Faʻateʻa le Plaster - Fualaʻau, Motuʻaiga

Anonim

Faʻaoga le faiga teuteu, tagata taʻitasi o le a mafai ona fausia se fale tulaga ese ma sili ona lelei. E tele lava taimi uma, o le toe fausiaina i le taumafanafana, ae moomoo mai lava, e le gata na fausia se tele o totonu o le atunuʻu, ae o loʻo faʻaalu foi se tupe laititi. Mo lenei faʻamoemoe, faʻapitoa sipena e atoatoa, lea e faʻaoga i puipui, o le nofoaga autu lea e mafai ona vaʻaia i soʻo se potu. Faʻaaogaina le teuteuga teuteu mai le Fale oloa HTRPS://evtek.com.ua/dekurativnay -Shthatalka.html, e mafai foi ona e liliu le sili ona leaga poʻo fale o aso uma i totonu o le maota o le anistocrat. E mafai ona faʻaaogaina i soʻo se potu ma faʻaaoga i luga o luga.

Faʻateʻa le Plaster - Fualaʻau, Motuʻaiga

Lelei le lelei

E i ai ni nai faʻamanuiaga o lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga. E tele lanu eseese ma uiga ese o lanu ma fausaga, ina ia faigofie ona lilo i nai mea leaga. Faʻafetai i le faʻagasologa o le teuteuga teuteu, e mafai ona faʻauma i luga o soʻo se faʻavae: sima poʻo piliki, laupapa, faʻapea foi ma metalsull, faʻapea foi ma le metallic poʻo se isi. O le ofutino e matua faigofie, o lea ua faʻaititia ai taimi.

O le pepa faʻapipiʻi e sili ona maualuga le aoga o mea totino, o lea o le hack i le tele o le faʻaaliga i le masini poʻo le faʻaalia o le natura. Valivali pigments ua faʻaopopoina i le faʻapitoa faʻapipiʻi. Lea e mafai ai ona e mauaina ni ata eseese.

Ituaiga o teuteuga teuteu

Alamanuia maua ituaiga eseese o ituaiga teuteu sipela. O mea e mafai ona faʻatau atu i le ituaiga o se paste ua maeʻa ona o le paluga poʻo le palapala efuefu. E te le manaʻomia le faʻafefiloiina o le paste uma ao leʻi talosaga.

A o le faʻaaogaina le Plaster Faʻaaoga le vaega, o le palasitika vine, spatulas, steel fatafata. Ina ia mafai ona maua se lavelave mamanu, e mafai ona e faʻaaogaina se taʻavale uila. Ma o ai, o se foliga matagofie o loʻo fausiaina i luga o le puipui. E manaʻomia le faʻaaogaina o le fofo i le puipui i se saoasaoa saoasaoa, a o le sima e tafe ai.

O le foliga o le plaster ua mauaina le lautele o le lautele, ma laiti mea e le masani ai i le puipui e le mafaitaulia. O le mea lea, e le manaʻomia le faʻatasia lelei o le laufanua ae leʻi faʻaaogaina le paluga.

Tusitusiga i luga o le autu: flagpole faia oe lava mo flags: auala ma puipui-tui

Faʻateʻa le Plaster - Fualaʻau, Motuʻaiga

Silcute Mix. O loʻo faʻatau atu le sipenaina o le sili o le anicer i le pepa mulimuli. E i ai lona olaga ma le tumau. E aofia ai posh tioata. Afai o loʻo iai ni ata tetele i le sima, ona maua ai lea o se mamanu, o le tuʻufaʻatasiga e fesoʻotaʻi i le puipui o loʻo fesoʻotaʻi ma se lamolemole pe spalala. O nisi taimi o pulumu faʻapitoa o loʻo faʻaaoga e maua ai le faʻapotopotoga.

Minerale paluga . Minerale plaster aofia ai le laupepa ma le sima. O le Plaster e faʻaoga e faʻaaoga i luga o sima ma le teuteuina o le laupepa ma palapala puipui. Ae le i amataina galuega, o le lelei efuefu ua fefiloi ma le vai. I le taimi lava lea e tasi, e manaʻomia ai le mataituina o le tuʻufaʻatasia o vaega. O le laualuga ua ufitia i le Primer, o loo i ai le tamai oneone. O le mea o loʻo i ai ma le tele o avega i luga, e le misia le susu. Ina ia mafai ona faʻaleleia le sili ona lelei o le palerale o le siʻusio, e mafai ona faʻaopopoina ni fasi mea taua ma sequins. Ua aofia e le Plaster le fale. E faʻaaogaina foʻi le faʻaumaina o le aso faʻaonaroina i totonu o le fale. Mineral Breents e maualalo le manaia, o le mea moni o microcracks mafai ona fausia i luga o le puipui.

Faʻateʻa le Plaster - Fualaʻau, Motuʻaiga

Acrylic paluga . Ina ia mafai ona faia le plarylic plaster, o le a e manaʻomia se panythhetic polymer. E mafai ona faʻatau mai se paluga se faʻatonuga, e masani lava ona leai se afifi i totonu o paketi o palasitika. E mafai e le prorylic sperm e mafai ona i ai i le pa i luga o le puipui, e maualuga lona manaia. O le mea e le mitiia ai le vai, ma o lea ua fautuaina ai se ie e faʻaaogaina i potu malolosi, lea ua faʻaopoopoina ai le faʻanoanoa. O le paluga e faʻaaoga i luga o le puipui ma se uʻamea spatila. Luma o loʻo tapena i le faʻavae, puipuia mafolafola o pa ma faʻapipiʻi i totonu o le PITI.

Siliva siliva . O le faaumaina o le paluga, e aofia ai le telecone e taofiofi, e iai le fiafia, manaia ma faateleina le susu. Afai o le sima e faʻaaoga i puipui pito i fafo, o le taimi lea e mafai ai e le timu ona aveese ni faʻafitauli eseese mai lona luga (vai-lima). Silkone Plaster fetaui lelei i le pito i luga o le puipui, e le faia ni olo.

Tusitusiga i luga o le autu: pusa mo tupe i le faaipoipoga na te faia oe lava mai se laau

Faʻateʻa le Plaster - Fualaʻau, Motuʻaiga

Faitau atili