Tiala o mamanu i le potu malolo

Anonim

Faʻafetai i le mamanu fou, o le mamanu o taua i aso nei e le gata i le faʻaaogaina o faʻamago ma isi mea, o le tuʻufaʻatasiga o le tele o lanu, ae e ala i le faia o le lavelave moli i luga. O nei mea uma e faʻatagaina ai oe e taia le aliʻi faʻanatura poʻo le faʻapupulaina na o ni muamua nai lo le pa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se potu malolo o loʻo iai ma le sili ona teuteu o le taualuga o le masani i totonu o potu i totonu o potu o gatapo (Ata 1).

Tiala o mamanu i le potu malolo

Ata 1. O North Intechologigies Faʻatagaina oe e tuʻufaʻatasia le faʻaʻaisa o le faʻaʻaisa ma nofoaga sima.

O le au mamanuina o taualuga e iai ana lava faʻapitoa. O le fale mautotogi o se tasi lea o tali a le Generacer Stromiccous fofo, o le muamua na te faalogo i ai. O lea la, ua tatau ona ofi atoa le mamanu i le ogatotonu o le lautele o totonu. Afai e galulue le potu malolo i lalo o le faʻamatalaga o aso faʻaonapo faʻaonapo nei, o lona uiga o le faʻatulagaina o teuteuga i onapo nei. O le talatalanoa, i le faʻavasegaina poʻo le retroy o le potu malolo o le potu malolo e le tatau ona tatalaina e le Adot-Gardede Faʻatonu poʻo le maualuga-tekonolosi.

Faaopoopoga o le mamanu o le taualuga

Faatasi ai ma le fesoasoani o le ata ma mea faʻaonapo nei, na galue malosi i le taualuga, e mafai ona e faʻaaogaina i manatu ia o loʻo mulimuli mai, faʻatino lelei tulaga lelei i le potu avanoa:

Tiala o mamanu i le potu malolo

Ata 2. I le taualuga maualalo e sili atu le faʻaaogaina o le tele o faʻavae.

  • Suia moli moli i le potu malolo uaea;
  • Nana ia faaletonu le taualuga;
  • maua ai spatial zonsang;
  • Faia se suiga i le geometry o le potu.

O le amataga o le faʻauiga o le taimi o le a vaʻaia o le a vaʻaia fesoasoani suia le potu potu malolo. Tuuina atu e mafai e lenei potu ona faʻatinoina ni galuega i totonu o le fale mautotogi, ma le fesoasoani a le talafeagai o le feagai ai o le pito i luga o le potu i le potu malolo.

A o le i faia se filifiliga i le fiafia i lenei po o se tasi mamanu mamanu, e aoga le mafaufauina o mea nei. Aua le fautuaina le faia o le Verteex i le pogisa tele. O sea vaipuna na matua faʻaititia ai le taualuga ma fatuina le aʻafiaga o le stured avanoa. O le taualuga atonu e pogisa pe a i luga o le 2 m ma ua tumu i le susulu o le pupula mea i totonu o le potu ma le tele o faamalama.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili ma faʻapipiʻi se pulou mo se umukuka ma le ea duct?

O le faʻamalieina o mea e mafai ona avea ai ma se vaega o le maualuga o le maualuga o le lautele o le avanoa o le maualuga. Mo le taualuga o le potu malolo ma se maualuga maualuga, e sili le faʻaaogaina o se vaega o le teuteuina o le teuteuina o le teuteuina o le laupapa Papatusi o Lona Papatisoga (Ata o le Ata.

O ituaiga sili ona lelei o kediding crading

Tiala o mamanu i le potu malolo

Ata 3. O le lanu samasama e faʻateleina ai le avanoa o le potu avanoa.

Utupoto, valiina po o lologa o le vale sogiga e alu i le tulaga mulimuli i le potu malolo potu. E le masalomia, o le sili lea o le mea e sili ona tamaoaiga e talafeagai mo soʻo se tagata maʻi, ae o le papaʻe lava paʻepaʻe ma saʻo le potu pito i luga o le potu e foliga mataga. I le faʻaopopoina, o le tele o potu o aso nei na faia ma se vaega tele e manaʻomia le totoina. Ma o le taumatau na faʻatautaia ai le vavaeʻese mamanu o le a faʻatagaina oe e faʻapipiʻi fesootaiga o eletise eletise.

O faʻamalama e mafai ona toso mai i fafo mai matematika poʻo mea e totoe. O loʻo iai foʻi le tuʻufaʻatasiga o nei 2 taimi.

O mea lelei o le faʻatapulaʻaina o le faʻaputuga tulaga i le saoasaoa o le faʻapipiʻiina (tele itula), o le ono faʻaaogaina o ata pue ma eseʻese lanu, pupula ma le mati luga.

E talafeagai mo 'eseʻese uma, ma a suia foʻi le sitaili o le potu malolo, o le mamanu o le faʻatapulaʻaina o le pa pupuni e mafai ona suia. I potu malolo ma le pue i lalo o le taualuga, e sili atu le tosoina o le pupula mea e maua ai le vaʻai o le a faʻateleina ai le potu i le 1.5-2 taimi ona o le ata i luga o le taualuga. Matte faaloaloaina o misi i le fausiaina o le manuia o le malamalama i totonu o potu (Ata 3).

Tiala o mamanu i le potu malolo

Ata 4. O le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o luminare.

O loʻo faʻatagaina e le Plankboabboard o oe e tuu ni tulaga eseese i luga o le taualuga, faʻatupu ai le malamalama i le malamalama, aʻo le atoatoa ona faʻamalamalamaina mea uma uaea. E mafai ona mulimuli ane valivaliina, o le faʻalauiloaina poʻo le faʻasalaina o se suauu povi. Ae o ona vaivaiga i le toe faapipiiina, mativa tetee atu i le susu i totonu o le potu.

Fafie ofutino e fetaui lelei ma le totonu o potu malolo, teuteuina i le masani o le eco-sitaili. Latou te fesoʻotaʻi ma le maʻelega atoa le maualuga o le vaalele, faia ni fausaga bizarre i luga o le totonugalemu ma le fesoasoani o teuteuga ma elemene masani mai i luga o le utupoto. O le ofu o laupapa na te faia ai le avanoa lelei mo le leo ma le vevela o le vevela ma uaea.

Mataupu i luga o le autu: kesi pou faagaoioia mai kesi kesi

Faaopopo le fagota

Faʻaopopo atu i mea o feagai ma mea o loʻo tauafua o le potu o le potu malolo, e mafai e latou fuafuaga ona fausia le faʻaaogaina o Frescoes, Stuc, o matou mafanafana ma moli moli. Faʻaogaina o le tuʻufaʻatasiga o chandeliers ma moli moli, moli fetuunaiga ua fausiaina, lea e mafai ona suia tutoatasi pe o le potu malolo malamalama pe tuai. Mo le tele-maualuga o le maualuga o le maualuga, o le malamalama e masani ona faʻaaogaina e aunoa ma le faʻaaogaina o le digenginal moli ma chandeliers. O sea pito i tua o le a aoga i tulaga uma o le pupula o le susulu o le susulu (Ata 4).

Ua fautuaina e tagata mamanuina le faʻaaogaina o le ata - o le faʻamamaina o le faʻauiga o le mea e maua ai le stoting space. Faatasi ai ma tamaiti, o metotia-fofo ma stucco e taulaʻi i ai i luga o le vaega autu o le taualuga faʻatasi, pe i tulimanu ma tino taʻitoʻatasi.

Faitau atili