Tekinolosi Cladding Wall Bricks - Faʻafefea ona taofia mea sese?

Anonim

O le teuteuina o puipui e le gata o le kapeti o nofoaga ma puipui, vali, teuteu lelei ma isi, e talafeagai uma i galuega i totonu. Peitai o loʻo iai foʻi se laʻau o le puipui, lea e masani ona manaʻomia e faʻamalosia. O le lelei tele o le vaega o le omea o piliki vai piliki.

Manuia o piliki

Bick peitaʻi, pei o se mea faitino, o se faigofie faigofie, ae o le mea moni lava, e matua ese lava ma ese. Faatasi ai ma lona faʻaaogaina, e le paumauina, ae na foi foi ona fausia fale atoa. Ioe, i le pei o mea tetele, ua le o toe sili atu ona lauiloa, ona o le foliga o cataber o mea mo fausiaina, ua latou taufaʻaleaga mea faigaluega mo fale, pei o le tu i tua.

Aisea e filifili ai se piliki mo le laina o puipui o lou fale? E tele mafuaaga mo lenei. Faafetai i foliga lalelei, ma foliga eseese ma foliga, ma le fesoasoani a piliki, e mafai ona e faia foi le fale sili ona mafiafia ma e leʻi tupuga, fou. Tautala atu "fou", tatou te le o talanoa i le fatufaoga ma le manino o iloa, o le piliki e mafai ona faalauteleina le ola, soo se fale, pe tusa ma le limasefulu tausaga.

Tekinolosi Cladding Wall Bricks - Faʻafefea ona taofia mea sese?

I se faʻaopopoga, o puipui o le talalele ma pilito, ua puipuia le fale mai le aʻafiaga leaga o siʻosiʻomaga i fafo atu o loʻo i fafo atu o le siʻosiʻomaga, mai matagi, timuga ma le malulu. O se mea malosi tele lea e le fefe ai i le vevela o le manava, ma ona o lona vevela vevela meatotino, sefe i luga o le vevela.

O lea, faʻaaogaina o se piliki pei o se nofoaga feagai ma mea e fausia ai se fale mai taugofie ma faʻatino fua o poloka, ma puipui le fale mai le faʻaumatiaga moni.

O le isi aoga o piliki o piliki e tele lava le filifilia i le maketi maketi. Soʻo se tasi e manaʻo e faia se faʻalavelave o le fale o le latou fale, mafai ona filifilia mea, i lona tofo ma atotupe. O tupe tau o pili e faʻalagolago i ana ituaiga, o loʻo vaevaeina i le lanu, foliga, ma sili ona taua, tusa ai ma le faʻaogaina o tekonolosi.

Filifiliga o mea

Talu ai o loʻo matou talanoa e uiga i se piliki pei o se pepa laupapa, ona e tatau lea ona ou filifilia i le tofo ma le faʻaaliga o lou fale e tatau ona vaʻai le maeʻa o le galuega. O le mea moni, o le mea muamua e aoga ai le taliaina o le lanu o le piliki.

E toetoe lava a latou lava le lanu, ae masani lanu lanu, pei o le lanu moana, e masani lava ona faʻaaoga ma isi ata tifaga.

Tekinolosi Cladding Wall Bricks - Faʻafefea ona taofia mea sese?

O lanu kuka sili ona taatele e, lanu enaena enaena, o le mea lea e maua i le faʻaopopoina o le pauna, samasama ma paʻepaʻe lanu, o loʻo fefiloi i lalo o le vasega omea. O nei lanu uma e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi, o lo latou fetuʻutuʻuga faʻatapulaʻaina i lau fantasy.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona aumai ni mea laiti mai le sofa e ala i tutoʻatasi o tagata

O le a se isi mea e mafai ona fai atu i luga o laupepa, o le taimi lea o le filifilia e sili atu le faʻatau atu o mea uma e manaʻomia i le taimi e tasi, i le nofoaga e tasi. A leai, i le faiga, i le faiga o le faafiafia, ua leai, o le piliki ua misia, ma e sili le faigata ona foia le paolo e tasi.

