Paipa keyes faia oe lava

Anonim

O le filifiliga o le ituaiga paipa e faʻalagolago i lau faʻatekinisi ma avanoa tau le soifua. Paipa keyer ma le drive, eletise poʻo le eletise, sili atu taugata ma sili ona taufaʻaleaga ma sili ona faigata ona o le paʻu o le paʻu i le gaosiga.

Ata o paipa-punou

Paipa keyes faia oe lava

Tusi lesona logo e mafai ona faia, e oʻo lava i le fale maupa, ma pe a fai o loʻo avanoa mo oe, ona faia lea o lenei masini mo oe. Tusi lesona pube punth mafai ona punou paipa i le 40x40x2 mm. Ma mafai ma tele lapoa.

O a vaega tetele ma nonoa e aofia ai lenei mea faigaluega i le fale? Ma o le a le latou avanoa? O le muamua alafau lea. Ua faapipii le masini atoa i totonu. I le lua vitio. Rollers tolu. O le uluaʻi faʻamuamua o le tutotonu tutotonu. O lenei vitio o loʻo faʻapipiʻiina i le plug, o loʻo faʻapipiʻi i luga o le palu malosi. Afai o le fao o loʻo viliina, o le ogatotonu tutotonu o le a faʻamalosia i luga o le paipa.

E lua isi rollers - lagolago paipa. O le mamao i le va o fitafita atonu e eseese i totonu o le umi o le utio i alafau. I le matou mataupu, o le tutotonu o le ofisa tutotonu - le 'au. Rarlik, faʻataʻamilomilo, faʻagaioi le paipa. A oʻo i le faʻamalosia o le mana o le malosi i le 1 - 2 ua liliu, le paipa, pe a maeʻa le fuaitau, o le a punou atili ma sili atu seia oʻo ina maua se tasi e manaʻomia. E tele le tutusa o paipa e mafai ona faia e ala i le faʻapipiʻiina o le nati i luga o le paoa o le malosi o le malosi o le nofoaga - faʻamamafa. A faʻafetaui le isi paipa, o le sikulu e mafai ona oʻo mai lava seʻi uma ona taofi.

Paipa keyer mo le paipa paipa

Paipa keyes faia oe lava

O le faavae o le fetuutuunai o alafau. O le alafau o le taumatau ma le alafau tauagavale e tatau ona matua o le tasi i le isi. Le tusia o alafau e le manaʻomia. O lona foliga e malamalama mai i le faamatalaga. Mafaufau i le cheee le mea tonu. O le billet o le alafau e faia mai le pepa o le steel 6 mm. mafiafia. O le billet ei ai se ata trapezoid. Maualalo faavae = 530 mm. Pito i luga = 90 mm. Maualuga = 262 mm.

I le pito i lalo o le pito i lalo, e tatau ona e tipiina 2 grooves lautele o le 20.5 mm. O le tasi itu o le groove concides ma le faavae o le trapezum. O le tele i le va o grooves o 280 mm. O le umi o grove o le 88 mm. Oti malo e mafai ona filifilia. I le pito i lalo o le alafau e tatau ona e faʻapipiʻiina se tulimanu o le 63 x 63 x 6, o le umi o le 530 mm. Fesootaiga auala - Wilding. E tatau ona e kuka ina ia kuka le puipui o le tulimanu o le faaauauina o le ogeo laulaau, o lona uiga, o le tane o le sitepu. O lenei ua tatau ona e tipiina se isi Groove - tutotonu. O le lautele o le groove o le 20.5 mm. O le goto i le 40 milimita mai le pito i lalo o le tulimanu amata. Aotelega Umi Paz = 175 mm. O pu ogaoga e tatau ona viliina, ma itu o le groove e mafai ona tipiina i fafo ma le eletise eletise.

O lenei ua tatau nei ona faia i le alafau o le pu o le pu mo le faapipiiina ma le lapoa o le 12.5 mm. O le Axis o le pito i lalo 4 pu - 20 milimita mai le pito i lalo o le tulimanu. O le pu muamua o le 14 milimita mai le pito i luga o le tulimanu. O le faʻafatu i luga o le laina lona lua o le 108 milimita mai le muamua axis. I le isi itu, e manaʻomia e le lelava ona toe fai le lua pu, e lua faʻailoga muamua. Lalo o le pito i luga o le alafau o le alafau i le 13 millimeters e tatau ona e faia 2 sili atu pu ma le lapoa o le 12.5 mm. I le va o le vertical axes o pu - o se mamao o le 48 mm. O le axes o pu o le sitaili e faʻatatau i le axis o le alafau.

