Taele fusi

Anonim

Taele fusi

Le mafuaaga o le fusi

O le tuuʻai o loʻo taʻua o le tumama sipela i lalo o le faletaele e ala i le vai e pa'ū i le pusa. O le igoa lona lua o le fusi o se palu-sili atu. O loʻo i ai le pito i lalo ma le pito i lalo o le - alavai ma faʻasolosolo, faʻapitoa.

Ina ua uma ona alavai, vai mai le faletaele e ulufale i le paipa, ma ua manaʻomia le pito i luga ina ia le faʻaseʻe le vai i ana pito. O le siphon tuʻufaʻatasia faʻamaumauga o pu ma ua nonoa. O sea faiga e sefe ai le faletaele mai lologa. Ae afai o le malosi o le vai o loʻo faʻatu i le faletaele e maualuga tele, ma o le a le mafai ona fesoasoani. O le ese o loʻo avea ma lauiloa foʻi i le faigofie o le mamanu ma faʻapipiʻi.

Taele fusi

Atituri o mea mo le fusi

O le asō o le tele o ituaiga o 'olo o loʻo faʻatau atu, ae o latou uma na faia i mea e lua:

  1. Malosi le malosi. O le filifiliga taʻai masani lea i fale tumaʻoti ma fale mautotogi. Le lelei o le palasitika faiga i lona olaga atoa, aua e le mafai ona faauigaina ma faatafunaga susu. E mafai ona fufuluina ma faʻalemafaufau i soʻo se vailaʻau o lona ala, ma lona tau e avanoa i aiga taʻitasi. Ae o le palasitika goto-overflow e iai ni mimiti. O mea lava e mafai ona faʻaleagaina i le faʻalavelaveina o aʻafiaga poʻo le le lava le faʻapipiʻiina. O le faifai pea o le vai vevela e oʻo atu ai i le fua o le paipa lea sa le saʻo lava.
  2. Uamea. E masani lava, apamemea, apamemea, apamemea ma apamemea ua faʻaaogaina o se uʻamea, faʻaititia - uamea. Ae o se manoa ia e tele atu miliʻaiga nai lo le faʻaogaina o le faʻaaogaina. A faʻapipiʻiina le polokalama e tatau ona faʻapitoa e faʻaaoga meafaigaluega talafeagai. E tele mea e maua ai le paipa, ona o loʻo aliali mai ai luga o latou laufanua, ma nisi e agaʻi atu i le faʻaumatiaina o uʻamea.

Taele fusi

Taele fusi

Ituaiga o togafiti i le mamanu

Ina ia filifilia le sili ona fetaui lelei faʻasesega faiga mo le faletaele, e manaʻomia le feagai ai ma foliga foliga. E tusa ai ma lenei tulaga, o ituaiga nei o loʻo taua o loʻo iloga:

  1. Lautele. E aofia ai se siphon, alavai ma mamafa o tagata avanoa, sosolo-luga ma aveese mo le otaota fana. Plug e foliga mai e tusa o le 5 cm mai pito o le taele. Ua tapunia le mea, ua tapunia ma le grid, ma e le pa'ū tele mea mata. Mai totonu, o le ulu o le paʻu e fesoʻotaʻi ma se nosa e fesoʻotaʻi ma le amataga. Afai o le tulaga o le vai i totonu o le faletaele fao le solomuli, o loʻo faʻataoto mai ai i luga o le alo ma ulufale i le kalomu, e le aofia ai lologa o le potu.
  2. Otometi. O lenei faiga sa muamua fautuaina e le Siamani Kamupani Kasai. O lona eseʻesega mai le lautele o faiga e aofia ai i se isi plag mamanu, ae o le overfy faiga e pei lava ona tutusa. O le plug ei ai se mea taua o le tautotogo, o loʻo tatala ma tapuni le alavai otometi. O le tagata e tatau ona tulei le vae i luga o se lel sever e aumai ai le plug i gaioiga. E matua talafeagai ma manaia tele. E aoga le manatua o ia ata puʻe eseʻese, o lea e manaʻomia le faʻatauina na o le faia na o le gaosiga o kamupani lauiloa.
  3. Semi-otometi . I lea faiga e iai le talafeagai ma le otometi. O le faʻatonutonuina o le faʻailoga, o se tagata faʻapitoa e maua ma le faʻaaogaina o le iunite, o vailaau ma uaea ua faʻaaogaina. E pei o se vaega o le pulega, o le alatoto po o le plag aoga. Lalo o le faaputuga. A faia se tagata i luga o le poloka, ona pau lea o le uaea o le uaea i luga o le plug. E le mafai foi ona e ofuina lou lima i totonu o le vai, aua e lava le afaina o le poloka mo le tatalaina o le pu.

