Quartz moli mo le le atoatoa o potu

Anonim

Quartz moli mo le le atoatoa o potu

O le ea o loʻo siomia ai tatou o le nofoaga autu ma le tufatufaina o eseese microorogasms. O i latou o le mafuaʻaga ma tagata faʻatau atu o le tele o faʻamaʻi pipisi e lafo ai i le ea-proppt.

Afai o le tagata na aafia i se siama pirale o loʻo aliali mai i le 'au galulue poʻo le fale, o le ono siomia ai faʻamaʻi faʻateleina. Ina ia faia lenei mea, e le manaʻomia le fesoʻotaʻi ma le paʻu. Naʻo le faʻatasi ma ia i le potu e tasi. Ua faasolo atu loa le mafutaga o Virus salalau solo. Ma le manava, o le tele o le tele o pathogenic okeni e pa'ū i le ea malulu ma nofo i luga o le tele o luga. Tele siama e mafai ona sefe mo se umi ma e ala ile ea malulu e fetaui ma isi.

Quartz moli mo le le atoatoa o potu
O siama o loʻo vave ona tufatufa mai le ea - o loʻo i ai, o lea ma le tele o tagata gasegase, e tatau ona faʻaleaogaina le potu

Mo tagata e malosi le tino, o le iai o le infectious bricroleilisms mafai ona saogalemu. O le tino o le tagata ua fuafuaina ina ia mafai ai ona faʻamatuʻuina le tele o faʻamaʻi o faʻamaʻi. Mo tagata ma tagata na faʻavaivalu pe leai, pei o tamaiti, o le tino e puipuia ai, ala i le faʻavae o le tau o tausamiga o le a aumaia ai se siama. I soo se tulaga, e sili atu le aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma le gehogenic microbes mafua ai faʻamaʻi.

Ina ia taofia le ola o meaola o meaola o meaola i totonu o le ea ma i luga o le lautele o le ea, o masini faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina, o laina laupepa mo le maʻi o le potu.

Quartz moli mo le le atoatoa o potu
I le metro taavale, o se numera tele o siama e faʻaputuputu, o lea o le faʻapipiʻiina o le kuata o le quarz o se gaioiga lelei
Quartz moli mo le le atoatoa o potu
Tuatusi o Ladz e manaʻomia i le falemaʻi o le falemaʻi, talu ai e leʻi faia e le Newborn se faiga puipuia
Quartz moli mo le le atoatoa o potu
Quarz lamp e mafai ona faʻapipiʻi i le faleuila mo le le atoatoa o le potu

Ultraviolet gaioiga i luga o PathoGenic Microorganisms

O le ono mafai ona faʻatamaia ai siama o le faʻaaogaina o le vevela maualuga, pe faʻaaoga ni vailaʻau faʻapitoa. E le talafeagai le talafeagai i na alafau, ae le o nisi taimi e leaga ai, e manaʻomia ni metotia faʻafaigofie ma le lelei.

Quartz moli mo le le atoatoa o potu
I le ata i lalo o le ultraviolea le malamalama, e mafai ona e vaʻai i le numera o siama o loʻo tumau pea i ou lima mai mea eseese.
Quartz moli mo le le atoatoa o potu
Tufatufaina o siama i le ea

Mo se taimi umi, sa matauina o se faʻaopopoga o le numera o le numera o sitiseni e puipuia ai le la. Mulimuli ane sa tonu ai ona faʻamatalaina o lea tulaga faʻaalia e ala i se vaega o le masoa, ma le galu e le o lalo ifo o le 320 NM. Faafetai i lea mea na maua, i le taimi o lea taimi, na mafai ai ona fatuina tulaga faalemafaufau i foliga o na o le faʻatupuina o siama i le ea ma luga.

