Pa puipui i le magalafu i luga o le puipui

Anonim

Matou te mananaʻo uma e faʻaauauina le totonu o le fale mautotogi ina ia paie ma le mafanafana. E tele taimi e mafai ai ona amata le tele o tupe faʻaalu. E ui i lea, i le auala saʻo, e mafai ona e faʻasaoina le tupe tele, e maeʻa ona toe faʻaleleia le toe faʻaleleia, ma le lua, e manaʻomia le faia o le le masani ai o le fausiaina ma le maeʻa o mea. O le faʻataʻitaʻiga o le ata puʻe "ufifaʻi", faʻatasi ma le fesoasoani lea e mafai ona sili atu ona faʻamatalaina ai le fale mautotogi, faʻafaileleina ai ona sili atu ona lalelei ma paie. O le a le mea e fiafia i ai, o galuega uma e masani ona faia i le teuteuina e mafai ona faia i se taimi puʻupuʻu, ae le amata le toe faaleleia atoatoa.

Pa puipui i le magalafu i luga o le puipui

E ui i lea, pe a filifilia ma pipii atu, e tatau ona manatu i nisi tulaga, e aunoa foi le teuteuga ua manatu e matua manatu e talafeagai. A o le filifiliga o le tele o vaaiga, o se filifiliga lelei tele lea, muamua, mo le mafuaʻaga o le afi o le mea e tosina ai le tele o tagata. E le o se avanoa lea, talu ai ona o ai e le afi le afi, aveina o le ola, ma le saogalemu, amata mai aso anamua.

E ui i lea, o le afi mumu e mamao ese mai mea uma. Muamua, toetoe o tagata uma o fale mautotogi i luga o fale maualuluga ua faʻalauteleina. O lea, o le ono mafai ona taofia le magafaga o loʻo i ai lava naʻo i latou e i ai a latou fale tumaʻoti, fale poʻo le atunuʻu. Ae o tagata faapena e ova. Ma o le a le mea e faia ai i latou e leai se avanoa? Soo se isi mea, e mafai ona e faʻaaogaina se eletise eletise. Ae ui i lea, o lenei filifiliga e le talafeagai mo tagata uma, ona o mafuaaga eseese. Ioe, o le ata pepa puipui ma le afi afi o le a le aumaia oe vevela ma aua le maua se afi moni. Peitai, o le a mafai ona latou soona faʻailoa mai le tulaga o le a maua ai lou potumoe poʻo le potu malolo sili atu le faauo ma le lelei.

O fea nofoaga e sili atu le i ai

Talu ai ua e filifili e faʻapipiʻi se ata puipui ma se magalafu i luga o le puipui, e tatau ona e tausia le mea e sili atu. O le mea moni, o le filifiliga o le nofoaga o se tulaga taua, talu ai o le manuia o galuega e fuafua i lenei tulaga. O lea, seʻi o tatou vaʻai poʻo le a le mea taua o le faʻaaogaina o le ata puipui ma le magalafu i totonu.

I totonu o le potu malolo

O le mea moni, o le potu taatele masani mo le tuu o latou o le potu malolo (Hall). A o le tulafono, o le atoa aiga o lo o potopoto atoa iinei i atoa atoa, ma e masani lava o isi aiga, uo ma e masani. O le mea lea, i totonu o le potu malolo, e tatau ona i ai tuʻutuʻuga ina ia avea le tulaga o ni pepe ma faʻamanatuga umi. O le pa ma le ata o le magatu e mafai ona avea ma faigata e mafai ona fesoasoani e fausia se siosiomaga.

Gauai atu! Ina ia mafai e le ata ma le magagana ma le magagana e mafai ai, o le a manaʻomia le faʻatinoina o se galuega i luga o le sili ona lelei o le faʻafanua, o le faʻapipiʻiina o se mea masani, poʻo le paʻu vanini.

