Toefausia Filifiliga i totonu o le fale e faaaoga ai laupapa laupapa

Anonim

Toefausia Filifiliga i totonu o le fale e faaaoga ai laupapa laupapa

O totonu o le faʻafouga o le tele o se tasi o sili ona taua vaega o le toe faaleleia galuega. A uma mea uma, ou te le manaʻo i taimi uma e faʻateʻa le masani ai ma, e sili ona taua, o lau faʻamatalaga sili ona fiafia i ai le potu.

Faʻasaga atu i le ogaumu e sili ona lelei e faʻaalu i le taimi o le fausiaina o le ogaumu.

O le mafuaʻaga lea o le faʻagasologa o le faʻafouina ma le soʻo e valaauina ai le toe faʻafofoina o totonu o loʻo i totonu o loʻo iai ma o mataupu o se vaega taua o le tagata.

E mafai faapefea e le pulou maso ona suia se ogaumu tuai?

Toefausia Filifiliga i totonu o le fale e faaaoga ai laupapa laupapa

Tale o loʻo feagai ma le ata i le taimi e tasi ma le piliki. 1 piliki o le 1 Brkickwork; 2 Tiles; 3 rumpa; 4 Faʻaiuga mo Manit Rows;

E masani lava i mea na tutupu ua faʻaogaina i le taimi poʻo le isi ua mafai ona faatino le taua o galuega, ae o nisi o nisi mea leaga e faigata ma lamatia. O elemene o le totonu e aofia ai ogalaau.

E oʻo mai i le taimi nei, e matua mafai lava ona tatau ona feiloaʻi i totonu o le fale poʻo le fale mautotogi. E tofia i latou i totonu o se nofoaga i le atunuʻu, o Dahas poʻo nuʻu, lea e sau ai tagata o le taulaga e asiasi i matua ma isi aiga. Afai ua maeʻa le ogaumu i totonu o le aotelega o le potu, ona iai lea o 2 filifiliga o le a faʻatagaina e suia ai le taimi nei.

O le muamua o loʻo fesoʻotaʻi ma le mea moni na e malepe ai le ogaumu ma faʻapipiʻi se mea e sili ona mautu i isi mea teuteu uma elemene. O le filifiliga lona lua e le o se malamalamaʻaga, ae e mafai ona sili ona saʻo, ae e mafai ona saʻo sili lava i lenei tulaga - le toe faʻafouina o le ogaumu i ona lava lima. Ile taimi lea, e tele manatu ono manatu o lenei gaioiga e naʻo ia folasaga a tagata poʻo fomaʻi. Ae o lenei foi o le mea. Faʻaopopoina ma le faʻaeteete se ogaumu o loʻo iai i totonu o lou fale e mafai ona avea ma paka taʻamilosaga. O le ogaumu faʻavae e avea ma maoaʻei ma aoga.

Faʻafefea ona e tuʻu le ogaumu ma le taʻele laupapa?

Toefausia Filifiliga i totonu o le fale e faaaoga ai laupapa laupapa

Feagai ma le lesi i le taimi umi, e le sili atu nai lo le 2-3 rows ua faaputuputu i le aso.

Peitai, o le lalagaina o le ogalaau o se mea faigata na feagai ai, na fausia ai le mea moni i Tulafono uma, e mafai ona fausia i totonu o tulafono uma, e mafai ona tautua ai i ni nai tausaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu se faaputuga i luga o le laupapa laupapa i totonu o le umukuka saʻo: mafai ona ou tuʻuina, faʻatonuga, vitio

Ae tusa lava pe o se taimi laititi lava, o loʻo taumafai tele i ai tagata o loʻo latou suia o ia ma mea o loʻo i le umi o taimi, ma latou mauaina ni ata fou i le aluga ma vali fou. I le faaopoopo atu i le mea moni o le ogaumu o le a avea ma kamuta o le a sili atu ona matagofie, e mafai foi ona maua ai le mafanafana o nofoaga ma le malutuu.

Ina ia mafai ona e faia uma mea uma e mafai ona teʻili atu, e manaʻomia le agavaʻa ma faʻateleina le faʻatinoina o tulaga autu o loʻo i ai le paʻu ma le faʻauma o le ogaumu ma le faʻauma o le ogaumu ma le faʻauma o le ogaumu ma le faʻaumaina o le ogaumu ma le faʻauma o le ogaumu. E aofia ai:

  • Fuafuaina ma le Filifiliga o Mea mo Manton Kitfeol Onfals;
  • faʻamasani i le vaega autu o le galuega;
  • tuusao lafo o pouleie ma o latou lava lima;
  • Faauma galuega i luga o le teuteuina o le ogaumu.