Tekinolosi Cladding Wall Bricks - Faʻafefea ona taofia mea sese?

O kuka e vaeluaga o vaeluaga e mamanu. Ua tumu latou, i luga, tonu lava, ma e i ai foʻi, e iai le pilika e tele naua i sela. O le Bick Crick lomiga e sili atu ona taugata ma mamafa, lona lua, lona lua, faigofie, ae televave.

I le faaopoopo atu i le lanu ma le mamanu, o lenei mea e vaevaeina foi a latou tisiketi mataga, faafetai ia latou maua ni meatotino faaletino. Mo lenei faiga, latou:

  • Glase;
  • Sima;
  • Tusilaau;
  • Le fiafia i ai;
  • Silcate.

Glazed ma chramic piliki

Gaosia i le tutusa tekonolosi. Palakeni pulumu, o le sili lea o le avea o ia ma faipule, ae e faigofie ona fusia ai pisia. O pili uma e tutusa lava mea na fai ai a matou talatalanoa i luga, oi latou e mafai ona avea ma lanu. O le mea lea, afai e te manaʻomia le faia o se tagata tusia tusia i luga o le puipui, ona leai lea o lenei ituaiga o mea e le faia.

Falemai

E pei lava o se piliki masani, ae o sili atu le faʻafetai tele i se aga faʻapitoa e gaosiga. O le latou tufuga e aofia ai se vasega faʻapitoa o le omea, lea pe a osofaʻia, faʻapipiʻi le malosi o le malosi. Faletusi Billick Fualaʻau, ou te fautuaina le faʻaaogaina i nofoaga o le pito sili ona maualuga, pei o le faʻavae, faitotoʻa faitotoʻa.

Tekinolosi Cladding Wall Bricks - Faʻafefea ona taofia mea sese?

Fiafiaga

O le tekonolosi o le gaosiga o nei mea, o lona uiga o le leai o le fana, omea pei e le faaaogaina. O le piliki e maua e, malosi malosi o le tele o ituaiga. Ona o lenei, mea faitino, o lo o foliga mai o le faavae masani, ae e taugofie, ma e sili atu le lolomiga i le gaosia.

Siliva piliki

O mea e sili ona masani ai ma masani. Moni taugofie ma aoga, ae o le feagai ai, e le talafeagai. Ua i ai mea totino, sei vagana ai le manogi manaia o ituaiga. O le mea lea, e le o se tasi na taʻualaina i le Maketi fale o le feagai ma mea.

Manaoga mo le Faavae

O taofiga i puipui ma piliki, e le gata i mea lava ia, ae o le alalaloa foʻi lea, o le faʻavaeina o le fale o le a faia ai le fale masoa. Ou te manatu ou te le tau faʻamatalaina o le piliki o se mea mamafa tele.

Auina i luga o pa o puipui, e te fausia moni se isi pa, ma o le a leaga tele, pe a faʻaaogaina le Kolisi o Taulaga. E alu, E sili atu o lenei mamafa uma e talitonuina le lagolago mausali i foliga o se faavae, ma e ono iai se faʻafitauli.

Tekinolosi Cladding Wall Bricks - Faʻafefea ona taofia mea sese?

E pei ona ou fai atu, o le tufusa e mafai ona alu ese i luga o le fale o loʻo fausia, ma mafai ona faʻaaogaina e faʻafou ai le "ola" I le tulaga muamua, a o le fausiaina o se fale, e tatau ona faʻataotoina ma le fuafuaina o le 'Sapati pito i tua, e tatau lava ona faalauteleina mo lenei. Lalaga sea lautele ina ia e le faia le felelei o le felelei i le sili atu ma le afa o lona mafiafia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua le taumafaina o mea mo le maualuga-lelei puipui puipui

Leai se mea e tuʻu ai le faʻavae o le faaputuga faaputuga, o le a le mafai ona tatalia le mamafa o le puipui. Mo lenei faʻamoemoe, o se faʻavae o maamasega, faamalosia e maʻa ata teu, e sili atu.

