Faʻafefea ona faʻalavelaveina lau oe lava pig-uʻamea maa?

Anonim

Faʻafefea ona faʻalavelaveina lau oe lava pig-uʻamea maa?

E taua televave i le vevela. I le taimi nei, e tele ituaiga ituaiga o lafu e faʻatatau: faʻaofi Iron, Steel ma Alumininu. Tago uʻamea uʻamea e sili ona lauiloa o latou, e umi lava lo latou olaga tautua (sili atu nai lo le 50 tausaga), latou te teteʻe lava i le malaia. Ae o lea taimi latou te manaʻomia ai le toe faaleleia saogalemu, fusuʻaga ma vali.

Faʻafefea ona faʻalavelaveina lau oe lava pig-uʻamea maa?

Lafo uʻamea uʻamea.

E faʻataunuʻuina ai galuega lagolago, e tatau ona faaleaga ma ua latou le faʻavaivaia ma ua latou se ese.

Faʻateʻaina puaʻa puaʻa

E faʻamaonia ai ni mea alofa ma o latou lava lima, o le meafaigaluega lea o le a manaʻomia:

Faʻafefea ona faʻalavelaveina lau oe lava pig-uʻamea maa?

O le tele o le pao-uʻamea maʻa.

  1. Paipa ki le numera 3, e tape ai le loka nati ma pulou.
  2. Trubressis mo Trimate Pits po o Bulgarian.
  3. Uamea Hacksaw.
  4. Chisel.
  5. Hammer ma smadyhamhammer.
  6. Fufulu mo le solomuli.

Galue i le le masani ai o le faʻamalieina o mea alofa e masani ona faia i le taumafanafana pe a le atoatoa le vevela o le vevela. Aʻo leʻi amataina le galuega faʻaletonu, e manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o le vai mai le hapting Painmal.

Ona alofia ai lea o le ki o paipa, ua tape le pulou ma le uila afi mai le puipui.

I le mea na tupu o le loka o nati e le mafai ona leai se aoga, o le sapalai coopent paipa o lo o tipi ma ua le fiafia le masini.

Le fiafia o le genitors

Ae le i amataina le feololo, e tatau ona e saunia mea faigaluega e faʻatino galuega:

  1. O le ki e ave ai le maa (5/4 inisi le tele mo le genitors o se tuai faʻataʻitaʻiga ma le 1 inisi - mo aso nei).
  2. Pulea ki (№2 poʻo le №3).
  3. Fasi koneseti.
  4. Se fasi o le inisi le paipa mai le 500 i le 1000 mm umi.

Saunia se nofoaga i luma o le faʻateʻaina o le sipuni ai, o le mafolafola vaega poʻo se talie laupapa.

E teteʻi ese ai le aveeseina o nofoaga 'eseʻesega, faʻalogo i luga i luga o le talita. Ona matou fuafuaina lea o le itu o le filo i luga o le logo tutuli taavale ma liliu i fafo.

Faʻafefea ona faʻalavelaveina lau oe lava pig-uʻamea maa?

E le mafai ona avea ma polokalame e le gata i le urolo.

Ata o le faʻalavelaveina o le lafoina-uʻamea totini. Faitau sili atu nai lo le amataga o le laʻei, e tatau ona e maitauina le umi o le ki i le uafu na tupu. Ina ia faia lea mea, matou te tuu i luga i le tumutumu ma tuufaatasia le mataina o se nofoaga matou te fuafuaina e tatala ai le maa, matou te maua ai se faailoga uumi i luga o le ki i le ki i le ki i le ki ma le kaloti. Ona matou faʻaofi lea i totonu o le paʻu i le tulaga o le faʻailoga.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia o le vaaiga faataamilo i le fale e fai ia te oe lava: Faʻafefea ona toe faʻaleleia oe

Ae e te leʻi amataina taumafai le ki, e manaʻomia e iloa ai le itu o rotation. O le filo filo e mafai ona i ai le taumatau pe alu ese. Ina ua faʻaliliu le auvai, i se tasi itu o le vaega, e faʻamalosia le tasi ma le isi, ma pe a soloi i le toe foi mai.

E iloa ai lenei faʻatonuga mai le itu i le itu lauʻeleʻele lea e tuʻu ai le ki, matou te faʻaseseina le saʻolotoga ma iloa le itu o le filo.

