Faʻafefea ona faʻaumatia le pisa i se palu?

Anonim

Toeitiiti lava o soʻo se mea e feagai ai ma se mea le fiafia i le taimi na amata ai le crane i totonu o le faletaele i le faletaele, le manaia o le leo. O ai na iloa ai o lenei mea o se mea taufaamatau ia te ia lava, o lea e tatau ona suia, ae o le a le tele o lenei faamatalaga? Aisea e pisa ai le pisapisao i soo se mamanu?

Faʻafefea ona faʻaumatia le pisa i se palu?

Matagaluega ata o le umukuka palu.

O le mafuaʻaga mo lenei mea e faigofie tele: a liliu le fefiloi, o le vai tafe pasi atu i totonu o le pulufana. A oʻo ifo le tafe, e iai le maʻa maʻa i totonu o le mamafa i totonu, a o iai le leo maʻai. O sea ituaiga upu leaga ua taua foi o le kalave. O le tali i le fesili fesili e faigofie, ae o neura e le fiafia i wothes. O foliga faapena o loʻo aliali mai o le popo i totonu o le popo i totonu o le faletaele e malosi le ita, aemaise lava pe a iai tamaiti laiti i le fale, lea e mafai ona ala mai i le pisa. Peitaʻi o lenei faʻafitauli e le o le faigata, e le mafai ona foʻia, e manaʻomia le tagofia o le ituaiga fefiloi, o loʻo faʻapipiʻiina i lou faletaele pe i totonu o le umukuka, e faalagolago i ai.

E manaʻomia le fuafuaina, pe a e liliu i le ituaiga crane, e malulu le mama pe vevela. Lenei o le a fesoasoani ai i le lafoaia atoa o le feceet, ae naʻo lena vaega o le mafuaʻaga e tupu ai le faʻafitauli ma e iai le faʻafitauli.

O loʻo matou sailia se faʻafitauli i le mamanu

Faʻafefea ona faʻaumatia le pisa i se palu?

Toe faaleleia le fefiloi ma ou lava lima.

Ae e te leʻi fuafuaina pe aisea ua tupu ai le pisa, e manaʻomia le malamalama i ai ma le ituaiga o ituaiga. O le aso, e faia ai e le maketi paluvai o le tele o ituaiga fausaga, e aofia ai na natia:

  • Faigofie Vitio Suafatia;
  • tove fefiloi;
  • Tuʻufaʻatasia paluvai;
  • Fefiloi mo le faapipiiina o se agaga le mautonu.

Mafaufau i ituaiga nei o vai sapalai sapalai fuafuaga mo sili auiliiliga.

O le vanu supo o masini o lo oi ai se suavai tafe faitotoa. I lea tulaga, o le sapalai, o le vaega o le vevela e mafai ona fetuʻunaʻi pe a suia le alatoto. O se masini faʻapitoa o loʻo faʻapipiʻi i lalo o se masini teuteu, o le contain-crane-tan, e mafai ona avea ma chramic pe masani ai I le tulaga lea, a o le Tap e pisa, o le faafitauli e fetaui lelei i le crane-genses. Paʻu paketi o le masani masani o loʻo ofuina ma le taimi, manaʻomia le sui. I le le gata i le leo, latou te mafua ai ona mafai ona suia le Crae, o le kesi e tatau ona suia. Mo le Ceramrac Cartrige, o le mafuaʻaga o le leo e avea ma se faʻapitoa silig-faʻailoga liner, e fetuunai le mama mai citimics. I lea tulaga, e le mafai ona ave ma sui ma sui le liner, e manaʻomia le faʻateʻaina le pipi atoa.

Tusitusiga i luga o le autu: sese ma le le lelei o le fufuluina masini masini

O le a le tulaga i isi matati o ata?

Polokalame Fefiloi.