E amata i le, e manaʻomia le fofo o mea o le a faia ai le vaʻai atu.

Filifili ma le fuafuaina o mea mo masonry tale i luga o le ogaumu

Toefausia Filifiliga i totonu o le fale e faaaoga ai laupapa laupapa

I le taimi nei, e tele lava le filifiliga o lanu o taaloga faiva mo Ceramic Tilland.

Le Auala e Faamaninoina Mai ai le Suafa, le Vaega autu ma mea mo le faʻatinoina o le galuega o se leoleo leoleo lea. Ma le isi, o le a manaʻomia ona faʻaaoga isi mea ma mea faigaluega e pei o:

  • Nonoa faapipii;
  • vai;
  • eletise eletise;
  • Faafaofaufauga Mafaufauga;
  • manai.
  • fale malo;
  • moa;
  • palasitika koluse;
  • LIC;
  • ieie.

Tile, e pei ona uma ona taua, e talafeagai mo maso le lelei.

E mafua mai i le mea moni o Plaamoă, ma le piliki na faia ai le Masonry e pei lava o le mea lava lea e tasi. Ma i lena mea, ma i se isi fale mea o loo i ai o le clat.

Mai nei faʻamaumauga, e mafai ona faʻaiʻuina o le taimi o loʻo faʻataʻatia ai, ma o le faia o se ogaugaumuina o le a matauina soʻo se mea moni ma le ogaumu, ma, e tusa ma le taʻele foi o le a faʻapea foi maualuga. A o le filifiliga o le lanu ma le tele o le paʻu, o nei faʻailoga o le a faʻalagolago atoa i lau oe lava manaʻoga, e ui lava e iai le lautele lautele o le chead O nei vaega e tusa ma le 20 * 20 pe 20 * 25 Setitimita. I soo se tulaga, e te faigata ona mafai ona fetaui ma le maso e aunoa ma le faia o le faaooina fusi. Ina ia faʻatino ai, o le ae manaʻomia ni mea faigaluega e pei o:

  • Gress Spipter;
  • fasi;
  • Bulgarian;
  • Taulaga uamea;
  • Tietie mo le au maa mata.

Mataupu i luga o le autu: auala e puipuia ai le taavale mai le leaga

O le uluaʻi mea faigaluega e fetaui lelei pe a faia le nonoa i luga o le ipu. E naʻo le pau le mea o le a toe faitau ai le laina i le taimi muamua, lea e te manaʻomia e tipi ese ai le tasi poʻo le isi itu o le paʻu, faʻaaoga le uʻamea i totonu o le tioata tipi. Ina ia le seʻe le rake i luga o le lamolemole luga o le paʻu, e mafai ona e faapipiiina le paʻu paʻu i le nofoaafi. Sosoo ai, o le a tuu mai foʻi ina ia taumafai e tuʻituʻi le nofoaga o le 'alagaga, ma o le isi vaega o le ogalaau o le a pa'ū. E tutusa foʻi le faʻailoga o loʻo faia ma le ola laupapa. Ae o le faʻaaogaina o tioata ma potu ua le talafeagai ina ia mafai ai ona faʻaleleia le tele o tau i luga o le ato. Peitai i le gasologa o Manuzyry, o le a e manaʻomia nei faʻamatalaga. O le faia o lenei mea, faʻaaoga le uaina-bolard ma le disk mo se faʻailoga maʻa. E te toe manaʻomia e tusia se laina lea e faʻatino ai le ata tipi. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia ai le manatuaina o le filo e tatau ona ave i luga o le pito i tua o le paʻu, o le a le faʻasaoina le vali mai le itu pito i luma o le vali o lea.

