Faʻafefea ona teuteu le pito i luma i le fale?

Anonim

A oʻo mai le fausiaina o le fale i le faʻaiʻuga, vave se fesili: o le a le matagofie ma le maualuga-lelei malu le pito i luma o le laupapa laupapa?

Faʻafefea ona teuteu le pito i luma i le fale?

Faauma le pito i luma o le fale

O le pito i luma e taʻua o se fale o le fale, o le mea e tu i le va o le taualuga lapotopoto. Tele o le tele o le tafatolu, ae o nisi taimi e mafai ona e vaʻaia se trapezoidal, ova poʻo isi faʻailoga foliga.

Le isi, o le a matou talanoa pe aisea e te manaʻomia ai sagatolia ai le pito i luma, po o fea mea e te manaʻomia e taofia ai lou mafaufau ma le mea e te maua ai le galuega.

Aisea e te manaʻomia ai ona fufulu le pito i luma?

Faʻafefea ona teuteu le pito i luma i le fale?

Luma i le fale

O le maualuga o le pito i luma o se avanoa e mafai ona mauaina i le faletamafa, pei o se isi vaega. O sea tali e fesoasoani e fau ai potu faaopoopo.

Aisea e te manaʻomia ai ona tofa i se fausaga? O le tali ua fautuaina ai lava, aua afai ua uma le toe faaleleia, ma e vaʻai i le fatafata o le fale, o loʻo faʻaleagaina ai le ata matagaluega. O le mea lea, e le gata ina faʻalautele le olaga o le pusatoso i le fausiaina, ae o se vaega foʻi o le eleʻele, e mafai ona i ai le malosi o le fausiaina ma faʻalauiloaina o le aufaʻasaga o le fale i tua atu o le fale o le fale i tua atu o le fanua.

O a mea e sili ona aoga?

Faʻafefea ona teuteu le pito i luma i le fale?

Faʻafefea ona vavaeʻese le pito i luma i le fale?

Ina ia mafai ona togi se vae o se fale laupapa, faʻaaoga ni laʻau masani e pei o ni vaega o kamuta. A e togafitia ni laupapa ma nisi o nei aftisphetics, o le a auauna ia te oe mo le tele o tausaga. Tele taimi e faʻaaoga ai e le faʻaaogaina o lenei galuega-pa puipui o le pa puipui, lea e aofia ai le puipuiga faʻapitoa o mea ma silicone. O ia mea e mafai ai e le fesoasoani puipuia le mamanu mai le Atinae o Tungus ma suia. I le faaiuga, o sea faatu ata e foliga aulelei ma matagofie, ma mafai ona tumau i ona foliga muamua ma lanu mo le tele o tausaga.

O lenei aso, o le sivine e sili ona lauiloa, o le mea e mafai ona gaosia, uma mai fafie ma ma palasitika. O ia mea e mafai ona laʻua i le pito i tua, ae e suʻe foi le faʻalogo i faamalama, o gata ma isi auiliiliga. I fata tioata, o le sivides e mafai ona mauaina i ni auala eseese, ma eseese metotia e mafai ona faʻaaogaina i lona gatete, o loʻo faʻapipiʻiina faʻamatalaga o faʻamatalaga.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoa mo le kapeneta i totonu o le faleuila

E pei lava o le faʻaaogaina o laʻau mafolafola o uamea, aua o lo latou maualuga taugata e le faʻapea. Ia mafai ona faia i:

  • Aluminim;
  • e papping;
  • Titanimuth;
  • gaoa.

O le tulafono, o pou uʻamea o loʻo ufiufi i polyrerethane, polyester poʻo le ponamide. Ua faʻatagaina oe e puipuia le fausaga mai le faʻaleagaina o le faʻaleagaina, mataʻutia ma le le lelei o aʻafiaga o le tau.

Ae, ua le o auala uma nei. Matua muamua ma le masani ai foliga pei o se atavali o se laupapa laupapa ufiufi. E ui lava o lea togafiti e manaʻomia ai le tele o tau le tumau ma galuega, o le faʻaiuga faʻaiuga e aoga.

Sili atu o le pito i luma o le pito i luma o le fale

Faʻafefea ona teuteu le pito i luma i le fale?

Tutoatasi faaiuga o le pito i luma o le fale

Ina ia mafai ona filifili ma le le fiafia i le auala e ave ai le pito i luma o le fale, e tatau ona e amanaia lona mamanu. O nisi taimi e mafai ona e feiloai i le fronton mai le piliki, ae e le o manaomia i lenei fuafuaga, aua ei ai sona aafiaga tele i luga o le pa, e ui lava i le lagolago malosi mo le taualuga.

Taumafai e fau ni laupapa e faʻaaoga ai fafie. I lea tulaga, e mafai ona suʻisoo le pito i luma ma se uʻamea faʻamau ma faʻapipiʻi le faamalama o le maota poʻo se tamaʻi potu.

Ma i le taimi o le fausiaina o se poloketi i luga o le tipi, o le matagi avega ma o loʻo 'auʻaunaga e tatau ona amanaia. Filifili mea uma o mea e aoga foi tulei ese mai nei mea.

