Tutoʻatasi Faʻapipiʻiina o le aufaʻatasiga o loʻo pupuni i luga o faʻamalama palasitika

Anonim

Ua faʻapopoleina pupuni i luga o le palasitika Windows o se tasi o le sili ona aoga filifiliga mo le faʻamalama mamanu, faʻailoaina e se faʻavae faigofie o gaioiga ma se faigofie faʻapipiʻi. Ae o le a iai pea ma latou pe a iai nisi e sili atu le fono muamua.

Tutoʻatasi Faʻapipiʻiina o le aufaʻatasiga o loʻo pupuni i luga o faʻamalama palasitika

Tatala ie puipui

Faʻafefea ona faʻapipiʻi poloka poloka: o se faʻasologa o gaioiga

O le vaega autu o le faʻapipiʻiina o pupuni poloka i le lata ane o le lata ane o le tioata i se auala e avea ai le tassue banvas i le faamalama. E faʻapipiʻi ie pupuni i faʻamalama palasitika, faia se faʻasologa faʻapitoa o gaioiga.

Tutoʻatasi Faʻapipiʻiina o le aufaʻatasiga o loʻo pupuni i luga o faʻamalama palasitika

O le faʻatasiga o le ufiufi o pupuni o loʻo faia i le faʻasologa o loʻo i ai:

  1. Filifili le ituaiga ituaiga. E tolu filifiliga: faapipii i le pa o le faamalama tatala i luga o le faamalama matala, i le Windows spreen po o le taualuga. Mafaufau i le filifiliga ma le faamalama faavaa.
  2. Siaki luga o luga o le i ai o faʻafitauli i le ituaiga o vaega o loʻo faia ai vaega, o le a faigata ona tulaʻi ma faʻaititia le tapoleni. A o le masini faʻaseʻe o loʻo faʻapipiʻi i luga o faamalama pipii i le 'au, o loʻo faʻapipiʻiina, saunia mo le faʻaaogaina o le lisi i tua o le itu i tua o le itu i tua o le itu i tua o le itu i tua o le itu i tua o le itu i tua o le itu i tua o le itu i tua o le itu o le itu i tua o le itu
  3. Fuaina le lautele o le faʻaputuga faʻaaogaina faʻatasi ma puipui, faʻaopopoina i le mauaina o le tele o le 5 mm i itu uma (o lenei kipeta e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻi o puipui).

    Tutoʻatasi Faʻapipiʻiina o le aufaʻatasiga o loʻo pupuni i luga o faʻamalama palasitika

  4. O le Banker Bedter pulea matagaluega fesoasoani e iloa ai le tulaga o le Contron filifili. Le faʻatulagaina o loʻo fuafua ai le tagata gaosi oloa. I le avea ai o se tulafono, o le faiga faʻatonutonu o loʻo i ai i le itu o le puipui o loʻo i ai se fata o le fata, poʻo le tasi itu ma se ata o le hoxagon.
  5. Le isi, o le faʻapipiʻiina o le fusi o le fusi i luga o le palasitika Windows o le faʻapipiʻi o puipui. Muamua, o le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le tasi elemene o loʻo fuafuaina, ona ma le faʻaalu i le lapoa o le sili atu nai lo 2.5 mm ave se pu i le faʻamalama i le faʻamalama i le faʻamalama i le faʻamalama i le faʻamalama i le faʻamalama i le faʻamalama i le faʻamalama. Ina ua uma le paketi muamua o le puipui muamua, faʻamalamalamaina le fao, faʻaalia le sifi o le siʻomaga ma le mauga ua tuu i lalo o le elemene lona lua.
  6. Ma le isi, o le polokalame o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le taʻavale o loʻo faʻaalia ai le teuteuina o le umi o le umi o le laina o le lisi. Ina ia iloa lelei le tele o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, o le mafiafia o puipui uma e lua (tusa o le 3 mm) ua toe fausia. Ona faʻaofi ai lea o le paipa-faaauupegaina i le protricastion ma o le iʻuga o le tele o loʻo tipi ese mai le pito i lalo o le ray.

    Tutoʻatasi Faʻapipiʻiina o le aufaʻatasiga o loʻo pupuni i luga o faʻamalama palasitika

  7. Mo le faʻamamaina o le au tauaso i luga o faʻamalama palasitika, e tatau foʻi ona faʻaputuputu le tapoleni o le tapoleni. Mo lenei, o loʻo tuuina atu i luga o le lauʻeleʻele laualuga, tuʻuina i le pito i lalo o le nofoaafi ma tipiina ma le faʻamalosi tino poʻo se tiʻeʻe uila.
  8. I le tulaga mulimuli, o le Braft Bedter Center School Vectorm o loo aofia ai le faapipiiina o ie faapipii i luga o le ato. O le faia o lenei mea, o le ata puipuia o loʻo aveʻese mai ia te ia lava le faʻapipiʻiina o le fasi pepa, siaki le nofoaga o le pulega o le pulega. Mai le itu pito i luga, o le ie ua siitia i le 5 mm, fausia se pipi o le a siaki ai le shaft (o le tagata lava ia e tatau ona pupula). Ma o loʻo faʻapipiʻiina le ie i luga o le fasi, e faʻaalia ai le faʻaupuga. O le lautele o loʻo pipiʻi i le tolu kuata o le umi ma i le pu e avanoa i le tapoleni faʻapipiʻi le nofoaafi.
  9. O le faʻapotopotoga ma faʻapipiʻi o ie ua maeʻa ona faʻaofi o le iʻuga o pupuni i le faʻatonutonuga o le laulau ma le faʻavaomalo i le isi fogavaa.

