Faʻafefea ona fai se faʻasologa o le laupepa

Anonim

Premebboard i le aso o se tasi o sili sili ona lauiloa mea fale, e tele uiga lelei. O nei mea e sili mo le faia o se tulimanu, i fafo atu o le itu i fafo. Peitai, a faʻaaogaina, e tatau ona e taulaʻi faapitoa ile faʻapipiʻiina o tulimanu. O le mea moni o le mea moni o le a faia le faʻaaogaina o le a faia lelei (faʻatamala uiga e fusifusi pe le lava le malosi), e mafai ona sili ona leaga le mamanuina atoa. O lea la, o tulimanu o loʻo faia i tulimanu i le tausisia o tulafono faʻapitoa.

Faʻafefea ona fai se faʻasologa o le laupepa

Le faʻapipiʻiina o le matagaluega o le tulimanu i lalo o le laupepa.

O le faia o itu i fafo ma tulimanu o le laufanua o loʻo le faigata tele, e pei ona foliga mai, ma e faʻalagolago i ai le foliga o le potu.

E mafai ona e faia i latou i ou lava lima i se taimi puʻupuʻu, o se tasi mamalu.

O puipui e teuteuina i le mea e sili ona manaia, o le mea lava lea latou te faia soo. O nei mea e i ai le sili ona eseese uiga - E le susunuina mea leaga, e mafai ona faʻapipiʻi i totonu o le potu e iai ni nifo o loʻo le mafua ai le leaga o mea. O loo i ai pea se tamai nofoaga pito i luga, e mafai ona ave i ai ni foliga laiti pe a tatou galulue ma ia. Ma le mea mulimuli ae o le tauaāʻuga taua o ia mea o se tau maualalo lea e faʻatusatusa i isi fale.

E le mafai ona tuʻuina atu se toe fua mai o le solomuli e aunoa ma le faʻaaogaina o le susuga, e le gata i lea, o lenei mea e maua ai ni laʻei lapisi, lea e leai ni tuʻinanau, ma le aoga o itu ua faia. Ma o ia mea taua e manaʻomia pe a manaʻomia le suia o le mamanu o potu poʻo a latou meatotino akaupi, faʻateleina ai le fala, faʻateleina ai foʻi le afi o le potu, ma faʻaesea ai foi le pamu sooupu.

Mataupu i luga o le autu: faʻaaoga i luga o le Loggidia ma Badcon Payuraomic Windows

Faʻafefea ona fai le itu i totonu o itu

Faʻafefea ona fai se faʻasologa o le laupepa

O le amataga talaaga o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le faʻailoga. O le tasi pito ua sau i lalo le isi.

Ina ia faia ni tulimanu i totonu, o le faʻavae o faia muamua, ma le uamea, ma e mafai ona eseʻese ituaiga faʻalagolago i ai le faʻapipiʻi. Mo tulimanu o totonu, e sili le faʻaaogaina o le faavae lea e faʻaaogaina ai le taga a le CD o loʻo faʻaaogaina poʻo le ps, e aunoa ma ni faʻaupuga aua le faia. E tatau ona maitauina, e aunoa ma se tulaga lelei maualuga, o le faʻauma i le vave o le a leaga, o pa o le a amata ona ufitia e le tau. Mo le maketiina e lua o faʻamatalaga o loʻo fesoʻotaʻi. Mo lenei mafuaʻaga, ua faʻaaogaina le uʻamea, o le umi lea e tusa o le 9 cm. E le gata i lea, e tatau ona faʻapipiʻiina uma le 25 cm e faʻatuatuaina. A maeʻa ona faia le faʻapipiʻi, e manaʻomia le amanaia lea mai le mamao i le va o le ata o le tagata e faʻalagolago i le faʻavae o le orgod

Faʻapipiʻiina e manaʻomia e fai i luga o le lelei lelei luga - o se laupepa o le palakalafa o le palakalafa e atoatoa mo lenei. O lenei ua e manaʻomia le lautele i le afa o le tasi faʻamatalaga o le tasi faʻamatalaga e faʻapipiʻi ai le itu vaega o le isi talaaga. E aliali mai o se mea faigata mai faʻamatalaga mai faʻamatalaga, ma o lenei e tatau ona fesoʻotaʻi i le PN-UD PerIMetrat Guide talaaga. O le ata o faʻamatalaga e mafai ona faʻatino i ni isi atunuʻu, ae o lenei o se mea sili ona faigofie. Ina ia faʻatinoina lenei mea, e te manaʻomia se vaega o tulimanu o loʻo faʻatulaga i le tulaga, e faʻapipiʻi i le faʻafitauli o le Intermer, faʻaaoga ma le fao. A potopoto mai le filifilia o mea e faʻaaoga ai se faiga faigofie e faʻaaoga ai, e le mafai ona e popole iai lona faʻamaoni. Ae - afai o le vevesi ua lelei ona lelei, o pa o le potu o le a le logoina, ae e le taua le tulaga o faamatalaga. E mafai ona sauni le itu i totonu.

