Lagi i luga o le taualuga e faia oe lava

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Faʻaogaina Lumonescent vali
  • Tagata tali
  • Fiberglass mo le fetu sky aafiaga
  • Faapipiiina o le taualuga ma le poloketi

Faatasi ai ma filifiliga uma mo le fuafuaina o le taualuga o se tasi o sili ona manaia o le aafiaga o le fetu popo. I le aoauli, o sea uia e mafai ona faigofie ia ma le paʻepaʻe paʻepaʻe, ae i le po ua silia tele, faataʻitaʻi le laua o le moe i le po o le po i le lagi. O le faia o se lagi se lagi i luga aʻe o le taualuga, e mafai ona e faʻaaogaina metotia eseese, mo mea nei, vali ie, faʻapitoa totoga, ops file, moli masini e faʻaaoga. E faʻamoemoe lava i luga o le tele o le potu, o aiaiga o le faʻapipiʻiina ma agavaʻa o agavaʻa.

Lagi i luga o le taualuga e faia oe lava

O le faʻauiga o le faʻailo e faia ai le potu moni ma matagofie.

Ia faʻataʻitaʻi le taualuga o le lagi, e sili le faʻaaogaina o le taualuga o aso nei. O loʻo palasise faʻapitoa lava, e mafai ona faʻaaoga ni ata faʻapitoa ma faʻaaoga e uiga o le faʻavae mo alava. I se faʻaopopoga o soʻo se fesoʻotaʻiga o se matua faigofie tele lava faʻatusatusa i faʻatusatusa i isi filifiliga. I totonu o le ie e faigofie atu ai le faia o pu mo filo filo nai lo le diamwall, ma i totonu o se faʻasologa lelei, e le mafai ona faia.

Faʻaogaina Lumonescent vali

O se tasi o filifiliga, pe faʻafefea ona faia le lagi i luga o le taualuga o le faʻaaogaina o ni proomorescent prolowent plats, o lo o susulu i le pogisa ma eseese.

Lagi i luga o le taualuga e faia oe lava

O le taualuga e tatau ona togafitia ma le affippitic malosi o le PriCy ina ia aloese mai le foliga vaaia.

Mo lenei, o le feteʻenaʻiga o le sulugatiti o stavas ua faʻatauina ma le ata o le po o le lagi, fetu o le a susulu i le pogisa.

Faapipiiina o ia se taualuga e le iloga i le lavelave, ae o le tekonolosi o galuega faalagolago i le filifilia filifilia. O le faigofie filifiliga o le faʻavae lea na muamua faʻapipiʻiina, o le tapoleni ua faʻapipiʻi i ai. E tele atu mea tau faisuaga, o fea le mea a Farmmer e muamua natpimeina, pe a maeʻa na faʻapipiʻi i luga o le faʻavaʻa. I soo se tulaga, e leai se mea e faʻapipiʻi ai mea faʻapitoa manaʻomia, tuʻufaʻatasia o le faʻavae.

Avanoa tumau i le va o le upega tafailagi ma le faavae, e faigofie ona nana uma uaea uma mo masini moli.

E le manaʻomia le faʻaaogaina o le ata o le po o le po, ia e mafai ai ona faʻaogaina se tusi i ata ma le la e mafai ona faʻataʻitaʻi i ao, le la. E fuafua uma lava i le mea e tatau ai ona maua. I le aoauli, o le tuufaatasiga o le paʻepaʻe paʻepaʻe lea, ae i le po na tuu ai e ata vali ina ia e fiafia i se siosiomaga tulaga ese.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se taʻavale afi

Toe foi i le vaega

Tagata tali

Ina ia fausia ni isi aʻafiaga, faʻapitoa faʻapitoa poloketi e masani ona faʻaaogaina, i.e., moli masini e atagia mai ai le faʻauiga o loʻo manaʻomia. Ma le faʻaaogaina o nei meafaigaluega, e mafai ona e faaaʻoaʻo i le Pa'ū o Pepa, toe fesuiai taaloga, mea fiafia a le itu i matu, o moli eletise i ona tafatafa, o le suia o paneta, o loo fesuiai paneta. O tagata o loʻo tuʻuina atu o loʻo tuʻuina atu pe a maeʻa le taina o le autu autu.

Lagi i luga o le taualuga e faia oe lava

Mea faigaluega mo le valiina o le taualuga.

O le faʻapipiʻi, e fautuaina e valaʻauina se fomaʻi faʻapitoa o le a faʻatautaia le galuega a le Komiti Faatino. O le tagata laser masini o le a tutoʻatasi faʻafitauli faʻafitauli.

O aso nei gaosi oloa ofoina ese filifiliga, ae tele lava o se faiga faigata o le polokalame e faaaoga ai se komepiuta. E mafai ona e setiina ni filifiliga faʻapitoa e suia le tasi ma le isi. Ae o lenei filifiliga e iloga ona mauaina se taugata maualuga, o lea e masani ona faʻaoga mo fale i le atunuʻu ma taugata, aua o loʻo manaʻomia foi le mea mo le faʻapipiʻiina.

