Lamp vace lonu

Anonim

O le tagata mamanu mai Italia Aldo Cibic na suʻesuʻeina le mafutaga o le malamalama ma le manaʻo. O le iʻuga o le LOU Aoina mo le Venini Fashion ituaiga.

"O le galuega mo Vnini o se taumafaiga e e faʻaalia ai le manatu o le tuʻufaʻatasia o le lamepa ma le vase. O loʻo avea ma oloa i le ituaiga o se fuse ua i ai se uʻamea faʻavae. Mai luga iina o le tele o lanu-lanu ufiufi o leo malu ma se tumutumu o mumu. Atonu e masani le mataupu, ae e le mafai ona e manatua le mea e mafai ona e vaai muamua ai. O le a tamosa le malamalama o lanu, ina ua mavae le malamalama, ae e mapuea le eletise, "O le a fetaui le taotoga o matagi gaoa," fai mai Aldo Cibic.

Lamp vace lonu

O le aoina o faʻataʻitaʻiga o se mea vave ma le lamepa. O le latou tuʻufaʻatasiga o le faʻafanua autu. A latou mumu, uma le mafaufau uma e momoli i le le masani ai o le tioata, pe a latou tapeina - o le mea autu o le ata o le oloa.

Lamp vace lonu

E tolu mea e faia e ala i le lima o le Venetian Shest Windows. O le mea o le ipu paʻepaʻe paʻepaʻe, na taofia i le mamao lona 15, a o taumafai e faʻataʻitaʻia le pupuni. O pito i luga o le mumu mumu e ave ai mea faitino o le auala.

Lamp vace lonu

Venini toetoe o se seneturi na maua ai ni mea mataga ma moli moli Latou faʻaaogaina le faʻaleaga tekinolosi, ae masani ona faʻataʻitaʻi, faʻaosofia tagata taʻutaʻua i galuega soʻotaga. I totonu o Carlo Scipa, Ethare Shatthassiss, Atho Lodao, e Emmanue Elia, o She Maneola, o Habordo & Humbeidordo & Humbeanda.

Lamp vace lonu

Lamp vace lonu

Mataupu i luga o le autu: E tutusa ma le mamanu Brecau e faailoa atu lamepa ma pati pati

Faitau atili