Kako podrezati frontonu kod kuće?

Anonim

Kada se izgradnja kuće dođe do kraja, odmah pitanje: kako je lijepo i visokokvalitetno sklonito theron drvene strukture?

Kako podrezati frontonu kod kuće?

Završava prednji dio kuće

Frontton se zove parcela kuće, koja se nalazi između krovnih šipki. Najčešće je to trokutasta struktura, ali ponekad možete vidjeti trapezoidni, ovalni ili drugi geometrijski oblik.

Zatim ćemo govoriti o tome zašto trebate ušuljati frontonu, na kojim materijalima trebate zaustaviti vašu pažnju i za ono što tehnološki rad.

Zašto trebate oprati frontonu?

Kako podrezati frontonu kod kuće?

Froron kod kuće

Visina prednjeg dijela je prostor koji se može dobiti u potkrovlju, kao dodatno područje. Takvo rješenje pomaže u stvaranju dodatnih soba.

Zašto trebate ušuljati takvu strukturu? Odgovor predlaže sebe, jer ako je popravak već gotov, a vi pogledate fasadu kuće, neformatirani frontoton kvari opću sliku. Stoga frontona služi ne samo da će produžiti vijek trajanja konstrukcije, već je i dekorativni element, koji može pod moći napraviti kraj dizajna konstrukcije i izjaviti preferencije domaćina kuće daleko iznad dvorište.

Koje su materijale bolje koristiti?

Kako podrezati frontonu kod kuće?

Kako odvojiti frontonu kod kuće?

Da biste šivali nogu drvene kuće, koristite prirodno drvo kao različite stolarije dijelove. Ako tretirate drvo s raznim antisepticima, poslužit će vam dugi niz godina. Manje često za takav rad koristite tanko zid žbuke, koji uključuje zaštitne specijalizirane sastojke i silikon. Takvi aditivi pomažu u zaštiti dizajna od razvoja gljivica i plijesni. Na kraju, takav dizajn izgleda vrlo atraktivno i lijepo, i može održati svoj primarni izgled i boju dugi niz godina.

Danas je sporedni kolosjek najpopularniji, koji se može proizvesti, i iz drva i plastike. Takav materijal može biti ušiven ne samo na frontonu, već i za šivanje slušajućih prozora, streha i drugih detalja. Na policama se spojenje mogu naći u raznim bojama, a različite tehnike se mogu primijeniti na njegovo polaganje, čak i instalacija profila dijagonalno.

Članak o toj temi: Vrata za kabinet u WC-u - zavjese od kotrljanja

Mnogo je manje vjerojatno da će koristiti ravne liste metala, jer njihova visoka cijena nije toliko opravdana. Takvi paneli mogu biti izrađeni od:

  • aluminij;
  • bakar;
  • titan;
  • pocinčani.

U pravilu, čelični paneli su prekriveni poliuretanom, poliesterom ili poliamidom. Oni vam omogućuju da zaštitite konstrukciju od mehaničkih oštećenja, korozije i negativnog utjecaja kataklizma vremena.

Ali to nisu svi načini. Izuzetno originalan i neuobičajeno izgleda kao slika drvenog fronte popločanog. Iako takav dizajn zahtijeva velike privremene i troškove rada, konačni rezultat vrijedi to.

Suptilnosti ispred prednjeg dijela kuće

Kako podrezati frontonu kod kuće?

Nezavisni završetak prednjeg dijela kuće

Nedvosmisleno odlučiti o tome kako iskoristiti frontonu zgrade, morate uzeti u obzir njegov dizajn. Ponekad možete upoznati frontonu iz opeke, ali ovaj dizajn nije poželjan, jer ima pretjeran učinak na zidove, čak i unatoč čvrstoj potpori za krov.

Pokušajte izgraditi drvo za korištenje drva. U tom slučaju, frouth se može šivati ​​s metalnim oblogom i instalirati mansard prozor ili mali balkon.

Također tijekom stvaranja projekta na trima, potrebno je uzeti u obzir vjetra i klimatske značajke. Odaberite finiš materijal također vrijedi poticati te čimbenike.

