Staircase ma Oversakeders: ituaiga o fausaga, fuafuaina ma faapipiiina

Anonim

Ma le fausiaina o fale tumaoti, o le tele o loʻo feagai ma le manaʻoga e faʻapipiʻi faasitepu i le fogafale lona lua. Ae ui i lea, pe faʻapefea ona fai se vaega o le itu i totonu pe a fai o le le lava o le avanoa avanoa i le potu malolo? I le tulaga lea, o le tasi o filifiliga sili ona lelei o le a avea ma rourcary starcacase ma downpook sitepu. I le fuafuaga lenei, o le umi o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina e vaevaeina i ni vaega, ona o le avanoa ua sefe. O le suiga i le va o alatoto o loo tamoe laasaga. O le masini o sea sisiteka e le mafai ona faigata, ae ua talia le lotomau ma le avanoa.

Saogalemu manaoga

O le galuega autu o le fausiaina o se mamanu e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma le fefe mo lou soifua maloloina. E tatau ona tolu ma talitonuina. E mafaufau ai i ai, e manaʻomia le mamanuina o le ata ma ata.

Mo le faʻatinoina lelei o lenei faiga, o loʻo mafai ona amanaia

  • I le tulafono silisili, o le lautele o le laasaga e le sili atu i le 400 mm, ma i le sili ona itiiti - 100 mm. Afai o le a le tausia lelei lenei manaʻoga, o le a le mafai ona ausia faʻamafanafanaga i le faʻagaioiga o le faʻatulagaina.
  • O nofoaga e i ai le sitepu e iai se fausaga tuusaʻo, o sitepu uma e tatau ona tutusa lautele ma le umi.
  • O le sili maualuga o le sitepu i luga o le tulafono faatonutonu uma o le 120-220 mm. Ma mea taua, o le a le taulia e le tagata faʻaaoga e uiga ia i latou. O le le mautonu o sitepu taʻitasi e le sili atu i le 40 mm.
  • Fausiaina o se sipela sipika ma le toe fetuunai o le 180, e manaʻomia le faʻatulagaina lelei o le mamao i le va o kalama. E tatau ona le i lalo ifo o le tasi le kuata o le lautele o le tulaga.
  • O le mamao mai le taulaga saʻo i le pito i luga o le pito i luga e masani lava a itiiti ifo 2 m. A leai, o le a faigata tele ona tuʻu i le faʻafanua ma liliu elemene.

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Ituaiga o Regary Live

O sitepu e sili ona aoga e faʻaaoga ile tulaga o loʻo i ai le leai o se avanoa avanoa ma toe tasi-taimi o loʻo tupu ai le ola. Mo le mafuaaga lava lea e tasi, faʻapea foi ma le fausaga o le fausaga, e faʻatatau lona faauiga i le puipui, lelei i le tulimanu.

O le faasitepu o laina e vaevaeina i ni ituaiga, aemaise lava i le tulimanu o le taimi. Liliu e mafai ona faʻauʻuina i soʻo se tulaga o le sitepu. O le fiafia e tuuina atu i le pito i lalo. Faatasi ai ma ia faʻafiafiaga, o le taimi e tumau ai pea le le mafai ona faʻamalieina le tagata o loʻo savali i le faasitepu. O le isi tulaga lelei o le saogalemu.

Mr.

O se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona taatele o le m-foliga ropetic starā. O le ata o le fausaga e faia e le 90. O lenei pepa e talafeagai mo lona masini i le tulimanu vaega o le potu. O le sitepu ma le fagua o le 90 tikeri tuʻufaʻatasia le siku ma manuki faataʻitaʻi. E masani lava ona iai ni faʻataʻitaʻiga i lona fausaga. O o latou foliga ma fua e ese mai le taua i laʻasaga, o loʻo faʻaaogaina mo le masini o taʻavale tuʻusaʻo.

M-mamanuina sipela ma tafega sitepu

O tulaga lelei o le faasitepu ma faʻapipiʻi o sitepu ma se tulimanu o rotation 90 tikeri e aofia ai:

  • tausualii ma lautele lautele lona faʻaogaina;
  • faigofie o le faagaoioia;
  • Aulelei faigofie faapipiiina;
  • le mafai ona faaaoga le avanoa i lalo o le faasitepu;
  • Lafoina e ala i le fausia o se mamanu mamanuina.

C-ata

O se laʻau tele e aofia ai vaega e tele, e tutusa ma le tusi C. E masani lava ona faʻatinoina lona faʻu o le galuega, ma le tolu laupapa. O le mamanu e tuʻufaʻatasia ai le faʻaopoopoga o le fao ma tuʻusaʻo faasitepu.

