O le tulimanu o le tafatolu o faamalama o faamalama: faapipii sequence

Anonim

I taimi uma pe a uma ona latou suia faamalama, o loʻo iai le manaʻoga e toe faʻaleleia ni faʻamalama o le faʻamalama, i totonu ma fafo atu.

Ae e le manaʻomia le ave o le masini o faamalama matala i le taimi e tasi. Oe tuu ese le faʻamalama mo lua aso ina ia faʻatumuina ai tagata folau i le faamalama fou ma le tatalaina. Ae naʻo le taimi lena e mafai ai e le kimigiina o Hard Hardens, e mafai ona e amataina le faʻapipiʻiina o le faʻamalama matala. O faʻagaioiga o faʻamalama e mafai ona faʻatinoina e faʻaaoga ai pepa pepa poʻo ni mea faʻapipiʻi. Ia mautinoa e tafao i le vaevaega i le malifa. O le tulimanu e tatau ona faia tuʻusaʻo e faʻateleina ai le tui mai le auala i le potu o le olaga, o le tulimanu e tatau ona i ai ma le alarn. O le tulimanu o le Dawn (Scots) Wimp tatala e valaʻau le mamao i le va o tuaoi pito i fafo o Slip ma Lotoifale, o loʻo sili atu le motusia i totonu. Mo le lelei o le fealofani i potu uma, o le tulimanu o le dawn o faamalama e tatau ona tutusa.

O le tulimanu o le tafatolu o faamalama o faamalama: faapipii sequence

Ia faʻataunuʻuina uma galuega ile fausiaina o tolopoga e matua faigofie lava, soʻo se mea e le mafai ona sailia se fesoasoani mai tagata atamamai, lea o le a faʻaititia ai le tau atoa.

O le tulimanu o le susulu o le pito i fafo o le pito i fafo e mafai ona eseese. O le tutusa tutusa o le aluga o le taeao e mafai ona lauiloa i le fesoasoani a le sikuea. I le umukuka faʻapipiʻi i le pa, lea e faʻasusuina ai le tulaga o le tulafono. I lea tulaga, ua setiina le sikuea i le kuata o le pusa. Ina ua maeʻa faʻapipiʻi ma siaki sao le tulafono e ala i le faiga o le faʻavae, faʻasaʻo ma mo lona faʻavaeina tatou te maua ai le faʻaseʻe o le faʻamalama. O le tulimanu o le amataga o faamalama o Windows e masani ona faʻaalia se forman. O le mea lea, mo le maeʻa, e maeʻa o piligi taʻitasi mo le 3 tulafono, ma taimi uma e te manaʻomia e fuaina ai le tulimanu o le taeao.

Mo le faʻapipiʻiina e ala i le faʻapipiʻi, o meaaʻoga nei e manaʻomia:

  • Palu fefiloi mo le ulavavale fofo;
  • o le samala;
  • fale malo;
  • manai.
  • susulu;
  • fao malai;
  • laina;
  • Faamauina

Togafiti

O le tulimanu o le tafatolu o faamalama o faamalama: faapipii sequence

Cornel mo le fuaina o le tulimanu o le taeao

Matamata i luma o faamalama e iai ni foliga. Muamua lava, e tatau ona e faʻapipiʻi se tulimanu tulimanu o le faʻamalama matala i le nofoaga o le tuʻufaʻatasia o le faʻamalama matala. O mea na faʻapipiʻiina i luga o le itu, e sili atu le faia o le matata o fusipaʻu mo le pa ma puipuia ma puipuia le laufanua o le tulimanu. I le taimi o le faʻapipiʻiina o ia faʻamatalaga, o le tulimanu o le amataga o le faʻamalama o loʻo faʻamatalaina mai ia i matou - o se elemene na faia e le faʻavaʻa o le faʻamalama lava ma lona tatalaina. I le avea ai o se tulafono, e tatau ona faia sili atu ma le 90 tikeri e faʻateleina ai le silafia o le tatalaina ma le masani ai o le potu.