O le sili atu ona o nei o se fefiloi masoa e leai ni apoga. Mo le sapalaiina o vai, fetuunaiga o le faʻamalosi, o lona vevela faʻaaogaina e se matata faʻapitoa. E mafai ona suia i itu eseese: luga / lalo, taumatau / tauagavale faalagolago po o le a talafeagai ai le taunuuga. A e faʻagaioi lenei mea i luga / lalo, o le vai o loʻo liliu i luga / leai, pe a o le alu ese / taumatau, o le malulu ma le vevela auala fesuiaʻi ua tape. O le fefiloi na faʻaaogaina i aso nei e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua:

  1. Polo Valla, lea e faʻatonutonuina ai le suavai e se pu faʻapitoa i le tolu pu. E toʻalua o lapotopoto, vevela ma malulu vai e oʻo mai, ma le tolu o loʻo tupu ai le tafe o le vaalele o loʻo manaʻomia. Na fetuunai e le Leve le tulaga o le lalolagi, o lona uiga, o le mamafa, o le mamafa na mafua ai le poto vaivai o le vai.
  2. Ma le chrampec pulufana. O ia ni peniga faapena foi e tutusa ai ma le polo, ae o le a matuā vaivai lava. Fetuunai le mamafa ma le vevela o loʻo faʻatinoina ona o le tuʻufaʻatasiga o mama mama.

A faʻasolo le popo pe a moli, o lona uiga o le le tumau o fefiloi o lona uiga o le sese o ia e le ua leaga, ae e manaʻomia le fetuutuunai o le fasi paipa. Ole mea lelei lea o le faapalepale lea o lenei ituaiga, e le gata e talafeagai ma faʻalemafaufau ma le tamaoaiga e faʻaaoga, ae sili atu ona faʻatuatuaina;

Faʻafefea ona faʻaumatia le pisa i se palu?

Faapipiiina o le umukuka fefiloi (aoga aoga).

Faʻatasitasi maliliega o fausaga e mafai ona faʻataotoga, ae i le taimi lava lea e tasi faʻavaivaia ai ma le lever pule.

E le gata i lea, o fefiloi mo le taʻele o le taʻele o le taʻele. Lenei o le leo o lona uiga e le o le popo e le o galue, peitaʻi o le mea moni o le faʻapipiʻiina o meafaigaluega mo le faʻatonutonuina o le suavai i le vai paipa.

E pei ona e vaʻai i ai, o tuʻutuʻuga mo le faia o le pisa i tuʻufaʻatasiga o ituaiga atonu e ese mai le toe faʻaleleia e pei o le a ese ai foi le faʻafitauli.

Foia le pisapisao faigata

O mafuaaga na mafua ai ona suia le leo fefiloi, ae latou te feololo uma i le tasi - o le le lelei o masini. E masani lava, o le tap o le pisa ona o le le lelei crane, ona iai lea o se fono faapitoa lautele. Latou te taatele i le paʻu paketi ma sima. Faʻafefea ona iloa le ituaiga ituaiga o crane-ink e aoga ia te oe? E faigofie mea uma:
  • Afai, a tatalaina le vai, o le fefiloi o le alatoto na o le afa o le suiga, ona e iai lea o se elemene sima;
  • Afai e manaʻomia le mautinoa o nisi o alatoto e liliu i luga o le vai, ona fai saʻo ai lea o lau palu faʻalilolilo e masani ai le tane.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai faʻailoga i luga o le faitotoʻa o le ofisa

O se tasi o le sili ona taatele i le auʻao o le fefiloi ma se palepale elemene e le mafai ona pisa, a e masani ona avea o ni leo masani o le malosi ma le le fiafia Ae o lenei faʻamatalaga e faʻaseseina sese.

Uma Clamic, ma o ni tusi masani e pisapisao tutusa lelei ona o le le mafaufau.