Mataupu i luga o le autu: foliga o faaonapo po nei: ituaiga, mamanu ma manaia ituaiga fofo

O tulaga lelei o le c-foliga starcacase e mafai ona tutusa:

  • Matagofie ma muamua mamanu mafai ona teuteu ata tusia i totonu o so o se aiga;
  • Maualuga maualuga o le faʻamafanafanaga, talu mai le tagata o faʻagasolo ae toetoe lava ae le o lagonaina le liliu ese;
  • Faʻatagaina oe e mamanuina i totonu o fale o soʻo se ituaiga ma tele.

C-foliga spircase ma le tamoe lapotopoto

P-foliga

O se filifiliga sili ona manaia mo se rourcam starcacase o se ata ma le toe suia o le 180. O le itu o le itu e mafai ai ona e suia le itu o le isi itu, e aunoa ma le tele o le auala. O na faʻataʻitaʻiga e toetoe lava a latalata i fao, aʻo faʻatumauina le mamafa o le savaliga i o latou fausaga.

I le tulaga o lona fausaga, o le p-mamanuina mamanu e tele lava o le tele o le roarcant starcacase i 90 tikeri, ae o le isi itu o le rooter.

  • O le amataina o le tulaʻi mai i luga o le fogafale lona lua o loʻo faia e ni sitepu tuʻusaʻo;
  • O le isi tulaga e amata le alualu i luma (i lenei tulaga, o sitepu);
  • I le vaega pito i lalo, o le siʻitia o loʻo faʻatinoina e ala i sitepu saʻo i le aso o Mati.

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

O tulaga lelei o le faasitepu ma au overterers ma se suiga o 180 tikeri e mafaufauina:

  • Lalelei ma manaia foliga mai;
  • le mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se vaega o le potu;
  • Fale faipule e faigofie i le taotoga;
  • Ia iai le maualuga o le malosi ma le faʻatuatuaina.

Fuafuaina [Laʻasaga-i-laasaga faʻatonuga]

Mautinoa le faʻatuatuaina, malosi ma matagofie o le apefai o le Apefai ma faʻataʻitaʻiga laasaga e naʻo mamanuina atu i lona mamanu tatau. Mo i latou e i ai toilalo tomai i faʻatekinisi fuafuaina faʻatulagaina, o le a le faigata. Aʻo le i amataina galuega, e tatau ona faia le poloketi.

Meafaigaluega ma Mea

O le galuega muamua i le gaosiga o apefai ma laina i fafo o le faʻatauga o le maualuga-lelei laupapa. Tele tagata atamamai e fautuaina le faʻaaogaina o se mea pogisa mea, ae o lona tau maualuga. Sili atu le taugofie o le aliʻi - e taugofie, ma sau faʻatau atu i nisi tusi.

I le taimi o le faʻatau, e tatau ona e fuafuaina le manaʻomia o le tele o mea. E tusa ai ma le poto masani, 1 m3 o fafie e 1 m3 o fafie.

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

I le faʻaopopoina o mea mai le faʻataoto, ma e tatau ona e sauni ma mea faigaluega. O a latou lisi e aofia ai:

  • Aurocromivik;
  • vili;
  • sikulukalaiva;
  • talimalo;
  • tulaga;
  • o le samala;
  • Fusiua.

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Le fuafuaina o le faasitepu

Ina ia fuafua i faasitepu ma liliu ni sitepu, togi le autu autu ma faia la latou fuafuaina. Ia mautinoa e tatau ona amanaia taimi faapena:
  • parameters o le tele o le tele o le ogatotonu ma fafo o elemene elemene;
  • loloto o sitepu;
  • Le maualuga o le osofaiga;
  • Amata tele.

E tasi le faʻaaogaina o le ata, e manaʻomia le fausia lelei ma le lelei. O tapulaa uma o loʻo lisiina i luga o loʻo faʻaaoga i le polokalame. E faʻafaigofie ai le fuafuaina, e mafai ona e faʻaaogaina le lugalaina o le initaneti.

Maualuga

O le fuafuaina o le faasitepu ma a feauauaʻii o le 90 tikeri e amata i lona maualuga, lea ua fuafuaina e le mamao mai le pito i lalo o le fogafale muamua i le tulaga maualuga o le fesiliaʻi le va o le fogafale muamua ma le lona lua. E mafai ona fuafua ma o lea: Ua faʻaopopo le tuputupu aʻe o le sui maualuga o le aiga ma 100 MM e faʻaopopo i lenei faʻailoga - Matou te maua le mamao mai le tulaga i le taualuga. O le sili ona aoga o le 2 m.