Agavaʻa ma faʻasaʻo faʻapipiʻiina o le uʻamea tulimanu o le faʻavae o le saʻo o le faʻapipiʻi o le faʻamalama malifa. Ina ua maeʻa faʻapipiʻiina o le tulimanu o le tulimanu i luga o tulimanu o le faʻaogaina, o loʻo faʻapipiʻi ai moli uila i luga o le vaalele. O nei sui o nei e faamatala ai le malo o le plaster spiceer i le va o le pito o le pito o le pito i luga ma le tulimanu tulimanu. O le faʻamalama matala e tatau ona sauni mo le mea o loʻo faʻapipiʻiina e le Comlian Condens e faʻaaoga ai le faʻatulagaina o le tele o le fausiaina ma le faʻaupuga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vaʻai i le fola e aveese le fatufatu o le laupapa laupapa i le fale mautotogi

Matou te avatu uma moli (Scots) tulimanu o le po, o le tulimanu i le va o le malifa ma le faamalama, e tatau ona sili atu nai lo 90 tikeri. Pei ona tatou tautala i ai, o le o le tafa o down i totonu o le potu e tatau ona tutusa, o lea e faaosoosoina le tulimanu o le koak. Ile iuga, matou te faʻaaogaina le apamemea i le tulimanu lea, faʻalelei le lagona ma siaki ai tulimanu o isi vaega o le malifa. O le lautele o le potu e tatau foi ona taofia ai foi tutusa. E tupu e manaʻomia le usitaʻia o le itu e tasi o le Dawn e faʻalautele ai le faʻamalama matala. E mafai ona faia lenei mea ma le ua molia ma le faʻailoga a le faʻailoga.

O le tulimanu o le tafatolu o faamalama o faamalama: faapipii sequence

Polokalame o faapipiiina o slopes mai pvc panels

E i ai le carbon ma se ipu telefoni, na fausia ai aufaifai i le ava lava i le ava lea ua faaiu. Faatasi ai ma lenei mea faigaluega, e faamatala ai e le platterer le tulimanu o le taeao. Mo lenei, sa tulaʻi le au faʻaupu i le pusa i le pusa, pe a faʻataʻamilo le ipu i luga o le laina i le puipui, e pei o le nofoaga o le nofoaafi. I le fua o le 10 cm, o le mauaina o le 1 cm o loʻo aveina se tulimanu o le dawn, faʻavae i luga o lenei faʻaaliga o le aluga o le fola o le vaega o le papa i vaevaega o vae vaeluaga.

O le fausiaina o se tulimanu o le dawn

Ia o le sipuni sikuea sikuea e tuliloaina ae le gatete, aemaise i fafo, aua le salamo i le sima. O le tapulaʻa faʻaititia o lona oneone e tatau ona fetaui ma le 1 i le 3, lea e sili atu le faʻamalama 1 vaega ma le 3 o le nutimomomo i le oneone, ae leai se sili atu. Satanu e tatau ona faʻaaogaina le vaitafe, fufulu e aloese ai mai le faʻapaʻu. Ae le i faaaogaina le vaipuna, o le pa la e tatau ona mou ese ai i le vai. Ma le galuega i totonu o le fofo i totonu o le fofo o le vaipuna, e mafai ona e faʻaopopoina sina sipai. O sea tali ua maua e faigofie mo le galuega, aemaise lava e le pito i luga.

O le tulimanu o le tafatolu o faamalama o faamalama: faapipii sequence

Pe a fai o le mea e te maua ai se mea e matiina ai se tamai tulimanu mai le pusa i le puipui e sefe ai le taeao o le faamalama o le faamalama. I le taimi lava e tasi, o faanaunauga o dwning e tatau ona tutusa.

Le sili ona faigata ona faia le stucco o le le masani ai i luga o le jumper o le pito i luga malifa. I lea tulaga, e manaʻomia ona e faʻataʻalose i ni sini. I lea tulaga, o le malologa e tatau ona iai le mafiafia o le goto ifo atoa. Afai e tatau, e tatau ona e faʻasaʻo le namu nett i le jumper ma faʻamama. A sauni le fofo, e mafai ona e alu i le faʻapipiʻi ma le faʻavae ona o le fuafuaina o fuafuaga. Ina ia faia lenei mea, matou te tuu le fofo i luga o le falcon ma le autu lafo i luga o le puipui.

