Faʻafefea ona faʻapipiʻi se laupapa laupapa: foliga o galuega

Anonim

Afai e te fuafua e toe faʻaleleia galuega i totonu o lou fale mautotogi i le faigofie auala ma paʻu tau tupe, e sili atu le taofi o lau filifiliga i luga o fafie i luga o fafie i luga o fafie. O le faʻasologa mulimuli o sea auala e mafai ona faʻatino e ala i le faʻapipiʻi. A o le i ulufale i le talosaga o le fofo i luga o le laupapa laupapa, e alagatatau ona uia ai nisi o taimi sauniuni.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se laupapa laupapa: foliga o galuega

Plaster ma le fale laupapa fale

O loʻo mafai ona avea le laʻau ma paketi. O vaega o se fofo na o le 3 meaalofa, Clay, vaovao ma le vai.

Faasaga ia faia galuega

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se laupapa laupapa: foliga o galuega

Faapipiiina o le puipui

Ae le i amata ona sasaina le paluga, e tatau ona e mauaina le manaʻomia manaʻomia o le omea ma decompina i luga o se muamua faamama luga. A maeʻa lena mea, e tatau ona tao i le vai ma faʻapau i le paluga-loto na mitamita. Sii mai, na faʻaopopo ai se ituaiga paʻu teisi se paluga, ua faʻamafanafanaina le vai ma faʻamago le tele i le sili ona faʻamaoni. I le faaiuga o ia o le toʻotoʻo, o le fofo e tatau ona tuʻu i le 2.5-3 itula "faʻamalosi".

A maeʻa ona saunia lelei le fofo, e mafai ona e amata ona taloina le laufanua. A faʻapea o loʻo i totonu o loʻo i totonu o lau fale ua uma ona ufiufi i le palu, ua lava latou e faʻapipiʻi ma vai ma e mafai ona uma ona talosaga ma una ai le fofo.

Afai e tele au faʻafitauli e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le faʻaiuga o le galuega, Aua le faʻavaivai, e mafai ona faʻaaogaina i le aso na sosoo ai. O le faia o lea mea, o le a tatau ai ona sasaa vai i totonu o le isi fofo ma toe punoa i tua.

A maeʻa le fetaiaʻi ma galuega faapiopi o pa, latou te manaʻomia le mamago. Aua le fefe pe a fai, i le taimi o taimi, o outou laulau o le a ufitia i tamaiga, ua uma ona soloia, e na ona laʻea ma se paluga o oneone ma omea. Ae, pe a fai o le lumanaʻi e te manaʻo ai e faʻapipiʻi le pepa puipui, e sili atu le faʻateleina o le laualuga.

Pe a mago le fofo e mamago ma faamaʻimau, e tatau ona faʻasaʻoina ma vaifofo o le suavai alava.

Plasters laupapa laupapa

O le mea moni e faʻalogo i le mea moni o le aofaʻi o le vao o loʻo faalagolago i le gaʻo o le omea (o le a matou 'ai le gaʻo o le omea, o le a e o le a aoga o oe).

Mataupu i luga o le autu: E maeu le faigofie ma na o le fufuluina o le whithing mai puipui

O lenei, i le fausiaina faaonaponei, o le faʻaopopoga o arve o loʻo agaʻi atu i tua atu, ma o lona manaʻo e tuʻuina atu i le faʻamalosia o mea ma taofia ai foliga o cracks - polypropylene faamama. Talu ai ia faʻaalia lelei mea totino o loʻo faʻaalia i le mea e ona le pule o le fale o loʻo fuafuaina e vali puipui.

Ma isi, po nei o lenei vaipoloto o vaū e mafai ona saunia patino. O le faia o lenei mea, o le ae manaʻomia se ato (e mafai ona e faʻaogaina ato mai lalo o sima, Alabastra, faapea foi ma le falaoamata. Le isi mea, nei fasi pepa e te le toe vaʻaia ai manoa o manoa, o le a le i ai le taua tele o faʻaaliga e tusa ai ma alamanuia fanau.