O lona uiga, ma le Hall o mea uma e manino: o le faʻaaogaina o le tutusa ata pepa o le a talafeagai lelei i totonu. I le taimi lava e tasi, o le fesili lea e tupu: lea e taia ai le ata o le pepa puipui ma le afi mumū? O le a le nofoaga o le potu malolo o le a latou vaai i ai i le auala sili ona lelei?

Mataupu i luga o le autu: maa faletaele magoto

Pa puipui i le magalafu i luga o le puipui

Pa puipui i le magalafu i luga o le puipui

Pa puipui i le magalafu i luga o le puipui

Pa puipui i le magalafu i luga o le puipui

Sei o tatou vaai:

  1. O le a la le mea e tatau ona e iloa pe o le potu e laititi ma vaapiapi? I na mea faapea, tatou, e le masani lava ona foliga vaaia o foliga o le tagata uma o le pepa puipui i le nofoaga lava matou te fia feiloai ai. O le mea lea, e manaʻomia ona e mafaufau pe faʻafefea ona vaneina se tamaʻi nofoaga ma faapipiiina pea le ata pepa puipui ma se magalafu. O se faʻataʻitaʻiga o le puipui lea o loʻo iai le TV. O le isi mea, e mafai ona aveeseina mai le fata, ma i - tautau i luga o le pa. "Afi ma le laugatasia", i le taimi e tasi, o le a i lalo o le TV.
  2. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i se potu tele tele, o loʻo iai lava ma le avanoa avanoa e mafai ai ona teuteu i faamalama ata, ona ai lea o ni tulafono ma fautuaga e manaʻomia ona mafaufauina. O lea, o se tasi o tulafono e le mafai, e leai se tulaga, kuka le ata. O lenei, e ala i le ala, e ono aafia ai le ata i le nofoaga o le leoleoina o le ata faʻapipiʻi ma se musū, o nisi taimi. Peitai, o mea faaopoopo, ma e manaʻomia ai foi elemene i le tulaga, ia tuʻuina atu i ai mai le faʻatusa o le magafagafa.
  3. E tatau ona e taʻua le faʻaaogaina o le ata o loʻo pipiʻi i totonu o le potu potu i totonu. O le a latou foliga lelei tele ma talafeagai. Peitai, taumafai e aua neʻi faʻaaogaina ata tetele ma le le talafeagai lanu. O le tulaga i le potumoe, e pei - leai, e tatau ona sili atu le toʻafilemu.

I se tusi! Pa puipui o le afi afi e mafai ona faʻaaogaina o se le tumau teuteuga fofo mo le vaitaimi o le Tausaga Fou Aso Malolo. Mafaufauga, o le afi, e fesoʻotaʻi vavalalata ma le faʻavae o le faʻamafanafanaga ma faʻamanatuga, o loʻo faʻaaogaina i le mataupu fou a le Tausaga Fou. Ole mea lea, e mafai ai ona e matua misia na puipui i le afiafi o le tausaga fou. Pei o le nofoaga o le nofoaga, e mafai ona pei o se sone i tafatafa o le tausaga fou o le Kerisimasi laau ma le potu o se fanau.

Ia kelu, e ala i le ala, e le o se mea taua. E mafai ona e faʻaogaina ni auala lautele. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e iloiloina filifiliga ma le pipii atu ma fasi manifinifi o le tapinia manino poʻo le faʻavaʻa e faʻaaoga ai ni pine masani. Ona o lea, ina ua maeʻa aso malolo, e mafai ai ona e faigofie ona aveese se laupepa faapena, e aunoa ma le faʻaleagaina ma le faʻaleaogaina o le suʻega mo le isi tausaga. E le gata i lea, o le isi mea e sili ona teuteuina "afi" e mafai ona e tuua se meaalofa mo lau pepe.

