Fausaga o faʻamatalaga i fafo atu: Faʻafefea ona kelu saʻo i latou?

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • O ni uiga
  • Fausaga o faʻamatalaga o loʻo iai: Faʻafefea ona kelu?
  • Fautuaga mo le polofesa mo le filifilia ma le gaioiga lava ia

O le fausaga, o le ata pepa puipui o se faʻamaeaina o mea ma le faʻavae o pepa. E mafai ona i ai se lomia poʻo se faʻatusatusaga o lanu eseese. Oloa e mafai ona faʻataʻitaʻiina laupapa, uʻamea poʻo le tisu.

Fausaga o faʻamatalaga i fafo atu: Faʻafefea ona kelu saʻo i latou?

Faatulagaina polokalame o ata i luga o le pepa puipui.

O ni uiga

  • Oloa o le talaaga ituaiga o le 2-vaega pepa ma le mamafa o le 120 g / m². E gaosia e ala i le lolomiga folalaupapa ma sauniuniga. O le numera o lanu o 1-6. I le faasologa o gaosiga, o le faʻailoga faʻamalosi i se auala faʻapitoa e faʻaaogaina i 16 tikeri;
  • Ma le isi, i le ogaumu aa ma le vevela o le 200-210 tikeri o le PVC PSS PLEL e fai ma mea e mafai ai ona avatua mea;
  • Ona maalili ai le elemene ma fausia i luga o le lisi e amata faatau atu.

O le tele o nofoaga eseese o ata mamanu:

  • O faʻamaumauga a le ata o loʻo avea ma mea faigofie o le pepa o loʻo avea o elemene o moli moli ma caree fiber e ono iai se fausaga o ie poʻo le sima;
  • O le pito sili ona maualuga o oloa o oloa ma se ata o le tele o tiga;
  • O loʻo iai ni masini o loʻo iai, pe a maeʻa le lolomiina o le lolomiina, faʻapipiʻi ma se fatufatu o ituaiga eseese.

Fausaga o faʻamatalaga i fafo atu: Faʻafefea ona kelu saʻo i latou?

Pepa puipui stickking matagaluega.

O se faʻailoga iloga o le mea o lenei ituaiga e lelei le fetaui lelei ma soʻo se nofoaga i totonu ma sili ona lelei o vailaʻau lelei. Faʻafetai i le gaosiga o tekinolosi, o mea faʻaiʻu e sili ona talafeagai mo le faʻaaogaina.

I se faʻaopopoga, o faitotoʻa e mafai ona toe faʻataʻitaʻi i le tele o taimi i le laina, ma o le a le leiloa a latou mea totino. E taua tele lenei mea i totonu o le tamaoaiga o tupe. O lenei faʻaumaina o mea e manaʻomia tele le tau. Faigofie pepa ata o le Glue.

Toe foi i le vaega

Fausaga o faʻamatalaga o loʻo iai: Faʻafefea ona kelu?

O le Opepapers o lenei ituaiga ua tatala i luga o le 2 faʻavae: o le 'ai o le' ai ma pepa. O le mea lea, ia faʻailoa lenei mea ae e aoga le filifilia o le kelu mo le faʻapipiʻiina o mea.

Tusitusiga i luga o le autu: tioata malu i luga o le mumū: Faʻatulaga ma ou lava lima

Faʻataʻitaʻiga, O le Brepaper mo le ata faʻavae e faʻavae i luga o pepa e sili atu mafiafia ona o le faʻailoga faʻapitoa mai le fofo. O ia faiga skip steam.

O le faiga o le faiga e fuafua i le ituaiga o faavae.

Fausaga o faʻamatalaga i fafo atu: Faʻafefea ona kelu saʻo i latou?

Faʻaputuputu o le faʻatonuga fautuaina o le shokk wallpaper i totonu o le potu.

O le pepa faʻavae o loʻo faʻaalia ai se mea faʻapipiʻi (mo le phlizelin poʻo le vinyl oloa) i puipui, ona faʻaaoga lea o le upega tafailagi i itu.

O le mea taua o le soloia o le tapoleni talafeagai. E taua le tatau ona faʻaeteete e aloese ai ni pepa faʻagaioia faʻapitoa e aloese ai mai palu ma faʻaseʻe e taufaitesaia ai. Afai o le pepa puipui e iai le faavae o Phlizelin, ona latou eseese ai lea i se fale malosi.

E manaʻomia le glu o ia elemene (fale puipui puipui), ae leʻi faʻaaogaina le kulimi i luga o le fale faigaluega, lea na apalai ai le tapoleni. E mafai ona e ausia le atoatoa o le faʻaaogaina o pito o le tapoleni - e faigofie tele.

