Faʻafefea ona tutoʻatasi le fola mai laupapa mai i totonu o le faletaavale

Anonim

Le faletaavale o se sini o fanua moni o se fale taua e tatau ai faateleina le faateleina o le galuega. Pe a faʻatino le faiga o le fausiaina, tele fesili e masani ona tulaʻi mai e uiga i le fola ofi. E iai avanoa eseese mo le faʻaumalotoina o lenei vaega o le fausiaina. O le fea e ave ai le fiafia ma faʻafefea ona fai le fola o laupapa i le faletaavale? O lenei fesili e manaʻomia ai le mafaufau lelei.

Faʻafefea ona tutoʻatasi le fola mai laupapa mai i totonu o le faletaavale

Polokalame o le foloa masini i le faletaavale.

Fola mo le faletaavale mafai ona avea ma sui e se sima poʻo le laupapa laupapa. O le uluaʻi filifiliga faʻafetai e aloaʻia ma le malosi, e le faʻatauaina le faʻamasinoga ma lona gaosiga. O le tau o sea unaua e iloga e le maualalo faailoilo. O fola laupapa ua faʻaalia atu i le sili ona manaia, masani ma faigofie poloka. Fanua fafie e iloga mai le sima. Faʻaeteete le tausia o tapulaʻa faʻapitoa, e mafai ona e fausia se faʻatuatuaina ma malosi faʻavae e fiafia mo le tele o tausaga.

Vaega o le tauemuga

Faʻafefea ona tutoʻatasi le fola mai laupapa mai i totonu o le faletaavale

O le fogafale o le fafie i le faletaavale fale e seasea, talu ai o le laʻau e fefe i le vevela matamuli ma mumu.

O le foloa o le fafie i le faletaavale fale e seasea seasea. E fusifusia le lavelave o le faʻapipiʻi galuega ma o meatotino a le laʻau e faʻavae i suiga taua. E le gata i lea, o lenei mea faʻalenatura e faigofie ona faʻatu, ia e lamatia i tulaga faʻapipiʻi i lenei potu ma mea talafeagai. AE mafai nei nai lo vaivaiga, fai le fola mai laupapa i totonu o le faletaavale moomoo o le tele o tagata faatau.

Aʻo leʻi amataina le galuega fauga, e manaʻomia le faʻailoaina o le filifilia o fafie. E tatau ona totogi faʻapitoa i lona tulaga. O laupapa e tatau ona faia i le faiga. Raw faʻataʻitaʻiga o le a oʻo atu ai vave le suia o le faavae. E le tatau ona latou talepeina. I mea uma lava, o le fetaui lelei o le a aafia i uta maualuga - o le taʻavale e masani ona teuina i le faletaavale. E taua le tutu i luga o tulaga maualuluga, e aunoa ma ni fale taua o le a i ai ni taupega taua:

  1. O vaega o Fafie e mautinoa lava o loʻo faʻaseseina ma agavaʻa faʻapitoa, aliaʻe. O Fofo ia o le a puipuia ai le laualuga mai le afi ma atinae i luga o latou faavae o fungi ma suia.
  2. O le sili sili ona fetaui o le a maua ai mea.
  3. Faʻatau o le ato ato, e tatau ona maua i faʻasoa.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona teuteu le fugalaʻau ulo ma ou lava lima (39 ata)

Faʻafefea ona tutoʻatasi le fola mai laupapa mai i totonu o le faletaavale

O le foloa pa i le faletaavale e tatau ona tutusa lava itu.

Mauaina o le laupapa o le fola, o le tele o fafie e tatau ona filifilia, tuu atu foliga nei. O lea, o le faʻatulagaina o se fuafuaga tutusa ua fuafuaina e teuina ai le taʻavale, ma e tele le mamafa. Mo lea mafuaʻaga, o le mafiafia o kopepeu e tatau ona tutusa i le 50 mm ma sili atu. O le faavae o le a mamanuina o le a fuafuaina e lags. O le filifiliga sili mo ia vaega o le a 100 × 100 mm.

A o le mea tatau mo galuega mo le faʻapipiʻi o le a manaʻomia:

  • o le samala;
  • hacksaw;
  • maualuga;
  • Tulafono;
  • vaalele;
  • sikulukalaiva;
  • Pepa emery ma isi masini.

