Faʻafefea ona sefe le vai tau ile masani ole laʻa?

Anonim

E tofu tatou ma mafaufau e uiga i le a le faʻasoa o vai o totoe o totoe i le lalolagi? E popole tele lenei faafitauli pe a e liliu i le umukuka poʻo le fufuluina o masini? O le mea moni, o le a avea ai ma o aso uma perigia i aso uma e tele naua vai. Ae e mafai ona e tau ma le mea, ma le tele o taumafaiga mai ia te i tatou e le manaʻomia. I le faaopoopo atu i le lelei i le lelei o le taumafaina, e mafai ona faʻavaeina ai se talafeagai talafeagai meafaigaluega i foliga o le tau faʻafefiloi, lea o le a faʻatagaina le tele o taimi e faʻaititia ai le tele o taimi.

Faʻafefea ona sefe le vai tau ile masani ole laʻa?

Fuafuaga o le vai vai.

O le a le tele o le vai o loʻo faʻaalu mai le crane i aso uma?

Ina ia lelei le tafe, e tatau ona e malamalama muamua i le mea o loʻo alu ai le vai mo le faʻaaogaina o le aiga:

Faʻafefea ona sefe le vai tau ile masani ole laʻa?

Polokalame Fefiloi.

  • faamama nifo, tafi, o le mea lea tatou te manaʻomia e tatou faʻaaogaina e oʻo atu i le 5 lita o le vai mo taimi taʻitasi;
  • Mai le Crane Tack Crane mo minute taʻitasi, 15 liuga o loʻo sasaa, Tele le manaʻomia mo le fufuluina o faleuila;
  • Mo le fufuluina o le tele o papatusi i totonu o le umukuka, a o le laumei malosi ua liliu, o le averesi e tusa ma le 100 lita o le vai e alu i lalo;
  • O le vaeluaga o le taʻele e manaʻomia le tolu taimi e sili atu nai lo le taʻele.

I Le pasene fua faatatau, o le tau i le aso foliga foliga:

  • E fufulu ai le faleuila - 30%;
  • Taele - 21%;
  • Taele le taʻele - 12%;
  • Fufulu - 13%;
  • Fufulu - 8%;
  • Mo le inu, meaai - 5%;
  • Isi - 12% (kuka, defross o meaai, ma isi mea)

Faʻafefea ona sefe le taumafaina o le vai ae faʻaitiitia ai tupe leiloa?

Faʻafefea ona sefe le vai tau ile masani ole laʻa?

Toe faaleleia polokalame crane.

Ina ia sili atu le taumafaina i le Crade, e tatau ona e muamua vaʻai poʻo a ni faʻamatalaga o le taumafaina. E faʻailoa manino le tele o vai ile vai, ma le a le tele o le mea e alu iai i totonu o le sami, e manaʻomia le faʻatumauina o le tafe, faʻaali le tau atoa o suavai taumafa.

O le aso, o le iai o sea vai "e mamao ese mai i le talaiga, o le tele o faʻaaogaina o le tautua e manaʻomia ai a latou mea e faʻapipiʻi ai. Afai e te leʻi faʻaaogaina muamua, ona oʻo lea i le masina muamua o le faʻatinoga o le a matuaʻi malie i le tele o lau pepa aoga ua avea ma pei ona taua. Ma le taliaina atu i le taumafaina, e mafai ona lelei le faiga o le suavai, faʻaititia pe mafai ai.

Faamaoniga ma le sui o le Plumbing

O le isi auala e sefe ai le vai o le siakiina o vailaʻau tumaʻoti, taofi lona sui e sili atu lona tamaoaiga. Tele o le vai o le vai tatou te leiloa ma ituaiga uma o vavaega ma pe a faʻaaoga le fua faatatau o le fefiloi o fefiloi. Ina ia mafai ona alualu i luma le fua faatatau i le crane, e manaʻomia le le aofia ai foi o ai lea o aiks, o lona uiga, siaki le plumping ma aveese sese.

