O le a le mea o loʻo i ai i le fofoga: foliga ma tusi talosaga

Anonim

O le vaega o loʻo faʻatulaga e faʻatulaga e tuʻufaʻatasia le laufanua o puipui mai i puipui, o le mamafa. O se faʻavae faʻatuatuaina mo le puipuia o le fale ma le taua agaʻi ae le i faia galuega faʻataʻitaʻi. O a ituaiga o fasiotia e mafai ona e filifilia pe faʻafefea ona fai se fofo ma faia le galuega totoa, o le a taʻu mai e le matou tusitusiga.

Ituaiga o Pusa e faavae i luga

I le taimi e tofia ai o loʻo maeʻa ma amata. Amata o loʻo faʻaaogaina mo le maualuga o luga. Na vave ona ia vave. O le faʻauma o loʻo faʻaaogaina mo le tulaga mulimuli i luga. O le maeʻa o le pu e i ai se faʻailoga maualuga o le palasitika. O le taumafaina o mea faʻalagolago i lana ituaiga ma luga o le faʻavae e faʻaaoga ai. E i ai le lotovaivai, lea e mafai ona faʻaogaina uma e amata ma maeʻa, pei o VGT (VGT). I le ala, VGT e talafeagai mo i fafo i fafo i fafo.

O le a le mea o loʻo i ai i le fofoga: foliga ma tusi talosaga

A o le i filifilia se mea, e aoga tele le faʻalogo i itu uma ma faʻamatalaga nei: Brand, faʻamalosiʻau o le malosi, tulaga o faʻaaoga (mo galuega i totonu).

O le spuctare fogafale i luga o le faavae o ituaiga e lua.

O le malosi lelei, o le maualuga o le puipuia o le ofu ufiufi. E le fefefe i aʻafiaga o le susu, isi le va o le vanimonimoiaʻi ma le paʻu. E aoga le mafaufau i lenei mea i le faʻataʻitaʻiga a le VGT Brand. E tuʻufaʻatasia mea lelei uma o mea lelei. Talu ai o lenei mea e tumau, e le gauia pe a mago. Atonu o loʻo i ai le logo, samasama poʻo le efuefu paolo.

E i ai foi papaʻe papaʻe, o le faavae lea o le meafaiti, o lona tupu tele lava. O le isi faʻataʻitaʻiga o le mea lea, o loʻo faʻaaoga ai le paʻepaʻe o le papala (sima) o le tamaoaiga o le nofoaga, e sili ona lauiloa ma maualuga-maualuga. Paʻepaʻe Paʻepaʻe e leʻi faia, ae a manaʻomia, e mafai ona maua mai i tagata e-lauiloa, pei o VGT.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vave tuʻi le pepa o le pepa faʻapipiʻi mai puipui

Polymer-faʻavae tuʻaiga i le taimi ua vaeluaina i le acrylic ma le tuai. Acrylic stamy faia i luga o le faavae o le acrylate siloxuon palusa. E mafai ona latou amata uma ma maeʻa, o loʻo gaosia uma mo mea uma mo totonu ma fafo atu. O lenei ituaiga o mea e le tuʻufaʻatasia e le vai, talu mai ua uma ona maua le sili ona lelei. O le fofo e toe faʻavasegaina e se vaega e uiga i le lua traltaimers, o le mea lea o le tafe fua e faʻaititia. O le mea tuai e le o talosaga mo galuega i fafo.

O le a le mea o loʻo i ai i le fofoga: foliga ma tusi talosaga

O le fofoga o loʻo faʻatatau i le Polymers e tele lava avanoa. Faatasi ai ma i latou:

  • maualuga maualuga o le malosi;
  • tumau;
  • leai o le manogi;
  • Leai se solomuli pe a uma ona talosaga.

E tupu foi le gypsum platy, o loo faʻaaogaina i potu mamago. O lona taumafaina o le 0.9 kilokalama i le mita. O le sima ma le fale puipui o se vaega o le gyptum-sima mea e tuʻufaʻatasia ai uiga sili o mea uma e lua o le fola.

Aemaise mo Amataga i le maeʻa o le fale i luga o faleoloa, o le vai-dispersion staned o loʻo faʻaalia. Latou aoga ma e sili le lamolemole. Tusa lava pe le mafai ona galue ma se spalalala ma lenei mea, e mafai ona maua se lelei luga mo le tolu talosaga.

