Faʻafefea ona fesoʻotaʻi puipui i le faletaele ma ou lava lima

Anonim

E masani ona tupu pe a oʻo atu i se fale fou, matou te maua le pa le masani ai puipui, o isi taimi e oʻo lava i manuʻa. E manino lava aʻo leʻi maeʻa latou, e manaʻomia e fesoʻotaʻi i le tulaga o le tino o le tino poʻo le faʻapipiʻi pou. Mo le fetufaʻaiga o puipui, pvc panels poʻo le mosaic e manaʻomia foʻi lelei atoatoa.

E masani lava, gaioi, lou lava fale maulealea tatou faia tatou lava. O le a talanoa ai le tala e uiga i le maualuga o puipui i totonu o le faletaele oe lava, o a mea ma tekinolosi e tatau ona amanaia pe a faatino le toe faaleleia o galuega.

Filifilia o se metotia o le ogatasi e fuafua i luga o le puipui

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le pa ma puipui? Faatuina faʻaaoga nisi filifiliga. O se tasi o latou e fesoʻotaʻi ma le fesoasoani a le Plaster (Faleoloa fefiloi), o le isi - faʻaaoga le digwall.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi puipui i le faletaele ma ou lava lima

O le filifiliga o le sili malie o le tekonolosi faalagolago i mea na o le a faaaogaina mo le faaumaina. Uma le Papatisoga ma sima e talafeagai talafeagai pe afai o pa ua vali pe uma i astala pe pvc papatusi. Ma e naʻo le sima e talafeagai mo trim tupua ina ia tuʻusaʻo ai lenei mea i luga.

Afai e na o ni nofoaga eseese i luga o le puipui luga o le mea sese, ona sili lea o le faʻasaʻoina o le gypsum fausia fefiloi palu. O lenei metotia o le fefiloi o laufanua o le taugofie ma faigofie, ae le mafai ona foia i taimi uma le faʻafitauli.

Staduco ogatasi

O le masani lea o le vaega o le puipui. O se mea ofoofogia i lalo o le i lalo o loʻo mauaina ma lana fesoasoani, e leai ma tagata e leai ni vaimaga. Afai e saʻo mea uma, o manaʻoga uma o le tekonokono ua matauina, e mafua ai se lamolemole lelei e fai mo se taimi umi.

O le faʻatinoina o galuega e faigaluega ai, manaʻoga o tomai ma tomai. Ae leʻo le mauaina o agavaʻa, e mafai ona e faʻatino ia galuega ia na o oe.

Tusitusiga i luga o le autu: mafanafana fola mai polypropylene paipa

O le faagasologa atoa o le fefiloi o puipui e tatau ona vaevaeina i ni vaega.

  1. Matou te faʻatuina ni suka - taʻitaʻi, o le a faʻamautinoaina se laualuga luga. Mai le faasaʻoga o le moli uila faʻapipiʻi faʻalagolago i le tatou galuega. O moli uila e faʻapipiʻiina ai le faʻaaogaina o se spaleveleve blumpting system. Ou te lalo ifo o le lua plumbs i luga o pito o le puipui, ogatasi, feteʻenaʻi malosi, o le pito i lalo o loʻo faʻamalosia i le pito i lalo. O le mea lea o le a tatou maua ai se sologa lelei. O lenei la ua latou aumaia ni taiala faalava i vetea - matou te matauina le nofoaga e faʻapipiʻi ai supa, lea o le a faʻasaʻo i luga o le puipui i le vaalele, lea tatou te faʻaaogaina ai le apamemea.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi puipui i le faletaele ma ou lava lima

  1. Matou te apalai se vaegafatai. Ina ua uma ona faʻapipiʻi ni suka, matou te apalai se vaega o le vai vai i luga o le luga o le puipui. E ave ai ma le fesoasoani o se pakete pakete. E tatau ona faʻatumuina e le tagata fuʻa ina ia mafai ai ona faʻatumuina mea uma, e oo lava i le au pa pupuni laititi, pu, pu, pole ma pofu i totonu o le puipui mea. O le iʻuga o le splashing o le fofo, o le lelei o le faʻapipiʻi o le pamu i le puipui ua faʻamautinoaina.
  2. Faatatau le sipuni. Ia faia lenei mea, faʻaaoga se maamola poʻo le sima-oneone fofo. Matou te togiina le vaia ma manatua le tulafono, o pito o ia e faavae i luga o moli uila. Matou te faʻamoemoe o se vaega faʻapipiʻi ma olo i se palasitika poʻo se laupapa laupapa o loʻo fuafuaina mo nei faʻamoemoe.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi puipui i le faletaele ma ou lava lima

O nisi taimi i le uluaʻi tulaga o le galue i luga o le ogatasi o puipui i totonu o le faletaele, e tatau ona e faʻapipiʻiina le faʻamalosia o le kiki. E manaʻomia lenei mea i le mataupu pe a o le vaega o le sipela o le puketer 2 cm ma pe a leai se malosi i luga o le tulaga maualuga.

O le grid ua faʻapipiʻi i le puipui ma nifo poʻo le tagata lava ia-tusi, ona tuʻu lea o supa ma teuteu puipui. Aua nei galo e uiga i le Primer, e faʻateleina ai le anoanoina i le va o mea.

