Faʻafefea ona fai ia te oe lava a lamepa faʻalilolilo?

Anonim

E le faigata ona le faigata a le moli Iapani e pei ona foliga mai i le taimi muamua. O le masani filifili crid, afai manaʻomia, e mafai ona liliu i totonu o se matagofie Iapani-style chandelier, ma le laulau o le a le mafai ona faʻatupuina le armostable.

Faʻafefea ona fai ia te oe lava a lamepa faʻalilolilo?

O lamepa Iapani e mafai ona foloina i le taualuga pe tuu i tulimanu.

Iapani lamepa mai rabita mesh

O le a aveina:

  • Rabita grid ma tamai sela;
  • Seleulu mo uamea;
  • faamemelo;
  • uaea uaea;
  • alalaupule;
  • Paʻepaʻe vali i le aerol;
  • 2 uamea lio.

E faigofie le faia o se moli o se lamepa ma ou lava lima, pei ona faigofie tele le faʻataʻitaʻiga. O le lamepa e aofia ai se sikuea pito i lalo ma le concave i le ogatotonu o pito ma faʻavaʻa. Muamua lava, e manaʻomia le aleia ua uʻamea i se auala faʻapena ona aumaia i le ogatotonu. Ina ia faia lenei mea, tusi le mamanu i luga o pepa mafiafia, muamua le sikuea, ona ave lea o le sauir po o le ipu lamolemole ma le lamolemole i itu uma. E lenei tautalaga, pue uamea papala. Afai e te le mafai ona maua ni liʻo ni liʻo, e mafai ona e faia vaega mai le uaea mafiafia, i lenei tulaga ua nonoa ai le pito i luga o le paʻu manifinifi.

Faʻafefea ona fai ia te oe lava a lamepa faʻalilolilo?

Polokalame a Iapani a Iapani mai le plywood.

Ina ia mafai ona fai se pito i lalo, e manaʻomia le tipiina o le mesh i luga o le tautalaga, e aunoa ma le faʻagalo e tuʻua alauni i luga o le uafu. Ma le isi, ma le fesoasoani a fasi faaputuga, e tatau ona e tosoina le filifili filifili i le sikuea sikuea, punou i luga o pito i le itu sese. E taua tele, o le grid pipii mau i uamea rods ma faia le manaʻo manaʻo, o le mea na faʻaaoga i lenei tulaga e le taliaina. O le Carterridge ua faʻapipiʻi i le ogatotonu o le pito i lalo o se manifinifi uaea.

Mo le gaosia o le lamepa, e manaʻomia le tausiaina o se taotoga mai le grid, o le maualuga o le o le a 30-35 cm (faʻalagolago i le maualuga maualuga o le lamepa ua maeʻa). Ina ia iloa ai le lautele o le lamepa, o itu uma o le sikuea o loʻo fuaina, faʻaopopo 1-2 cm i le itu itu. Le isi, ona latou te ave le malae lona lua, ua faamama e lona gridō i se tasi itu o se kalone ua maua, o le lamini o le laualuga, o le lamiga le tumau o le uaea manifinifi. A uma lena, o le kasee e fesoʻotaʻi i le pito i lalo.

Mataupu i luga o le autu: Vavae faletaele pe tuʻufaʻatasia: O le a le mea sili

Lumeinare vali paepae Aerosol vali. E taua le faʻaaogaina o le vali ma manifinifi manifinifi ma le faʻamalosi o le faʻamamaina o le faʻamago, a leai o le mata o le a sikoa ai mata o le groid. A uma ona mamago mea uma, alu i le gaosiga o hieroglyphs. O Rabita ua tipiina i le manifinifi manifinifi i le 2 cm, ona punou lea i le afa. E tatau ona i ai sau ituaiga o le mata. O le Hieroglyphs o loʻo faia mai ia fasi pepa, o loʻo faʻapipiʻiina i latou i luga o le oloa ma le fana fana. O le matagofie o Chandelier i le Iapani sitaili ua sauni!

BAMBoo laulau amp

O le a aveina:

  • O pa oona a le ODBoP;
  • araisa pepa;
  • Pulufana ma se maea;
  • hacksaw;
  • subteic ma Sakura paranesi;
  • Acrylic vali;
  • Peni a le peni;
  • Adeshutive Pistol.

Faʻafefea ona fai ia te oe lava a lamepa faʻalilolilo?

Desktop Community Scheme.

E mafai ona faia se moli ma ou lava lima i le Iapani sitaili mai le BAAMBOO ma Aai o Aai (faʻatau atu i nofoaga o loʻo iai i luga o le 'au. O le laulau o le a aofia ai se faʻatagata faʻavasegaina, o se pulufana ma se maea ma puipui o le mea sili araisa sili. Muamua o mea uma, e manaʻomia le tipiina o se tamboo i luga o vaega: 8 fasi o le 20 cm (mo le pito i lalo ma luga faʻavaʻa). Fua o le mafai ona suia i lona manatu, o le a faʻalagolago ai mea uma i le maualuga ma le lautele e te manaʻo e faia se moli.

Sosoo ai, amata loa ona faia se faʻavaʻa faʻavae mea, pei ona e manaʻomia le faia o 2 vaega, taʻitasi ona aofia ai ma 4 pamboo placks.

E manaʻomia le faia o le sikuea i luga o le faʻavae o le fausiaina o se oti, o lona uiga, o tagavai taʻitasi o loʻo fesoʻotaʻi mai le tuaoi tuaoi-latalata i le vae o le tuaoi.

E taua tele le toe foi i le tulimanu, a leai e mafai ona suia le lamepa.

Ina ia faʻafesoʻotaʻi le elemene, o le fana e faʻaaogaina muamua, ia vaega taʻitasi e faʻatonutonuina e le moli uila (kolosi-kolosi), lea e faia foʻi se galuega teuteu. O pito o le maea na tumu lelei.

Ina ua maeʻa le pito i luga ma lalo o le pito i luga, e manaʻomia le faʻatuina o le siʻitia o le paʻu, latou te faʻapipiʻiina i tulimanu taʻitasi (mai totonu o le moli) ina ia le faʻamalosiina ai le armed. Le isi, ave ni pepa a Ris ma tipi i Squares tutusa ma le umi ma lautele o le tauaofiaga. Faatasi ai ma le fesoasoani a se sakura lala, afai e te le mafai ona maua se suteni ma le mamanu manaʻomia, ona taumafai lea e tusi mai le lima o Hieroglyphs.

Mataupu i luga o le autu: o manatu muamua mo le fugalaau moega

Ina ua uma ona mago le vali, pose o pepa araisa i luga o le araisa i totonu o le moli faamalama (mai totonu). Oti ese mai le laupepa o le plywood sikuea, o le itu o le a fetaui ma i totonu o le moli. Faʻavasega le pulufana, fai se mea o le uaea, faʻaiʻu i le kulimi, tuu i luga o le moli, tuu i luga o le moli, tuu seia atoa le avega. Desktop lamepa i Iapani style saunia!

Faitau atili