Quartz moli mo le le atoatoa o potu
Ultraviolet Rays - O se tasi o aafiaga o le la susulu

O le aafiaga o mea e mafua ai le malaia o le dna o siama o siama, o le solia o a latou manava clillar, e tau atu i le le mafai ona gaosia ma le oti o le microbal sela. Ultraviolet Rays Uved e Quartz moli mo le le mautonu o loʻo mafai ona taulimaina lelei sui o faʻamaʻi o faʻamaʻi, faʻamamaina lelei le potu mai ia i latou. O le aniticarovabal o le aoga o UV Rays ua faʻaumatia lelei i le tele o micronoranisms: O finauga, feeseeseaiga, siama ma mushom, o lea o se nofoaga o loʻo i ai i le fale e mafai ona maua se fale.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se fua o le faitotoʻa faitotoʻa

Quartz moli mo le le atoatoa o potu
Aafiaga o Ultraviolet i luga o le DNA fausaga

Ata mamanu o masini

Quarz moli mo le faʻamoemoe o se mafuaʻaga o le malosi o le ultravoule o loʻo fasiotia ai meaola o meaola. Ua vaevaeina i le ozone ma musuia. Pe a fai o le okesene ma le okesene, o le okesene, o le ostone lamepa e fausia ai se tele o le ozone, lea e afaina i le faʻateleina o le faʻateleina o tagata. O le mea lea, o le faʻaaogaina o ia moli e manaʻomia ai, i le pito o le quali, i le ea o le potu.

Ozone formation i lalo o le faatosinaga a Uv rays ma okesene

Quartz moli mo le le atoatoa o potu
Ozone quartz moli
Quartz moli mo le le atoatoa o potu
Ina ua maeʻa le ozonzation, e manaʻomia le tuʻu o le potu

I le taugofie moli, o le emider ua tuu i totonu o se flask faapitoa na faia o le quartz tioata. Le tupulaga o Ozone, pe a faʻatautaia se lamepa lelei, e tupu i le laʻititi tele, e leai se leaga i tagata, o lea e le manaʻomia ai le vaʻalele o le ea.

Gaosi oloa e maua ai Quarz Cirraditotors ma le ono mafai ona eseese nofoaga:

  • 'auvae' ofu taʻulata;
  • puipui;
  • Desktop;
  • Mobile.

Quartz moli mo le le atoatoa o potu
Polokalame o se steplified Quarz ampt masini
Quartz moli mo le le atoatoa o potu
E mafai ona e tuu ni memrz moli i luga o le taualuga, o lea i luga o le puipui ma luga o le fola

E tusa ai ma le mamanu ma le auala o le faʻagaioiga o le avanoa o loʻo taʻaitele, ua vaevaeina i ni vaega se lua: tatala ma tapunia.

Tatala Quarz moli

O le galuega a se avanoa o le Lad Quartz o le faasalalau ai lea o le tafe o le ultraviolet o le avanoa atoa o le potu ma le faʻamaʻi o le ea ma mea uma e paʻu ai i lalo o le faʻaʻaisa o le ea. E le tatau ona galue le lalagaina o lamepa i le taimi o moli. Faʻamāina o le potu e iʻu vave vave ma lelei tele. E mafai ona aoga le laupepa i le avanoa i le avanoa, ina ia e le o maua le paie i le paolo, ma o lea, i lea nofoaga, e le oti ai meaola leaga. E laʻititi lava le malosi o le isuʻu, e le mafai ona latou i totonu. Afai o loʻo i ai ni meaola o le geororganines i le tele o vaega, e naʻo le pito i luga o le pito i luga, puipuia le pito i lalo ifo o le leaga o le tagata e faitalia. O lea, e manaʻomia le mataituina o le soloia o le pefu ma le masani o le faʻagaioiga o le potu.

Quartz moli mo le le atoatoa o potu
O le faʻagaioiga o le potu tatala Quarz moli i le falemaʻi o le falemai

Le malosi ma le lelei o le feololo e faalagolago i luga o le va o le lamepa ma luga, o tele mea ua aveese, o le aoga o le gaioiga o le gaosiga. Fuafua i le tele o le gasologa o le gasologa o le gasologa, o le moli uila mo le potu e tatau ona filifilia, o lona tele ma le mana. O le tele o filifiliga o le telefoni tatala faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona e faʻaaogaina se tasi masini i fale mautotogi eseese.

