Faʻafefea ona tupu ni tamato i luga o le faapaologa

Anonim

O tagata o le taulaga e leai se fale poʻo se atunuʻu o loʻo taumafai e faʻateleina le faapalepale i totonu o latou fale mautotogi. Na puleaina le tele o mea, ma o le avanoa e foliga mai e le fiafia i le manuia, ae ia faʻaaogaina lea o fua oa latou galuega ma totogi se manuʻavale.

Na faia e tagata fai mea, o nisi o ituaiga tamatoso ua matua fiafia lava i lanu masani masani ma fua tele. Latou te le mafaatusalia o le tausiga, aua le manaʻomia toega ma foaʻi mai se seleselega ma foaʻi matagofie pe a usitaʻi i ni tulafono o le galueaina.

Ituaiga eseese o ituaiga mo le tuputupu aʻe o le faapaologa

Faʻafefea ona tupu ni tamato i luga o le faapaologa

O le atiaʻeina o tamato i luga o le faapaologa e amata i le filifiliga o le tele o le ituaiga o lenei laau. I totonu o le tele o mea e ofoina atu e tagata faʻatau, e tatau ona e mauaina i latou o loʻo 'ai lelei ma le manaʻomia le faʻaleagaina o mea filogia. Na iloa uma e uma isi ituaiga - hybries, o lea o loʻo filifilia e sili ona talafeagai mo le olaga, e aoga tele:

  • i le maualuga o le vao o loo maua;
  • o le aofai o mea;
  • le manaʻomia o le faʻauluina;
  • O le ono tuputupu ae e aunoa ma le sasaina o tumutumu.

O le faʻasologa mulimuli e taua le matauina ona o le tele o le nofoa e itiiti, ma o le aofaʻi o le eleele e faʻatapulaʻa. O le mafuaʻaga lena e sili ai le mauaina o fatu o ni ituaiga maualalo. O le mea moni e tusa lava pe a maeʻa le tolopoina o luga o luga, o le alualu i luma o le tuputupu aʻe ma le fuga e matua faʻamago i lalo e le itiiti ifo i le 14 aso.

Ituaiga Faothomon Moun Moun

Lelei sili ona lelei mo le ola i le tau fesootaiga ma le fiafia o le manaʻoga o isi ituaiga o "Pinocchio" ma le "Prack Tound Eseve". E ui lava o le mea mulimuli o le a tatau ona lafo i ai, pe avatu ia i latou ma le maualuga o Garter. Leai se mea sili ona lauiloa:

  • Microl;
  • Meafaatasi;
  • Kasa;
  • Mumu mumu;
  • Samasama penina.

Suesueina o le faʻamatalaga, e taugata le taliaina o le vaitau o fualaʻau ma faʻatau fatu o le amataga o laʻau. Faʻamaeʻa i le faaiuga o Setema poʻo le amataga o Oketopa, o le a latou aumaia se seleselega tele i le tausaga fou.

O le taimi masani mai le tulaueleele i le aoina o fua o le selau selau selau i le sefulu aso.

Faʻafefea ona tuʻu le Badcmon Talmatoes

Faʻafefea ona tupu ni tamato i luga o le faapaologa

Ae e te leʻi faia ni fatu ma amata ona ia e aʻoaʻo ai, e manaʻomia ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona tupu mai i le faapaologa ma le mauaina o se seleselega. O fatu filifilia e tatau ona fai le galuega e tatau ona susu i totonu o se vaivaiga vaivai o magaga, ma pe a uma le 15-20 minute, fufulu ma le mafanafana vai ma tuu i luga o le vai susu.

Tusitusiga i luga o le autu: Bral Swords fugalaʻau i totonu: 100 Ata o Floral Press i luga o le puipui

E mafai ona e faʻaogaina ni pepa masani poʻo ni uili poʻo ni uili laupapa, ae e tatau ona e amanaia le mea moni na o aʻa na aliali mai ai ma le toto i le eleele o le a latou gagau.

E le manaʻomia fatu e tolopoina i luga o le ie, e mafai ona e faʻaaogaina 100 kalama ipu. O lenei metotia o se tulaueleele ma le pikiina. O le koneteina ua tumu i le eleele lafulemu, e le o taunuu i le pito o le 2 cm., Soloia ma faataatia i luga o le tele o fatu. Laina ma le Centimeter Theal Soul Sorter ma Exphibit i luga o le faamalama pe i se isi nofoaga susulu ma mafanafana.

Faʻafefea ona tupu ni tamato i luga o le faapaologa

A oʻofu i le taʻavale e aunoa ma le pikiina, o fatu na taʻoto i lalo i lalo i lalo o polo poʻo se tulaga sili ona filifilia i le lalolagi e aunoa ma le alu i le pito i luga o le ulo. O le faʻatinoina o tamato i luga o le poluaʻi i le isi, e alagatatau loa ona faʻaauau pea le faiga mo le faʻatinoina o galuega ma manatu i ai uma mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le palapala i prots aua le moe ona o le faʻaopopoina o le lalolagi o le a suia le piʻo.