Sauniuni galuega mo le faʻapipiʻiina o fafie o se taua tele o soʻo se toe faʻaleleia o soʻo se toe faʻaleleia, o loʻo i totonu o le ufiufi puipui i taga. Afai o ata o loʻo fuafua e ufiufi i se faleʻaiga, ae le o Duncas, laʻei le uaea poʻo le faʻamalosia uʻamea e tatau ona faʻaaogaina.

Drancco afifi tekonolosi

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se laupapa laupapa: foliga o galuega

Plasters laupapa laupapa

O le Dranca o ni fasi laupapa poʻo le Plywood, o le mafiafia o le mea e eseese i le itulagi o 3-5 mm, ma le lautele o le 15-20mm. O loo latou tumu i 2 laina:

  • "Faigofie";
  • "Galuega Galuega".

Ina ia faʻamautuina nei laupapa laupapa e faʻasaʻo ai ni fao faʻapitoa i luga, o le umi lea e mafai mai le 25 i le 40 mm.

Pe a fai o le ufiufi pa o le faʻafitauli, o le mafiafia o nofoa o le 3-4mm o loʻo faʻaaogaina. Ua faʻalelei i le tutusa o le tasi ma le isi, e faʻasolo mai le taualuga, ma alu i le itu o le fola i le sitepu o le 30-40 mm i le 450 i le faʻaupuga o le 450 i le lautele o le 450 i le itu o le 45-40.

A faʻaaoga le Dunttrut Duncar, o auala e 4-5 mm mafiafia, ma o le sitepu o le 40-50 mm pe o le a le aʻoga. O le iʻuga o lenei mea, o le "grid" ua fausia i luga o le puipui, o le le fulilosi tele latalata i le laufanua, ae e faʻalagolago tele i ai. I le taimi o le faaeeina, o nei vaipanoa ua tumu i se fofo o le fofo, e mafai ai e le sipela ona fesoʻotaʻi ma le laau.

O le taumafaina o le paluga i le 1 M2 e faʻalagolago i le auala na matua lamolemole ai luga o luga. O le mafiafia o le mafiafia e le tatau ona i lalo ifo o le 200mm, aua afai e matua maulalo, o le duch o le a fusia i le mafiafia o le fasimea paluga, ma o le kolomi e mafai ona talosia ile taimi.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga i le Brown Wallpaper: Mavaega tuʻufaʻatasiga ma muamua fofo

Ina ia faaleleia le leo ma le pamu o le tino, e mafai ona aofia ai le mamanu i ni lagona ma le atoatoa, muamua tusi afsispic palu ma ia malu. I lenei tulaga, i luma o le puipui, o le a talafeagai ai ma le vai, a e na o sina susu.

Afai e te fuafua e valiina pe moli puipui i le lumanaʻi, soʻoga uma o mea e tatau ona tapunia ma le uamea faʻamalosia mesh, e tatau ona puʻeina mea i itu uma.

Metotia o aso nei

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se laupapa laupapa: foliga o galuega

O le faiga puipui

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi se laupapa laupapa, e le gata i le faʻapitoa alamanuia pamupatu e mafai ona faʻaaogaina. Mo lenei, o loʻo foia ai foi fofoaiga lautele a le Iunineā tele, e faʻailoaina mai i se maualuga maualuga o le avō.

O le vaega o loʻo faʻapipiʻiina ai le tuʻufaʻatasiga o le fausiaina o gypsum, o loʻo faʻaopoopo ai le malamalama o le malamalama ma le lipine o le moli. O le sili ona lauiloa o le vaega o lenei vaega o le Siamani fausia fefiloi palu "oona". Faafetai i lona mafaufau, e masani ona faʻaaoga e le gata mo galuega fafie. E amio lelei i piliki, sima ma lau aify mea. O le tele o faʻamatalaga auiliili o uiga faʻavae o loʻo faʻaalia i le laulau i lalo.

