O loʻo iai le ata o loʻo faʻaalia ai atavali

Anonim

O le ata o loʻo i totonu ma atavali o le vaega mulimuli o le pule o le puipui, o le a tuu ai le lanu o le mamanu o soʻo se potu. O lenei faiga e manaʻomia ai le matautia ma le faʻaeteete. E le lava le mauaina o se ata matagofie. E manaʻomia le tatau ona amanaia le faiga e tutusa ai ma le faiga filifilia ma fetaui lelei i le mamanu.

O loʻo iai le ata o loʻo faʻaalia ai atavali

Ata 1. Tuʻufaʻatasia vali foliga lelei i potu sili ona faigata

Ituaiga o ata tifaga mo soʻo se totonu

I le taimi muamua, sa manatu le ata o se mea taugata na o le tamaoaiga o tagata na gafatia. Na faaaogaina e faaali ai lo latou ola ma le tulaga. Lenei aso nei, o lenei teuteuga puipui o loʻo avanoa mo tagata uma. E faʻaoga e fuafua ai le totonu ma faʻatupuina o se tulaga tulaga ese.

O loʻo iai le ata o loʻo faʻaalia ai atavali

Ata 2. O ata lanu uliuli ma paʻepaʻe o le a fetaui ma le lautele.

O le ata filifilia e mafai ona iloa atoatoa le fatufatuga tofo ma tusiata faafafatau. E tele le siomia, le tele o sivala, ituaiga, ituaiga. O le tele o suiga o le a fesoasoani o le a fesoasoani e iloa ai le filifiliga mo le vaega sili ona lalelei o le ata i totonu.

I le taimi lea, o atavali e matua lauiloa:

  1. Vaevaeina.
  2. Uliuli ma paepae.
  3. Faamatalaga otooto.
  4. Ma le fausia-i tua.

Suiga o mamanu e aofia ai le tele o vaega interyconned e se vaega lautele (Ata 1). O latou e talafeagai mo potu tetele ma se pa matala atoatoa. O latou tulaga e sili ona aoga o loo i ai pea tele-tutoatasi. O sea mamanu o pa o le a ave i luga o le teuteuga atoa o le potu. Vaega e eseese ituaiga ma ituaiga, e faia ai le ata e sili ona manaia ma tulaga ese.

O loʻo iai le ata o loʻo faʻaalia ai atavali

Ata 3. O le a avea ma ata puʻupuʻu o le a avea ma se pupula malamalama i totonu.

Ua filifilia e le au fusū o le vasega le sili ona masani ma paʻepaʻe le Black ma White Barvas (Fig 2). Conservatism ma taofiofi pito i luga o le ata o le a avatua ai se manatu faigata i soo se potu. E mafai ona e faʻatulagaina puipui e ala pupuʻu, tautele, faʻasologa. O le mea autu o le sefe o le lanu lanu.

O loʻo i totonu o le ata o loʻo iai ni ata o loʻo maua ai le faʻateleina o le taʻutaʻua i tagata mamanu (Ata 3). E tumu le potu ma le malosi, pupula matagofie, Faaalia. O le leai o se faʻailoga o loʻo mafai ai ona e tuʻuina nei ata i totonu o soʻo se potu. Faʻavasega ata faʻataʻitaʻi faʻatulaga ni leo pupula ma maeʻa soʻo se sologa lelei.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona teuteu le fugalaʻau ulo ma ou lava lima (39 ata)

Ata ma le iloga o aso nei ma o le a le talafeagai i potu uma (Ata 4). O se matua sili a le tali mo uiga ese. O elemene o le gagana e sili ona mamafa. Latou te le tigaina i le vela i le taimi nei. O le toe filifilia o le pito i tua o le pupula ma le lanu. A uma i ai, e manaʻomia lou gauai atu i moli lautele, sioa, lanu o meaafale ma puipui.

Faatufugaga mo potu taitasi

O loʻo iai le ata o loʻo faʻaalia ai atavali

Ata 4. lalo maualalo le faasapulaia i totonu.

Potu taʻitasi e manaʻomia lona lava atavali. O ata e le gata i foliga matagofie i totonu o se tagata, ae latalata foi i le tele o parakalafa. O le potu sili o le potu malolo na tautau ai le sili ona matagofie galuega e fiafia ai le au asiasi o le a fiafia lava. O le togafiti e mafai ona eseese. E mafai ona avea ma se ie ma se ata o se laufanua matagofie, o ata o tagata o le aiga poʻo ni kopi e lauiloa.

