Auala e Filifiliina ai se Fao Foont

Anonim

Auala e Filifiliina ai se Fao Foont

O le taʻele o le taʻele o se tasi o ituaiga masani o vailaau o palu, lea e mafai ona mafaufauina o se "faamaneta wand" mo faletaele. Ma afai o le laupapa laupapa na faʻaaogaina i le porition pei o laupapa laupapa, o lenei ua faʻaaoga nei e tagata uamea po o le anifeliliina le faletaele uiga.

Auala e Filifiliina ai se Fao Foont

Pros ma faaletonu

O le lelei tele o le taʻele o le taʻele o lona puʻupuʻu - e faigofie lava ona tuʻu i ai i tamaʻi potu laʻititi.

Faatasi ai ma nai aso eseese, o le fautua e faailogaina mea nei:

  • E lelei mo tagata le atoatoa o tagata ma matutua tagata - pe a fai e faʻaauʻuina i tulimanu faʻapitoa, ona fai lea o se tagata e iai faʻafitauli o le soifua maloloina, o le a faigofie ona ulufale atu i ai;
  • E matua faigofie mo fafine maitaga, talu ai ua lauiloa i latou e faigata tele ona vaivai ma maualuga o latou vae, ma avega i luga o aano o manava e tatau foi ona aloese mai;
  • O le mauaina lea mo i latou e le mafai ona ave le taele pepelo (mo se faʻataʻitaʻiga, tagata ma le loto vaivai).

Peitaʻi, o lenei mataupu o loʻo iai se mea taua e iai se faʻaletonu taua - o mea laiti nei mo se tagata masani - e le o tagata uma o le a malie e nofo i le faletaele.

Auala e Filifiliina ai se Fao Foont

Fua

O taele nofo e faʻavasegaina e tusa ai ma le tele o tapulaʻa - pepa ma lapoʻa, mea ma gaioiga.

Nofoaga Laugatasi o taele solo:

  • laiti (masani 100x70 cm);
  • Paʻoleʻa lapoʻa (120x70 ma 150x70 cm);
  • Sili ona mafanafana (120x110 cm).

Auala e Filifiliina ai se Fao Foont

Pepa

Nofo Beletforms:
  • tausuaga;
  • Sikuea
  • Ova;
  • Tulimanu.

Faaopoopo faaopoopo

O isi mea e mafai ona e matauina le i ai o le iai o le itu o le itu e tautua mo se mea manaia i totonu o le taele. I se faʻaopopoga, o le tele o oloa e tuʻuina atu i masini Hydromassage mo le soifua maloloina.

O le faia o se pa pe tautau se ie puipui faʻapitoa, e mafai ona e faʻaogaina se taʻele.

Auala e Filifiliina ai se Fao Foont

O le a le taele e filifili

E ala i mea, mai lea e faia, o faletaele nofoa e vaevaeina i:

  • Steel;
  • acrylic;
  • Lafo iron.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia o le fefiloi mo le faletaele: mafuaʻaga o le malepe ma toe faʻafouina metotia

Auala e Filifiliina ai se Fao Foont

Uamea

Le lelei o le lelei o le steal nofoa o le taele O lona avanoa e iloiloina - o ni tau e le taugata tele, aemaise foliga o le taugofie. E tatau foi ona matauina lona maualalo mamafa ma maualuga le tumama.

O le le lelei o mea e sili atu:

  • Ua le tatau ona faʻatumauina le vai vevela, ina ia manaʻomia e faʻamamafa i le fesoasoani a le kimalia o'sa;
  • E le eseʻese i le taimi malolo - O le tasi maosiosia e mafai ona mafua ai le faʻaleaga, lea o le a le mafai ona taofia;
  • E mafai ona momoli mai le le fiafia e fesootaʻi ma leo leotele pe a faʻatumuina i le vai;
  • Le manaʻomia i le eleele o le vai falaoa pe a faʻapipiʻi
  • Ina ia fufulu mea taele, e le mafai ona e faʻaogaina le faʻamamaina o paʻu - latou te faʻaleagaina le enamel.

Acrylic

I le taimi nei, o le Acrylic o loʻo i ai nei le sili o ituaiga uma o meaʻai toso.

Talu mai le Acrylic - o mea lava e i ai lava le palasitika, o meaʻai o loʻo faia e eseʻese ma eseʻese ituaiga eseese o ituaiga lautele. Ma le mea foi e taofi lelei e le aunoa ma se vevela, a le o le pisa, a o le vai, ma e faigofie ona toe faʻafoʻi atu i le tulaga o le tele o soligatulafono (e oʻo lava i faʻataʻitaʻiga). E faigofie tele le taele o le acrylic.

I le le lelei O ia oloa e mafai ona faʻailoa naʻo le tau (faʻatusatusa i isi ituaiga o ofu taele, e sili ona taugata), faʻapea foʻi ma le mea moni e tatau ai se uʻamea faigata mo le latou faʻapipiʻiina.

