Ie pupuni mo Farani faapalepale: sili fofo

Anonim

Ina ia mafai ona malulu i le fale, e tatau ona e maitauina faapitoa i totonu. Pupuni i le falelotu Farani e tatau ona filifili ma le faaeteete. A maeʻa, faʻamalama tetele e tosina ai manatu. Afai ua e faʻatulaga manuia i latou, o le a suia moni le potu.

Ie pupuni mo Farani faapalepale: sili fofo

O le a le Falani Polkey?

I le taimi muamua, sa manatu le Fatuga Farani o se tamai nofoaga, pa ma le falesa. Lenei ua taʻua o se suʻisusiga sili ma le agafeo, o lona mamafa atoa o le puipui, faʻamalama. Ioe, o le vaaiga mai sea potu e sili ona lelei. Peitai, e aunoa ma se ie puipui, e ono mafai ai ona lagona le mafanafana. A uma, ona e tatau lea ona e vaʻai i taimi uma, e le manaia i tulaga o se taulaga lapoʻa. I se faʻaopopoga, i le taumafanafana, e ono faʻalavelave ai le la: o le potu o le a matua malamalama ma vevela.

O se mea taua o le le lelei o le faapaologa o se lagona o le avanoa. Ole mea lea, e aoga le aveina o mama, le ie puipui o le a faʻaleleia atili ai lenei lagona. E aoga foi e taulaʻi atu i le ala saʻo:

  • Galuega - ina ia mafai ona faigofie ona laga pe faʻalautele;
  • le tomai e tuʻu saʻo i le malamalama;
  • Faigofie ona faʻaaoga: E maeu le faigofie o le fufulu pe fufulu.

Ie pupuni mo Farani faapalepale: sili fofo

Faigofie fofo: cotton pupuni ma pupuni

Mea mo pupuni i luga o se Falani Parapao e sili ona lelei e filifilia se mea. O mea e fiafia e aoga ai le totogiina o le moli moli pastel pe paʻepaʻe lanu. O le faigofie, ae toetoe lava o le manumalo-manumalo fofo - cotton ie puipui. E mafai ona avea ma monophonanic pe decouse malu malu fua. O le oposii poʻo le faʻaaogaina o le a vaʻaia o le a vaʻaia e le mafai foʻi, ae e masani lava. E naʻo le manaʻomia le tausia ina ia latou gaoioi pe a manaʻomia i le tasi tulimanu - o le a mafai ona fiafia i le vaʻaiga ma faʻatumu le potu i le malamalama.

Mataupu i luga o le autu: faleuila pulumu

O se sili atu-tulaga le masani ai - filifiliga-filo-filo. E talafeagai mo le balconies, lea e le masani ona maua e le la. Mai ona ave, e le mafai ona puipuia. Ae na lalafi mai mata mataga ma fatuina se lagona o le mafanafana i totonu o le potu e mafai ona tumu.

Ie pupuni mo Farani faapalepale: sili fofo

Roma, Austrian, Iapani pupuni

Ua avea foi ie pupuni o le talimalo a le Nuʻuʻese. Ma e le o se mea e ofo ai. Latou osooso malosi lelei, a o puipuia mai le la. O loʻo vaʻaia faʻaitulalo i latou, o mea e eseese o le a faʻatagaina ai oe e pipiʻi pea mo soʻo se isi tagata. O se tasi lea o le sili fofo mo le lautele ma susulu Farani moli. I le tulaga o le la, latou te potopoto ma manaia Afai e te alu atu ia i latou, ona tapunia uma lea o faamalama o le tino o le tino.

Fono

E tatau ona filifili le pupuni o tagata ia e avanoa i vaega taʻitasi. O le malosi malosi e le aoga e faʻaaoga i le Farani parkey.

E le mafai e le auvaʻa a tagata Austrian ona foliga mai e le knota, aemaise lava pe a fai o le faapaologa e faia i se faiga masani. Mo i latou, o se ie malamalama e masani ona faʻaaoga. Mo Wind Windows, o le pito i luga e masani ona tapunia, o le tioata tulaga ma lalo tumau pea matala. O le eseesega i va o ia ie pupuni ose ata mataga e iai pe a togi. Faafetai i lenei, o pupuni pupuni e tasi lava le faautauta, pe a fai e te filifilia le lanu sao, ma i le taimi lava e tasi.

E tatau ona saʻiʻilia e le au fuʻa o le sipai ma le gentimal. Latou te tutusa ma le shirma ma e aofia ai ni lanu lamolemole ua faʻapipiʻi i le tele-laa o le tele o le tele. Sili ona lelei, latou te vaʻavaʻai i luga o pupuni lautele. E masani ona latou faʻaaogainaina mai mea moni, ma le tuʻufaʻatasiga o faʻafitauli eseese i totonu e manaia.

Ie pupuni mo Farani faapalepale: sili fofo

Tauaso ma mata pupuni i luga o se Farani falemeli

O le fusuaga tauaso o se aoga ma le aoga filifiliga. Ma afai e te filifilia le ofe, ona i ai lea o le antistatic aafiaga o le ponesi - efuefu e le foia ia i latou. O lona uiga E faigofie ai ona latou tausia latou, tusa lava pe i ai tamaiti poo tagata elori i totonu o le fale, ma o le mafuaaga talafeagai lea. O faamalama o Pamesina, e foliga manaia tele i latou, ae pe a pe a ogatasi ma isi vaega o le faapaologa.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mafai ona faʻatumuina le fola ma sima i totonu o le fale poʻo le fale mautotogi (vitio)

Afai o tauaso e foliga mataga, ona mafai lea ona e faʻafouina i latou i le faʻatasia ma pupuni mai ie faʻamalositino mai le malu o le tisu: silk poʻo le chiffton. O le uluai fofo o se tasi togalaau i le itu i le itu o le nofoaga e maua ai.

E mafai foi ona e tautau i luga o pupuni pupuni o fuainumera ma e le o agai i itu. I le pito i luga, o loʻo taofia, mo se faʻataʻitaʻiga, taʻutino ina ia o pasia le malamalama. Latou foliga lelei lava, o le mea taua o le taulepale o le le mafai ona suia lo latou tulaga.

Ie pupuni mo Farani faapalepale: sili fofo

O le Falani o le Falani o se matua manaia tulimanu mo faʻafiafiaga. E masani ona paie pe a fai e te mafaufau i totonu, piki i luga meaafale mama. Ma, ioe, taamilo ata. A aunoa ma i latou, o le potu e le pei o le le fiafia i ai.

O ie filifilia filifilia lelei o le a le taofia ai le faʻaauauina o le malamalama, ae o le a fesoasoani e fausia se lagona o le saogalemu ma le faʻamafanafanaga. Mai i lea le faapaologa o le a le fia alu.

Faitau atili