Ina ua maeʻa, matou te aveina se nofoaafi ma talosaga e tusa ai ma se tulimanu o le tafatolu i le puipui i se auala i se auala e mafai ona faʻasolo ai le ipu. Reiki na matou faʻapipiʻiina ma le fesoasoani a se tulaga ma le plum. Tafailagi mai le pito i luga o le faʻamalama matala na tali atu i le tulafono, ma le fesoasoani a fao poʻo se suʻega o suʻega. Savali amata mai le pito i luga. Ina ua maeʻa le pito i luga o le tumutumu, matou te mauaina tulafono ma faʻamalosia i latou i le taimi nei i autafa o laina, matou te faʻafefe ai. O le fofo na faʻaaogaina i sweekaks, tutusa i le lautele spatula, fetaomi i le pusa ma fai i le pepa faʻapipiʻi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se taua-tiple taualuga: sitepu-i-sitepu faʻatonuga i ata ma vitio

Ina ua maeʻa ona faʻatinoina le pito i luga, e manaʻomia e toe fai le iʻuga o le pito i luga o le itu o le itu o le itu o le itu o le ata o le taeao. E mafai ona tuʻu i totonu o le sifi totonu A fuaina mo le faigofie, e sili atu le faʻaaogaina o ni fefiloi gypsum fefiloi, ae i lona tulaga mama e sili le aoga.

Vaega o le skasov

A o le i ulufale i le masini o le masini, e manaʻomia le faʻaaogaina o le vaega o le anocone i luga o le mago mago, Creding vaega o le faʻavaʻa. E tatau ona faia lenei mea ona o le tele o le faʻatupega o atunuʻu e pei o faʻamalama palu, ma o le vaipanoa o faamalama e faʻataua, e ala ile paʻu e foliga mai i nofoaga o le tootoo. O le mea lea, afai o le slope ua faia e aunoa ma le stroke o Iricone o le soka lea ma na foliga mai o se mea sa taumafai e faʻaalia i le spaula ma faʻatumu i le solu.

O le faʻapipiʻi o matala e sili atu le taugofie auala i le faʻagasologa o le faʻamalama matala. O se gaioiga le mafaufau lea o le faia o tagata. O le aofaʻi o le taimi na faʻaalu i luga o le faʻamalama matala o loʻo i ai le 25% o le teuteuina o puipui o puipui. O se vaega taua o le taimi o le sauni aʻo leʻi faʻaaogaina le faʻasologa ona o le mea moni e tatau ona faʻaaogaina tagata uma ma faʻailoga le itu tutusa o le a faʻaaogaina. O le tusitala o se tasi tusi poto na o mai ai ma atiaʻe le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, faʻatasi ai ma le mea e mafai ona e faʻafaigofie ai le faaiʻuga o faamalama ile 25%.

O le tulimanu o le tafatolu o faamalama o faamalama: faapipii sequence

Malka mo le siʻitia o le fofo faʻaaogaina i le faʻamalama faʻamalama

Se faʻavaʻa o le 100 mm lautele gaosia mai le lelei-tipped teesa. E ala i le fuainumera, Le Stade Tatau ona o le mamao ese o le tulimanu o le taeao ma le malifa e foliga mai i le galuega. Ua faʻafesoʻotaʻi e Spikes pa pa. I le ogatotonu o le atigipusa, ua faʻapipiʻi le faʻavaʻa ma o le kilipa ua faʻasaʻoina i le 4-6 nofoaga. Savali i lenei auala e mafai ai ona e faia le tutusa o le tafatolu e aunoa ma ni isi mea. O mea faigaluega e faia mai LESA, o le igoa o le Malka, ona o le alu i le fofo. O le tasi itu o le teineitiiti o loʻo i ai le ata tipi. Malka itu ma se uati agai i luga o le pusa, isi itu - e tusa ai ma le tulafono. E masani lava, o le fofo e faʻaaoga e le tiʻetiʻe, ma gaoioi ma se tamaʻi. E tatau ona tata i le faʻavaʻa, pusa ma tulafono. O loʻo manaʻomia e Malka le lua lima. Ina ua uma ona toe faamatala le tele o le palapala, o se fofo ua saunia mo le stacker i luga o le pulupulu, lea e faʻaaoga i tagata ulufale ma manatua tamaiti laiti. Stuccoat e faʻataʻamilomilo lelei i le faʻailoga.

Emtirs

O le tulimanu o le tafatolu o faamalama o faamalama: faapipii sequence

O pito i le va o le malifa ma o le puipui o loʻo ufiufi i ni laupepa faʻapitoa, faʻafetai i le olaga atoa o wedpaper ua faʻalauteleina latalata i le faʻamalama, ae masani ona tuʻua manu poʻo tamaiti.