I le faaiuga, o lau naunau e tatau ona amanaia mai le faʻaalia o le fausiaina, aua afai o le fale e teuteuina i le nofo ai, e le o se fofo sili ona talafeagai i uʻamea mea.

Mai mea na faia mai le faʻavae, o tapenaga e faamoemoe i luma o le tausiga o le pito i luma o le pito i luma. Mo le mamanuina o se laupapa laupapa e leai se faʻapitoa manaʻoga, lea e te le fai atu ai e uiga i le faʻavaʻa o le piliki, sima poʻo le faʻaalu. Faatasi ai ma mea faapena e tatau ai e faʻaalu isi gaioiga sauniuni:

  • Manino luga;
  • ogatasi o ia;
  • O mea ua maua ai ni faaletonu foliga.

Faamolemole matauʻoga pe a tele nisi faiga o ou puipui i tulaga o le maualuga, o le a manaʻomia ona e iloiloina le mafiafia o le vaega o le vaega o le a manaʻomia ona aveese pe a uma ona aveʻesea aife. Ma o le vaega o le sperster e faʻaaoga ma o loʻo tuʻuina atu le taimi atoa.

Na o le pau lava lena, o loʻo tapenaina ma le faaeteete le 'laʻei. O lea e mafai ona ufitia i se pusa tusi, i lona saoasaoa e te le maua ai ni faafitauli.

Mau i luga o le autu: pepa puipui i le alatele i totonu o le ata o le fale mautotogi 2019: Mo le alafatu, aso faʻaonapole, o le a le aʻoga, visa

Loo luma o le tekonolosi

Faʻafefea ona teuteu le pito i luma i le fale?

Faauma i luma o oe

A maeʻa ona e filifili i luga o mea, e mafai ona e alu e galue.

O le faʻamuamua o galuega o loʻo faʻamatala i luga o faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o tafaoga tafaoga, aua e tutusa tau tekinolosi pei ona galulue ma fafie.

O loʻo i ai i nisi tagata gaosi talafaʻatasi o tagata gaosi eseʻa i lalo.

UigaSiamani ma RusiaKanataUSA
Mafiafia1.1 mm1,118mm1,016mm
Tulouna le malosi546 kg / cm2478 KG / CM2419 kg / cm2
Elasticitive module27.61 kg / cm224,762 kg / cm227,611 kg / cm2
Aafiaga Aafiaga1.843 M / G / CM22,238 M / G / CM21,585 M / G / CM2
Fogafale vevelaLe tupuLe tupuLe iloa
Puipuiga vaega0.15mm0.1 0.8mm.0.15mm

Ma o lea, o le matamuli o le tagata agai i luma e mafai ona mulimuli mai i nei laasaga:

  1. Luga o le maualuga

O fale laupapa uma e manaʻomia ai le le mautonu togafitiga. O pito o le fale o le sili ona faigata nofoaga e tatau ona e mafanafana i luga i le tele e mafai ai. Ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le paʻu o aʻa po o le foma.

  1. Ufiufi laupapa

Ina ua maeʻa feutagaiga, e manaʻomia le faʻapipiʻi o se pusa tusi, ia faʻataʻitaʻi e te manaʻomia e faʻaaoga ai fao. O Brks, o se tulafono, ua faapipiiina i le 40 cm ma le pulea, ina ia latou fealofani, e aunoa ma le faautauta.

  1. Faapipiiina o le trim

O lenei ua gaosia tuusaʻo le paʻu. Mo lenei, o tusi ua faapipiiina ia te ia lava-tusi, amata mai i le faamautuina o le amataga fuafuaga. E le aoga le fao ma le sikulu e fafaga loloto ai, tuu se avanoa i le tele o fale.

  1. Faapipiiina o le ogaoga vaega

Faʻapipiʻi elemene vaega, e manaʻomia le faʻaaogaina o le H-talaaga. E tumau ma le au puipui, amata i le pito i luga pu. O ia galuega e tatau ona faia i se paga, o lea na lagolagoina e se tasi le vaega aʻo e setiina le faʻapipiʻi autu.

  1. O loʻo tatala le faʻamalama matala

A iai sau faamalama i luga o lou pito i luma, e tatau ona faia e fusi faapitoa. Manatua e sili ona taugata, o lea e faia ai ni faʻamatalaga saʻo e mafai ai. O lenei uiga e mafai ona filifilia i le leo o le pito i luma, po o le vice o loʻo faʻaaga mai ai le faʻaaogaina o se isi paolo poʻo le tino.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o le tulaga o potu vaisu i faitotoʻa ma o latou lava lima: fusi (vitio)

Faʻafefea ona teuteu le pito i luma i le fale?

Faauma le pito i luma o le fale

I le iʻuga, ou te fia faʻaopopo atu aʻo e leʻi faia galuega, e manaʻomia ona e mauaina mea talafeagai uma, masini ma mea faigaluega. E masani lava mo ia galuega, o le faʻamaʻi o loʻo faʻaaogaina. E manaia le tausi a latou faapotopotoga ae e leʻi amataina galuega, aua o lenei faiga e manaʻomia ai le le tumau tau.

Faitau atili