Tusitusiga i luga o le autu: kapeneta i le taumalulu i luga o le faapaologa

Faapipiiina o fafo atu o nairles mai mūmū

Faʻafefea ona fai se faʻasologa o le laupepa

TINGING MURDWAll muamua manaʻomia le alu i le tamaʻi tauau, ona sili atu lea.

I le gaosia o itupaluga o fafo, e tatau ona e faia se faʻavaʻa e ese ai mai le tasi o loʻo faʻaogaina mo totonu. Afai e alagatatau ona faʻamalosia le tulimanu o fafo, o le a leai se mea e manaʻomia e faia ai le mea e fesoʻotaʻi, aua o loʻo tuʻufaʻatasia faigata, ma o le a leai. Peitai, e aunoa ma ni faʻamatalaga, o le le toe o le toe foʻi - Lua faʻamatalaga ua na o le faʻaalia latalata i itu e lua o puipui ma ua uma ona faʻaaoga le tagata e masani ai i le perimet-temperal. Ina ua maeʻa le liliuga o sea mamanu ma le nofoaga o loʻo i ai, e malepelepe, o pa e le afaina.

A o le faʻatinoina o le faʻamatalaga i luga, o laupepa e tatau ona filifilia e pei ona mulimuli i ai - o pito e le masani ai e tatau ona solomuli.

Ma o le Spacire Prep o loʻo iai ma se mama mama o le a faʻateleina o le a faʻalauteleina le ala pe a tapunia le au. A faʻapipiʻi le laualuga i faʻamatalaga o le vevesi o le antular starme e ala i le faʻaaogaina o le tagata lava ia, o le mamao i le va oi latou e tatau ona faʻaititia. Lea foi faia o nei galuega e faigofie, ae naʻo le faʻatapulaʻaina o le tausiga. A maeʻa lena mea, e mafai ona faʻamaumau fausaga ma faʻapaʻiaina o ie, ona e manaʻomia lea o le faia o le tiuma fua o maʻa, ona lelei lea o le tulimanu.

E tatau lava ona manatua le fale o le taulaga, o le tele o le pisapisao o loʻo i luga, o le tele o le pisapisao o loʻo i luga, pe a faʻatino ia galuega, e manaʻomia e vaʻaia ai nisi galuega faʻaʻoleʻole. O le i le va o vaega o le faʻavaʻa ma le plared card.

O foliga o le ata o itupa o loʻo faʻaiʻu foi i le mea moni o le gaogao o loʻo faia i le va o le tumutumu ma le laufanua o le laupepa lapisi ma eletise eletise.

A o le i faia lenei galuega, e tatau ona manatua o loʻo manaʻomia e le au e faʻaaogaina i le amataga . Ina ia faʻamalosia faʻamatalaga, e tatau ona e faʻapipiʻi ma sili atu ona faʻaalu le fao - o le tele o taimi o le a latou fao mai ai, o le faʻamalosiʻau o le talaaga o le a sili atu. O le talaaga o loʻo fautuaina e faʻamautu naʻo le lamolemole lamolemole lamolemole.

Mataupu i luga o le autu: E maeu le sili atu o le tuuina atu o se fale faigaluega i le umukuka

Ina ia mafai ona ausia sea galuega, o le a outou manaomia mea faigaluega nei:

  • O LE TOMAMINUMUM TRINE;
  • Faberglass lipine;
  • uafu.

Faʻafefea ona tuʻuina i tulimanu o tulimanu

A uma ona faia tulimanu, latou te manaʻomia le faʻamalosi. E mafai foi ona faia e oe lenei mea, mo lenei, o le faʻatatauina tapine faʻapipiʻi i luga o le tulimanu, ma ua faʻasaʻoina tulimanu, ona ai lea o le totagofie ia i latou. O lenei ua tatau ona e faʻatali sina sina sina pe a mago le mea, ma agaʻi atu i le tehticking o tulimanu. E manaʻomia le faia ia le itiiti ifo ma le 3-4 vaega o le oti. E tatau ona foaʻiina i le punou o tulimanu o le faʻamalosia o le tataiga e tatau ona fesoʻotaʻi ma le digwall luga, a leai se iʻuga o le galuega fou. Ma e tatau ona talitonuina o pa puipui e le mafai ona taliaina lelei galuega fausiaina.

Faitau atili