Mau i luga o le autu: Monochrome Cross-Stews Schocal News NewMom: O le sili ona manaia e aunoa ma le saogalemu, download e aunoa ma le lesitala, ulugalii ma le tamaititi

Tutoʻatasi Faʻapipiʻiina o le aufaʻatasiga o loʻo pupuni i luga o faʻamalama palasitika

Faapipiiina

Laina Faataʻitaʻiga "Aso-Po"

Faʻapipiʻi le pupuni o le vai "Aso Aso" O loʻo faʻatautaia, ma le faʻamaeʻaina o loʻo i ai, ma ina ua maeʻa faatonuga, ae o aegas e iai ana foliga. O le ie puipui ei ai lona igoa lona lua - Zepra. Pei o ni mea, synthetic aano ma le pefu-nifo ma antistatic meatotino e masani ona filifilia o ni mea. O le uiga ese o le sui o le sporparent ma le opaque ie sperbaries, nonoa i le tasi ma le isi e ala i le le mautonu tekinolosi.

E lua tauaso i luga o le palasitika Windows o loʻo i ai itu uma o le laʻau, o lea i le faʻagasologa o gaioiga e ala i le faʻatonutonuina o le ala e lua o loʻo faʻaalia ai le tasi. O lea, e lelei le faʻatonutonuina o le alalaga.

Tutoʻatasi Faʻapipiʻiina o le aufaʻatasiga o loʻo pupuni i luga o faʻamalama palasitika

Ie puipui.

O ie pupuni o ie pupuni e maua ai le pogisa o le faʻamalama mai le pito i lalo, e aunoa ma le tapunia atoa o le pito i luga. O le iʻuga, e puipuia le potu mai manatu o pryng ma tatala i le la susulu. O faʻataʻitaʻiga e masani ona faʻatupe i le faʻatapulaʻaina o le faʻatapulaʻaina ma le fagota, o lea o le faʻapipiʻiina o le pupuni o loʻo faia i le faʻasologa o loʻo mulimuli mai:

  • O le laina fagota ua tipi i le afa, pe a maeʻa le lua o pito e lua o loʻo faʻaofi i luga o le tapulaʻa pito i luga, pe a fai o loʻo pipiʻi i le nonoa o le nonoa.
  • Luga o le faamalama o le faamalama o le au tapulaa e faapipii;
  • E ala i pupuni e avanoa i le pusa, o pito i luga o vae o le vaega o le laina fagota ua utaina;

    Tutoʻatasi Faʻapipiʻiina o le aufaʻatasiga o loʻo pupuni i luga o faʻamalama palasitika

  • Ua faapipiiina le laupapa i le tumutumu o le faʻamalama, o le laina fagota agai i lalo ifo o le tapulaʻa;
  • Faʻatu le pusa i le pito i lalo ma malolo o le tapoleni, fetaomi le loka i luga o le pa.

Faaaoga kaseti

O loʻo matou talanoa e uiga i pupuni faʻapitoa, o fea o le uta ma le upega tafailagi o loʻo pipii i totonu o le pusa. I luga o le faʻamalama, o le faʻataʻitaʻiga ua faʻasaʻoina lelei e taʻiala.

Tutoʻatasi Faʻapipiʻiina o le aufaʻatasiga o loʻo pupuni i luga o faʻamalama palasitika

Masaniga.

O le faʻapipiʻi ata o le pito i luga o le pito i luga o le ituaiga o lenei ituaiga, pei o isi ituaiga, e amata i le maualuga o le maualuga (ua maeʻa faʻaiuga e le mafai ona i ai i soʻo se mataupu). O le saʻo faʻapipiʻi o rollstovers e mafai i le i ai o le tele o le tele, o loʻo fuaina i le va o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga. E fautuaina le vaapiapi o fuaitau pe a fai o le strokes maua se lautele o sili atu nai lo 2 cm. Ma le tasi sili ona taua le taua: e mafai ai ona faʻapipiʻi se faiga e naʻo le loloto o le totoina o tioata i le itiiti ifo ma le 7mm.