Faʻamatalaga faʻapitoa o meaIuniteAoga
Sili ona lelei le vevela o le sili ona lelei mo galuega0s
Le mafiafia o le vaega o le vaegaLe sili ona maualalo mafaicm0.5
Maualuga mafailima
Fautuainatasi
Faʻamamaina Mass Bushings (Syser mafiafia 1cm)kg / m2.8-9
Le galuega o le fofo o le 30 kg o le matutu mea matutu (1 afifi.)L.≈ 40.
TaimiI le matua o le paluga1 min.10
"Olaga" o le paluga20-25
E faamago ai le taupulega (1cm mafiafia)40-60
Faamago i le malosi malosi24 itula7.
Tulagamamago fofokg / m3.700.
mago le sima900.
Le Malosi o le Mamafa o Tagi Faamalololuga o le punouMpa> 1.
i luga o malosiaga> 2.
Fatucm≤12
Colir palu lanuWhite, efuefu, piniki

A o le i amataina galuega i luga o nofoaga, o puipui e tatau ona ufiufi i le Primer ma faʻapipiʻi le faʻamalosia o le Grid. Primer o le a maua ai sili atu tumau tausi ma mea nei. O lenei i le maketi maketi e mafai ona e faʻatauina le tele o le tele o tagata faʻatau, o loʻo fuafuaina faʻapitoa mo le ogaumu laupapa.

Mataupu i luga o le autu: Master Vasega: Fai le togalaau Kashpo "le manaia le pamu" mai le sima ma fagu

Faavae faavae o le faʻapipiʻi o laupapa laupapa

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se laupapa laupapa: foliga o galuega

Sima le puipui i luga o duch

O le stuccoming o 'olo pito i luga o le faia i se isi vasega:

  1. Talosaga o le Base vaega - spray

E tatau ona faʻaaogaina i luga o puipui puipui ina ia sili atu le fofo i le pito i lalo, faʻatumu uma ona paʻu, e le fesoʻotaʻi ma kilia. A maeʻa le faʻavasegaina e le manaʻomia le faʻamamaina, ae o le a manaʻomia e aveese le 'aʻafia o.

  1. Talosaga o le fonotaga nei - Primer

O lenei faiga e manaʻomia mo le faʻavae o le fua o puipui e faʻaaoga ai le sipuni ma faʻaosofia le sili mafiafia. O le lautele o lenei vaega e tatau ona i lalo ifo o le 5-7mm. Afai e tatau, e mafai ona faʻaaogaina le promini i ni vaega se lua.

  1. Talosaga o le 3 Faapipiiina vaega ma le mafiafia o le 12-20 mm.

O loʻo iai metotia nei mo le faʻaaogaina o le sisitema fefiloi:

  • Savali (se auala mo ni tagata poto masani gaosia, o loʻo i ai i le lautele, faʻatagaina le galue ma eseese tuʻufaʻatasiga paluga, togi se tele ma gaioiga ma luga o gaioiga);
  • splashing (e mafai ona e faʻaaogaina o se fofo i le ituaiga o pulumu ma cuoms, faʻapea foi ma scaray faʻapitoa);
  • Faalauteleina (o le faigofie filifiliga mo galuega ma Detese fofo).
  1. O le sili ona taua o le laʻasaga o le faʻapipiʻi o le pito i luga tulaga.
  2. Faʻamaeʻa le gaioiga - Grout ma faʻateʻaina.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se laupapa laupapa: foliga o galuega

Plastelling i luga o Duranceke

O le mea na faʻauma e tatau ona tosoina ma se faʻaputuga faʻapitoa ma le lapotopoto o gaioiga e aveese ai ni mea laiti o le feagai ma fai e sili ona tumau.

O galuega uma na faia e tatau ona oʻo ai i tulimanu o soʻoga o soʻoga o luga o loʻo i luga ma le leai ni faʻalavelave. Ina ia tuʻuina ia i latou se foliga lelei, e sili atu le faʻaaogaina o le tafatolu o tringular poʻo le ono.

A o mafai ona e vaʻai, o le faʻapipiʻi o le laupapa i totonu o nai taimi e sili atu le eseese mai le tutusa galuega i luga o isi pito i luga. O le eseesega autu ua uma ona vaʻaia i le taimi o le taimi o le taimi, o loʻo aofia ai i le ufiufi puipui i le taga. E le gata i lea, o galuega uma o loʻo faia i le auala lava e tasi e tutusa ai le ogalaau mai isi mea.

O lea ua e mautinoa o le sili ea lea o le paketi ma faigofie faʻamatalaga o le filifiliga e mafai ona tuʻuina na o oe?

Faitau atili