Ae a pe a e pisapisao ma pay masani? E manaʻomia le toe faʻaleleia, vaʻai lenei faʻasologa:

  1. O le mea muamua e te manaʻo e fai o le atoa le paʻu o le vai o loʻo ulufale ai i le palu.
  2. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le faʻaleagaina o le ata, aveese le alatoto ma mataʻitusi. O le faia lea o lenei mea, ua lava le faʻaaogaina o se paʻu faʻapitoa o loʻo taofia le alatoto (poʻo le leve).
  3. Ina ua uma ona aveese le vato, e tatau ona ou suʻesuʻeina ma le ma le masaga ma le faaeteete le paie, ona aveese lea o le kesi mai paʻu o paʻu ma asiasi, o le a le tuutuuga.
  4. Afai o le setete o le kesi e le faʻamalieina, e manaʻomia le mafai ona suia i se fou e ala i le tipiina o le pito o le mm mm. A faia na sauniuniga, e manaʻomia le matamata i le matamata i le tulimanu o le tipi sa leʻi itiiti ifo i le 45 °. O le isi i le faamau o le kesi na liliu le fum-lipine ma ua faʻapipiʻiina i luga o le nofoaga ua fuafuaina.
  5. Ina ua maeʻa, ona toe foʻi lea o le 'au i le mea na maua ai le valeni, ua maeʻa siaki le faʻatinoga. Afai e saʻo mea uma, ona le toe palu le fefiloi.

Ma afai o le faaofi mai cermiccs?

Ae afai na e amataina se faapolopolo ma le cerammic link, o le mea sili ona ono mafua ai le le lelei o le sili-o le silicen hash, o loo nofo i le taimi o gaioiga. O loʻo faʻaaoga le tatagi i le crane e auai i mama o loʻo i le tulaga saʻo. A tuʻufaʻatasia mama, o le sapalai o le suavai o le suavai ua fetuunai e ala i le paleoga o le paluʻiga. Afai o lou crane ma cramic buxes amata faia tele, o le mea e sili ona lelei e sui ai le sili chiramic liner i se fou e fetaui lelei mo lau faʻataʻitaʻiga o le paluga. Ina ia filifili le saʻo lapoa o sea liner, e mafai ona e ave le tuai i le faleoloa.

Tusitusiga i luga o le autu: Septic lanu mo se fale tumaoti: Faʻafefea ona filifili ma o le a le mea, o ituaiga, tau ma iloiloga

A amata loa ona pisa lau mea feololo, ona faʻataunuʻu lea o le faafitauli i uma i mea faigaluega. E masani lava, o faʻataʻitaʻiga o tagata taʻaʻalo e le o se pisa e tusa lava pe o loʻo iai setete. Ae afai e mafai ona e faʻalogo i le pisa poʻo se isi leo, ona fai lea o le faʻafitauli o le plumping. O se tulafono, o foliga le fiafia ona tulaʻi mai ona o le mea moni e tatau ona fesoʻotaʻi le omiga i le paipa. Ae le i ta le fefiloi, e tatau ona e faʻapipiʻiina se laupepa faʻapitoa i luga o le plumbing, o le a faʻatonutonu le mamafa. E tapulaa lava i le tulaga maualuga o 2.5 teposia, pe a maeʻa le pisa i paipa i totonu o paipa.

Faʻasalaga faʻapea faʻafitauli e ono tupu pe a faʻaaogaina le agaga o le tumama i le faletaele. A o faapipiiina, ua fautuaina i le faʻapipiʻi vave se kia se kilopole o le a taofia le maualuga o le mamafa. O le alatoto e seasea faʻapipiʻi, tele lava o taimi nei o aso nei o loʻo tupu. O lea ua le mafai ona avea ma faafitauli ma kaket ma ato. O le mea lea, e fautuaina ai le avea vave ma faʻafoʻia auala e oʻo mai i le faʻasalaga o le pisapisao.

Toeitiiti lava o tagata uma na faia i luga o se mea le lelei o se mea le fiafia pe a fai o le crane pe a amata ona pisa. E talitonu e naʻo ni faʻafefiloi faigofie e iai ni paʻu paʻu puʻeina, na afaina i se faʻafitauli, ae o le mea moni e le faʻapena. O faʻafitauli e ono tutupu i soʻo se ituaiga o crai tu faʻapipiʻi, ae o mafuaʻaga o leo e ese. Toe lipea galuega e faʻaitiitia ai ia faʻafitauli o ia, ae latou te le manaʻomia foʻi le tele o taimi, e le manaʻomia foʻi le tau, e mafai ona e faia mea uma i ou lava lima.

Faitau atili