Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faitotoʻa ia te oe lava

Anonim

O le aso, o le toe faaleleia o le faitotoʻa e faʻataʻitaʻi e le tasi le isi, o le mea autu o le suʻesuʻeina o nisi auiliiliga. O le galuega taua o le faitotoʻa latalata atu o le otometi ona taufu le faitotoʻa, e maua ai le avanoa i se tagata le o le o le latalata ia, aua ua tapunia. Ina ia lelei le masini e galue lelei mo se taimi umi, e tatau ona e faʻatulaga saʻo.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faitotoʻa ia te oe lava

Fetuunai le faitotoʻa latalata.

Manatu Tāua

Afai e i ai le tele o faʻafitauli o faitotoʻa o Tatala, e mafai ona faigofie ona foia e ala i le faʻapipiʻiina o le latalata. A maeʻa ona faapipiiina se mea faigaluega, o le a tapunia otometi, e le manaʻomia ona manaʻomia se taumafaiga. O ia masini e masani ona faʻapipiʻiina i faleoloa, ofisa ma isi fefaatauaiga faalapotopotoga. Ae iai faʻataʻitaʻiga o le faʻaogaina o le aiga. Aemaise pe a fai o le mamafa uʻamea faitotoʻa faitotoʻa ua faʻapipiʻiina.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faitotoʻa ia te oe lava

Mamanuina faitotoʻa latalata.

Faafetai i na masini, o le a tapunia malie ma filemu. E i ai faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻasaʻoina i le avanoa avanoa, o sea galuega o loʻo taʻua. I lenei tulaga, e te le tau manaʻomia le saini le faitotoʻa.

O le faʻatuai o le gaioiga e faʻaaogaina e faʻaaoga pe a fai o le faitotoʻa e tatau ona tatalaina i se taimi faʻapitoa, pe a uma ona tapunia i le auala masani. O ia masini e faʻaoga i le tamaoaiga poʻo potu aoga. E faapitoa le fetaui lea pe a manaʻomia ona e faia se uta, pe a uma ona faʻamutaina le faitotoʻa ma o le a le tatau ona faia se taumafaiga.

O ituaiga taʻitasi o masini e mafai ona faʻapipiʻi i luga o soʻo se faitotoʻa - potu poʻo se faʻamatalaga. A filifilia le masini, e taua tele le amanaia le lautele o le tapoleni ma lona mamafa. Fetuunai latalata atili O le faitotoʻa e sili atu le manaʻomia o le manatu faapitoa, aua o le a avea mai i lenei tulaga foi o le lelei o le faʻamutaina o le a faʻalagolago i lenei.

O le faʻavae o le faʻagaioiga o le faʻagaioiga o le tagata o se taumafaiga e faia ai taumafaiga mo faitotoʻa, pe a na tapunia le faitotoʻa.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le kulimi e filifili ai mo Cork Wallpaper

Faavae i luga o le mamanu, o masini faapena e mafai ona vaevaeina i ni vaega autu se lua:

  • lever - o le fauga ua faaauupegaina i se crank drive;
  • Tusitala - iai se cam cam.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faitotoʻa ia te oe lava

Ituaiga o Latalata Uaina.

O le muamua ata fuafuaina o loʻo faʻaalia ai le iai o le tautotogo ma se masini sonderuulic tumu i le suauʻu. Faafetai i le masini soydraulic system, o le taliaina o le taliaina. A maua ai ni supo le suauʻu i luga o le auala, o le latalata o le a muamua faʻailoga o le solia o le faʻavae atoa. O vanu o loʻo i ai i le system fetuunai le tafe o le suavai o le vai mai le tasi potu i le isi ma o lea e faʻatulaga ai le saoasaoa o le faitotoʻa.

O le faʻaogaina lelei ma le fetuunaiga o le faitotoʻa latalata o se faʻamaoniga o lona masani masani ma se aso umi umi. O le tulafono autu e faʻaogaina i ituaiga uma, e tatau ona tapunia le faitotoʻa ia avea lava. E le mafai ona tosoina pe taofi, taumafai e fesoasoani latalata latalata vave pe tuai.

Afai e faʻapipiʻi se auala, e le tatau ona i ai i taimi uma i le avanoa avanoa pe a leai se galuega tatau i le mea faigaluega. Afai e iai tamaiti i totonu o le potu, e le mafai ona faʻatagaina i latou e tiʻetiʻe i le faitotoʻa. Aloese mai i taimi faapenei, e mafai ona oʻoʻaina le faʻaaogaina o le latalata e aunoa ma le faʻatinoina o le toe faaleleia galuega.

Togafitiga Maualuga o le Toe Fausia

O se tasi o le masani masani o le faitotoʻa o le auala latalata o le alavai o le suauʻu.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faitotoʻa ia te oe lava

Latalata i le tala.