E fautuaina le faʻatau ma faʻapipiʻi ni feololo masani-aoga feololo o le a fesoasoani i le tele o taimi e faʻaititia ai le taumafaina o le taimi muamua o le a matauina pe a totogi ai pili a le masina muamua.

I le telegutu o auiliiliga, o a ituaiga o fesoʻotaʻiga tau tupe e mafai ona faʻaaogaina, e tasi e tatau ona manatu e eseʻese mai.

Tusitusiga i luga o le autu: palasitika poplart speters i le faleuila

E le faigata tele ona sefe le taumafataga o le vai i taimi o le tagata lava ia e aunoa ma se mea e aunoa ma se faʻatapulaʻa o oe lava gaioiga.

Tamaoaiga tamaoaiga o se mea fou

Faʻafefea ona sefe le vai tau ile masani ole laʻa?

Crane masini.

O le faʻaaogaina o le atunuʻu, o le taumafaina e ala i le vai e mafai ona tele, i le tele o tulaga o loʻo siliʻa. E mafai ona 'alo ese mai ai le faʻaogaina o le tamaoaiga faʻapitoa i le tamaoaiga o loʻo ofoina atu i le taimi nei i le maketi e tagata gaosi eseʻese. E matua moni lava lenei mea mo se aiga toatele, lea sa faʻaaogaina ai e le gafa o le ao i le ao e toʻafi le 200 itu tau.

I le taimi nei, o mamanu e sili ona eseese o le faʻataumea o loʻo faʻaogaina, o soʻo se faʻataʻitaʻiga e faʻapiʻafia ai:

  • crain swoting;
  • lagona fefiloi;
  • Fefiloi ma tua.

Crane Swing e mafai ai ona aloese mai le suavai le malosi pe a fufulu lima po o ipu. Tele o tagata i le aotelega o le vai lima e le faʻatamaia, o lona uiga, o loʻo faʻaauau pea ona tafe pea, le faʻaaogaina. Mo le 30 sekone. O se mea e le aoga ai le le aoga o fuʻa o loʻo leiloa i le 6 l, ma afai e te faʻateleina lenei numera mo le taimi atoa?

Tagata faʻapitoa na atiaʻeina se crane e aloese ai mai se tulaga faapena. Na sailia e le igoa le igoa o le Crane Swing. O le foliga mai o lona lalelei, e sili mo le totonu o soʻo se faletaele poʻo se umukuka, faʻapea foi mo potu malolo lautele. O le mataupu faavae o le faʻagaioiga o lenei masini e tai tutusa ma le laʻei o tamaiti, o loʻo fusifusia le crane i le isi itu, o le vai amata i le isi, o le vai suavai e amata ona sifi. E talepe atoa le Fasus e faigofie, e tatau ona e faapaleni pito o le leve i se tulaga tutusa.

Faʻafefea ona sefe le vai tau ile masani ole laʻa?

Polokalame o le suia o le kesi i totonu o le crane.

O le aso ma le lagona o lagona o loʻo tufatufa atu, faʻaaogaina e ala i le Cytai o le matua aoga, ma o le faʻaaogaina e talafeagai. O lenei filifiliga e sili ona lelei mo le faʻaaogaina o le atunuʻu, pe a mafai ai ona e faʻaititia le tele o le vai faʻaaogaina ma tausi le mama o le paʻu ma le loloto mai tamatamailima. E aoga le matauina o le faʻamamaina o le laufanua e manaʻomia foʻi le taumafaina o le suavai, o lona uiga, o se mea lelei e maua ai penefiti penefiti.