Toe foi i le vaega

Fiberglass mo le fetu sky aafiaga

O le fetu fetu lagi o loʻo faia e faʻaaoga ai mea faigaluega eseese, ae o se tasi o sili ona aoga o le fiber. O e manifinifi manifinifi mai mea faʻapitoa e mafai ona fesoʻotaʻi i le poloketi. I le isi itu, o lo oi latou o loʻo tusia i le onosaʻi tisu. O lenei galuega e sili atu le taimi e te alu ai, talu ai mo le 1 'o le lagi e manaʻomia le 100-150 pu mo le fiva vaʻa. Mo avanoa taitasi, o se isi tele o lenei mea o loʻo faʻaaogaina - e faʻalagolago uma i le tulaga manaʻo. E mafai ona e faʻaloaloa mai le 1 filo ma oʻo atu i le 700 fasi.

Free optic faapipiiina polokalame i le isi:

  • O le poloketi lea o le a fesoʻotaʻi ai filo i luga o le laufanua o le tuʻaluga faʻavae i le tulimanu;
  • O le faavaa mo le tuufaatasiga ogatotonu o loʻo teuteuina, vasea ese, pe a mafai, o le pusa i lalo o le poloketi o le a tu ai;
  • O le pito i luga o loʻo faʻalili mai le plywod o loʻo agavaʻa o le tau;
  • O loʻo faʻavasegaina le faʻamalama atoa, lea o loʻo iai matala i fafo o ie malamalama;
  • Mo le atigipusa ma le kamupani, e fautuaina le faʻapipiʻiina o se maataga o le magafagafa mo tautua.

Mataupu i luga o le autu: fuafuaga potu i se fale tumaoti

Toe foi i le vaega

Faapipiiina o le taualuga ma le poloketi

Ina ia faia le aafiaga o le lagi i luga o le tumutumu, faia lava ia oe, o le a tatau ona faatino galuega faapena:

  • Muamua, e manaʻomia e tuu le tagata e faʻaaogaina i se nofoaga talafeagai, lea e mafai ona tuʻuina atu mo le araisa araisa. O lenei filifiliga e mafai pe a faʻaaoga se lua-maualuga le maualuga. I le tulaga lea, na faia ai se tamaʻi mataaʻoa i luga, o le a faigofie ona tuʻufaʻatasia ai le poloketi, pe a manaʻomia;
  • E tatau ona maitauina le nofoaga e iai le ato. O loʻo faʻamautuina 15 cm maualalo ifo nai lo le tulaga maualuga o loʻo tu ai;
  • O le grid o le fefiloi teisi teisi atu nai lo le tala faavave. E mafai ona ave se ata puʻupuʻu o ata, lea e faʻailoa mai e le malosiʻaga ma ni tamaʻi potu e ala ai o le a sologa lelei le fiber flaber;
  • E te manaʻomia e suʻe le ata manaʻomia o le fetu fetu, Faʻalase le filo, fausiaina le manaʻomia o le nofoaga;
  • Le isi o mai le sili ona faigata tulaga e fai ai le paʻu i luga o le taualuga. Ina ia mafai ona faʻaloaloa le fula o le asoa o le asoa e ala i le ie, e tatau ona e miti muamua i le potu, faʻamau le malosi o le tapoleni. Faʻaaogaina le faletalimalo, o loʻo faʻapipiʻi ai se manaʻoga manifinifi tele, e manaʻomia le faia o pu i le tapoleni e tusa ai ma le nofoaga o le lautele lautele. Fiber saili lava e tatau ona sao saʻo i totonu o le mauaina o pu na maua ina ia tautau ai le 15 cm lalo;
  • E mafai ona faʻamalosia ie puipui i tulimanu, faʻatumu Eaves, mulimuli ane faʻaauau. O lenei Vaega o loʻo manaʻomia le sili ona faigata, e le fautuaina le faʻatinoina o ia, talu ai e tatau i se tasi ona tausia mea na aʻafia i se tagata lana. A e le kea, ona mafai lea ona e faʻaleagaina le taua o le taua, ma o le tau ie e masani lava ona tele ina te suia. Ia faia le lagi i luga o le faʻavaʻa o le taualuga matagofie ma pe lelei, e matua fautuaina lava e valaaulia tagata faʻapitoa;
  • Ina ua uma ona faʻasaʻoina le laualuga, o le fibre uma e manaʻomia le faʻasaʻoina ma le faaeteete i apaʻau ua mauaina, ona O le itulagi e tatau ona alu i luga o le tulaga tutusa ma le taualuga pe leai se sili atu nai lo 2 mm. O le poloketi pe a maeʻa le suia o le a faia ai le mafuaʻaga taua o le po o le lagi, faʻaleagaina e ala susulu.

Mataupu i luga o le autu: fofoina o taualuga o fale tumaoti: ituaiga, filifiliga, masini

Tausiga - o lenei sili ona faigata vaega o le mamanu o le totonu atoa. I le taimi muamua, e aunoa ma se mea o Saterea, sa valivali paepae o se paʻepaʻe, ae o nei filifiliga e totiniina. Lauiloa mo le tele o tausaga ua le masani ai o loʻo i ai i le le masani ai o le faʻatauaina o le tele o luga. Atonu o se leoleoga e mafai ona faia i ou lava lima, faʻaaoga faʻapitoa faʻataʻitaʻiga filifiliga. E i ai ni togafiti taugata o loʻo faʻaaogaina ai ni masini moli tele. E faʻalagolago uma lava ile mafai i luga o avanoa, faʻapipiʻi ma tulaga faʻatupe.

Faitau atili