Fautuaina le maualuga o le faasitepu i le fogafale lona lua
Fautuaina le maualuga o le faasitepu i le fogafale lona lua

Marsham umi

O fuaitau o le swivel starcacacacacase faalagolago i luga o le fiafia o tagata e ona ma le tele o le potu. Mo le faasitepu ma le ogatotonu o le 90 tikeri, o le suiga e mafai ona faʻatino i soʻo se tulaga. Ae, o tagata atamamai o loʻo i ai e sili atu le talafeagai le fausiaina o se sitepu pe a o le umi o Mati o le a le itiiti ifo i le 2 m.

Lautele

O le lautele o le lautele o le sitepu ma se suiga e ese. E fuafua lava i foliga o le potu, o le mea na filifilia faʻapipiʻi ma le tele o le tatalaina. E taua tele i le malosi pea o loʻo fuafua e faʻagaioia i le lumanaʻi.

Fuafuaina o sitepu ma le tamoʻe laasaga

O le tulafono faatonutonu o loʻo faʻamautuina le maualuga mai le 1000 i le 1400 mm. Fai mai tagata na faaloaloa i le le tumau, e mafai ona feʻaveaʻia tagata, ae o nofoaga foʻi mo sea sitepu e tatau ona toe tufatufa atu.

O faiga faataʻitaʻi, faasitepu ua mamanuina i ni tamaʻi fale tumaoti ma le lautele o le 700 i le 900 mm. O le sili lea o le aoga mo le gaoioi o le tasi tagata.

Fautuaina Ladder RIDER ADDER

Aofai o makaina

O le numera o mageso ua faʻamatalaina i le fuafuaina o faasitepu ma faʻapipiʻi atu sitepu. E fuafua lava ile ituaiga o mamanu filifilia. O faʻafanua o Rotater o loʻo foliga mai e masani ona fuafuaina e le lua-faʻapipiʻi. O le matagaluega maualalo e masani ona puʻupuʻu nai lo le pito i luga. O loʻo tuʻuina atu foi fale o le P-ata i le lua-apaau, e taʻitasi o latou e faʻaaogaina i laʻasaga saʻo. E uiga i fale faamatala, e mafai ona iloa atu o le a sili atu i le lua kalama.

Tusitusiga i luga o le autu: O le gaosiga o se laupapa fale moe i le stargatory: fuafuaina ma faatonuga i le au lava-fono

Aofai o makaina i le apefai

O le tulimanu o le vevesi (maualuga)

E le mafai ona faia se stargacan e tatau ona faʻaaoga pe a le manatu le tulimanu o le fiafia. Ia malulu tele, o faʻasitepu e mafua ai le faigata ma matautia, e ui lava ina mafai ai ona e maua tele le tele o le nofoaga i totonu o le potu. O le averesi o faʻamatalaga o le fausiaina o le fauina mo nofo i le fale nofomau mai le 24 i le 37.

Le tulimanu o le taua o le faasitepu

Aofai o sitepu

O le numera o sitepu e faʻalagolago tele i le umi o le faasitepu. O tuʻufaʻatasiga e fesoʻotaʻi ai, e manaʻomia le fuafua e faʻafetaui ai le numera o laʻasaga mo taʻavale, o lona uiga, o le aofaʻi o lakapi laasaga. E masani lava, o loʻo iʻu ai lenei numera e faʻalagolago i le gersal radius, lea e apalai i ata, ona feeʻe lea i ata.

Lelei, o le numera o sitepu i aso uma e tatau ona tutusa.

Fuafuaina o taimi ova

Maualuga le pipii (mamao i le va o sitepu)

O le maualuga o le laau, o lona uiga, o le va mamao i le va o tuaoi tuaoi e tatau ia e gaoioi ai le tagata, ma le faliu. E masani lava ona talia le Norms seti le sili ona lelei o le spingy - 15-20 cm.

Laasaga (Matatau Muse)

O se taua taua mo le manaia o le gaioiga o le lautele o le tulaga. O le filifiliga sili ona lelei o le fetusiaiga o le parameter ma le vae umi. O lea la, o le fuainumera ua setiina - 23 cm. E masani lava, o lenei faʻailoga e ono eseese uma e faʻateleina ma faʻaititia le tele.

Fuafuaina o le tele o le faasitepu

Afai e le faʻatagaina e le tele o le potu seti faʻavae tulaga, e mafai ona e tuʻuina atu i ni togafiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻateleina le tautau o le tulaga i luga atu o le lagolago. Ae peitaʻi, i lea tulaga, e ao ai ona manatua o iai foʻi: E le tatau ona sili atu le 5 c parameter 5 cm.

