Faʻapipiʻiina o faitotoʻa faitotoʻa ma ou lima lima

Anonim

E tele ituaiga ituaiga o tagata e i ai eseʻesega e le gata i faʻafitauli gaosi, ae faʻapea foʻi i fafo. O le faʻapipiʻiina o o ia fausaga e le faʻatusa ai faʻataʻitaʻiga.

Faʻapipiʻiina o faitotoʻa faitotoʻa ma ou lima lima

Tasi le swing faitotoa

Faapipiiina o se faitotoʻa fou-faitotoʻa faitotoʻa o aofia ai le maeʻa o galuega i le maeʻa ma le ata o puipui, ina ia latou mago. Afai e le faʻatagaina le faʻaleleia i le faʻavasegaina ma taimi o le taimi e tolopo ai, o le tapoleni aveʻese ma ufiufi le pusa ma le ata (sili atu mai poplyedyne). Faapipiiina o oloa hintsage oloa o loʻo faia pe a uma ona faʻaofuina le taʻoto i luga o le fola (linosum, laminate). Mo le maketiina, faʻaaoga mea faigaluega - o le sikuea ma le lima.

Galuega sauniuni

O le faʻapipiʻiina ma au lava lima e amata i le faʻaiuga o le fola o le fola. O le faia o lenei mea, faʻaofi le pusa i le sapalaiina o potu, faʻamalosia ai le ulo i le ata. O le tulaga e fuaina e le scrius o le upega tafailagi. Afai e i ai se leai o se aoga o le fofoga o le tulaga, o le umi o le umi o tau, o le a Fetaui lelei i le tele o na uiga tele.

Faʻapipiʻiina o faitotoʻa faitotoʻa ma ou lima lima

Lua faitotoa

Le isi, e manaʻomia le asiasia o le faʻaupuga o le siʻosiʻomaga o le koluse, ma racks o la latou mea totino. O le mamao o le tatalaina i le va o le pusa ma le puipui e tatau ona sipai, atoa foi ma le mamao i le va o fata. I luga o le tapoleni ma se mea faʻapitoa tipi meafaigaluega "mint" le nofoaga o le a faʻapipiʻi ai le kapeti i le faitotoʻa.

I lalo o le iʻuga o le tele o fata e tatau ona tuʻuina se fasi pepa malo poʻo isi mea faʻapena. Le isi i le amataga o le taulaina bol bolts faaleleia le pusa. O bolts e mafai ai ona fetuunai ai fata i luga o le vetsical axis.

Faʻapipiʻiina o faitotoʻa faitotoʻa ma ou lima lima

O le maeʻa o vaega o loʻo tuʻuina e tusa ma le amataga o le faʻatonuga. O tulaga faatonuina mo fale mautotogi e le tatau ona sili atu le 1 cm i le 1 cm. A faʻaputuputu le pusa, ae o le pito i luga o fata o loʻo tipi, o loʻo puʻeina ai fata. Afai na tuu le faʻamau i totonu o le atigipusa, ona o le laina mai le pito o le teʻena i le fana ua siʻitia e 1.5 mm.

O le fasimoli i luga o pito o le crassbar tatau ona faia i se tulimanu o 45 tikeri. O le itu o le itu o le itu o loʻo i ai le lautele o le tapoleni e le 0.5 cm. O loʻo gaosia e le pusa. O le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa o loʻo tuʻu i totonu o le pusa, ae vaʻavaʻai i le faʻapipiʻiina o le ata e pei ona faʻaalia le ata, e fai ai le faʻailoga mo le matasele.

Faʻapipiʻiina o faitotoʻa faitotoʻa ma ou lima lima

Faapipiiina

O le isi laasaga o le tipiina o le Excavation i luga o le pusa ma le faaiuga o le tapoleni i le mafiafia o le matasele. E mafai ona faatino lea o mea faʻapitoa: faʻailoga le militeli.

Mau i le autu: Kapeneta ma ou lava lima: Polokalama Fono Faafesootai Faitotoa Coupu

Le isi, na vavae ese le matasele. Matou te faʻaleleia i latou ma tagata lava ia-puʻeina ma ofuina le faitotoʻa i luga o le matasele, i le ala o le filifilia o le tulaga manaʻomia. O le pusa o loʻo faʻaalia i le auai o tina mo le mutiaina, ma le matauina o le saʻo ma le faʻaupuga. O tulaga faatonuina, o le umi o tina e tatau ona sili atu ma le loloto o le pusa tala e 2 cm.