A maeʻa ona e filifili i luga o le lapoʻa ma foliga o le taʻe, o le taimi e amata ai le filifiliga o le ti E pei ona taua, o le laufanua o le ogaumu o le a vevela o le ogaumu o le a vevela i le maualuga o le vevela, o lea e le o le fefiloi uma o le tiʻetiʻe o le suega. O le pito sili ona agavaa mo ia tulaga o le a avea ma le kulimi o le a e feteefi ma aisa-tetee. O mea manaʻomia e faʻamalieina ai le vaega o loʻo iai le faʻailoga. E le gata i le faʻamalosia o meatotino, ae a o le faʻamamaina e i ai le le mautonu lanu efuefu paolo. Ma talu ai ina ua taoto le ogaumu, e le faʻaaogaina lenei filifiliga, ona faʻamaoni lea i isi, ia natia.

Kafel o lo o fola mai ma lona tulaga autu

Toefausia Filifiliga i totonu o le fale e faaaoga ai laupapa laupapa

Laasaga-i-Sted Waystion: 1. Manumalo Prester; 2. Faʻapipiiina o le faʻavaʻa; 3. Toe fai ma le maofa ma le tasi vaega o le mesh; 4. Faces Tiles; 5. O le tauofoga.

E tuʻu le ogaumu ma le matagofie, e manaʻomia le taumafai e fai i se auala i le pito i luma o le paʻu uma. O lenei faiga e matua faigata tele, ma o le tele lava taimi, e tusa lava pe o le a le faigata o lou taumafai, o le a tumau pea le vaega tipi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vali le laina i totonu o le fale i le Cottage: Filifiliga

O lenei filifiliga o le sili sili ona lelei, ma ia faʻatinoina, o le a manaʻomia ona e muamua fuaina le maualuga o le ogaumu, pe a e vaevaeina le tulaga taua (mo le faʻataʻitaʻiga, 25 cm) . O le iʻuga o le a faʻaali atu ai ia te oe le tele o vaega o loʻo o loʻo ofi i totonu o le ogaumu. O le a manaʻomia ona e taʻoto i fafo 1 tuʻutuʻuga o le 8 fafie e aunoa ma ni pupuʻu. Ae aua neʻi galo e uiga i le mea moni e tatau ona i ai se tamai vaega o le kulimi i le va o latou (tusa o le 1.5-3 mm).

O lea, e te faitauina le numera o le gao i le va o nonoa, ma o le ai ai o le 7, ma faʻatele le faʻavae lea i le tele o le tasi o le tasi o le dm). E aliali mai o le 2.1 cm o le a alu e faʻatumu ai le faʻailoga i le va o le fale. O le mea lea, o le pito i lalo o le masony o le a puʻupuʻu nai lo tagata uma mo se sili.

O isi gaioiga e fesoʻotaʻi ma le tapenaina o le laufanua o le ogaumu. E tatau ona pei o se auala talafeagai e faʻatupu ai le paʻu i luga. Faatasi ai ma le fesoasoani a se chisel poʻo se chisel (e mafai ona e faʻaaogaina ma faʻamama masini) o le a manaʻomia e aveese mea uma e le masani ai i piliki poʻo isi fomu poʻo isi fomu. A maeʻa nei pepa, o le a mafai ona tuʻuina atu le laʻeina atoa o le ogaputu, lea o le a ufitia i se toʻinaʻi, vai. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faʻaaogaina o se isumu poʻo se spray ma se fata i se laʻititi vai.

O le taimi lava e te saunia ai se paʻu ma togafitia le laualuga o le ogaumu, o le a mafai ona faʻapipiʻi le fofo: e te faʻateʻaina le faʻamamago lapisi i se alavai) ma fefiloi ma le Azzle - o se fale e fausia ai. Ina ua maeʻa, o le a mafai ona vave alu i le maʻi.

E amata i le pito i lalo. O se vaega o KLEE o loʻo faatalanoaina i luga o faaputuga taitasi, pe a talafeagai ai ona faʻaliliuina ma le maʻapa atoa i luga o le moli atoa ma faʻapipiʻi i le ogaumu atoa. E manaʻomia le nutimomoia malosi ina ua oso aʻe le sili atu o le kulimi sili atu. O le isi o le lata ane o le tale. O le mamao i le va oi latou e faʻatonutonuina ma le fesoasoani a le faʻapitoa o palasitika suauʻu poʻo uaea o loʻo piping. O anafea na o mai ai le uemu atoa, i sina taimi, o le nonoa o le a fufulu ese mai le televave toe fai mai i le vai. O lea, o lenei masonry o loʻo faia ma le paʻu e faʻaaoga ai se tamai tisu kulimi.

Faitau atili