Quartz moli mo le le atoatoa o potu
Pe a o i lalo o quartz Rays, e mafai ona e maua ni mu, o lea e tatau ona i ai se tasi i le potu malolo

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se sofa faʻamalosi i ou lava lima

O le faʻaaogaina o se avanoa matala e manaʻomia ai le tausisia o nisi puipuiga puipuiga. A faʻatautaia le faʻaiʻe i le laumua, e leai ni tagata ma manu o le potu. Faʻateleina UV Rays i luga o le tatalaina o paʻu o paʻu poʻo le faʻafouga mafai ona mafua ai ogaoga mumu, taʻitaʻiina i le faʻateleina o faʻafitauli o le soifua maloloina. O ave o le kuata o le heltz homemade moli leaga afaina ai le teuteuga o le potu ma totonu totonu. I le aluga o taimi, e mafai foi ona latou mou atu, faʻapea foi ma le taimi na faʻaalia ai le susulu o le la.

Tapunia Quarz moli

O le tapunia o le Quartz lamepa e taʻua o le toe faia o tagata, ia i latou o le utuʻai o loʻo i totonu o le fale ma le ave e le opoina. O le Dinitiety e tupu o se faʻaiuga o le ea e taufetuli i totonu o le Hull e molia i le tagata fiafia faʻapitoa. Paʻu paʻu, paʻu i totonu o le mataupu, faʻatapulaaina ma le moli moli o loʻo i ai, ma faʻamamaina ua tulaʻi mai.

Quartz moli mo le le atoatoa o potu
Tapunia Quarz moli

E faʻamoemoe tele le Pule o le Regieclarator i le numera o le au ma lo latou malosi. Eseese faʻataʻitaʻiga e mafai ona aveina mai le 15 i le 100 cubic mita o le ea i le itula. O le paleni lelei le lelei o le le atoatoa o moli moli o le 90 i le 99%.

Na mafai ona faʻagaioia tagata masani i faiga faifai pea, ma le maualalo o le faʻagaioiga, latou le mafai ona tape i totonu o le 7 aso. I le vaitaimi o le vaitaimi, o le moligofie moli e mafai i totonu, latou te saogalemu mo tagata ma manu. O le aofaʻi o le Ozone O loʻo uunaʻia i le taimi o le faʻagaioiga e itiiti, ma e leai se mea e manaʻomia ai le ea i luga o le ea peʻa latou faʻaaogaina.

Quartz moli mo le le atoatoa o potu
Matagaluega ata o le masini o le stest quartz moli

Toe faʻavasegaina le maualuga o le ea faʻamamaina le lelei, ae le tupu i le faʻalavelave o mea ma luga. I le taimi o faʻagaioiga, o tagata fiafia e faʻatupu ai sina leo. O le faalavelave i le faʻaaogaina o le mea e mafua mai i le mea moni latou te faia ai ni luʻitau tele mo le puipui o le pa, lea ua le maua ai le feʻaveaʻi ma se faʻataʻitaʻiga eseese e manaʻomia mo potu taʻitasi.

Fuafua i manaoga mo le le faʻamamaina o le ea ma le potu, o le ata o se quarz moli ua filifilia. Mo le faigofie ma le agavaʻa e taulimaina ai potu eseese, e mafai ona e faʻatauina se faʻataʻitaʻiga lua-faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, pe a mafai, pe a mafai ona sui poʻo le tatala fesilagaiga. Tele o tagata suʻesuʻe o le Quartsz moli o le a faia le filifiliga saʻo.

Bactercidal lamepa

O le Quartz Badternicidal amp e leʻo se quartz, ae e tutusa lona tofiga ma le mataupu o faʻagaioiga, faʻapea foi ma le masani ai. Latou feoaiga a o foliga foliga. O le quartz moli faʻaaogaina quadtz tioata, o lea o le igoa. I le masini o le lamepa, o le utu tioata o loʻo faʻaaogaina, o loʻo pasi naʻo le UV o le UV o se lautele. O lenei tioata e mafai ona faʻamamafa ai le faʻamamaina o le Ozone Ozone Spencrum, o lea lava o le vaitaimi o faʻagaioiga o le lamepa faʻataʻitaʻiga e le fausia o le ozone o tagata.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoʻa amata galuega: ituaiga o fausaga ma faʻapipiʻi foliga

Quartz moli mo le le atoatoa o potu
Polokalame o le bactercidal quartz moli

"La Sunshine" mo le soifua maloloina

Ultraviolet Rays e mafai ona na o le fasiotia o siama leaga ma siama, atoa foi i le soona fai i le tele o faʻamaʻi. Ina ia faʻaleleia atili le tulaga atoa o le tino ma le faʻaleleia o le puipuiga, courted quardz moli ua faʻaaogaina. E maualalo a latou le malosi e le afaina i le soifua maloloina. O nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaogaina mo tamaiti pepe, ia faʻailoa mai ai o latou meatotino sili ma saogalemu saogalemu, faʻavae i tulafono o gaioiga.

