Filifili PC overlap papatusi

Anonim

Filifili PC overlap papatusi

O pepa o inisefi o pu e masani ona tutusa i le facebook. O lenei tau gafatia ma faigofie-i-faʻapipiʻi mea ua uma ona mafai ona faʻavaeina o ia o se filifiliga sili ona lelei mo le fausiaina o fale o soʻotaga i se fale tumaʻoti.

Ona o le au talosaga i totonu o le mea, o le vaega faʻapipiʻi latou faʻaititia le avega i luga o le faavae. I le taimi lava e tasi, o pc interlap pepa o se tasi o nai mea e talafeagai ma i le vaitau o Monolithic fausiaina.

Afai e te vaʻavaʻai i le fausaga o mea, e mafai ona e vaʻai i totonu o le vaega o loʻo i ai se tulaga lapotopoto. E le gata ina latou faʻaitiitia le mamafa ma uta i luga o le faavae ma le faʻatulagaina o le fale, ae o loʻo iai foʻi le vevesi, ma e le fua mai le vevela mai le fale, ma le le-i fafo i fafo. O le mafuaaga lena o na papatusi faavae o faʻasaʻagaga e masani lava ona faʻaaoga i totonu o le fausiaina o fale nofomau.

E mafai ona e finau tele, o le a le ituaiga o luga o le maualuga e sili atu, o papala o manu poʻo le monolith. Ma i totonu o lena mea, ma o le isi filifiliga o iai ana malo, e pei ona vaivaiga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o pulluff ua faʻaleagaina papatusi, faʻatatau i le latou tele, i ai tapulaʻa faʻatapulaʻa. Peitaʻi, o loʻo ia i latou foʻi le maualuga o loʻo agavaʻa ai le fefiloi ma meli tuʻufaʻatasi tagata, pe a faʻatusatusa i mononothic o fale.

O le tasi auala poʻo se isi auala poʻo se isi mea, o le a fetaui ma papatusi a le Pllap ma toe foliga o loʻo galulue faʻatasi ma i latou.

Auala e Filifili ai PC o loʻo aofia ai ia Papatusi

I le faʻagasologa o le totoina o papatusi o le tumutumu, o se sima ma se faʻateleina o le tulaga o loʻo faʻaaoga. Uamea mamanu i totonu o le ipu aloese mai le suia ma le suia i le taimi o le faʻapipiʻiina ma taotoga. Faapitoa Tekonolosi faia se tagata sauniuni-faia vaega sili faapitoa faapitoa.

  • I le tulaga o le ituaiga, uamea le faʻamalosia o le muaʻi faʻasoeta.
  • O le sima o loʻo liligi atu i le fomu, pe a maeʻa le oloa o le faʻafefeteina ma le faʻaʻaisa.
  • O le tele o vaovao i luga o pito o loʻo teuteu, e le gata i lea, ona o le saʻo, o le oloa e sili atu le malosi atili ma e le o faʻatonuina i le susunuina o avega.

Mataupu i luga o le autu: Castle sui i totonu o le uamea faitotoa: laasaga-i-laasaga faatonuga

Filifili PC overlap papatusi

O le faataapeina o oloa o fola o loʻo faia e faʻaaoga ai le loli pauna, laʻasaga ma uliuina papatusi ma le mamafa. E fautuaina tagata atiaʻe aʻo leʻi maeʻa papatusi faʻasologa i le fesoasoani a se taʻavale leo ina ia mautinoa o pa atoa o loʻo faʻauigaina e faʻaaoga ai le tulaga.

A leai, o le ae o le a e oʻo i le tele o faʻafitauli ma le isi itu i totonu o puipui, faʻaaloalo ma taualuga.

I tulaga lautele, o papatusi o laina o loʻo vaevaeina i ni ituaiga autu i le tolu:

  • talimalo;
  • ribbed (raw ituaiga);
  • Cuving Internationalddes fuaiupu.

E tele ni vasega o le fola o le fola, e faʻalagolago i le mafiafia o le ipu, le i ai, le ola ma le tuʻuga i luga o le faʻalenatura, ma le ituaiga pepa lagolago. PC faʻapuʻupuʻu auala o lona uiga o i luma o oe o se taamilosaga-laina.

Lua numera pe a uma ona faʻailogaina le umi o le umi o le ipu atoa i decimeters. Faʻamolemole Manatua o le mea moni, o le ogaumu e masani ona lua millimeters puʻupuʻu nai lo le igoa igoa.

Lua faʻailoga numera o le lautele o lenei ogaumu. O iinei, o le mea sese i le fuaina o le 10 millimeters e faatagaina.

Ma le mea mulimuli, o le numera mulimuli o loʻo taʻua i le mafai ona i ai le malosi o le ipu.

O lau filifiliga o le a faʻalagolago i le mafuaʻaga ua e popole ai. Mo le faʻapipiʻiina o le tele o le fale tumaʻoti, papatusi ma sui o le lapotopoto poʻo le oval foliga e talafeagai atoatoa.

Auala e galue ai ma papatusi fou

Muamua o na mea uma, o le saʻo feʻaveaʻiga, tuia ma teuina o papatusi e taua. Afai na gaosia i latou ma le solia o faʻatekinolosi o loʻo i ai, o le a e maua ai se gau poʻo se mea manaia, e galue ai o le a le mafai.

Felauaiga Papatusi i Cargo taavale. Lelei, pe a fai o le felauaiga taimi faʻatapulaʻaina ma le taimi o loʻo taʻape ai. Ona pau lava lea o le a mafai ona "ave se crane" ma le crane saʻo mai le taʻavale, lea e sili atu ona e aveʻesea ai le ono mafai ona motusia le ogaumu.

Filifili PC overlap papatusi

  • O le ipu overteps e manaʻomia faʻapitoa o le teuina: O le va o ata faʻapipiʻi o loʻo faʻatulaga i luga o pito o laupapa laupapa.
  • E tatau ona totogi le i lalo ifo ole ipu pito i lalo ma le puipuiga i lalo o le ipu; Afai o se teuina o se umi teuina o papatusi ua uma ona fuafuaina, o le faavae maualalo maualalo e tatau ona maualuga.
  • Afai o le pito i lalo o le pito i lalo i le faaputuga ona o le fausaga o le faavae i le ogatotonu o le lalolagi, o le a mautinoa lava. E tumu foi le vaega o totoe o papatusi i tua atu.
  • O laupapa laupapa e tatau ona i luga o le isi itu.
  • O le maualuga o le faaputuga e le tatau ona sili atu ma le lua ma le afa mita. E tusa lea ma le 10 papatusi i le faaputuga.

Tusitusiga i luga o le autu: foliga o le filifiliga o pepa pepa puipui mo le potumoe

Afai o loʻo e fuafuaina e faʻapipiʻi le ipu, tusa lava pe na aauina, e aoga le taumafai e faʻaititia le avega na fausia ai le avega i le nofoaga na fausia ai le nofoaga na fausia ai le avega i le nofoaga na fausia ai A tele le leaga, e sili le faʻaaogaina o se mea i le fausiaina, pe oti i le ogaumu i le puʻupuʻu.

Faitau atili