Fausiaina o le LAGiga Fausiaina

Ina ia fai le fola o laupapa i le falepau, e manaʻomia le fausia o le faavae, o se ituaiga o lag. I le taimi lava e tasi, o le faʻavae o le faʻavae, o le maualuga o le pito i lalo e tatau ona amanaʻia. E 2 auala e faʻapipiʻi ai pags.

Faʻafefea ona tutoʻatasi le fola mai laupapa mai i totonu o le faletaavale

Lass ua tuu i le cross tulaga faatatau i puipui o le potu.

O le i ai o le maualuga maualuga o le pito i lalo o le faʻavae e maua ai le faʻavae e maua ai ma le lag. I le tulaga lea, e faatino e le tupua le tofiga o le lagolago. Lass ua tuu i le cross tulaga faatatau i puipui o le potu. O se mea e manaʻomia o le a avea ma faʻataʻitaʻiga o isi lagolago e i ai se faʻasologa o tamai koluma poʻo laupapa laupapa.

O a mea e talafeagai mo lafoina o ia lagolago? E tele fesuiaiga iinei. E le fai mea leaga e ave piliki ma maa, le fale fausiaina, lea e faʻapipiʻi ai le autu. Ma le isi, o le umi o pogā tuʻuina mai ai le faʻavae mo le fausiaina o se numera o faʻatau lagolago. O ia ituaiga o loʻo faʻapipiʻi muamua muamua ma tumau i le pito i lalo o le faʻavae, i se tulaga faʻalilolilo. O le au laga ua tuu e tatau ona ofi.

O le i ai o se faʻavae o se vaega itiiti o le maualuga o le maualuga e maua ai se mafuaʻaga mo le nana o le lag i luga o le eleele. E masani lava ona latou faaputuputuina i latou na o ia i le eleele e pepe. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faia o faʻagaioiga. O le tulagalua filifiliga o le a avea ma ogatasi o le laualuga ma oneone ma °. O le agalogiue o se nutimomoia o le omea omea. Mai luga o lo o lolofi i le sima-oneone fofo. O le faʻatupuina o le faʻamalieina o le a matua malosi lava, lamolemole. O se faʻavae o le a saofaga i le saoasaoa faʻatulagaina o Las i nofoaga.

Tusiga i luga o le autu: faʻataʻamilomilo pupuni o le faʻamafanafanaga - mea uma mai le filifiliga e faʻapipiʻi ai

Faʻafefea ona tutoʻatasi le fola mai laupapa mai i totonu o le faletaavale

Mafai ona fai i le faletaavale.

I lalo o le faʻavae o sea mamanu, o loʻo iai le ie na maua ai le lelei o le suavai o le faʻavae e sili ona lelei. Ile tulaga lea, o le faʻasaina o le amomeme e faʻaaoga i le fao, poʻo rubbroid.

E le gata i lea, o le muamua filifiliga e masani lava ona faaaogaina. Ioe, o lenei metotia e taugofie, ae o le eleele i lalo o laina e le maua ai se faavae malosi, ma o le a le mafai ona avea le tele o le mamafa o le mamanu. E oʻo i le taufaʻafefe e faʻafeiloaʻi mai le sima o le a le feagai ma le galuega. O se masini tutusa e mafai ona tautua ai i le 2 tausaga i le faletaavale. O le vave ofuina o lenei mamanu e le maalofia. O lona uiga, i luma o tuʻuga tuʻuga, e aoga lona mafaufau i lona manaʻoga.

Faapipii laupapa laupapa

O le taimi lava e tuʻuina atu ai le lalagaina ma le saogalemu, o le faʻapipiʻi o le fola e mafai ona amata. E leai se tasi o le a finau ma le mea moni o lenei potu e le o iai mo nofoaga. E ui i lea, o le lelei o le kolisi e tatau ona ave i le tele o le gauai atu i ai.

Fai le fola i le faletaavale fausaga e te manaʻomia, vaʻai le tutusa tekonolosi e faʻatino i se fale masani. O le faʻagasologa o faʻasologa o faʻasologa e tatau ona faia e faʻailoa ai le mea moni e tatau ona latou ufiufi ai le pito i luga o le umi o le potu o le faletaavale potu.