O le mamanu o puipui i totonu o le potumoe e sili atu le manaia o mata i le vali. O le a ia suia le lagona mo le aso atoa. O le potu malolo e sili atu le le mafai ona teuteu susulu o ata mataga. E mafai ona e tautau i le lanu sitiseni, fugalaʻau poʻo pato i taimi uma mo malologa ma malolo.

Mo le umukuka e sili atu le filifilia o le ola pea. Faatino metotia mafai ona iai. O le mama moli uila ma le suauu lanu efuefu vali foliga matagofie i lenei potu. Afai e faʻatagaina le tele o le potu, o le a foliga manaia se moli lapoʻa. Soʻo se galuega e tatau ona tuʻuina i lalo o le tioata 'Ou te le faʻaleagaina faʻatasi ai ma le faʻaolaina ma sana.

O loʻo iai le ata o loʻo faʻaalia ai atavali

Filifiliga mo tuu ata i luga o le puipui.

O le potu a tamaiti o se lalolagi faapitoa. E sili atu mo lona i totonu o le toe gaosia, o loʻo faʻaali ai uiga o ata, faʻataʻitaʻiga i talatuu, malaga malaga. E mafai e tamaiti aʻoga ona iloilo le iloiloina o ata ogaoga, o lea i lo latou potu e mafai ona e saogalemu ai laufanua, ata puʻe.

Faigofie ona mamanuina ma i le anotusi o valiina e sili atu le teuteuina o le ofisa, o se auala ma se fale ulufale. E le tatau ona latou umi se taimi e faʻapipiʻi ai ma le faʻamamafa ia i latou lava. I luga o le kesi e aoga e tautau ai le tautau i se vai ata - o se punavai o galuega faigata ma le talitonuina. Mo le ala savali ma le alatele o le a sili atu ona filifili ai se faʻailoga o le talimalo ma le faʻamafanafanaga. Atonu o ni ata lea o pusi, solofanua, solofanua solofanua mumu, taulaitu.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻaogaina Tales i totonu o le fale laupapa: O meaʻai e faia oe lava

Aoga aoga ma fesoasoani

I totonu o le totonugamau mea uma e tatau ona ogatasi. O le ata tuai e sili atu le talafeagai mo le masani masani, o le Aveant-Gaine foliga sili atu i totonu o le mimiti i le luko, ma laufanua e talafeagai mo le sitaili o le faamaoniga.

O loʻo iai le ata o loʻo faʻaalia ai atavali

O le lanu o le tagavai e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le lanu o meaafale i totonu o le potu.

O le manatu faʻapitoa e totogi i le filifiliga o le ato. Faʻavaʻa o le faʻavae - Faʻafesoʻotaʻi le ata ma totonu. O le ituaiga fesoʻotaʻiga lea, o loʻo faʻamamafa ai le poto ma le lalelei o le tapoleni, fai se lagona, ae i le taimi lava e tasi e le o tuʻituʻi mai le aotelega o le potu atoa. Mo le tele o auala e faʻaaoga ai se ituaiga faʻapitoa o ato. O ata nei o aso nei e masani ona faʻamatalaina i lanu sogane tele, o ata e tuu i taimi uma i luga o le Paseketi, o le au papola o loʻo tusia i luga o faʻatamala lautele.

Afai e manaʻomia le faʻamamafa i le ata i le pogisa, ma e maualuga atu foi faʻailoga. Ile iuga, e faigofie ona faʻaaoga se moli moli mo taʻitasi o vailaʻau ese. E manaʻomia mo le saʻo lelei o le mafaufau i le pito i tua e puipuia ai le ata lafoia ma le pupula.

O le tapoleni e tatau ona i luga o le pa ina ia latou fiafia e te fiafia ai.

O le maualuga mai le fola e tatau ona filifilia ina ia o le ogatotonu o le ata o loʻo i le mata mata. Afai, i luga o le manatu i luga o le puipui o le a avea ma se maa o le tele o galuega, ona e tatau ona e faamatalaina le laina masani. O ata o tamai lapo o tautau i le isi lava ina ua i ai i le isi le avanoa i le va o latou i le va o latou. O nei, e mafai ona e faia se faʻavae matagofie, faʻaputuputu tasi le lapoʻa.

Faitau atili