Mataupu i luga o le autu: aluga i le tua

Faʻafetai i le faʻatau atu o pupuni, masani tele aʻiaʻi, o lona faʻapipiʻi e matua faigofie lava:

  • Faʻapipiʻi e amata i le devinding o strokes;
  • O le taʻiala e faʻamatuʻu mai le puipui puipui o loʻo faʻapipiʻiina i le stroke, pipili ma lona pito i fafo. O le itu lona lua e tautau tuusao i luga o le faamalama;
  • Ina ua uma ona faʻaputuputu uma le taʻiala, pasi le atoa pito i lima, faia faʻapipiʻi;
  • Iʻu atu i le pupuni lava ia i luga o faʻamalama palasitika (faʻapipiʻi o loʻo faʻaalu e tusa ma le faʻatonuga o loʻo faʻamatalaina);

    Tutoʻatasi Faʻapipiʻiina o le aufaʻatasiga o loʻo pupuni i luga o faʻamalama palasitika

  • A maeʻa ona faʻasaʻoina pupuni, o le tapunia o le itu itu o le itu e aveese le ie ma faʻaleleia i luga o le faʻatonutonu o le taofiga o le taofiga. Ina ia aloese mai le lavea o le matata maualalo i lalo o le mamanu o le pusa, o le faapipiiina o le fale lona lua o loʻo faia, o le faʻagaioia o se siata o se siata;
  • O le le fiafia o le uta ua faʻasaʻo i luga o le filifili, o le chain loka i luga o le faamalama faʻata pipiʻi.

Ie pupuni i luga o le sash

O ni tauaso i le ituaiga o faʻailoga o le itiiti o loʻo tuʻuina saʻo i totonu o le faʻamalama i luga o le vaega amata o le faʻavaʻa. Afai o loʻo filifilia faamalama palasitika i totonu o tauaso i totonu, o le faʻapipiʻi o loʻo faia i totonu o metotia o loʻo faʻamatala atu i luga, o loʻo filifilia se tasi o mea nei o loʻo taua i lalo poʻo le faʻapipiʻiina. O le eseʻesega o le faʻaaogaina o se mea o loʻo iai i luga o le upega tafailagi o maneta ma maneta faʻapipiʻi. O maneta e faʻasaʻo i luga o le pito i lalo o le pito i lalo o le itu i tua, ma o le magnetic stress i luga o le faʻamalama (sili atu tonu, i le faʻavaʻa) ma le ipu maualalo maualalo.

Tutoʻatasi Faʻapipiʻiina o le aufaʻatasiga o loʻo pupuni i luga o faʻamalama palasitika

A maeʻa ona faʻapipiʻi soʻo se ituaiga o faʻasologa o faʻasologa, e tatau ona latou siaki mai a latou faʻatinoga, ma le siʻiina o le tapota, iloiloina o le tapoleni saoloto ma le leai o se fesoʻotaʻiga ma mea o loʻo feoai ai ma mea e feoai ai ma mea o loʻo feoai ai ma mea e tafe ai.

O tagata tauaso o le vaitaele o vaitaele

Faatasi ai ma le filifiliga saʻo o mea, o faʻataʻitaʻiga e le faʻatauvaʻa i foliga taugata filifilia filifiliga.

Tutoʻatasi Faʻapipiʻiina o le aufaʻatasiga o loʻo pupuni i luga o faʻamalama palasitika

O tagata tauaso e faia oe lava

E mafai ona faia ni ie puipui i luga o le palasitika Windows e mafai ona faia mai i soʻo se mea e faʻaaoga ai le lipine o se ituaiga o se eseesega poʻo mea tutusa o le lanu 'upega tafaʻilagi.

O pupuni e mafai ona faʻapipiʻi i le faʻavaʻa e ala i le fao. E i ai le isi filifiliga - poloka pupuni i luga o scotch.

Mataupu i luga o le autu: Methompy ma lona uiga nai lo le fufuluina o fale puipui

E faatino galuega e pei ona taua i lalo:

Tutoʻatasi Faʻapipiʻiina o le aufaʻatasiga o loʻo pupuni i luga o faʻamalama palasitika

  • Fuaina le faamalama i le faʻaopopoina o le 10 cm i le taunuʻuga o le tau;
  • O mea o loo i ai mea, ma faia le ala mai le lua itulagi;
  • Tuʻufaʻatasia le pupuni, faia o se laina i se mamao o le 2 cm mai le ala;
  • O loʻo faʻaofi i le pito i luga laupapa laupapa
  • Ua faʻasaʻoina i le pito i luga o le Uepisaite e faʻatatau i le ogatotonu o le lua lipine;
  • Faʻamau le oloa faʻaiʻu i le faʻavaʻa.

Vaʻai vitio ata

Faapipiiina o tauaso o soo se ituaiga e le o ai ma faatusa i faigata, afai e lelei le sauniuniga o sauniuniga mo se vaega o faamalama. O loʻo puipuia ma le malosi le ie o le ie poʻo le ie o le ofu ese mai tagata ese, susulu o le la, o le la o loʻo teuteuina ai i totonu pe a filifilia le faʻataʻitaʻiga. Afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻaopopo le paʻu o le ufiufi o le masani ai le mamafa loloto, lea o le a faia le tulaga e le gata aoga, ae e le aoga.

Faitau atili