Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia Benched ma laulau mo Gazebo e faia oe lava

Anonim

O le fuafuaga a le Ariborn i totonu o le Ariprie - O le lona lua o le mea lea e taua ai pe a maeʻa le faʻapotopotoga o le mamanu. Muamua o mea uma, o le tulaga o loʻo faʻatinoina, o loʻo faʻaalia ai le faʻapipiʻiina o meaafale, ala o lea na faʻamautinoa ai le maualuga o le toʻagalaloina. Tapena ma laulau mo Gazebo o se vaega tuʻufaʻatasia o lona totonu, a aunoa ma latou e faigata tele ona e mafaufau i le oona inu, talanoaga po o sosoʻo poʻo soʻo se isi mea.

Laulau ma nofoa mo le Gazebo faia se lua galuega - latou te mafai ai ona fiafia i le mafanafana o le fale ma i le taimi e tasi o le teuteuga. O o latou foliga ma mamanu seti le taulaiga o le mamanu i totonu o le Arbor.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia Benched ma laulau mo Gazebo e faia oe lava

Totonu o le mamanu: ata

Peitai, e ui i le tuufaapolotili, o le totonu totonu o le fausaga e le tau teuteuina i ni tagata faʻavasegaina poʻo se mea matagofie o le a talafeagai foʻi.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia Benched ma laulau mo Gazebo e faia oe lava

Laulau ma nofoa mo se gazebo

Lau Afioga ma Ave e mafai ona faia i ou lava lima - E le moni lenei mea na ao ai ona e ao mai loa, ona o ia, talu ai, o oe, ona o oe, o le a le mafai, o le kamuta, talu ai, o oe o le kamuta o le a le manino i lenei mataupu.

Tusa lava pe e te leʻi i ai i mea - o le a leai sau faigata faigata i le tulaga lea. I lenei foi tusitusiga, o le a tuʻuina atu ia oe i le laina faʻatonuga i le auala e fai ai laulau ma nofoa mo le Arb.

Manatua! O lenei tala o le a faʻamatalaina ai le gaosia o oloa faʻapipiʻi lapisi, e pei o uʻamea nofoa ma tableware mo le Gazebo e tatau ona aoina e tagata polofesa meafaigaluega.

Tutoatasi Fono Tutoatasi

Laulau

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia Benched ma laulau mo Gazebo e faia oe lava

Laulau lapotopoto

O le sili sili ona lelei filifiliga o loʻo tumau laulau mo galuega i luga o le tasi vae tele, pei ona latou nofoia le maualalo o le tele o aoga avanoa - o lenei e sili ona moni pe a faʻatapulaʻaina le vaega.

Mataupu i luga o le autu: O le fausiaina o se sofa europe books faia o oe lava: ata ma faamatalaga

O le fausiaina o vae, e te manaʻomia se pa ma le itiiti ifo o le aufaʻatasi Cross vaega o 10x10 cm.

E mafai ona e faʻaaogaina uma le laupapa masani ma lona stored faaule, lea e mafai ona faʻatauina e oka i cheperthops.

  • Muamua o mea uma, i le pito i lalo o le vae, o le pu o loʻo 'ave e faʻapipiʻi ai se uʻamea po o le laupapa laupapa papa, o fea le fasi i le fola o le a faia. Ina ua maeʻa ona faʻafefe ma fufulu, o le taʻavale o loʻo faʻaalu e le EPOXXY Gluue ma faʻapipiʻi i totonu. Pe a faʻasaʻoina, o le fasimouga e tatau ona suʻeina e iai i se taimi vave;

Manatua! Filifilia le lapoa o le taʻavale, e le tatau ona e faʻapipiʻiina i le tele o le koluse o le siʻosiʻomaga - e tatau ona ulufale fua i le pu. O loʻo tupu tele le mea e tupu ai le toʻotoʻo

