. Ma afai e muamua faʻaaogaina e sili atu mo fale gaosi poʻo nofoaga e teu ai, o lenei uamea faʻamatalaga mafai ona teuteuina i se vaʻaiga o le atunuʻu. O le lanu o mea o le mea e sili ona o ese e mafai ona faʻaaogaina le sili ona uiga ese lanu mo le faʻafou. I se faʻaopopoga, o uʻamea oloa e mafai ona faʻamautuina uma alavai ma tafailagi. O le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga e le tupu i le tulaga faalava.

Mataupu i luga o le autu: o le fomu o le foloa lea - o le a le mea o iai ma le mea e tutusa

Polyfoam ma blockchaus

Nai lo le faʻapipiʻiina o le fale i fafo atu o se ogalaau pe faʻapipiʻi sima

O loo matou ofuina le fale Blokhasom

Ae masani lava, pe a filifilia se tu i luga, e avanoa le avanoa i le mamanuina o Blokhaus. Ina ia mafai ona faia le ata o le atunuʻu fale i le polokaina o le paoa ma o latou lava lima, e te manaʻomia:

  • O le mea muamua o le fuafuaina o le manaʻomia o le aofaʻi o mea. Na o le itu taumatau, o le a vave ona e faia se fogafale mamanu
  • E tatau ona tuli e Panels ni nai aso pe a uma ona faʻatau mo "propminizations", faʻapipiʻi vave pe a maeʻa le mauaina.
  • Fufulu le laualuga o le laupapa laupapa mo le toe faia. E le gata i lea, matou te manaʻomia se togafitiga ma se asoa antipaminaonal paluga. Manaʻomia foʻi le faʻagaioiga e ala i le Primer
  • O le moli ua gaosia le faʻaaogaina o se tulaga, e tatau ona e pipii i se sitepu i le 50 cm
  • Blockchasomdomdostsku na o le tuueseeseina o le laualuga. Faasaoina e tupu i le Schip-Paz ma Astest system
  • Afai o le siiina o puipui o le fale e tupu ma le vinyl poloka faletusi, ona alu ai lea o se kilia se kilia e teuteu ai le faalauteleina

Blockball panels e lautele: Valivali ma le pito e mafai ai ona e faʻatino se fuafuaga e oʻo lava i totonu o le fale. O le puipuiga a le planels o Blonehatu talanoa e uiga i le mafai ona faʻatinoina solofanua i solofanua, aua pe a valuseta, o loʻo lava le lauʻeleʻele. O le panels e iai se tasi e tasi e tele na o le tele o taimi i le mamalu: O mea e manaʻomia e oʻo atu i le taimi taʻitasi. I le taimi lava e tasi, ua mafai ai ona suia le lanu o pa o le atunuu.

Faʻamafanafana i le Fale, faʻapea foʻi ma lona laʻititi e mafai ona tupu i le penisini. O le mea autu o le manatua o lenei mea faʻamoemoe e manaʻomia ai le ofo. O le penisini o loʻo maeʻa le maualuga o le puipuiga o le atunuʻu, o le tau o le tau e sili atu le taugofie nai lo le ufiufi o faʻapipiʻi papala poʻo le alalaloa o loʻo faia ai papa. A o le i amataina le faʻamalosi, o le penitala e tatau ona faʻamausaliina i le 'ai o puipui ma afai e i ai ni eseʻese eseesega, o le a fesoʻotaʻi le ala. O le teuteuga o le tino o loʻo tupu ma le mafiafia o le penisini, o le mafiafia o le mea lea e tatau ona le itiiti ifo i le 5 cm, o papatusi tumu i le kulimi ma afeʻo. E taua le muamua-muamua luga ma tuu le 'au i totonu o le siaki siaki. Ina ua maeʻa le peniplex, ua maeʻa, e manaʻomia le amata ona tapunia le laualuga. Afai e te leʻi filifilia nai lo le fale i fafo atu o le fale i fafo, ona mafaufau lea i mea uma o le filifiliga masani: Faʻaleaga o le penisio ma faʻateʻaina. I le ala, afai e te faʻaopopo se pigment i totonu o se vailaʻau i totonu o se plaster tali, ona mafai lea ona maua se supa i le isi lanu. E foliga mai ou te taugofie auala e vavae ese ai puipui o le fale