TAUA TAIMI! O Le Pa Lealofa ma le Fetufaaiga Manumi E tatau ona i luga o le tasi faavae.

Ae o le a le mea e taʻu pe ua leva ona uma ona fauina le fale, ma ua leva ona faʻatau le lautele o le faʻavae i luga o se piliki puipui? Aua le popole, mai lenei tulaga o loʻo iai, o le faʻamaoniga o lenei mea e mafai ona tautua selau pe a fai afe o fale o loʻo laina i ni meaola tuai?

Tekinolosi Cladding Wall Bricks - Faʻafefea ona taofia mea sese?

O le faʻalauteleina o le faʻavae, e fautuaina e tagata atamamai faʻaaoga le uʻamea na faʻapipiʻiina, o loʻo faʻapipiʻi atu i le faavae autu, faʻaaogaina o fana. Mafaufau i tulimanu e tatau ona i ai se vaega tele na kolosi e tetee atu ai i le valea mamafa o piliki mason.

Tekonolosi Manuky

E masani lava, o le mea muamua na faia aʻo leʻi amataina galuega o le fuafua lea o le manaʻomia o le tele o mea. Ina ia faia lenei mea, matou te manaʻomia le faia o se suʻega o piliki, o le lapoʻa tele, i le tele o laina, ma mafaufau i le taunuuga o le faʻataʻamilosaga maualuga. O le mea totino o meatotino e faia e aunoa ma le faaaogaina o se fofo.

O le fuafuaina o le manaʻomia o le tele o piliki, ma faʻatau le taʻaloga atoa, e mafai ona e amata galuega. Ono le itu o le siʻosiʻomaga-oneone na matua mafiafia ai, mo le sili atu ona kea e tasi ma le isi. O le loloto o le fofo e tatau ona i ai pe a fai o se piliki i luga o le mea lea, e le tatau ona ia "aau" ma le mautinoa o ia.

Tekinolosi Cladding Wall Bricks - Faʻafefea ona taofia mea sese?

Matau le mamao mai le puipui o le taʻavale pe a o latou o loʻo faia o le faʻamalamalamaina, e tatau ona o le 30 cm. O lenei vaʻa o loʻo manaʻomia mo le lua mea, e le mafai ona aoina i le va o puipui, o le a le mafai ona aoina i le va o puipui, e le mafai ona aoina i le va o puipui i le va o puipui, o le a le mafai ona aoina i le va o puipui, o le a le mafai ona aoina i le va o puipui, o le a le mafai ona aoina i le va o puipui, o le a le taua lava o le anmlel e le mafai ona aoina le lua. Fafie Fafie i le fale. O le ae manaʻomia foʻi nei 30 cm pe o lo oe fuafua, o le faʻaaogaina o le faʻaluma o loʻo i lalo ifo o le tino, ae tatou te talanoa lava e uiga ia i latou.

Ma e le pa'ū le polotini, e tatau ona faʻapipiʻi i le ufiufi puipui. O le auala sili e fai o le faʻaaogaina "lalaga". O lenei metotia o loʻo i ai o le faʻapipiʻiina o uʻamea solo i le Waterer Wall uma 4-6 laina lautele, luga o le lautele o le 50-70 cm mai le tasi. O le tasi itu o le uaea o loʻo faʻapipiʻi i pulou o tagata mamaʻi, ma o le lona lua o loʻo nana i le masoa e lona lautele. O lona uiga, o loʻo pa'ū vaega o le uta i luga o le pa puipui, ma tuʻuina atu i le faʻatumauina lelei.

Vavae ese, e aoga lava le faʻapea o le auala e tata ai le piliki, pe faʻapefea ona faʻaaoga se fofo. Talu mai lo matou Masonal Hangries i le amataga sili ona lelei meatotino, o le fofo fofo e tatau ona tutusa ma le sili atu ile 10 mm i le mafiafia. Ae le i tuʻuina se piliki i luga o le croment palu, e tatau ona e susu i ai, e manaʻomia, o loʻo le maua ai e le mea le susu mai le fofo.