Ia talafeagai lelei le faʻasologa o sitepu autu, e manaʻomia le mulimuli i mea manaʻomia:

  • O le lautele o le pito i fafo e le tatau ona sili atu ile 40 cm;
  • O le lautele o le tulaga i totonu o le totonu o loʻo tuu i totonu ia le itiiti ifo i le 10 cm.

Fuafuaina o taimi ova

Tulaga umi

E masani lava, o le Dyna Soups e fuafua e tusa ai ma le lautele o le sitepu, ma ave i totonu o le tele o laki. Afai ua tapunia le fausaga i luga o le tuputupu aʻe, o le umi o le tulaga atoa e tutusa ma le mamao i le va o utupoto. O le mamanu i luga o le tulaga e maua ai le saolotoga o le filifiliga. O le umi e fuafuaina e le manaʻo o le tagata faʻatau.

I luga o le vitio: O le faigofie auala e fuafua ai le faasitepu.

Vaaia kosourov

Ae e te leʻi tipiina le tulaga ma ou lava lima, e tatau ona e faʻaogaina lelei ma fai seiloga. O lenei faʻaaogaina o se auivi na faia i le ituaiga o se taʻamilosaga tafatolu. O se tasi o popolega e fetaui ma le tele o le maualuga o le teʻi, ma le lona lua lona lua o le tulaga. Faaaogaina o le tafatolu o le hypotesese i le pito o le utupoto, latou te avatua ni faʻailoga i luga o le ata. Ina ua uma ona faʻaaoga le faʻailoga e ala i lapotopoto e ala i se lapotopoto, o loʻo tipi ese le tafatolu, ona maua lea o avanoa o loʻo olo.

Gaosiga o le cososov mo se falai le sioa ma o latou lava lima

Faapipiiina o lagolago lagolago

I le isi laasaga, o pou ua faapipiiina, lea o le a faalagolago i ai costers. O le fausiaina o le lagolago muamua o loʻo faia i totonu o se nofoaga o loʻo muta ai le umi o le itulau muamua i le poloketi ma le vaega o gaioiga o fausaga. Muamua i le lagolago e maua ai le loloto o le tele o le pito i lalo o le pito i lalo o le kolorow.

I le pito i lalo o le vaitau o le lumanaʻi sipika, tuu i le tulimanu, e manaʻomia le fausiaina lagolago i lalo o le taufetuli laasaga. O le a latou sainia foi Kosouriris, o iai i le puipui.

Mama o le pipii ma ou lima lima

Kosoe nonoa

Amata le saogalemu i le taimi ua maeʻa i le pito i luga, faʻaaogaina uamea tulimanu. Latou saunia pu i luma ma faapipii i lalo o noataga. O le pa o le puipui o loʻo faʻapipiʻiina i se solo po o le uʻamea uʻamea.

Mataupu i luga o le autu: O a ni mea e filifilia e filifili ai mo se laupapa laupapa: ituaiga, lapoa ma lauiloa ma lauiloa fafie

Tamoe sipela i povi ma ou lima lima

A faʻapipiʻi se ipu, e manaʻomia le faʻamautinoaina o loʻo latou o loʻo iai le faʻaeteete faʻatasi ma le isi. E mafai ona e talitonu i lenei mea i le fausiaina.

Starcacad i povi ma ou lava lima

Faia o laasaga

A maeʻa le boosters i le mea e faʻapipiʻi i luga o latou nofoaga, faagasolo i le gaosiga o sitepu. Saʻo le faʻapipiʻi e faigofie ona faigofie. Ia tatou toe auiliiliina i le aotelega laasaga. Elemene e tatau ona tipiina mai le laupapa i le itu o le 90 × 90 × 4 cm. Aofai o le a manaʻomia le atoa tolu laasaga. Matou te vaevaeina le laupapa i le 3 vaega, mo lenei mea matou te tauaveina ai se laina o le tasi tulimanu. O le iʻuga, tatou te tuʻuina atu vaega o loʻo tatou fuafuaina ma faʻaalia ai sitepu.

Tamoe Laasaga mai le laupapa ma o latou lava lima

Na matou vaʻai i le laupapa ma aveese vaega taʻitasi i tele, faʻapitoa, faʻapipiʻiina e koso o. I le tulaga mulimuli, o laasaga uma lava na uma na tatala ai Lacquer, ma mafua ai le tolu vaega.