Tusitusiga i luga o le autu: Paʻu i le ogaumu: loll fofo

Umukuka

Ma le isi mea, o le umukuka e mafai foʻi ona manatu o se tusitusiga, i totonu ia e mafai ona faʻatagaina le faʻaaogaina o le teuteuina i ata o ata ma le ata o Atifati. I le taimi lava lea, ia e manatua O faʻailoga faapena e le gata i le iai o loʻo iai i totonu i totonu o le lanu lanu, ae ia faia foʻi i ofu faʻapitoa e mafai ona fufulu faʻapitoa.

O le umukuka e faʻasino i le fale ma le faigata ona faʻagaioi mea o puipui. O le mea lea, e fautuaina ai le faia o se filifiliga i le sili atu o le tele o mea e ono fufulu. O lenei tulaga, i lenei tulaga, e aofia ai viinyl ma Phlizelin Wallspaper. Mai le pepa ages e sili atu le musu e teena. E mafai ona e faitauina atili e uiga i le pepa puipui mo le umukuka iinei. Ae i lenei tala, matou te faamatalaina auiliili e uiga i uiga ma foliga o Vinyl Wallpaper.

Lauiloa plots

E ui i le salafa o le taimi i le faʻatapulaʻaina o filifiliga ma le ata o le magalafu, moni filifiliga - tele. I le faʻaaogaina o ituaiga upu eseese, o le a mafai ona e filifilia le ata saʻo, faʻavae i luga o le lelei ma aoga faʻataʻitaʻiga mo le mamanu o le potu. Afai e te tuʻuina atu ni faʻataʻitaʻiga o ni tau masani masani, e tatau ona e taʻua filifiliga nei:

  • Afioga, o loʻo i luga o le tulimanu o le potu (pepa puipui "afi afi 3d").
  • Susunuina fafie.
  • Afi mamanu.
  • Afi i tafatafa o faamalama.

Pa puipui i le magalafu i luga o le puipui

Pa puipui i le magalafu i luga o le puipui

Pa puipui i le magalafu i luga o le puipui

Pa puipui i le magalafu i luga o le puipui

O nei ata taʻitasi o loʻo iai ana lava uiga. Afai e uiga i le talanoa e uiga i sea ata pei o le maualuga o le afi mumu, e aoga le matauina e muamua lava e uiga i ata atoa. Ioe, o se filifiliga saʻo, talu ai 3D matai, i mataupu, e le mafai ona faitauina mo le faʻavasegaga o fofo masani fofo fofo fofo. E ui i lea, e tulaga ese lava i latou lava, talu mai le nofoaga o loʻo iai le tulaga ese moni.

Mo le filifilia o manatu faapea, o le ae manaʻomia le faia o suiga i totonu i totonu o loʻo i totonu o le potu, ma afai e te saʻo, i lana mamanu. Talu mai le "Malae" o le a maualuga atu, o lona uiga e tatau ona faia i luga o se isi vaalele, ae le o se ata. O lenei vaalele e masani ona tu i se tulimanu o 45 tikeri, ina ia tatau ai ona faia. O lenei ua faia faʻaaogaina le faʻaaogaina o le laupepa o lo o fai ai le laupapa, lea e faʻapipiʻi ai le sipuni o luga o se vaega faʻapitoa na faia mai le uʻamea.

E ui o lea! Faʻafefea ona faʻaputu le pepa puipui i luga o le pito i luga o le laupepa laupepa, e mafai ona e faitau i lenei tusitusiga.

A o le matiga ma le mugala ma mumu fafie, e mafai ona faʻaaogaina i toetoe o so o se potu, talu ai o lenei ituaiga ata o le sili ona tutusa o mea uma. Ma le isi, e te le tau aveina isi toe fausiaina i totonu.

Mafaufau i faatauga, e peiseai ua valiina ma penitala po o pogai, e tatau ona faia, e le o ia i le aofaʻiga o le sili ona manino, ae, penā. E ui i lea, e iai a latou lava tauteā. O le ata autu lea ma faatusa i se ituaiga o le "maalili", o fea na faʻamalosia ai le tele o tagata e faia se filifiliga e fiafia i ai ma gaioiga fofo.