E faigofie lava lea ona faʻaleleia le faʻatulagaina o gaioiga o le faʻagaioiga: Le faliu i luga o le vai, e agavaʻa lava ma le paʻi atu i se vaega o le paluʻia. Soʻo se faʻafefiloi e masani ona taʻua o atamamai, e le tali mai i gaioiga masani, liliu aʻe ma alu ese le vai malosi i le faʻatonuga. O faʻataʻitaʻiga muamua, na faʻaaogaina faʻataʻitaʻiga, o le mea e masani ona mautinoa le taumafaina o le suavai. Faʻalauiloa lagona faʻatuatuaga mafai ona faʻailoa ia i latou, ia e le i tapeina le vai i le taimi pe alu ese ai le mea e tatau ai. O le fesoʻotaʻiga fefiloi galue i luga o le faʻavae o le faʻatumauina o le malosi teteʻe. O lona, ​​o le uta maualalo o loʻo sapalaiina e ala i le faʻaleagaina o le masini, pe a faʻalavelave ai lenei filifili pe a paʻi atu i lima, o le tapuni aseta gaioiga. O le taumafaina e ala i le cranune o ia mamanu e itiiti, i le taimi lava e mafua ai ona e paʻi atu i le taimi lona lua e tapuni ai, e i ai le lagona o se otometi faʻalavelave.

Tusitusiga i luga o le autu: Aso Nei Wappaper ma ata lolomiina po o le taulaga i totonu o le potu

Togafitiga Fefiloi luga o le maketi foliga mai ua leva. E i ai a latou faʻapitoa kistlight, faʻailo e uiga i le vai vevela e sapalaiina. O na crane tali atu i le paʻi atu o lima pe a e paʻi atu i le taimi e alu ai le vai mafanafana, ma le tolu - vevela. O lenei ituaiga o se lagona faʻafefeteina faʻafaigofie le faʻaaogaina o le taumafaina o le faʻaaogaina o le alatoto na o le puleaina o le paʻi i le tino luga.

Faʻafefea ona faʻatino le vai taumafa i le fale?

Faʻafefea ona sefe le vai tau ile masani ole laʻa?

Suia o pads i totonu o le crane ua taua.

O le vai manino e le gata, e tasi lava pe mulimuli ane o le a faapolopolo o le a avea ma sinasina. Ina ia aloese mai lenei, e tatau ona e amataina le teuina o oe lava. E le faigata ona faia lenei mea, e leai se mea e manaʻomia ona faʻamutaina faʻapitoa le faʻaaogaina o le vai, e mafai ona faʻaauau ona sauniuni i luga o le mafaufau, ma e manaʻomia le faia i tulafono faigofie. E i ai lilo o le le maua ai le manava ua taumafaina o le fale, lea e le mafai ona mamana mai.