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faapotopoto faasitepu

O le isi laasaga o le faʻatuina mai o laʻasaga uma ma le potopotoga o le mamanu ma ou lava lima. I laʻasaga saʻo, o mea uma e faigofie - e faʻapipiʻi i luga o le sauniaina o tipi i totonu o le vai. Ina ia faasee le togalaau o le togavao i le vaega faasitepu o le faasitepu i le pou lagolago, e talafeagai le oti o le tipiina o ulaga. E tatau ona i ai ni mea laiti laiti nai lo le mafiafia o sitepu latou lava.

Faapipiiina o le tamoʻe laasaga e faia oe lava

I le faʻataʻatia ai sitepu mai fafo, o le puipui lea, e manaʻomia le faʻaleleia o le lagolago. Ua latou pipii mau i le puipui.

Faapipiiina o sitepu ma le umi-taimi laasaga e faia oe lava

Ole vaega i totonu o le Overtook spers o le pbricted e PVA ma faʻapipiʻi i totonu o le tagata sauniuni, ma le talafeagai i fafo i luga o fata, pe a talafeagai ai. Ina ia mafai ona faʻasaʻoina le vaega e mafai ona faʻasaʻoina, o loʻo tosoina i le faʻavaʻa e ala i le fao.

Malosi laasaga e te faia ia te oe lava

Le isi, matou te faʻapipiʻiina le fale mataaga mo le pito i lalo o le Smircase - e manaʻomia e nana ai pito o le saʻo laasaga ma le mauaina o le tulimanu o le taimi mulimuli. Oti le pito o le taʻiala i itu taumatau ina ia mafai ona e faʻapipiʻiina le pou pito i luga.

Fanua Fafie ma Aotelega Laasaga ma o Latou Lava Lima

Fencing ma Baleni

O le vaega mulimuli o le Fonotaga o le Standory Starcase o le faʻapipiʻiina o le taʻavale. O le faia lea o lenei mea, e tatau ona e muamua faʻapipiʻi vaega o loʻo i luga o sitepu. E mafai ona e faia lea mea ma le fesoasoani a le faʻapalepaʻoina o le faʻaaogaina o ia ma faʻaaoga le wremers.

I tulaga taʻitasi, e ala i pito, e manaʻomia le faia o pu i totonu o le lautele nai lo le vaega o le paluga vaega o wanks. O pu e tatau ona liliu i fafo ma le naunautai, a leai o le paleni o le a muamua alu muamua. Sucks Lubrictate Pva Glue ma Faʻamalo i Grooves na mauaina, ina ua maeʻa le samū pama, lea o loʻo muamua ona faia ai pama.

Faapipiiina o se balossne i luga o sitepu ma ou lava lima

O le isi laasaga o le ogatasi o le pito i luga mo le fauina o tapulima, o le mea lena, e tatau ona e tipiina pa. O le faia lea o lenei mea, o filo filo e tumau i fata tetele ma maka. Ona tipiina lea o isi auiliiliga. I le faaiuga, o faʻailoga e faʻapipiʻi ma faʻamautuina ma le fesoasoani a tagata lava ia-faitauina o ulu.

Faʻapipiʻiina o le Balyanin ma taʻavale i luga o le sitepu

Tausiga o fafie faasitepu

O loʻo matauina e le au tulafono faigofie, e mafai ona e faʻafiafiaina le matagofie o le laupapa laupapa mo se taimi umi i le fale:
  • O le itu vaivai o le togavao faasitepu o le fefe lea o le tele o le susu. O lea la le faʻamamaina, e manaʻomia le mautinoa o le amosua e laititi sina faʻamago i sina malu, ma pe a maeʻa le ata e fautuaina ai le taʻele o le solo.
  • Pe a ma le tasi le vaiaso e manaʻomia e tiaʻi atu sitepu ma le maualuga wax polyrolon. Lenei o le a taofia le foliga o le arethetic foliga o faasitepu ma puipuia le foliga o scratches.
  • Tagata tomai faapitoa ua fautuaina e fai le galuega puipuia i le mea na tupu. Mo lea tasi i le tausaga, o elemene o le faasitepu o lo o togafitia ai le tulaga o le tulaga.
  • E le itiiti ifo nai lo le vai, o le laʻau e fefe i ni faʻailoga ni faʻailoga. O le mea lea, e le mafai ona savali i luga o sitepu i totonu o seevae i luga o mulivae, e tuu i lalo o ato ato ma o lea.

Atoa gaosi oloa (1 vitio)

Filifiliga mo liu faasitepu (50 ata)

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faʻafefea ona fai se apefai ma Overters ma Oversters: Faʻamatalaga auiliili i luga o le tagata lava ia-fono

Faitau atili