E ui i le maualuga maualuga o le koneteina o loʻo iai le aofia o le tautotogo ma le suauʻu suauu ma o loʻo mafai pea. Tele taimi uma, o sea malepelepe na tupu i le taumalulu. A faʻapea e sosoʻo mai le Boole Boosing, o le a se faʻagaioiga o le auala, o le a le leaga, o le a tapunia le faitotoʻa ma pisapau.

Ina ua aliali mai faʻailoga muamua o le susuga, e aoga ile mafaufau i le masini ma faʻaaoga le faʻamaualuga. E toetoe lava a le mafai ona faʻaumatia le malologa, ae mafai ona e maua le tautua tatau a le galuega, e mafai ona e faʻalautele le tautua ola o le latalata. Afai e taua le nofoaga o le paʻu o le suauu, o lona uiga o le toe faʻaleleia o le a le mafai, o le a tatau ona e faʻatau se masini fou.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona aveese le faʻamalama i luga o le loggia ma ou lava lima

O le vaevaega lona lua, e mafai ona fono i le auala, o le solia o le leve node. O le vaega lea o le fuafuaga i se nofoaga tatala, o lea e le faigata ona faʻaalu le malepelepe. Afai o le faitotoʻa ma le malosi e tapunia ai pe tautau se ogaoga o loʻo i ai, e mafai ona faʻalauteleina le asa ma le faiga faigata.

Afai ua faʻaleagaina le toʻotoʻo le la, e mafai ona faʻasaʻo le tulaga ma se masini e sili atu ona lelei. I le mea na tupu, na motusia o faʻamau, o le a ave le faʻatauga o se fou fou elemene. E tatau ona e faʻatauina na o le muamua, aua naʻo ia e mafai ona sau i foliga, lapoa ma fusiua le metotia.

Fetuunai le latalata atu

Fetuunai le latalata e mafai ona filifilia tutoʻatasi. Ina ia faʻataunuʻuina lenei toe faaleleia, e aoga le tapenaina mea faigaluega o le a manaʻomia i le gasologa.

  • ki maualuluga;
  • tagata;
  • sikulukalaiva;
  • faamemelo.

Fetuunai masini e manaʻomia e amata ai le suʻesuʻeina i fafo. E tatau foi ona faʻatino asiasiga i le faitotoʻa atoa o le faitotoʻa atoa, ma le faʻaeteete lava, mafaufau lelei i le pepelo. O sea mea e ono faalavelave i le masani ai o le faia o le faitotoa.

Toe faʻaleleia atili le faʻaleagaina o le masini e le mafai, talu mai se auala faapena e le faʻapea e faʻatupu ai le faʻamalosi e eseʻese auiliiliga ma le faʻapotopotoga. E mafua mai i le mea moni o le a maeʻa se faʻamau o le le mafai ona toe faʻafoʻi. Peitaʻi e ui lava i lea, o le fetuunai a le faalae latalata e mafai ona faia pe a fai o faʻaletonu le kapeni o faʻafitauli ma mafai ona faʻateʻaina e fetuʻunaʻi.

O faitotoa o tofi, faleoloa ma isi aʻoga lautele o loʻo noatia i se tulaga maualuga maualuga o gaioiga, e ono mafua ai le mea moni o le a motusia le faiga vavalalata. Ina ia mafai ona galue lelei, e manaʻomia le faʻatautaia o se asiasiga masani ma fausia. Tele o taimi i le tausaga, ae maise mo vaitau o fafo.

O le autu autu o fetuunaiga o le suia o le saoasaoa o le tapunia. Ina ia faia lea, e tu i le fesoasoani a se talafeagai lelei meafaigaluega e faʻatuina ai se vaega o le vaipuna. Mo lenei talafeagai ma le muamua valeni ma le nati e fetaui. O le saoasaoa e faʻatonutonuina e le rotation o le yaka ma faʻapipiʻi. O fua o nei suiga e le mafai ona faia sili atu nai lo le lua, o le faʻatapulaʻa ua faʻatuina e le gaosi oloa.

Mataupu i luga o le autu: tekonolosi o monolithic forework of o fale: e aoga ma faaletonu

O le alatoto lona lua i luga o le auala e nafa ma le dco, a o le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo i le tulaga 10-15 ° mai le faitotoʻa.

E taua tele le faʻatonutonuina o le faʻagaioiga o le auala ma le taunuu mai o le taumalulu ma le taumafanafana, e fesoʻotaʻi ma le suauu apu o le auala. I le malulu o le tau, ua avea atili ma vichus ma le faitotoʻa o le faitotoʻa, o le tulaga e ese i le taumafanafana.

Faitau atili