Mau i luga o le autu: Moed mo fafie: O le vai-pito i lalo lanu, paʻepaʻe ma ou lava lima, pueata suauʻu ma pato

Paipa keyes faia oe lava

Mo le faapipiiina o le paipa o loʻo punou i le fale faigaluega, i luga o le "Paws" o le tulimanu e tatau ona 'eseʻese ai 3 pu ma le lapoa o le 12.5 m a le lautele o 12.5 MM.

Ua matou sauni mo alafau.

Tagata faigaluega

E le tatau ona aoga le ata o le konoko. O lona masini e manino mai le faamatalaina o lana galuega. Ma o ata o vaega e mafai ona faia i le ituaiga o ata. O le node galue pei o lenei: pe a toe suia le 'au o le mana o le paoa, o le fao i le nati i le traverse, o le plallers table e faavae i luga o le 2 isi rollerrs. O le iʻuga o lenei fegalegaleaiga, ua amata le paipa. O le 'au o le eletise malosi e milo mimiti ae o le paipa. O le paipa e maua ai se taufaasese i le taimi atoa.

O se vaega taua o le galue galue o le fale o le fale o le fale. O le faavae o le vaega o le filo lapotopoto Rod M24 X 2. O le ulding fesoʻotaʻi o le pito i luga o le scorw i le stody o le 25 milimita ma le 200 milimita. O lona taulimaina lea. Mai le isi itu i pito o le fao, i luga o le axis e manaʻomia le tipiina o le filo m10 x 25. O lenei filo mo le faapipiiina o le sikulu. E lua nati o loʻo faʻaseʻe i le sikulu i lalo o le ki. O nei taofi.

O le pito i luga o le pito i luga e tatau ona i ai ni tulaga: lautele 82 milimita, umi o 90 milimita, mafiafia 25 mm. I le ogatotonu o le - o se pu ma le lapoa o le 26 mm. I le tele o itu e te manaʻomia e faia ai le 2 e ala i pu ma le lapoa o le 12.5 milimita mo le aofaʻi o faʻapipiʻi. Mamao i le va o holes 48 mm. Lalo o le Traverse i luga o le sikulu ua faʻamalieina le isi 1 nati ma fesoʻotaʻi ma le savaliga. Fesootaiga auala - Wilding.

Lafo le mamanu

Paipa keyes faia oe lava

I lenei fuafuaga o le Node, e faʻaaoga e le tuʻugalemu o le Centry Homemita, atoa ai ma le soa o loʻo nofo ai. Mo o latou gaosiga, o le a tatau ona e faʻafesoʻotaʻia se suiga masani. Ma e manaia le faia o ata ia i latou, poʻo le itiiti ifo o ata. O le tagata faʻatau o loʻo i ai le lapoa o le 90 milimita, lautele 50 mm. Le lapoa o le tatalaina o le 20 mm. E fesoʻotaʻi ma le ituaiga o fanafana, e fetaui lelei e fetaui ma le pa o le plug, 12 mm mafiafia. Asiasi Ituaiga 80104 Gost 7242-70, ma le lua fale puipui e tutusa lelei le mafiafia. O tali talafeagai ia o latou ole a tatau ona faʻatau. O le tino pito i totonu o le fanauina o le 20 mm. O le lava lapoa e iai le faʻaseʻe o loʻo pasi atu i le vitio. O le avetaavale 'au ofu i luga o le vaa. Ma ina ia le ki le vitio i luga o le tagata gaoi, e manaʻomia ona malupuipuia e tolu M8 Lock fao ma le faʻaiʻuga.

Ina ia mafai ona faia le pito i lalo, e tatau ona e toe liliu i le turner. Mo ia, e tatau ona e faia se ata, po o se isi ata. E ono fesoasoani Tokar e filifili ai le mea manaomia. O le a manaʻomia e faʻatau naʻo le 2 beyments of Ituaiga 80104 Gost 7242 - 70 i le 1 Suafa, ma le Bolt M20 MM.

Faapotopotoina Taaloga

Mataupu i luga o le autu: Mordid mo fafie - o le a lea ma le auala e fai ai oe lava

Paipa keyes faia oe lava

O le tino-punou tino ua potopoto i luga o ata o se filo lapotopoto rod m12 ma le spacer lima lima. Aofai o Studs - 6 PCs. O le paipa vai e talafeagai mo le lima ma se tagata pito i fafo o le 17 millimeters ma le puipui o 2.2 mm. Umi o lima o le 80 mm. Numera - 4 PCs.

I le aoina o le poloka sauni, e mafai ona e faʻaaogaina lenei masini o le faia o ia faʻamatalaga e pei o: fale gaosi, laulau (paipa e sili atu i le uamea faʻavaʻa, faitotoʻa ma le tele o isi mea manaia. O mea.

Faitau atili