Faʻafefea ona saunia se fofo

E tusa ai ma le metotia o le tapenaina o le tufuga, ua vaevaeina i ni ituaiga se lua: mamago efuefu ma sauni le palu e sauni mo le faʻaaogaina mo le faʻamoemoe palasitika.

O le averesi taumafaina o mea o le tasi ma le afa kilokalama i le sikuea mita o le faavae.

O le a le mea o loʻo i ai i le fofoga: foliga ma tusi talosaga

Faʻamamago le paʻu, o le a faʻatau atu tele i pepa taga, e tatau ona e faʻateʻaina le vai e tusa ai ma faʻatonuga i luga o le afifiina o le mafiafia o le mafiafia kulimi. A maeʻa, le fofo e tatau ona faʻatagaina e fatu ni nai minute.

E tatau ona manatua e tatau ona 'avea ai le totoina o le tele o le paʻu, o le a le tele e mafai ona e faʻaaogaina i nai itula, aua Na te leiloa mea totino ma le umi ona nofo i le ea. O le faia lea o lenei mea, e fautuaina le amata i le laititi o mea, o le aʻoaʻoga o le a le tafe i le sikuea mita luga, lea ua gaosi. O le ua amata amata ona faʻasaʻoina, lea e faʻavae i luga o le quartz shur, e iai le tafega e latalata i le kilokalama i le mita. Mo le tapenaina o le faʻamaeʻaina o le tuʻuga, o loʻo mafai ona faʻaaogaina le vaega nei: o le papala o falaoamata, eleele quartz (Marchalitis), Bigcalcite).

Mataupu i luga o le autu: laulau o pepa malo e fai-oe-oe-oe: charterttop, vae, faauma

A o le i faia le fofo, e manaʻomia le suʻesuʻeina o talitonuga faʻapitoa o mea.

Faʻatonuga mo STTCOFAVANIA

Ina ua maeʻa le faavae na i ai se solomuli (e tusa ma le tausaga mulimuli ane), totoa galuega. O le faʻaogaina o tekinolosi e faigofie, o mea uma na maua ai faʻapitoa meafaigaluega mo galuega i fafo e le manaʻomia. O le tusi talosaga o le mea o se galuega le fuafuaina. E tele taimi e manaʻomia e faʻaaoga ai lua vaega o fofo.

O le a le mea o loʻo i ai i le fofoga: foliga ma tusi talosaga

O le ata e fautuaina i le vevela mai le ma le lima i le lima i le lua tikeri ma le ita i le valu pasene. E manaʻomia le saʻo o le la o le la, o le vai o le vai ma le pefu o loʻo paʻu i luga o mea faʻaaoga. Mo lenei, o le laualuga e faʻatumu ai faʻamagoina e mafai ona ufiufi i se ata tifaga.

O le taumafaina o le spacing e mai le 0.9 i le 1.5 kg i le mita o le faavae.

Muamua lava, e tatau ona faʻamamaina le la alafava mai le pefu, pape ma le mativa. Ona taulimaina lea o le primer ma avatu ia mago. O le amataga o le paʻu e togafitia ma taupulepulega, ma ua tuʻuina atu foi ia te oe lava e mago atoa. O loʻo faʻaaogaina leisi ma spacing le afifi o le fausaga i se foliga mama, e le mafai ona fefiloi ma vali poʻo isi mea. Mea e faʻaaoga ai se spatula ma le viʻiga. Ina ua maeʻa faʻamago le vaega muamua, o le Primita ua uma ona talosaga mo le sili atu le lavea ma se vaega lona lua, e tuʻuina atu foi e mago. O le maualuga mafiafia o vaega taʻitasi e le tatau ona sili atu i le fa millimeters. Mea taumafaina e tatau ona fuafuaina e tusa ai ma faʻatonuga.

I soo se tulaga, matou te fautuaina oe e filifili se mea silisili sili e mafai ona faia ma le malosi o le pa, mo se faataʻitaʻiga, VGT. O le Stutty Brand Vgt e le Whiti, e lelei lava, faigofie ona faʻaaoga. O le iʻuga o le a faʻamolemole oe.

Vitio "Talosaga o le Faamalosia Fua o Stut"

Filifili e tuu le foaoina o le fale ma o latou lava lima? Vaʻai atu i le Matai Vasega i le galulue ma le faʻamalosia o le vaega o loʻo taofia, sauni e faʻaaoga. Lenei lesona e te aoga ia te oe.

Faitau atili