O le uaea o le Serw Paipa i le faletaele

Anonim

Toe lipea i le faletaele i nisi o tulaga, e uiga i le suia o paipa paipa ma paipa vai, lea e fetaui ma le muamua faʻapipiʻi.

O le uaea o le Serw Paipa i le faletaele

Vai paipa paipa.

O le paipa uaea i totonu o le faletaele e mafai ona faʻatinoina tutoʻatasi pe o le fesoasoani a polofesa. Afai e te le talitonuina i ou tomai ma agavaʻa, e sili le faʻafesoʻotaʻi o tagata faʻapitoa. Afai e te manaʻo e te faʻaaluina ia ou lava galuega na o oe, ona e tatau ai lea ona e iloa ni tulafono.

Sauniuniga mo Galuega

Polokalame Valioga Vaitaimi.

A o le i amataina ma le galuega, e tatau ona e faia le fuafuaga o le toe faaleleia toe faaleleia. Tusi se Atati o le a Tufaina meafaigaluega uma na aafia i le faagaoioiga o le Vaitaiga o Sipine Paince ma le suavai, faapea foi ma le faiga o sapalai paipa. Lenei o le a fesoasoani e amanaia le nofoaga o meafaigaluega pe a fai le galuega.

O se faigata e mafai ai ona mafua ai le faʻapipiʻiina o le suʻisuʻi ma le suavai i lalo o le faletaele. Ina ia aloese mai le manaʻoga e faʻaletonu, faʻaaoga PIPINGINGGING Tekinolosi. Ina ia aumaia le suʻi i le siphon o le faletaele, o le ae manaʻomia e faʻapipiʻi le aveeseina. O le aveʻesea o se paipa ma se vaega o 90 tikeri.

E mafai ona e faia se fesoʻotaʻiga tutusa i le sami o le faletaele ma magoto. Ina ia faia lenei mea, o le a e manaʻomia se uaea faʻaaogaina se tee, o se masini o loʻo i ai le lona tolu o lenei aso lona tolu o loʻo i ai i se tulimanu o 45 pe 90 tikeri e faʻatatau i le axis.

O le uaea o le Serw Paipa i le faletaele

O meatotino a laulau o positimer paipa.

A iai sou manaʻoga e faʻafesoʻotaʻi ni mata eseese, o le a e manaʻomia ni fetuunaiga faapitoa o loʻo iai ni faʻafiafiaga o le faʻafiafiaga, poʻo le Tees, o se tasi o faʻaiuga lea e ese mai le lua isi.

Ina ia iloa ai le numera manaʻomia o paipa faʻamamago ma paipa mo le sapalai vai, e tatau ona e mafaufau i le 2 mea: o latou lautele ma le umi.

O mea na e pei o le faletaele ma goto, e mafai ona fesoʻotaʻi i le sepa faʻaaogaina paipa ma se lapoa o le 50 mm, ma o le a e manaʻomia le paipa o le 100 mm. O le umi o paipa e masani ona i ai mea taua nei: 50, 100, 160 ma le 200 CM. Ae e te leʻi faʻatauina mea e faʻaaoga ai le muamua. A fuaina le umi o le vai paipa, ia manatua e ma le tele o laa ma fama. Na latou faaofi i lalo le vaa.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se moli ma mafua ai o latou lima?

O se auiliiliga lisi o mea taua o le a manaʻomia ai le sowoge houyot ma le vai e aofia ai:

O le polokalame o paipa o loo i ai i le faletaele.

  • Palasitika papala;
  • pupuni mo le faapipiiina o le paipa i sikuea;
  • PASSITS STETTES, pei o Tap, Tees, tulivae, ma isi.;
  • taui;
  • O togafiti, saunia le faalauiloa o paipa i puipui;
  • Foliga fofoa mo osofaiga;
  • silikicone oglant;
  • Sima sima.

O le faʻaaogaina o uʻamea paipa e mafai ona faʻatagaina, ae o loʻo manaʻomia lava le manaʻo e totogi le polymer. Mafaufau i le latou tepa i le vevela e gata ai, e pei ona mafai ona faʻatumuina i le lava vai vevela (mo se faʻataʻitaʻiga pe a oʻo mai i le masini fufulu).