E le gata i lea, e tatau ona iloa o le tau o le tau o tala faitulafono e le masani ona filifilia vaipuna a le aiga, ia e feagai ma faigata tele o gaioiga e faʻagaioi ai.

Auala e Filifiliina ai se Fao Foont

Lafo uʻamea

O taele lata mai mai le urore i le tele o taimi e mafaufau i le toega o aso ua mavae, ma i faleoloa e sili ona latou taatele. Peitaʻi, o ia ituaiga faaaʻoaʻoga ua iʻu lava i taimi uma i nisi "Korrashchev", ma o lo latou mafuaaga ua mamafa ai.

O le fiafia i le vai taele e mafua ona o lo latou tomai e tausi lelei. Latou te tau itiiti ifo nai lo le faalogoaga. E tutulu, tutuli ma tetee ma tetee i aafiaga o mea. I se faʻaopopoga, o nisi o faʻailoga faaonapo nei o taele faʻaululoʻaga ua tuʻufaʻatasia ma le faitotoʻa, ia e tatau ona faia ni lagona e manaʻomia le fesoasoani ina ia mafai ai ona ave le fesoasoani ina ia mafai ai ona inu le fesoasoani ina ia mafai ai ona inu le fesoasoani ina ia mafai ai ona inu le fesoasoani ina ia mafai ai ona inu le fesoasoani ina ia mafai ai ona inu le fesoasoani ina ia mafai ai ona inu le fesoasoani

Mataupu i luga o le autu: embroiderry crosscapes o lapopoa tele lapoa: polokalame mo le saoloto, sami ma taumalulu, wastc, seti mo le tautoulu, taumafanafana

Ae ui i lea, lafo uʻamea oloa ua iai le faʻaletonu - E iloga i le tele o mamafa e le mafai ae afaina ai a latou faapipiiina, ma le le lava o ituaiga ituaiga (e masani lava o vai taele). Ioe, e mafai lava ona fai le taʻele o le faigata o le faʻasologa o loʻo i totonu o le uʻamea, naʻo le aoga o se mataupu o le a sili atu ona maualuga.

Auala e Filifiliina ai se Fao Foont

Faitau atili e uiga i le a le faletaele e filifili ai: acrylic, steel pe lafo-uʻamea faitau i totonu o le isi tusitusiga.

Manuia

O meaʻai o le oti e iloga i se lautele lautele o le faʻaalia, lea e aofia uma ai puipuiga ma le togafitia o faʻamaʻi nei. E mafai ona latou aveina tagata tusa lava pe o latou tausaga. E manaʻomia le sasaa o le vai i se tulaga lea ina ia o le pito i lalo o le manava ma le pito i luga o ogavae o loʻo avea i lalo o le vai.

E tatau ona manatua pe a le mafai e le taimi atoa o lea gaioiga ona sili atu ma le afa itula.

O le polokalame mo le mauaina o suavai o suavai agai i le taele vai taele o lo o folasia i le fuainumera mulimuli.

Auala e Filifiliina ai se Fao Foont

Ina ia faʻamalosia le faʻamalologa aafiaga mai le vaetamaina o le taele, e mafai ona e faʻaopopoina le paʻu ma le fatufatuga ma le teuteuina i le vai poʻo le armaste.

Peitaʻi, tusa lava pe e te filifili e taumafai le sili ona foliga mai, o le lauiloa taʻutaʻua, faʻafetaia lau fomaʻi! O le tino o tagata taʻitoʻatasi o tagata taʻitoʻatasi, o lea e sili atu le lamatia - o le a le aoga i se tasi e mafai ona o i le afaina o le isi.

O le faʻaaogaina o meaola a meaola e tatau foi ona faaeteete ma mafaufau lelei - faʻapea foi ma le faʻaaogaina o vailaʻau. O le tasi taele e masani lava ona manaʻomia le 5-10 mataua o le suauʻu (le sili atu ona o lona maualuga maualuga). O lea e faigofie ona fefiloi le manogi o le vai ma le vai, e tatau ona faʻaopopo i le masima (kuka poʻo le sami), taele i totonu o le susu.

Auala e Filifiliina ai se Fao Foont

O mea taua e tatau ona filifilia e faʻavae i luga o le tapulaʻa. Afai o loʻo e feagai ma le popole i taimi uma ma moe leaga, o le a fesoasoani ia oe i le Lavender Oals ma Chammile. Rosemary suauu e talafeagai mo rosemona mama ma vae. Afai e te manaʻo e faʻaititia le mamafa, faʻaaoga le lemon suauʻu, juniper ma uliuli pepa. Bergamot, moli ma le mamafa o le suauʻu e talafeagai mo le faʻavasegaina sela.

Tusitusiga i luga o le autu: Sugh Carpet i totonu: E maeu le faigofie ma faigofie ona aumai ni ata i lou fale mautotogi (37 ata)

Matou te moomoo ia te oe se auala manaia ma aoga vai!

Faitau atili