  • I le fola e ave ai se pu e faʻapipiʻi le toʻotoʻo. E tatau ona faʻapipiʻi le vae i le faʻaauau pea le lag - i lea tulaga le Mauga o le a faʻatuatuaina pe a mafai. Alualu i luma, o le faʻavae o loʻo faʻatinoina e le kulu, o loʻo misi mo ata ma le pito i lalo o le vae;
  • I le tulimanu, e fa auala e vavae ese ai, e faʻasaʻo le vae le vae i le fola. Ua latou faʻatulagaina i luga o le kelu ma faʻapipiʻi i luga o le tagata lava ia-tusi i luga o itu uma o vae;
  • O le tusitala e aoina mai le laupapa pito i lalo. I le tele o faʻafitauli, e iai le pepa taʻamilosaga - mo lona faʻavae e manaʻomia e faʻaputuputuina ai se sikuea talipupuni, o le ogatotonu o le paʻu. O le filo e fusifusia ai, o le umi lea o le a tulia ai le sipili o le lumanai lio. O le penitala, kapineta po o se tulimanu e fusifusia i le iuga tuusaunoaga, ona faaloaloa le filo ma o le lio ua fuafuaina i lenei tulaga;

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia Benched ma laulau mo Gazebo e faia oe lava

Tapeʻapeʻa auala laupapa

  • Ina ua uma ona inu, o elemene o le countettertops ua puipuia e sopoia, lea e tatau ona le itiiti ifo ma le tolu - tasi le ogatotonu ma le lua itu. O le Mauga o loʻo faʻatinoina e ni fao poʻo le kulimi. O loʻo totoe le laulau i luga o le vae, pe a uma ona faʻapipiʻi ma le fesoasoani a sipine;

Mataupu i luga o le autu: missionalism i totonu o le cafe

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Laulau i le Arbor e te faia oe lava

Nofoa

O se nofoa mo nofoa, e mafai ona e faʻaaogaina uma nofoa ma nofoa - Afai o le laulau e lapotopoto i totonu o le ata o loʻo tuʻuina atu i le filifiliga muamua pe a i ai se filifiliga.

Manatua! O lenei masaniga e le o le le mautonu - E mafai ona faigofie ona faʻaogaina nofoa i le tuʻufaʻatasiga ma se laulau lapotopoto ma le vice for.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia Benched ma laulau mo Gazebo e faia oe lava

Tapenauina o nofoa

Ua tele foʻie le au Taaloga e tele na mauaina i le faleoloa, o le a masani lava o lo la tau soo e tele lava o le faatemorasi lea, e pei ona matua faigata ona ia faia se mamanu eleetu. I le tulaga o nofoa, e sili atu le faigofie o mea uma - ia aoina se faigofie mamanu o le a mo tagata uma.

O le faigofie mamanu o masani masani nofoa nofoa e aunoa ma se tua.

O le oloa o lenei ituaiga e mafai ona i ai lua vae vaetasi vae ma le lua mautu e fuafua i luga o le mamanu filifilia.

  • Afai e te aoina se faʻalilolilo o Ana faaupuga - I le pito i lalo o vae, e manaʻomia le faʻatuina o le 'aʻao lea e faʻatinoina ai le fuʻa o le a faʻatinoina. E lua vae e fusia i latou i le va o latou ma le lua sopoia, o se tasi o loʻo aʻafia i le ogatotonu, ma le lona lua o loʻo i luga. O le faʻagasologa o le faʻasaʻoina o vae i le fola e tutusa ma le auala i luga o le faʻatuina o vae mo le laulau;

Manatua! I le va o le pito o le laulau ma nofoa, e manaʻomia le tuua o le kiliaina o le itiiti ifo i le 5 cm, a leai se mea e le fetaui i le laulau.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia Benched ma laulau mo Gazebo e faia oe lava

Filifiliga Filifiliga

  • Ina ua uma ona faʻapipiʻi vae i le va oi latou, ou te faʻapipiʻiina se pu o le amtutiil Amplifor Pa, o le faʻatasia o le laina o le nofoa i se ata e tasi. E mafai ona alu i le moega pei o le pito i lalo o le satauro, ma faʻapipiʻi i le itu. A manaʻomia, e mafai ona e mafai i le auala e tasi e faʻateleina ai le pito i luga;
  • Nofoaga e mafai, o vaipuna uma ma ua i ai taimi, fuafua i ou fiafia i ai;

Iʻuga

Ole laulau lapotopoto e avea ma se faʻaopoopoga mo se laʻititi urbor, o le maualuga tele o le sefeina o le avanoa aoga, ma o le a faʻaauau le taimi o le tagata. Mo nisi faʻamatalaga i lenei mataupu, e mafai ona maua e ala i le vitio i lenei tusitusiga.

Tusitusiga i luga o le autu: 'ai mai i afi o le fufuluina o masini fufulu ma o latou lava lima

Faitau atili