Ituaiga o polemer paipa

I le tuʻufaʻatasiga o le paipa e vaevaeina i ituaiga nei:

O le uaea o le Serw Paipa i le faletaele

Polokalame o le faʻataʻitaʻiga o le saʻo o le saʻo o paipa i le faletaele.

  1. Polyvinyl chloride. O latou foliga o pa manifinifi. Ona o lenei, o latou faʻaaogaina pe a le lelei o le faʻaui i totonu o le faletaele i le faletaele, aua o le vevela e le mafai ona taliaina leaga ma o latou olaga e laʻititi.
  2. Polypropylene. O le maualuga o le vevela ua siitia lelei, ae i le taimi lava e tasi ei ai le maualuga maualuga maualuga.
  3. Polythylene. Ina ia felagolagomaʻi le laʻau i totonu o le fale, e matua seasea lava, e ui o i ai ni faʻailoga lelei mo le tele o uiga.

E tusa ai ma le International Standards, o paipa e vaevaeina i vasega:

  1. Vasega "a". Ma pa manifinifi puipui.
  2. Vasega "B". O le mafiafia o lo latou puipui ua mafai ai ona e faʻaaogaina o le afi.

Paipa o le vasega "B" e masani ona taugata. Peitaʻi, e le tatau ona filifilia mo le paipa ma le siʻosiʻo o le potu 'ai o le vasega "a" mo le sami, ma le vave latou te maua ai se suiga puʻupuʻu o le olaga ma e le pine lava ae latou toe suia.

Faʻateʻaina o le tuai o le suwer system

O le uaea o le Serw Paipa i le faletaele

Sewge ata i totonu o le fale mautotogi.

Muamua lava, e tatau ona e tape le vai i totonu o le pusa olo. E le mafai ona faigata le faiga tuai. O le faia lea o lenei, faʻaaoga le fetuu ma kesi. O faigata e ono tupu mai pe a fai o nisi vaega o lapisi o loʻo fausia i totonu o puipui, ona e tatau ai lea ona gagau ma le jackhammer ma le Perforator, ma ua tatau ona suia le paipa i le sima. Nofoaga, fesoʻotaʻi o latou paipa ma tuʻulafoaʻiina i latou i vaega. Faapitoa lelei le faia o galuega i luga o nofoaga o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga ma fale mautotogi.

Mataupu i luga o le autu: E mafai ona tuu se faaputuga i luga o le ata vali: Pairt Fasigo Tekonolosi

Faapipiiina o se itu fou

Amata le fausia o paipa fou e sili ona lelei ma le siʻitia o le siʻitia, talu ai o lenei 'upega tafaʻilagi e sili ona faigata. Nai lo le auvai-ororonā, o le faʻapipiʻiina o palasitika o le a manaʻomia. O le Plots ma le lapoa o le 159 MM ua suia i le 160 MM palasitika paipa, 219 mm e le 220 mm.

Mulimuli ia Laasaga:

  1. Ae e te le i amataina le siʻitia o le auala, tuu se tee poʻo le koluse-koluse i lona faʻavae ina ia tuu le paʻu paʻu i lalo o le faamutaina. Muai-filifili e tatau ona togafitia ma le taligalu.
  2. O Rims ma paipa fou ua faʻapipiʻi i puipui ma ni ata faʻapitoa o le sili ona talafeagai.
  3. Ua aveese le pamu i le faletaele i le pito i lalo, a o le au potabbbles i le taimi o le vai.
  4. O le mea e manaʻomia e 2 cm i luga o le Pontamaon m.
  5. A o le i faia se suʻega o le vai i le system, ia mautinoa o loʻo faʻamaufaʻailogaina uma soʻo.

O foliga o le sexge geyout i le faletaele o le tele o mea ua uma ona maua se nofoaga. E tatau lava ona mulimuli mai pe a faia se uaea. Filifili faʻaaoga mea e faʻavae i luga o ou manaʻoga ma ona uiga, mulimuli i tulafono faigofie, ma le sui o le otaota o le a avatua ia te oe ogaoga faafitauli.

Faitau atili