Faʻafefea ona fai lamepa mai Playwood ma o latou lava lima?

Anonim

Plywood, masalo o se tasi o sili ona iloga fausaga ma faʻamaeʻaina mea. O le aotelega o lana tusi talosaga e le faʻatapulaʻaina, ae e sili atu ona faʻaaogaina o se veape mataʻutia. Peitaʻi, o le tele o ana meaola ma sili aʻe o mea uma, o le mafiafia e mafai ona faʻalauteleina lona aotelega. O se faʻasologa atoa o le totonuga o le totonuga o le totonuga mai Plywood, ma o latou lima lima e mafai ona faia foʻi e oʻo mai i se tagata e iai le poto masani i lima lima. Peitaʻi, o le a manaʻomia le iloa o le gaosiga o nofoaga eletise o le a manaʻomia, ae e faigofie ai ona foʻia lenei faʻafitauli ma le fesoasoani a o loʻo mafai ona e aveesea uma lona ulu.

Faʻafefea ona fai lamepa mai Playwood ma o latou lava lima?

O le Plywood o se Eco-faauo mea e mafai ai ona e faia moli matala ma ou lima lima.

O Plywood o ni mea masani na gaosia mai fafie. E i ai le maualuga malosi ma se tamai mafiafia. O se mea lelei gaosi, e aofia ai ma le mu. Ma i luga o se laupepa o le plywood faʻaaoga se eletise eletise, e mafai ona e tipiina ni faʻatusatusaga o mea laiti i luga o auiliiliga, lea e mafai ona liua i fafo.

I le maketi, o lamepa mai Plywood e fai ma sui e le toʻatele o tagata gaosi ma mo totonu na faia i le tele o ituaiga o sitaili. E tutusa ia latou mo e faʻatupuina, mo se faʻataʻitaʻiga, o le scandinatian stynecia ae e mafai ona avea ma faʻalapotopotoga lelei mo le maualuluga-matai, pe a fai o se tuʻufaʻatasia o Plywood ma uamea. Mo Interisiri Inquilibrium O nisi taimi talafeagai mo ni ulugalii: faʻataʻitaʻiga, o se molimoe a le Pale tele, faia i le vaega tutusa, meataʻalo, meataʻalo tutusa, meataʻalo, meataalo e tutusa ai, meataʻalo, meataʻalo tutusa, meataʻalo, meataʻalo e tutusa ma umukuka.

Meafaigaluega ma Mea e tatau ai mo le gaosiga o Plywood Wamps

Faʻafefea ona fai lamepa mai Playwood ma o latou lava lima?

Mo manatu ma se tatala faʻapipiʻi, e sili ona talafeagai se paluga manifinifi, o se moli o le a faigofie ma matagofie.

Mataupu i luga o le autu: teuteuga o lalaga faʻapipiʻi ma o latou lava lima (ata ma video)

Ina ia faia se uluaʻi moli ma manaia mai Plywood, o le mea e manaʻomia, o le maʻai o le mea e mafai ona teteʻe atu ai i le mamanu filifilia. O nisi taimi o se mafiafia o Piewwod e mafai ona faʻaaogaina mo le matagā, mo se faʻataʻitaʻiga, e oʻo lava i le toʻafilemu, e sili le talafeagai mo le 3-4 MM, ona e le oloina le ata.

O le a talafeagai ai e maua se mea faigaluega mo le galuega. O le a ave se eletise eletise jigsaw, o se seti o ni pylons, o se savaliga poʻo se taʻavale-sikuludwerve ma se seti o le afaina, o se tamai samala, o le tamaʻi oneone Mo vaega o meaʻai, o le a manaʻomia mo kapeneta, marin keke poʻo pā, susu. Oe mafai ona saunia se mea mo le teuteu, aofia ai vali. E ui lava o le plywood e masani lava ona lava e faʻagaioi ma se lanu leai se lanu, o loʻo puipuia le laualuga ma sili atu faʻaalia le fausaga o mea - o se faʻasologa o fafie. Afai e fuafua e faʻaaoga se mamanu i le mu i le susunuina, ona tatau lea ona sauniuni le uʻamea uʻamea.

E le gata i lea, o le eletise o le faʻatumuina o le lumanaʻi poʻo se moli e tatau foi ona saunia: vaega mo le mafai ona faʻatau ese pe faʻaoga le polokalame ua leva. Mo ia oloa mai i Plywood, atonu e saʻo lava e filifili ai laumepa, tamaoaiga ma le saogalemu ona o le mea moni o le lalagaina o tuʻugalemu o le lalagaina o luga o luga o le fola.

Sauniuniga o le tusia ma gaosia le lamepa vaega

Faʻafefea ona fai lamepa mai Playwood ma o latou lava lima?

O Plywood lamp Siaia: 1,2,3 - vaega o le puipui. 4,5,6 - auiliiliga o le taualuga.

Mo se tagata amata, e sili le filifilia o ituaiga faʻataʻitaʻiga ma sili atu faigofie auiliili. E mafai ona e faia le mea na fausia ai oe pe filifili le faʻataʻitaʻiga e te fiafia iai mai soʻo se faʻamatalaga: mekasini, initaneti, ma isi. E manaʻomia le i ai o ata o taʻitasi ma faʻatonuga mo le faʻatinoga. Afai e naʻo le ata na o le polokalame, e manaʻomia oe e tusia mea taʻitasi i se tulaga masani ma le oti, ona apalai lea o fetuunaiga o le plywood Pepa. Afai o le logging poto masani o sina mea itiiti, e sili le filifilia o faʻataʻitaʻiga e aunoa ma se numera tele o le tatalaina o mea e tatala.

