Fusi o tusi ma au lava lima: sitepu-i-laasaga faʻatonuga ma vitio ma ata

Anonim

E-tusi faʻapipiʻi na ulo i le olaga faʻaonapo nei, toetoe a tupu atoa le masani masani. E malamalama - e mafai ona e faitauina se mea poʻo se isi oloa e te manaʻo i ai i soʻo se mea mai le telefoni poʻo le laulau mata. I le taimi lava e tasi, e leai lava se manaʻoga e amoina le manaʻo itagia ma le tele o lolomiga. I le taimi lava e tasi, o tagata na nonofo ai poʻo ai e le natia ai le kata, aʻo le ola faʻatasi ma lona lava agaga, manogi ma lona talaʻaga. E taua mo i latou e le gata na Faitau i le tusitusiga, ae o le fiafia foi i le gaioiga, liliu i itulau ma faia le faailoga. E le maua e se avanoa avanoa masini eletise. Le masani ona fiafia i le galuega e mafai ona maua i le faletusi. O lea la, o le faʻapaʻiaina o le komupiuta ma le faʻamau o tusi o le a fesoasoani ia te oe ia mafai ona faia le galuega a le tusitala. Ma le isi mea e aoga e mafai ai ona e faia ni ata matagofie o album, tusitala Tusitala ma tusi.

Fusi o tusi ma au lava lima: sitepu-i-laasaga faʻatonuga ma vitio ma ata

Ituaiga o saito

Fausiaina o se tusi mai le scratch o se taimi umi e alu ai taimi. Peitai e le o se nofoaga e faigata ai, e pei ona foliga mai ia i se taimi muamua. E oʻo foʻi i aʻoga a vasega matutua o vasega matutua o le a mafai ona faʻatautaia. O lenei tomai i le lumanaʻi o le a fesoasoani e tutoʻatasi fuafuaga fuafuaga autu ma le tipiloma galuega, e aunoa ma le sailia o fale lolomi.

E tele auala e noatia ai lomiga i le fale. E tofu i latou ma ona avanoa ma mea le manuia. Mafaufau i nisi uma taitoatasi.

  1. Fusia ma le maea po o mama. O lenei metotia o fesoʻotaʻiga itulau i totonu ia latou lava e sili ona faigofie. Mo lona faʻatinoina, e te manaʻomia naʻo le pu le afifi e talepeina ai le manaʻomia o le numera o pu ma liliu le liʻo le lipine i totonu ia i latou poʻo le faʻafalau faʻapitoa.

  1. Scrapbooking. Ole ituaiga saitogo e faigofie foi ona e faʻataunuʻuina, ae e mafai lava e oʻo ile 16 itulau. O le aano moni o iai i totonu o itulau faaeaga i le fesoasoani o pepa pepa.

Mataupu i luga o le autu: O Sloters faia oe lava mai afifi mo le agalelei ma ata

O lenei ituaiga o saisai e sili atu talafeagai mo album nai lo tusi.

Fusi o tusi ma au lava lima: sitepu-i-laasaga faʻatonuga ma vitio ma ata

  1. Tusi tusi, e aofia ai le lima subpenies:
  • suisui le uaea o le vnavka;
  • Suelomoli lemu;
  • afu avega fusipa;
  • anoanoai o le le mautonu fuā ma le faʻapipiʻi;
  • Soutwing o le uaea.

Fusi o tusi ma au lava lima: sitepu-i-laasaga faʻatonuga ma vitio ma ata

O le tele o mea faigaluega i le malosi o failauga, o le taimi nei o le taimi nei o foliga ma tumau.

E i ai foi le mautu ma le vaivai fusiua. Mo le pamu, cardeboard moustists o loʻo faʻaogaina, ma le vaivai faʻatagaina mo le faʻaaogaina o le pepa malosi.

Fusi o tusi ma au lava lima: sitepu-i-laasaga faʻatonuga ma vitio ma ata

Matou te faia se tusi oe lava

I luma o le noataga o le Faʻatonu Faʻaitu, na tuʻuina atu ma le totoʻa le vasega Mamani. O le a fesoasoani e taulimaina maataua ma pene o se monster faauluuluga o itulau.

Laasaga-ala-laasaga faatonuga. Lolomi tusitusiga i luga pepa A4 ma gagani pepa taitasi i le afa, o aoina se tusi mai ia latou. Taʻitasi tusi aofia ai fa, vaʻai i le ogatotonu o vasega, itulau.

O le a matou aoina mai le afioga mai le valu tusi api.

Le isi, e manaʻomia le faʻatasia lelei o avanoa i le tasi ma le isi.

O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa pe faʻaaoga lelei o mea taua mai le fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, fumi i latou i le laupapa faʻatumu laupapa, e fai se pakete ma le vai.

A o le lumanaʻi o loʻo i lalo o le au lolomi, faia se auivi mo le tuʻituʻi pu. O laupepa o le tusi o le a sui e ala ia i latou.

Ma le faʻaosoosoina o loʻo tatou faia le faʻailoga o avanoa.

Faʻamamā faʻamaufaʻailoga i tusi taʻitasi e faʻaaogaina le awwl.

Matou te saunia 'ava mo le fusifusia e ala i le teuteuina o le pito o le laulau o le scotch.

Matou te tosoina se api i le va oi latou lava, ia mulimuli ma le faaeteete le numera o itulau. Mo le faaaogaina i le galuega, tatou te faʻaogaina soʻo se uta ina ia aua le ofi atu vaega i le tulaga o le tasi ma le tasi e faʻatatau i le isi itu.

Pito o filo ua nonoa e le masani kolone.

Amata i le lona tolu polosiua, o le filo ua teuteuina e pei ona faaalia i le ata.

Ua ou toe faaleleia le tusi poloka node.

Le isi mea, matou te faʻavasega le pepa i le lumanaʻi i le lolomiga i se auala e talanoa ai le pito i luma. E mafai ona e maua i le pito o le laulau ma faatiga le uta.

Mataupu i luga o le autu: Mask Guy Fox Faia oe lava: Faʻafefea ona e faia ma le uiga

Tuʻu le aʻa o le PVA o le mea lea o loʻo i ai ma i lenei tulaga matou te tuʻuina atu le poloka e mago.

Ina ua mavae lena, keeue le adises.

O lenei ua tatau nei e faʻasaʻo le tusi. O le faia o lea mea, tatou te faʻaogaina le taʻaalo faʻailoga, o se fasi palasitika, o Plywood, o se faʻataʻamilosaga. O le Komiti Faatino o le a avea ma se ituaiga pule, o lea e matamata ai e malie. E le talafeagai le masini fua faatatau, pei ona faigata ona tausia.

Kelu i luga o le aa o le gauze ma le chital.

O le a tatou ufiufi. Ma le fesoasoani a le faletalimalo, pepa malo ma fabric fai fusi. E mafai ona e faʻaogaina le pepa puipui poʻo se isi pepa aoga ae le o mea.

Matou te aoina uma faʻamatalaga o le tusi faʻatasi.

Faapitoa le faamaoni kopi saunia.

Vitio i luga o le autu

O se isi mea sili ona manaia ma aoga i luga o le fusiua o tusi e mafai ona maua i le filifiliga o Vitio.

Faitau atili