Na kraju, vaša presuda treba uzeti u obzir izgled izgradnje, jer ako je vaš dom ukrašen sporednim kolosjekom, to nije najrelevantnije rješenje metalnog materijala.

Iz kojeg materijala je okvir podignut, priprema je depeted, koji će biti potreban prije podrezivanja fronte. Za dizajn drvenog okvira nema strogih zahtjeva, koje nećete reći o okviru opeke, betona ili asbatema. S takvim materijalima bit će potrebno potrošiti više pripremnih aktivnosti:

  • Čista površina;
  • Poravnajte je;
  • Vidljive nedostatke.

Imajte na umu ako vaše zidove imaju velike razlike u smislu razine, morat ćete procijeniti debljinu žbukanog sloja i koristiti pocinčani signali koji će se morati ukloniti nakon posla. Zatim se primjenjuje sloj žbuke i dano je vrijeme za njegovo potpuno sušenje.

To je sve, površina je pažljivo pripremljena. Sada se može prekriti sandukom, u čijem slučaju slaganja neće imati nikakvih problema.

Članak o temi: Pozadina u hodniku u apartmanu Foto 2019: Za hodnik, dizajn, moderne ideje interijera, moderan, što ići, opcije, tekućine u malom, video

Tehnologija prevođenja

Kako podrezati frontonu kod kuće?

Završite prednost

Kada konačno odlučite o materijalu, možete ići na posao.

Prioritet rada opisan je na primjeru sporedni kolosijeka, jer ima istu tehnologiju kao i rad s drvom.

Pjevanje specifikacija različitih proizvođača prikazane su u tablici u nastavku.

KarakterističanNjemačka i RusijaKanadaSAD
Debljina1,1 mm1,118mm1,016mm
Rastezanje snage546 kg / cm2478 kg / cm2419 kg / cm2
Modul elastičnosti27.61 kg / cm224,762 kg / cm227,611 kg / cm2
Učitavanje utjecaja1.843 m / g / cm22,238 m / g / cm21,585 m / g / cm2
Temperatura podaNe događa seNe događa seNepoznat
Zaštitni sloj0,15 mm0,18 mm.0,15 mm

I tako, da plaši froutski sporedni kolosijek može slijediti takve korake:

  1. Izolacija površine

Sve drvene strukture zahtijevaju antiseptičke tretmane. Krajevi kuće su najproblematičnije stranice koje trebate zagrijati što je više moguće. Da biste to učinili, možete koristiti mineralnu vunu ili pjenu.

  1. Pokrivanje stezaljke

Nakon izolacije potrebno je instalirati sanduk, popraviti koje trebate koristiti nokte. Bruksi se u pravilu instaliraju u 40 cm i kontrolu, tako da se kreću okomito, bez izobličenja.

  1. Ugradnja trima

Sada se proizvodi izravna koža. Za to su daske pričvršćene samo-crtanjem, počevši od fiksacije početne daske. Ne vrijedi nokta i vijak za vijak previše dubok, ostaviti prazninu nekoliko milimetara.

  1. Instalacija ekstremne ploče

Da biste instalirali kutne elemente, potrebno je koristiti H-profil. Fiksira se s samoljepljima, počevši od gornje rupe. Takav rad treba obaviti u par, tako da je netko podržao ploču dok ste postavili osnovne elemente.

  1. Otvori prozora s pogledom na prozore

Ako imate prozore na vašem frontonu, oni moraju biti napravljeni od posebnih traka. Imajte na umu da su vrlo skupi, tako da mjere mjerenja što su točnije moguće. Ovaj atribut se može odabrati u tonu prednje strane, ili obratno se dodjeljuje pomoću druge nijanse ili teksture.

Članak o toj temi: Instaliranje platformi skrovnih vrata s vlastitim rukama: pričvršćivanje (video)

Kako podrezati frontonu kod kuće?

Završava prednji dio kuće

Konačno, htio bih to dodati prije nego što radite, morate dobiti sve potrebne materijale, uređaje i opremu. Vrlo često za takav rad se koristi skela. Bilo bi lijepo voditi brigu o svom montažu prije početka rada, jer taj proces također zahtijeva privremene troškove.

Čitaj više