O le metotia o le faʻaumaina o le tatalaina o Windows mai mea e sili ona manaʻomia o le sili atu taugata i le tau o mea nai lo le nofoaga. Ae i ai le tele o tulaga lelei: E sili atu ona faigofie le galue; Faapipiiina e faia i se auala mamago; O le faʻapipiʻiina na faia mai laupepa lamepa, faʻataʻitaʻiga, suamalie o mau nofoaga, e faigofie ona felelei ma vali; Ma e faigofie tele ona faʻapipiʻiina vave le pvc poʻo sanuisi potu. E mafai ona e amata faʻapipiʻiina mai le faʻapipiʻiina i le amataga o le itu o le itu, ona o le pito i luga, poʻo le vicesta, e aunoa ma se eseesega. O filifiliga uma e lua.

Mataupu i luga o le autu: tekonolosi o loʻo feagai ma piliki pa piliki - faʻafefea ona puipuia mea sese?

Faasologa o le faʻapipiʻiina o 'au o malifa:

  1. Afai o le faʻapipiʻiina o faamalama o Windows o loʻo faia faʻatasi ma le faʻapipiʻiina o le PVC Windows, lea o se faʻamatalaga faʻapitoa e tatau ona lafoina i le faʻamalama faʻataʻoto. Matou te le galo e siaki pe faʻafefea ona faʻapipiʻi le faamalama, pe a manaʻomia, pe a faʻatali le va o le le fiafia ma faʻatali mo le malosi, pe a uma ona tusia o loʻo ulufale mai i le faʻamalama matala. I luga o le tulaga o le faavaa, matou te setiina le talaaga o le pishh i lona pito.
  2. Ile taimi nei, o le puʻeina ma tipi ese, faʻaofi i totonu o le itu faʻamatalaga ma ia teena i lalo o le manaʻomia o le itu. O le tulimanu o se faʻatumu o se faʻatumu o le tulimanu o le dawn. E avea tonu lava i le tasi faamalama, ae lelei ma luga o faamalama uma o le potu. Faatasi ai ma le fesoasoani a se ata na faia i luga o le nofoaga, fuaina le tulimanu ma fesiitai i isi faamalama. E mafai lava ona iloa le tulimanu o le tafatolu ma le fesoasoani a le tauleva ma le faatulagaga.

Ia manatua afai e te manaʻo e faia le tutusa o le aluga o le Dawn mo Windows i totonu o le potu ma i le taimi lava e tasi, e tutusa mo le tele o tulaga o oe faamalama matala, tuʻituʻi i lalo le 'auʻaunaga o le pito tuai. Toeitiiti lava o soʻo se isi o loʻo mafai ona faia (v-foliga) mai le tua ma faʻasaʻo. Ina ia mafai ona faaipoipo, o le mafiafia o le slope ma o le talaaga e sili atu ina ia e tasi le gaosiga.

Faauma

A tasi le pito o le malifa o loʻo i totonu o le pa puipui, ma le isi ua faʻapipiʻiina e le faamalama i totonu o le talaaga, fuaina mamao i le va o le puipui ma le malifa. Faʻaofi se fafie fafie poʻo le faʻataʻitaʻiga o le ata mo le susu. Ina ua uma ona fuaina le slot i le va o le puipui ma le malifa ua aveʻesea, ma o le taʻavale laupapa e faʻapipiʻiina i le nofoaga o le va o le va o le vasa ma faʻapipiʻi ma tagata taʻitoʻatasi.

O lea ua alagatatau ona ave le kelu ma kelu le mineral selesele fulufulu o pa. Ona matou faʻapipiʻi lea o le laupepa i le tulaga fuafuaina. Matou te momoli le tasi pito i totonu o lana talaaga, ma o le isi o le latalata i le laupapa laupapa ma fusifusi i le tagata lava ia-draws ma le sitepu o 250 mm. Tutusa, faʻapipiʻi le isi itu. Matou te fuaina le tele o le faamalama ma tipi le pito i luga. E pei lava ona faʻapipiʻiina le au tatala, o le faʻamalosi ma ala e tatau ona faʻapipiʻi nei. O lenei ua mafai ona faʻapipiʻi le pito i luga. Matou te faia le faʻamamaina o le pito i fafo o laupepa sima. Faaofi le talaaga ma le mana. E mafai ona e aofia ai le nofoaga o le soʻoga ma le palasitika carbon, faʻapipiʻi i le kulimi.

Faitau atili