Tusitusiga i luga o le autu: Suia le larva ma le 'olo i le uamea faitotoa faia oe lava

Ina ua maeʻa uma faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i le Phaneur, e mafai ona e alu i le latou faʻateʻa. O le isi tulaga o le faʻagaioiga o le latou oneone, muamua le fiafia, ona papaʻu, ma le iʻuga, e mautinoa ai le maualuga maualuga luga, "leai". A maeʻa lena mea, e mafai ona faʻapipiʻi mea uma i le leai o se lanu poʻo le vali. E taua le amanaia o le mea moni o le a mafai ona "tu i luga le mea e mafai ai e savali i le oneone i luga o le samoa, ona faʻaaoga lea i le mea e manaʻomia vali po o vale.

Le alesini moli mai Plywood ma ou lava lima

Faʻafefea ona fai lamepa mai Playwood ma o latou lava lima?

Ina ua uma ona fai se kelu, o auiliiliga e tatau ona fusi mau le tasi i le isi ma faʻasaʻo le kilipa.

Mo fesootai vaega mai Plywood, Faʻapitoa Faʻapitoa Cheelive o loʻo faʻaogaina, ua fuafuaina e galulue ma fafie: kapeta poʻo le faʻailoga kuki. I se isi itu, e faigofie ona faʻaogaina le faʻaaogaina o le pv'u, ae e le faʻamaonia ai le maualuga o le malosi o le palu. Faʻatinoina o vaega o le talaina, e tatau ona e mataituina le saʻo o le ogatasi, ma aemaise tele, pei ona matua afaina ai le foliga o le lumanaʻi o le lumanaʻi.

Sosoo ai, o le taʻiala sauni ma se moli moli e faʻapipiʻiina ma o le 'ava malosi e fesoʻotaʻi. A maeʻa lena mea, e mafai ai ona suʻe le mea fou i totonu.

Faigofie faʻataʻitaʻiga o luminares mai Plywood

O le matagofie o le moli moli po o isi moli o Plywood na faia ma o latou lava lima e mafai ona avea ma mea taua i totonu.

Ma mo lenei mea e le manaʻomia le filifilia o se faigata poʻo le fetuʻutuʻunaʻi mamanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le luluinapueare i foliga o se atigipusa ma ni pu laiti mo le malamalama mafai ona fausia se faʻamafanafanaga faʻapitoa i totonu o le fale, ma e faigofie lava ona faia se laupepa lelei i le fale vali. Totonu, e mafai ona faʻapipiʻiina o se pulufana mo se sili ona lelei moli malosi po o le malosi-laveai (e sili atu le saogalemu (ona o le a le sili atu le sao o puipui o puipui o Papa.

Mataupu oi luga o le autu: matou te faʻaaogaina se KEL mo ata vali

Vaʻai faʻapitoa pe a faʻaputuputu se lamepa e tatau ona tuuto i soʻoga: Afai o le a le fetaui vaega o le tasi i le isi, o le a talepeina le moli o le oloa.

O le tele o itulagi e alolofa atu i le itu i sasaʻe, e foliga mai, o le faaitiitia o le vaega o le tuʻufaʻatasia ituaiga o Plighwood ma le ie o le a faia. Ae o se lamepa e le gata e talafeagai mo le Iapani poʻo isi faʻasologa o loʻo i totonu, e fetaui lelei e ofi i le maualuga-tekonolosi pe o se masani. O le faavae o se laupepa o Plywood, Rails ma ie. O le lantern e mafai ona i ai, aua o le Desktop filifiliga e tatau ona taofi i le maualuga o le itu mai le 15 i le 35 cm. E mafai ona e filifilia pe sikuea pe sikuea.

Muamua, e tatau ona e saunia ni nofoa afi i luga o le mata filifilia, aoina i foliga o le sikuea pe latalata ma faʻapipiʻi ie ia i latou. I le aotelega, e tatau ona 5 vaega: Faʻalagolago i le lapoa ma foliga o le lamepa, e mafai foi ona tutusa pe eseese, e tusa ma le ata lata mai pito i luga.

Mai le laupepa o Plywood, e manaʻomia le tusia o se faavae mo le auala o le a faʻapipiʻi ai se moli moli. Mo se moliuila, mo le saogalemu faatoʻa lelei, e sili foi le faia o le manaʻomia i le malosi-sefeina o le malosi o mataua. O le isi laasaga o loʻo fesoʻotaʻi le uaea ma se tui ma suʻega. Afai o le iʻuga e lelei, e mafai ona e agaʻi i le fono mulimuli.

O vaega uma e fesoʻotaʻi e ala i le auala o le faʻapuna o vaitafe i totonu ia latou lava, e fausia ai le ivi o le lanters, ona faʻapipiʻi lea ma le pito i lalo o le plywood ma se moli moli. E mafai ona e faia se isi filifiliga o le moli e tasi, lea o le pito i lalo, ma o le pito i luga o le a palu. Ma mo le laulaufaiva, o se tasi o itu a le itu int i sisifo e tatau ona mai i Ptuawood, o le a avea ma se moli o le a faʻapipiʻi i le pa.

Faitau atili