Andning pa puipui ma le plaster, o nisi taimi faʻaaoga se masini metotia. Mai le faʻapipiʻi i laupapa laupapa, o lenei metotia e iloga i le fausiaina o le tali, lea ua faʻaaogaina, ma o le auala e faʻaaoga: O le gypstum paluga e faʻaaoga i le puipui faʻapitoa. O lenei metotia o le galuega o le galuega, o le galuega e sili atu ona vave, ma o le maualuga maualuga e maua.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se pergola ma ou lima lima

Ogatasi o le Plasterboard

A faʻatapulaʻa le taimi o le toe faʻatulagaina, ona o lea o le tuʻufaʻatasia o puipui, tatou te faʻaaogaina le faʻamatagofieina o le susuga o loʻo galumaina. E sili atu tau nai lo le masani ai, ae i totonu o totonu ma le maualuga maualuga o le le lelei o le le lelei o le filifiliga o le sili filifiliga.

O nei mea e mafai ai ona faʻataunuʻuina uma galuega i se taimi puʻupuʻu. E le faigata ona o le pa i luga o le puipui, o lea e faigofie tele ona fai le faapipiiina puipui i totonu o le faletaele nai lo le sipuni. O laupepa sima o loʻo tipiina e se fausaga poʻo se faʻasologa masani ma le maualuga.

Muamua, tipi le pito i luga o le pepa malo i luga o le laina, matou te ave ma le faaeteete i le tulaga o le tipi ona tipi ai lea o le isi vaega o le pepa malo. E faia vave lenei mea, ma e vave ona vave ese mai.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi puipui i le faletaele ma ou lava lima

O le mea sili ona taua o le pa saʻo o le uʻamea i luga o le a faʻapipiʻi ai pepa o plastersboard. O lenei faiga e faʻatinoina foʻi i le itu.

  1. Matou te iloa le faʻavaʻa o le faʻavaʻa i luga o le pa puipui. I le pito i lalo, faamau le taiala taiala. Ma, o le faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻiina e faʻapipiʻi i luga o le foloa o puipui - faʻapipiʻi i totonu o le foloa le foloaina ma faʻasaʻo le liligiga o le tino. O lea la matou mauaina ni manatu se lua o le lumanai. O lea foi i lalo o le Faʻamamaga na ia taulimaina le ogatotonu o le taʻitaʻiga, o ona toe faʻapipiʻi uma nei i totonu o faʻamaumauga a le puipui.
  2. O loʻo faʻapipiʻi nei le pepa faʻapipiʻi. I se mamao o le 60 cm mai le tasi i le isi i luga o le puipui o loʻo faʻaalu mai le fola i le pito i luga o laina o laina. (Ia o le faʻavaʻa e sili atu le tumau, o le mamao i le va o le verters e mafai ona avea ma 40 cm). I nei laina, matou te faʻaleleia le pa puipui i le mamao o le 60 cm - o le a latou taofi le tuʻuina atu o faʻamatalaga.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi puipui i le faletaele ma ou lava lima

  1. Faapipiiina faagaioiga. CD Dewaliles Faʻaofi i luga o le pito i luga ma lalo ifo o taʻiala. Faapipii fusi i puipui o loʻo i ai le p-foliga foliga. Ina ia mafai ona faʻalavelaveina le faʻavaʻa o le mafutaga, e tatau ona e tosoina le manoa i le va o le taʻiala o loʻo i luga o le puipui.
  2. Matou te faʻamaeʻaina le ogatasi o puipui i totonu o le faletaele: O loʻo matou tipiina le faʻavaʻa o laupepa o laupepa. O lenei faiga e le faigata atoatoa. Ae e tatau ona e gauai atu i le Mauga e le ata e ala ia te oe lava-ata: latou te manaʻomia le tosoina i mea uma e aunoa ma ni faʻamatalaga o loʻo i luga o le 150mm. Afai e i ai ni laupepa o le mamago, o le faʻamatalaga e tatau ona faʻaaogaina i lalo o le soʻoga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona aveese le lua-auala i le fale o tagata fofo

Faʻasalalauga o puipui o plasterboard, e tatau ona e tausia, ma nana ni fesoʻotaʻiga mo lenei "puipui": uaea poʻo paipa paipa.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi puipui i le faletaele ma ou lava lima

Plasterboard o lo o oso le ata i totonu o le faletaele

O se mea moni, o le mea moni. O le puipui o ufiufi. O lenei ua le mafai e le le fautuaina le auala e mafai ai ona avea le maualuga o puipui i totonu o le faletaele.

E tatau ona e fai atu le mea. O le faletaele o se potu faapitoa. O se faʻatelega iloga o le le fiafia, lea e mafai ona taʻitaʻiina ai le foliga o fungas poʻo le teuteuina. O lea, ua tatau i puipui ona pasi le suʻisugo ma faʻamauina, ma e tatau ona i ai le tali lelei i totonu o le potu.

Vitio "Stucco pa ma o latou lava lima. Ogatasi o puipui »

Vitio e uiga i le fefiloi o le paina o pa ma ou lava lima faaaoga sipuni.

Faitau atili