Mataupu i luga o le autu: o le vaega i le potumoe e faia oe lava: Master vasega

Ia, mulimuli ane, o se tasi o tala sili ona taʻutaʻua o le ata pue lea o le magafagafa o loʻo sosoo ma le ata o Windows. I le avea ai o se tulafono, o loʻo tu i le ogatotonu i le va o faʻamalama e lua o faʻavasegaina, ma umi "tuai" Peitai, e ui i le aulelei uma o ia ata, e tatau ona e manatua o ona elemene uma e fetaui ma le tasi i le isi itupa. O lona uiga e le tatau ona e filifilia le ata puipui, o le a le faʻaali faamalama e ese mai i luga o le faʻamalama e faʻapipiʻi i lenei potu. E le gata i lea, o faʻailoga, isi mea e manaʻomia, ma le sitaili o loʻo faʻaalia i luga o le ata pepa e tatau ona faʻapipiʻiina ma le system o nofoaga.

Faʻapefea ona filifili le sitaili o le magalafu i le ata

Ona o le mea moni o filifiliga ma ata o le afi mumu - tele, o le a e nofo i luga o se mea sima. E tatau ona maitauina o ata ma le magalafu i la latou sitaili e tatau ona fetaui ma le aotelega o le potu. Lenei, i le isi itu, o lona uiga o le tuʻufaʻatasiga o lanu. E mafai foʻi ona tutusa ma feʻeseʻeseaʻiga ma fesagai ma le tasi ma le isi, ae o le tulaga autu o loʻo latou tuʻufaʻatasia ma le masani ai.

Afai tatou te talanoa e uiga i nei sitaili faaonapo nei pei maualuga, o itumalo, lotoa poʻo scandinavavia inters, e tatau ona maitauina o le magafaga e tatau ona sili atu i le ata. O loʻo fetaui lelei ma filifiliga tau vilivae e vaʻai i le matua, ae le o ni faʻaseʻe uila. I se faʻaopopoga, o le filifiliga mulimuli e mafai ona sili ona aoga mo le faʻatulagaina o nofoaga ua mamanuina i le faiga o le tupu.

I le taimi e sili ai mo le sili atu o ata tifaga ma e tatau ona e filifilia ata faapena. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻaopopoina le faʻaaogaina o le faʻafetaui ma le vali ma vali na faʻamamafaina lelei le faiga filifilia.

Fautuaga! Afai e te filifilia se ata puipui ma le magalafu mo le potu i le fale mautotogi, aua le galo o le lanu o le polem, o loʻo atagia mai ai poʻo le sili atu ma le sili atu e fesoʻotaʻi ma na tagata, Windent ma fola.

O ata o paʻepaʻe ma isi moli moli e masani ona faʻaaogaina i totonu o tagata faitele e faia i le sifi i le gagana Igilisi sitaili. E le gata i lea, e le mafai ona faʻateia o latou faʻaaogaina ma pe a faʻafouina le mamanu i sitaili o faʻamaoniga ma le atunuʻu (uma e fiafia i ai i le ata o le potu malolo) .

I se faʻaopopoga, e tatau ona e faʻaalia le mea moni e le taua le ata o soʻo se togafiti e le taua pe faia o maʻa, laʻau poʻo le piliki (e uiga i le ata) e tatau ona tuʻufaʻatasia ma aiga. Ia e mautinoa ia tutusa ma le sitaipolo a utupoto, faʻaputuga, moega, sofa, sofa ma isi mea faigaluega ua faʻaaogaina i totonu.

Pa puipui i le magalafu i luga o le puipui

Pa puipui i le magalafu i luga o le puipui

Pa puipui i le magalafu i luga o le puipui

Pa puipui i le magalafu i luga o le puipui

Faitau atili