Umi o meafale mo tamaiti ma o latou lava lima: mini sorfa

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Sauniuniga o mea talafeagai
  • Faia o se Sofa Fratwork
  • Laina ma mataupu

E pei ona e iloa, o le gaosiga o meaafale mo potu o le fanau e le tu pea pea ma ua atili ai ona faaleleia aso uma. Ae i le taimi e tasi, o tau mo na meaaiti ua tupu aʻe ai. E le faʻamalosia faʻamalosi i le fuafuaga o mea i aiga i nisi taimi e mafai ai ona faʻatau mea taugata mo le tamaititi, aemaise talu ai le tamaititi o le a tuputupu aʻe, o le a uma ona le talafeagai le tamaititi.

Umi o meafale mo tamaiti ma o latou lava lima: mini sorfa

Ata 1. SofFa scrat polokalame.

Mo lenei mafuaʻaga, ua amata ona mafaufau tagata ile faʻafefea ona fai ni mea mo fanau a le potu ma le taugofie.

O lenei tala o le a faamatalaina auiliili faʻafefea ona fau se mini-sofa mai le cardboard mo se tamaititi.

O le a leaga le mamanu e mafai ona aoga mo se taimi umi. O le a tutumau ai o se tamaititi e sefulu-tausaga le matua!

Sauniuniga o mea talafeagai

Ma, aʻo leʻi amataina le galuega i mea tau mea e fai ai, tusi se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa squeak shena i luga o le laupepa. Manatua o le faigofie le pepa e faigofie ai ona faia. O le mea lea, taumafai e faʻafaigofie meaafale i le tele e mafai ai, aemaise pe a fai e te o mai i se mea faapena mo le taimi muamua. I le faaopoopo atu i le ata, e te manaʻomia:

Umi o meafale mo tamaiti ma o latou lava lima: mini sorfa

Ata 2. O le faʻatonuga e le o le mea e le maua ai le mamafa o le foma, e manaʻomia le faʻaaogaina o le gagea i pito o le mamanu.

  • penina faigofie;
  • laina poʻo roulette;
  • vevesi le mala;
  • ie mo le le malupuipuia;
  • fulufulu;
  • manaia le kulimi;
  • Meafale teu ma ni nila ma filo;
  • O le Cyck cardboard.

O le manatu faʻapitoa e totogi atu i le pepa laupapa ma kelu. Manatua e manaʻomia le faʻaaogaina tutusa i le mafiafia (a itiiti mai 1 cm) fasi pepa malo. Ona faia lea e le avega i luga o meaafale. Faakelu sili le faʻaaogaina o le sili o le sili o le superculase. E mafai ona e faia le masani pā, ae o le a e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi auiliiliga mo se taimi umi seʻia latou alu lelei.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona toe faʻafoʻi le puipui o le teuina i le faleoloa

Toe foi i le vaega

Faia o se Sofa Fratwork

Ia faaeteete. Muamua, i le tasi vaega o le pepa malo, e uliuli le ata ma tipi ese le avanoa muamua. Ina ua maeʻa, i luga o le billet, matou te faia isi vaega o vaega. Filifili le numera o ia ituaiga oe lava, ae o le tele foi o la la, o le a umi o le ai ai se sofa po o le nofoa.

O le isi fasi meafale o le a avea ma mea e fiafia ai ona o isi fasi pepa malo, lea o le a manaʻomia ona faʻapipiʻiina i le va o le tele o billets o le tele avega o lo o manatu. O le a foliga mai o mea uma o le a pei o ni tala e pei o le ata (Ata 1). O lenei ata o loʻo faʻaalia ai ni vaega se lua o le sofa: E mafai ona i ai uma nofoa e lua ma mulimuli ane tasi le sofa, a fai o nei vaega ua faʻapipiʻi faʻatasi ma isi.

Umi o meafale mo tamaiti ma o latou lava lima: mini sorfa

Ata 3. O le mataupu o loʻo faʻaloaloa i luga o le laina, pe o loʻo suʻi ma le scapler mai i le tele o itu.

O lenei ua tumu atoa le billed i laupepa talafeagai o le A4 pepa. E manaʻomia ina ia mafai ona faʻapipiʻi lapisi mai le cardboard, ma ua taoto lemu le fuʻa i luga o meafale ma e le pipii i soo se mea. O le taimi lava na maeʻa ai le totogi, fai uma fua o le faia o se maualuga-lelei le lelei ma sofa o le ufiufi.

O lenei, a o le mamanu ua puʻeina ma faʻamago lelei, galulue ma le paʻu o Fiti. E tusa ma a latou fuataga, tipi ese ituaiga talafeagai o fasipepa. Manatua o vaega uma o le meafale mea faitino e tatau ona faʻagaioia i le paʻu paʻu: lua itu ma tua ma nofoa.

Toe foi i le vaega

Laina ma mataupu

Saunia fasi fasi mai itu uma i le sofa e faaaoga lelei kelu. I le taimi lava e tasi, faanatinati atu lelei ma le kulimi ma fetaomi pito. O le ogatotonu o le ogatotonu e tatau ona tuʻu i lalo, aua afai o le a le faʻalavelave ma le malu le paʻu o manu. E foliga mai o nei mea uma i se tulaga lautele i luga o le lua vaega o le sofa e uiga i le tutusa auala pei o le Ata. 2.

Tusitusiga i luga o le autu: Bar rack mo le umukuka - 110 ata o manatu pe faʻapefea ona tuʻu i totonu o le pamu i le umukuka i le umukuka

E lelei le faʻapipiʻi o se ie masani i le paʻu o manu o manu, o le a tautua e pei o le puipuiga faaopoopo mai le tele o le puipuiga. E mafai ona e uuina ma filo ma see ua ufiufi mai ai. E le taapapa se pito tele ii. E mafai foi ona e tusia fulufulu pioli mo sili vaivai, pe a iai se manaʻoga.

O le vaega mulimuli o le tini o le mataupu. O i ai sau filifiliga e lua. E ala i le sauniaina muamua maka, e mafai ona e toe maua se ufiufi i le uphelstery ie ma tuu i luga o se sofa. E sili atu le aoga, ona i soo se taimi e mafai ai ona e aveese ma fufulu. O le isi filifiliga e faigofie, ae e le masani ai, faapipii ie ma le meaafale masau. O le a lelei le pipii, peitai pe a fai o le a le mafai ona aveesea. E iai foʻi faʻafitauli i le mama, talu ai e le taliaina e le tagata kopi le pepa ulufale.

O lea, le filifiliga i le auala e faia ai se faigofie SALET poʻo se nofoa mo o outou lava lima, ma mafaufau atoatoa i ai. E pei ona e malamalama, o le gaosiga o meafale o le fanau e matua faigofie ma i le taimi lava e tasi o se galuega manaia. Maeʻa le uʻuina o meaafale foliga pei o le ala i le mati. 3. Afai e te manaʻo, e mafai ona e teuteuina faʻaopoopo ma ese mea malie, tisu tetosi e mafai ona avea ma au e umiaina. Na o le liliu i luga o lau fantasy - ma o mea uma o le a galue!

Faitau atili