Ina ia mafai ona o loʻo pasiaina ma le pepa puipui e pasi ai ma na e mauaina le taunuʻuga manaʻomia mai le potu fou, e tatau ona e filifilia le mea saʻo. O le filifiliga o le kelu o loʻo faia i luga o le faʻavae o le a le faʻavae o le pepa puipui.

O se mea taua o le kaʻia o le faʻagaioiga o le laualuga o puipui i luma o faʻaputuputu:

Fausaga o faʻamatalaga i fafo atu: Faʻafefea ona kelu saʻo i latou?

Polokalame o meafaigaluega tatau mo le pipii o pepa puipui.

  • Ia e mautinoa ia tuu ma le faaeteete le faaeteete le pepa pepese, e teuteu ai pa. E tatau ona matutu ma mama. O le mea lenei i le mea lenei i le moni o fasi pepa o le a faʻapupula lelei ai ma o le a le mou atu i le aso na sosoʻo ai;
  • Ina ua matua faʻamaamuina atoa le pepa puipui i luga atoa o le laʻau, e mafai ona valiina, ma i ni nai upu o vali. O le tulaga o le vali e faʻamoemoeina i le gaʻo o le paposa lava ia. O le valivali auala e tatau ona pasi i tulaga e ausia ai se toniga o toniga. O le vali e le opoina i luga o le tapoleni, ae o le talepe. E le mafai ona fetaomi atu tele i luga o le au faita, e leai se mea o iai i le pepa puipui. E tatau ona faʻaaogaina le vaega mulimuli ane pe a maeʻa le faʻamamaina o le mea e faʻamamaina o le vaega muamua.

Mau i luga o le autu: fetuutuunai suavai mo vai: ituaiga, filifiliga, faapipiiina, faapipiiina o olaga

A o le ituaiga vali ese, e fautuaina le faʻaaogaina o le vai-vavaeʻeseina, ma se gloss poʻo le matte ituaiga. O lenei e tatau ona faia e tagata e fiafia i ai.

Fausaga o faʻamatalaga i fafo atu: Faʻafefea ona kelu saʻo i latou?

O le pepa puipui o loʻo sipiʻo e tasi le tagata.

E i ai le togafiti pe a vali ata o le flizelnin. E manaʻomia le talosaga vali mai le itu sese aʻo leʻi savali i le ie. O le a le mafai e Flislin ona faʻaogaina le vali, ma o le faʻafanua o vinyl e le suia lona paʻepaʻe lanu.

O le agavaʻa o lau Wallpaper e fufulu faʻalagolago i le filifiliga o vali. Mo se faʻataʻitaʻiga, e avanoa ma arrylic poʻo le itulagi e tumau.

Toe foi i le vaega

Fautuaga mo le polofesa mo le filifilia ma le faiga lava ia

Lenei aso, o le flizellin-faʻavae mea o loʻo taʻua o le sili ona masani ituaiga o puipui. O lenei ona o le mafiafia fausaga o le tapoleni, faigofie ma saoasaoa o le faʻapipiʻiina. O lea la, o ia oloa e lelei tele mo le faaliliuina o nofoaga o se nofoaga tele:

  • E mafai ona faasaoina ma pa ma le taualuga. E tau le lava le tautoina o tagata taʻitoʻatasi, ua uma ona paʻu ese i le pito o le pronā;
  • I se faʻaopopoga, o faatalatalanoaga a PLLIZELIZ, ina ua usu mago, aua le alu solo i itu, aua le fausiaina le suauʻu;
  • I se faʻaopopoga, o le fausaga pepa puipui e faigofie ma faigofie ona aveʻesea mai le puipui, o le masani masani e le manaʻomia.

Ina ia filifilia se tulaga maualuga o le pepa pepa lisi, e tatau ona asiasi ma le faʻaeteete le lisi, faʻamatalaga e uiga i le numera numera ma le gaosi oloa. Faamatalaga uma i luga o le lisi e tatau ona manino ma manino tusia:

  • Ia e tagaʻi lelei atu i le ata o ia lava, e tatau ona ma manino lava vaʻaia e ui ifo i poʻetine;
  • A o le i faʻatauina se mea, e te fuafua ma le totoʻa le manaʻomia o le manaʻomia o le numera. Afai e te le o mautinoa, e sili le faʻatau sili atu i le 1-2 miliona e sili atu ona faʻaalu, ae leai se isi latou te le mafai ona avanoa.

Afifiina auala tatau ona avea ma hemonic. O se faʻailoga lea e le faʻaleagaina ma teuina lelei. E tatau ona teteʻe i mea lelei e tatau ona teteʻe ai i mea lelei.

Faitau atili