Mataupu i luga o le autu: crafts mai i le au tau: o le a le mea e mafai ona faia o le faapolofesa ma pine pine mo le fale ma tamaiti (100 ata)

Taele fusi

Taele fusi

Taele fusi

Lelei o le fusi

O le autu o loʻo faʻaogaina o le sprepping o le taofiofi o le vai o loʻo tumu i luga o pito o le faletaele. O lenei faiga o le tasi, mo le ova o loʻo le manaʻomia se 'auala ese i totonu o le pusa.

O le lelei o otometi ma semi-otometi faiga, e mafai ona e maitauina le faigofie o le faaaogaina. Latou foliga sili atu nai lo se faigofie sili atu, e te le tau mafai ona punou pe o le latou mauaina, ae na o le kiliki i luga o le leve pe tatala le alatoto.

Taele fusi

Soʻo se faʻafitauli o le faʻamalologa e faigofie tele ona faʻapipiʻi. Ioe, e sili atu lona faigata o le a faʻatutuina ai se paʻu uʻamea, e manaʻomia foʻi le maualuga-lelei faʻamaumauga. O le mea lea, o tagata atamamai fautuaina le filifilia o palasitika faiga e sili ona taugofie.

Suia ma faapipii fusiua

O le faʻaogaina o le faiga e faʻalagolago i le tele o mea, e aofia ai le ituaiga o fusi, gaosi mea, ma isi.

O loʻo vaevaeina le Faʻamatalaga Faʻalauiloaina o loʻo vaevaeina i ni laasaga nei:

  1. Lafoaia o le tulaga tuai. E le mafai ona taofia le palasitika mai le palasitika, ae na o le malepe. O le le mautonu o le uamea faiga e mafai ona faaaluina sina taimi. Afai e le o le auʻavale paipa, o le a tatau ona e faʻaaogaina se ata. I le taimi o loʻo e manaʻomia ai ona e masani ai i le aua neʻi faʻaleagaina le taʻele lava ia.
  2. Ua siaki se faiga fou, o le a faapea mai vaega uma mo le toe auina atu i paipa, ma pe o iai le faamaufaailoga elemene.
  3. O le laugatasi ua motusia mai i pu uma.
  4. A iai se avanoa, o le taele e sili atu le liua e faʻapipiʻi ai le siphon ma le maua saʻo. Ae afai e lafo le faletaele, ona sili lea o le faigata ona faia.
  5. O le alavai o le pu e tumau ma se grid ma nonoa le atoa mamanu ma se fusi lima. E le tatau ona e tuiina se nofoaga palasitika tele, aua e mafai ona pa.
  6. O le paʻu o le paipa e faʻaalu i le auala e tasi. I le taimi lava e tasi, o le saito o loʻo faʻaloaloa atu i le sili ona manaʻomia.
  7. I le seti o le tulaga e mafai ona avea ma 4 pe 2 pads. I le tulaga muamua, latou faʻapipiʻi i itu uma e lua o le faletaele mo le faʻapipiʻiina ma luga. I le tulaga lona lua, o loʻo faʻapipiʻiina mai fafo i fafo i le tiaʻiina o leaks.

Mataupu i luga o le autu: missionalism i totonu o le cafe

Taele fusi

O le mea lea, o le fusi (alavai-overflow) e na o le talafeagai mo soo se faletaele. A aunoa ma lea, e faigofie ona e lolofiina le potu atoa ma tuaoi mai lalo.

Faitau atili