  1. Toe faaleleia o tagata uma i totonu o le fale. Ole taumafaina o le vai e tele lava lona fuafua pe o le a le lelei o meafaigaluega mo lana tausiga. E oʻo lava i ni nai pa'ū i le minute i le iʻuga o loʻo amata i se aofaiga tele o suavai na faʻaaoga e le aoga, e tasi le aso e mafai ona leiloa selau o laina vai vai. Ma e le gatamaga le aoga lea, e fesuiaʻi i le pusa puipui, ae o le tupe lea e te totogia vai o loʻo e totogia i le suavai. Aloese mai lenei lava - siaki penusi i totonu o le fale, o le sui le tafe, e le faigata tele ona faia lou lava lima. O nisi o fefiloi e mafai ona suia i le tamaoaiga faapitoa, lea o le a le ono ono taofia le vai i se taimi pe a le manaomia.
  2. Na e mafaufau pe o le a le tele o vai e manaʻomia e faʻatumu ai le tasi tane i le faleuila? E oʻo lava i le tamaʻi tane e manaʻomia le tele o le 4 lita, ma e masani ona alu i le 15. Faʻateleina lenei numera i le numera o faleuila asiasi i le aso - e aliali mai i se taimi lelei. E le gata i lea, e le gata i le taumafaina o le vai, ae o le soloia o punaoa tautupe lea e tuʻufaʻatasia e totonu o le faleuila. O loʻo faasaʻoina foi le tulaga, ana nei aso gaosi oloa ofoina atu se numera tele o tane e faʻatagaina oe e faia se teuga o le tamaoaiga, o le a le itiiti ifo, vai o le a pei o le itiiti ifo i le faalua.
  3. I le taimi o le taliaina o le sili ona masani, o le tele aofaiga ua taumafaina matua le talafeagai. O le tasi minute i le vai taele e tusa ma le 6 lita o le vai, ma o le a le tele o le taimi e te faʻaaluina i le taʻele? O le aso, o le maketi e mafai ona e faʻatau ni meainu tau tamaoaiga, ae foi foi le tele o ipu vaisu, o le laʻititi foʻi lea o le faʻaaogaina o le vai e mafai ona e faʻasaoina pe a faʻaaogaina. E i ai ni isi fautuaga o le a fesoasoani e faʻaititia ai le faʻaumatia o le faʻaumatiaina o mata. Taumafai e faʻapipiʻi le vai taele e mafai ona maualalo e mafai, o le a faʻatagaina ai le vai ia te oe nai lo le taʻele paʻu. Taumafai e faʻaaoga le apaau o le apalai lea o se fuafuaga, ina ia sili atu le feeseesee lea, o lona uiga, ma pu e vaavaaia ai, ae le lautele. O ia mea e sili ona maua e sefe i le 30% faʻaaogaina i le vai taele.
  4. Taumafai e aua le fufuluina ipu i luga o ipu e tasi, o lona suka o lana tele tele, ona fufulu lea o mea uma i le taimi e tasi. O le filifiliga sili ona lelei o le faʻaaogaina o le faʻaluaina o le mafiafia, i le tasi itu o le mea e mafai ona e aoina ai ipu palapala. Afai e faʻatagaina oe e le mafai ona faia se meaʻai o tupe, o le mea e iloga ai e le tau o le tamaoaiga o le vai ma le lelei vai lelei. O le taumafaina o le a faʻaitiitia i le lima i le ono taimi.
  5. Aua le tuliina se masini fufulu fufulu, taumafai e faasee atoa. I lenei auala, e mafai ai e faʻasaoina le gata o sua o le vai, ae o le a lava le aoga o le aʻoga i totonu o le tupe a le aiga.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia o le fefiloi mo le faletaele: mafuaʻaga o le malepe ma toe faʻafouina metotia

Fautuaga mo Feteʻenaʻiga

Faʻafefea ona sefe le vai tau ile masani ole laʻa?

Polokalame Toe faaleleia o tagata e tasi-lotoa.

A faapipiiina fefiloi i lenei aso, o tagata atamamai ua fautuaina e faʻaaoga ai ni lagona faʻapitoa. O le a lea? E matua faigofie mea uma: O le masini lea, pe a oomiina, ma afe i luga o le suavai. I le taimi muamua, e laʻititi lava lona faʻaaogaina, ae o le faʻapipiʻi o nei mea faigaluega i luga o le crandi taimi uma e faʻaola ai i le 5 limū. O lona uiga, o le vai mai le Craine e amata ona mai lava pe a manaʻomia, ma lona vevela e mafai ona faʻatulaga i luma.

A filifilia, o le a se fefiloi e faʻapipiʻi i le fale e faʻasaoina ai le taumafaina, e tatau ona tuʻuina atu i faʻasao, e faigofie ai le fua, nai lo le vave lava ona umi.

O le aso, o le taumafaina o le vai i le taulepa i lalo o le lona faʻaaogaina o le mea ua tupu ai le taua tele. E masani ona le faʻalogo i le tele o le vai o loʻo liligi ma le faigofie lima o fufulu pe fufuluina le faleuila, ae o le aso e tasi e mafai ona taua. Faʻafefea ona 'aloese i vai vai?

O nei aso e mafai ai ona e mauaina ni ituaiga fefiloi, showers, faleuila tane. E i ai le tele o filifiliga faʻapitoa meafaigaluega fesoʻotaʻi ma coney, o loʻo mafai ai ona e faia lea taumafa laʻititi, ae i le faʻasaoina o le faʻamafanafanaga mo le tagata faʻaaoga.

Faitau atili