Filifilia o se lanu mo le fale laupapa, o lona toe faaleleia ma tua

Nai lo le faʻapipiʻiina o le fale i fafo atu o se ogalaau pe faʻapipiʻi sima

Matou te fufuluina le fale

Ioe, faʻatasi ai ma le taimi, o le fale laupapa o le atunuʻu na maua ai lona foliga mai o loʻo foliga mai o loʻo vaʻai i le faʻafoliga o le fetoine. Ae o le a le mea o tupu, ma o le a le mea e tatau ona fai le faʻatau atu puipui ina ia faʻasaoina ai meatotino puipuia mo fafie?

Mataupu i luga o le autu: foliga o se alatoto alatoto

Afai e te le iloa le mea e filifilia ai se lanu mo le lumanaʻi faʻalavelave, ona tatau lea ona e mafaufauina le aotelega o le ata ma le lanu o le taualuga. E masani lava i le itu i matu o le faʻaaogaina o maaleala papaʻe, ma o le malulu o mafuaʻaga o loʻo faʻaogaina i le itu i saute, lauiloa. Peitaʻi, o le mamanu o lou auala e mama i lau saʻo ma o le mea lea e mafai ai ona e vavaeeseina, tusa lava pe lanumoana, tusa lava pe vali vali. Ae masani masani, fale e faʻaogaina taʻitasi lanu mo le tusiaina o le fale ma le mamanu o loʻo i fafo atu o le fale. A o le i amataina ma le pisia, o le laualuga e tatau ona tapena. I nisi tulaga, mo le fesaia, Naʻo le pau le faʻatauga o faʻapitoa faʻapitoa ma faʻafitauli e ono manaʻomia. I le auala, o le togafitia o varnish o le a faʻatagaina ai fafie e tuʻuina atu i fafie ma o lea e puipuia mai fafo mai fafo.

Toe faʻafoʻi e tatau ona iai na o mea o le uiga sili ona lelei, ae o nisi taimi e tutusa ma itulagi na fausia ai le fale o le atunuʻu. A tatou talanoa i fafie, ona manino lea o mea uma lava, ae e faʻapena foi ona e pipii mo fale. Toe faʻaleleia le atunuʻu e mafai ona tupu e aunoa ma le tosina mai o tagata mai le itu, ona o le ata o le fogafanua, ma le toe faʻaleleia o le pa e mafai ona faʻatinoina tutoʻatasi. E taua foʻi o le taga o le potu i totonu, e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le aotelega o sitaili o le fale. Ma afai na e fauina se fale laupapa i le atunuʻu, e le aoga le faʻaaogaina i totonu o le ata sisitema troch.

Ae masani lava, o le tuanisi ua faaaogaina mo pa o le fale. Na ia faamamafa atu ni elemene lapopoa ma fofo. O le tuaa foi o loʻo faʻaaogaina foi i le nofoaga o le fale mo le faigofie o le ala i le pogisa. E mafai ona faʻatino le malamalamaʻaga mo le tele o mea. Faataitaiga:

  • O le timu na e mafai ai ona e faʻaalia ni mea taua o mea o loʻo i ai ma lona fesoasoani i le fale e tumu i le susulu lemu
  • O le alaga o le lotoifale o loʻo faʻaaogaina mo pisinisi. O loʻo faʻaaogaina tusitusiga poʻo ni faʻailoga
  • Colorodyk Faʻatagaina oe e taʻalo ma ni matata ma susulu o le fatuina o le moli ata

I le faʻaaogaina o le malamalama o le faʻasaina i lona fale, e mafai ona e sailia e momoli atu mo tagata asiasi ma pasese masani-i, o loʻo taofia ai i latou mata i ou fale.

Faitau atili