Faʻapipiʻiina o faitotoʻa faitotoʻa ma ou lima lima

O vale i le va o lio ma le pusa ua tumu i manumafaving mo le muimui, matou te maitauina o na avanoa e le tatau ona i lalo ole 5 mm. O le a manaʻomia e le auvaʻa mo le ofi i luga o le faʻasesega, e taua le filifilia o le mea o loʻo faʻatumuina ai vaega (faʻalauteleina) o le a sefe le poloka o le suia o le suiga o le suiga O le Smam Mum na pa'ū i luga o le a tuua le ala, a o le taimi o le frosting e eseese le foma mai 3 itula i aso. O le tomai e filifili ai se mea leaga ma taulimaina - o le mautinoa o le lelei ma le lelei o le faitotoa faʻapipiʻi.

O le isi laasaga o le faʻapipiʻiina o platbands o loʻo fuafuaina e faʻamau ai le pulupulu i le va o le puipui ma le pusa. Lenei o le a avatua le faitotoʻa o se maʻa lelei. Saunia o le Platbab tupu i le tele o tulaga:

  • fuaina umi;
  • 'Ua faʻamamalu ma se meaʻai na vaʻaia, ma le naifi, se maʻaputa i se tulimanu o le 45 tikeri;
  • Faʻasaʻo i luga o le faʻauma-fao pusa i totonu o le res-dawing resses 1.5 mm ma le lautele. Afai o le Platband o loʻo iai le "gutu", o se vaega o ia "goto" ua tipi i luga, faʻaofi i totonu o le togavao

Faʻapipiʻiina o faitotoʻa faitotoʻa ma ou lima lima

I le tulaga o se faʻapitoa faʻapipiʻi o se faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa, o lona mata i le avanoa o loʻo i ai pea, ae o le tatalaina (tapunia) e aunoa ma se taumafaiga. Ma faʻataunuʻuga o le lisi atoa o galuega e mafai ona vaʻaia i la matou vitio.

Faapipiiina fautuaga

Talu ai o faitotoʻa a le tagata fai sauaga e aofia ai le lua tui, ua tatala ma faʻamautu faigofie i soʻo se itu. Le faigofie o ia fausaga ma i le mea moni pe a tatala, mafai ona e alu i luma, e aunoa ma se taimi lata mai, pei ona tupu ma se faitotoa e tasi.

Faʻapipiʻiina o faitotoʻa faitotoʻa ma ou lima lima

O faitotoa o le alafau e masani ona faʻatupeina i le faʻasologa o le faitotoʻa o Jamemer, o le a maua ai le potu o loʻo i ai i le maualuga-tulaga, puipui mai le tolu-malosi manogi, puipuia mai le tolu-malosi o manogi. Faʻapitele o ia faʻataʻitaʻiga ma ou lava lima e ese le ese mai le masani ai. O le fuafuaina o le lautele o le lautele o le craristil crossbar e tupu e ala i le fuaina o le lautele o le lua o le lua fasi mea 7mm mo Lumets.

Tusitusiga i luga o le autu: Paul i luga o Loggi ma Plywood Fackey

O le itu o le itu o le pusa ua faʻaalia i le tulaga, fai se tapoleni, o le a iai le 'au ma le keyboard. I le pito i luga o le tulaga, e pei o le ata, o le isi itu o le fata ua faʻasaʻoina, o loʻo faʻapipiʻi ai le ie. O le tulaga o le faʻavae o loʻo faʻatagaina ai faitotoʻa e tuʻu ai faitotoʻa e tuʻu ai i le tasi vaalele. O le transverse crossbar ua mautu ma na o le 1 fao. O le stating vap o le a uma ona tapunia se pei o le petch latch.

Ae le i taina ma faʻalelei le faitotoʻa faʻalua, e tatau ona le faʻailoaina ma le faʻaeteete. A o le lafoaia o le tapika, manatua i le taimi o le malu lelei, o lona volu e ono siitia ai i le 5 taimi.

Faʻapipiʻiina o faitotoʻa faitotoʻa ma ou lima lima

I le maeʻa ai o le faʻapipiʻiina o se lua-laupepa lafoia faitotoʻa, e tatau ona siakiina mo lamolemole "savali" pe a tatalaina ma fetuu le pa.

Mafaufau i foliga o le faʻapipiʻiina o faitotoʻa i totonu o le hinding, o la latou faʻapipiʻi i le fale o se mea manaia, manatu ma le faigata galuega.

E taua tele le iʻuga e fiafia tele, tusa lava pe o le a le ituaiga o le faʻailoaina o le faitotoʻa ma le auala e faʻapipiʻi ai. O le faapipiiina tatau ona agavaʻa, "mai le agaga ', lea o le ki i le maualuga o le lelei ma le koleni faifai pea o le folauga faitotoʻa.

Faitau atili