Afai na e fuafuaina o le filo taumatau (o le plug o loʻo faʻapipiʻi i lalo o le paʻu), o lona uiga o le faʻalauiloaina o le maa O le ki e faʻataʻamilo ai. Ma afai o le filo agavale, pea i le isi itu.

O lenei e mafai ona e faʻalauiloaina le laʻeʻe, lea e te manaʻo ai e leʻi taliaina le vaega. Muamua, e manaʻomia le faia o le foloina o le suiga "e faʻalavelave ai le" filo mai le tasi laumata, ona sosoo ai lea ma le isi tutusa i le muamua.

Ona amata loa lea ona faʻalauiloa le paʻu-uʻamea paʻu, e ala i le maitauina o le lautele i le va o vaega e uiga i le 5 mm. O le mea autu e toe tuʻufaʻatasia mai le tasi le seevae i le isi.

O vaega e lautele atu nai lo le faʻapitoa tele e le fautuaina, pei ona oʻo i lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i lo latou taufaasese ma le filogia. A o loʻo faʻalauiloaina maa e pei o le amplifier, e mafai ona faʻaaoga se fasi o le paipa paipa.

Foliga tutusa i vaega ma isi ituaiga o vaitafe faaonapo nei faaonapo nei. Plugs ma hoots ia i latou e i ai ni faʻailoga e faʻailoa ai le itu o filo (D-taumatau, s-agavale).

Le fiafia o maa tuai

Faʻafefea ona faʻalavelaveina lau oe lava pig-uʻamea maa?

O le ki o le a manaʻomia mo le potopotoga ma le faʻalavelave o le paʻu-uʻamea maa.

Ina ia faʻavaivaia mea tuai dood-uʻamea mea, pei o filo i totonu ia i latou faʻaputuputu, latou e manaʻomia i le nofoaga o le nippel e faʻamafanafana ai le autoGeli. O le faʻamafanafana o loʻo faia i le lapotopoto i luga o le nofoaga o le nipopa, faʻasologa o le mafanafana o le tutusa ma le tutusa o le maʻa.

Ina ua uma ona taʻoto soofaatasi, a o le mea o loʻo i ai, o le ki o loʻo faʻaofi i totonu ma tusa o le afa o le suiga, ona vave lea o le ki i le isi loimata.

I se auala lava e tasi lea, o loo latou tapeina mai past-ūfu, faʻanoanoa faʻailoga ma funkki.

Tusitusiga i luga o le autu: o le le masani a lamepa ma chandeliers e faia oe lava

O nisi taimi e le mafai ona le mafai ona i ai le le mautonu, ona o le mea moni o le mea moni na 'ai e lona liliu o lona liliu. I lea tulaga, o vaega i soʻoga o soʻoga o soʻoga ua tipiina ma se uʻamea poʻo se fasi. Ona sui lea o vaega i le mafanafana-ese le le fiafia o le auala. I tua o lena mea, o le taʻavale ua faʻamamaina i se pulumu mo uʻamea.

Afai e le mafai ona faʻalauiloaina le Heat Head Wictives e mafai ona faʻalauiloaina i luga o auala i luga, o lona uiga o le tasi ma le fesoasoani a se subming o vaega. O le faia o lenei mea, o le maa na tuu faʻapipiʻi i le fola, ma i le ogatotonu o le vaega o loʻo punou o le sworthammer seʻia oʻo i le vaega o le vaega e fesoʻotaʻi. Ona liliu lea o le maa i le isi itu ma vaeluaina le isi afa o le vaega.

A maeʻa lena mea, o le past-ust ڪس o loʻo faʻapipiʻiina i se tulaga saʻo ma feʻe i fasi vaega o eseese, ona latou momoliina lea. Ae ui i lea, o le faia o lenei taotoga, o le vevela o le kapeti na leiloa heminication i isi sooga. Ma e mafai ona leiloa le afa o le maa.

O le le mautonu ma le faʻalavelaveina o le faʻalavelave o loʻo avea ma uʻamea faigata, ae o isi taimi e talafeagai ai, o lona matua aoga tele pe faʻapefea ona saʻo lenei gaioiga.

Faitau atili