Mataupu i luga o le autu: Cardboard House e faia oe lava

Tekinolosi Cladding Wall Bricks - Faʻafefea ona taofia mea sese?

Taitasi 6 laina o Masonry, siaki pe o le fofo na lavea i fafo o le piliki, afai e faia, ona aveese loa lea o le fefiloi. A leai, o le a faia faafitauli o lenei mea, faʻapea foʻi ma faʻateleina le tulaga lamatia o masima mai le mea i nofoaga faʻaleagaina.

Taofia pea le tulaga o le pa puipui e faaaoga ai le tulaga faalava ma se plumb. E taua foʻi le seti o le tulaga saʻo lea i le amataga o galuega, a le o lenei mea, ona mafai lea lea ona avea le faʻaiuga ma se taga atoa.

Ia maua se lelei - tusa lava pe tulima atoa le vaalele, e tatau ona ave vave le pili i le tele o afifi. Ma le maeʻa lea o le galuega, e mafai ona e faia le pa atoa, o le chiorine, o le a faʻatagaina ai foʻi oe e setiina sau taʻaʻalo ma lona lanu masoa. Ile faʻagasologa o le galuega, aveese le salalau, e manaʻomia le faia i taimi uma, ona, o le a leai se mea e tatau ona tutusa ai le fetu.

Lapataiga! Aua le galue i le malulu o le tau. Afai o le ea o le ea o loʻo i lalo ifo 0, ona e tatau ona galue. E faʻapena foʻi le timu, ma lona taunuu mai e manaʻomia ona e ufiufi le togi ma mea, aoina le mea faigaluega ma faʻatali.

Tolu-vaega puipui ma piliki o feagai ma

E tolu vaega o le puipui o se mea e leai se mea ae o le carrier pas, magafagafa ma le gaioi maopoopo. O le sili ona lauiloa o le fulufulu o minerale ma punavai, atoa foi ma o latou ituaiga.

Oarale Bal, o loʻo iai meatotino sili o le Hormal feeseeseaiga, ae e faʻaalia ai vailaʻau oʻona, peitaʻi o le faʻatapulaʻaina o le mea masani ai. O le vaitaimi o lana tautua e itiiti ifo nai lo le fagaloa. O le mea lea, e sili ona fiafia i faʻaaoga. O le a le auala e faʻateia ai le faʻataʻoto e sui ai le faʻamalosi, ou te manatu o au fuafuaga e leʻo aofia ai.

Tekinolosi Cladding Wall Bricks - Faʻafefea ona taofia mea sese?

Faʻatupuina le unala i le puipui o le puipui ma le fesoasoani a palu palu, lea ua taʻua o le "faamalu". Muamua, o le pu e faʻataʻalo i le puʻeina o le 'ava, ua faʻatasia le taula i totonu o le pu, faʻapea foi, o le faʻalauteleina o Rod ua pipiʻi i totonu.

O le faʻaaogaina o le faʻasee o loʻo manaʻomia mo le faʻavaeina o le ea o le ea o le a oʻo i le va o le fanaina o le puipui ma le opela. Faafaigofie. E manaʻomia i le taimi o piliki piliki, uma laina uma o le 4-5 o le a leai se tasi o le a gaogao, o lona uiga, tuʻu e aunoa ma se fofo.

Ma le isi, o le saua e mafai ona sili atu le "matagofie" faʻaaoga kukkik M 150, e tatau ona faʻaaogaina i le taimi o le fausiaina o se faʻamauga, uma laina 4-5 i le itu.

Vitio "Faauma Fale Tifaga Fafine"

Vaʻai i lenei vitio, o le a le faʻaiuga e mafai ona ausia faʻaaoga se piliki mo le laina i totonu o puipui.

Faitau atili