Faapipiiina Galuega: Fautuaga

O le faʻagasologa o le faʻatulagaina laupapa laupapa e masani ona amata i se vae o le potu o loʻo i ai i le taimi umi.

Faʻafefea ona tutoʻatasi le fola mai laupapa mai i totonu o le faletaavale

O laupapa i luga o ato e tatau ona tusia ma tagata taʻitoʻatasi.

I luga o alofilima muamua tuʻu le laupapa muamua. Aua neʻi galo e uiga i lo latou tulaga tutusa. O le tauleoga ua faʻasaʻoina e le tagata lava ia. I le maeʻa ai, o le laupapa laupapa o le tutusa umi e filifilia ma ua uma i luga o le laga i se mamao mamao atu nai lo le lautele o le folasaga o le Plataiso o le Plataiso. Ona faʻasau ai lea o le vanie i le va o laupapa, o tina uʻamea mai i mea lava ia e faʻapipiʻi i le va.

E mafai ona latou faʻaaogaina toe vaega o mea e faʻaletonu. O nei tina uʻamea ua pupuni ma se samala poʻo se masiofo i le umi atoa o le laupapa, o le tasi o loʻo tatau ona oʻo atu i le muamua. O le foloa lona lua o loʻo taofia e le tagata lava ia. O le nofoaafi ua fufulu, suiga i le mamao e manaomia ai le mamao. O le tele o le faʻapipiʻiina o le fola o loʻo faia i fafo e se faʻapitoa polokalama.

Tusitusiga i luga o le autu: potumoe mamanu vintage: uiga

E pei ona manino, o le faiga e mafai ona fai i le laau mai le laau. O le matauina o nei tulafono, e mafai ai ona fai se faifai pea faavae e aunoa ma faigata. O le tele o le taua o le manatu e tatau ona faia i le fesili e fesoʻotaʻi ma le vave o le uppip o le oso i luga ona o le siʻitia o le avega ma le faʻatulagaina o le tauina. Ina ia aloese mai faʻafitauli masani, o le pito i fafo o laupapa e tatau ona togafitia ma suauʻu poʻo le enamel. E le aoga le teuina o ai. E malosi atili ai, o le a taunuʻu le ala, o le umi o le fesoʻotaʻiga o le a tautua. I lenei auala, e le mafai ona faʻaleleia atili ai faʻailoga mai fafo, ae o tuʻu mai ai le foloa le taimi auaunaga.

O le amata amata ona tauina le fogaaga mai laupapa, e tatau ona e mama ma tausi lelei, e taua le i ai o se fuafuaga manino galuega mo le faʻatautaia o galuega taua. O na galuega e mafai ona faʻatauina atu ia te tutoʻatasi, e aunoa ma le aʻafia ai o le galue. Ia mautinoa le inisiua, e tatau ona e filifilia le ituaiga talafeagai o mea.

O le le fiafia e pei o laupapa, e tatau ona e gauai atu i le mafiafia ma le malosi o fafie. O le malosi ma le tele o le laupapa o le a umi lava umi. O le taua taua o loʻo faʻavaveina ma faʻapipiʻi le mea filifilia. O le manino manino o le tolopoina o le tolopoina ma le faʻavae i luga o ato o le a avea ma ki i le mautu o le mamanu. O se vaega taua o le fola o le a fai le faaputuga vai laau. Masani ona faia mai le palasitika ata. Ina ua mavae uma, o le tele o le lelei o le lelei e afaina ai le taua i luga o fafie, lea e amata ona vevela i le taimi.

Faaiuga ma le faalauteleina

O lea na tatou iloiloina ai le mataupu taua e fesoʻotaʻi ma le fola o le fola i le faletaavale na faia o fafie masani. O na Coupu e mafai ona galue e tusa 6 tausaga. Le manaʻomia mo se faʻapipiʻiina o tagata uma e iloa tutoʻatasi tutoʻatasi.

O le mea e manaʻomia ai le vaʻai i le taimi o taimi. E tatau ona vali, toe faʻaleleia, faʻamamaina, faʻamamaina mai le faʻaleagaina. Peitai, o sea peleue e maua ai le vevela. I tuutuuga o le mafanafana o le faletaavale, o lenei filifiliga o le a atoatoa.

Faitau atili