Quartz moli mo le le atoatoa o potu
Quarz lamp "Sunny" o loʻo faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi e oʻo ai

O le kuata lamepa "Sunny" na maua ai le salalau, faʻafetai i iloiloga lelei o tagata e faʻalauiloa ana mea aoga. I lalo o lona aʻafiaga, suiga i le toto, e televavega, vitamini D Faʻatumau ua toe faʻatumu, o loʻo faʻatupuina le puipuiga o le tino. O se aafiaga lelei i le tele o faʻamaʻi o le paʻu, soʻoga, lauulu ma e iai o laʻau ua mafai ai ona faʻaaogaina le laʻei moli uila ma faia i aso uma o le la. E mafai ona faigofie ona faʻaaoga i le fale naʻo. O faʻamatalaga manaʻomia uma ma faʻamatalaga auiliili mo le faʻaaogaina o le a faʻaogaina saʻo, ma penefiti soifua maloloina e faʻaaoga le masini.

O se quartz moli "Sunny" e tele fesuiaiga. Ua latou iloga i foliga ma le numera o galuega. O le sili ona faigofie faʻataʻitaʻiga o le quartz Sun Wimp Ofkyk 01 o se puʻupuʻu ma feaveaʻi masini, talafeagai mo le faʻaaogaina i le fale. O lona maota e aofia ai faʻatau faʻapitoa mo eseese faʻasologa o puipuiga ma faʻamatalaga auiliili.

Quartz moli mo le le atoatoa o potu
Fiafia, o le Soviet Quarz Lamp "Sunny" sa galue malosi i Grimergopted ma Saretamsiums

O le lona lua ma le isi faʻataʻitaʻiga e sili atu le faigata o mamanu ma ua fuafuaina mo le uuina o isi faiga o mea, ae o latou uma faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le ultraviolet rad.

Quartz moli mo le le atoatoa o potu
Faʻaaoga se quartz lamepa "sunny" manaʻomia i le saogalemu tioata

Handard Ultraviolet

Faatasi ai ma se tele o uiga lelei e alualu i luma ma le taliaina toe faaleleia i ni faʻamaʻi eseese, o le faʻaaogaina o le unani o le a maua ai ni faʻamanuiaga le lelei, o lea e tatau ona e faʻafaigaluegaina le masini.

Quartz moli mo le le atoatoa o potu
E tatau ona e faʻaaogaina se quarz moli ma le faʻaeteete

O le faaaogaina o se quartz lamepa ua i ai se aofai o contraindications i le soifua maloloina, e tatau ona amanaia: fatafata vaivai, i le tulaga malolosi, oncology, faanaunauga e tafetotoi, faamai o le vaa ma o le tamaitusi gastrointestinal. O le iai o soʻo se faʻamaʻi e mafai ona avea ma ni mea e mafai ai ona o le faʻaaogaina o se quartz moli. Naʻo se fomaʻi faʻapitoa o le a mafai ona faʻavaeina le avanoa e faʻaaoga ai se mea faigaluega, ma le saʻo le filifilia o le taimi o lana galuega.

Quartz moli mo le le atoatoa o potu
Ituaiga o Quartz moli mo le mana
Quartz moli mo le le atoatoa o potu
O loo i ai ni moli feʻaveaʻi
Quartz moli mo le le atoatoa o potu
Quarz moli mo le faʻatulagaina o le fale e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le moega o tamaiti
Quartz moli mo le le atoatoa o potu
Manaia, o le quartz lamepa e faʻaaoga i mea e maua ai le puipuiga o le puipuiga ma siama mataʻutia

Faitau atili