E totoina fatu i luga o le palapala mososoned ma aua le ufiufi le laualuga i tioata po o ata tifaga. O le eleele e tatau ona "mānava". A leai, nai lo le itu o meaʻai gaosi, o le a tutū, ma ua maliliu le fatu.

I se taumafaiga e ausia se meafaife o le aiga ma le faʻailogaina o le koneteina ma totoina fatu o le ata, o le a e maua i aso uma, maua ai le ea avanoa ma le ea i aso uma.

Muamua sporouts ma fatu

Fatu o le a tolopoina i ni nai aso. Muamua, lua laʻau e lua o le a aliali mai, ma ina ua maeʻa le isi 3-4 aso e mafai ona e iloa atu ai foliga o le tolu ma le fa. O lenei o le a latou maua se pito i luga ma e tau le mafai ona manogi manogi o tamato ips o le a aliali mai.

O lenei e tatau ona e mataituina le toniga tufatufaga o le malamalama o le malamalama ma le feololo tafe o le susu. O lona uiga o le mea e manaʻomia ai le faʻataʻamilomilo o ponaivi i le plurouts i le 180 ° i aso uma faataamilo i lona Axis ma tausisi i le tulafono "e sili atu le fafagaina nai lo le fano." O le tele o le susu o le a mafua ai le root lig. Ina ia mautinoa atoatoa avanoa o le okesene i aʻa o fatuga o fatuga, o le lauʻeleʻele i le au o ni pefu e masani ona faʻamatalaina.

Tusitusiga i luga o le autu: lipea o faitotoa: Mafuaaga o le tusiaina faitotoa ma toe faaleleia metotia

Faʻafefea ona tupu ni tamato i luga o le faapaologa

Vai ua fuafuaina mo le ogatasi ua puipuia i totonu o ni nai aso. E tatau ona avea ma potu vevela, ma o le mea muamua o le fafagaina o loʻo faia i le vaveina ma le 60 aso pe a maeʻa le muamua suʻesuʻe. O le sili fetilaisa e iloa e le malie, o lo o ufitia ai luga o le eleele. I le faagasologa o le vaivai, e fefiloi ma le eleele, ma o gafa o loʻo mauaina foi ni aofaiga o meaʻai.

Pikiina ma faatulagaga o le vao

Ina ia mafai ona ola i le faapaologa atoa, e manaʻomia le filifili ma tuʻu le malosi ma le sili ona pupula mai le tele o alofilima i totonu o se ipu poʻo le ulo. O le isi o le a tatau ona tape. Faia se piki, o se ipu ma se sprout sprout liliu i luga ma leai se mapu i ai le eleele. Saunia le koneteina o loʻo faʻaalia ai fatugaʻo o le a suia, o le alavai alavai i le aso, faʻaaoga le clayjit ma isi faga. O le muamua o le a maua ai le ea avanoa, ma le lua o le a taofi le tau o le susu.

Siaki le vitio e uiga i le faʻafaileleina o tamato i luga o le faapaologa:

O le fanua lafulemu o loʻo moe i totonu o le koneteina ina ia maeʻa le faʻatulagaina o le pito i luga o le pito i luga, na tumau le ulo i le 3 sene tulaga, ma le mamao o le puipui. O le aia tatau ma le tufatufaina o aʻa faʻalagolago i foliga o le ulo. O le mea lea, aloese mai le pa poʻo le faʻaleagaina o le aʻa o le a faʻatagaina le faʻaaogaina o se matagaluega o le sologa lelei poʻo le ovatu foliga. O le mea autu o le pito i lalo e le i ai le tulimanu.

O le uumi o pito i luga o le tamato uila e le masani ona lagona pe a tupu mai tamato i luga o le faapaologa pe i luga o le faamalama. Ioe, o le ae manaʻomia le faʻaaogaina o se taofiofi fausaga ma nonoa laau taʻitasi, ae fausia se lushū lelei, poʻo le filifilia o se ituaiga lagolago. E sili le tausiga o mea uma i luma o mea uma ma pe a faʻatau e filifili ituaiga o mea maualalo, o lona ulu e le sili atu i le 50 centimeters maualuga.

Faʻafefea ona tupu ni tamato i luga o le faapaologa

O le maualalo o povi e aoga ona tuputupu aʻe, o le ae na o le lua sola ese, aveese uma isi mea faʻaopoopo (sitepu). O le Linal Lina, na tuua le tasi e sola ese ma aveese uma laasaga uma. Lenei mea e faʻaolaina malamalama tele i le fugalaʻau, ma mo le sili atu o le filogia, o le fuga afi afi i luga i aso uma e lua gatete lemu.

Mataupu i luga o le autu: mafanafana fola ufiufi le mea sili atu: O le a le vai sipai o loʻo ufiufi, i totonu o le fale i fafo le fale, kapeti

O le isi itu o le faapalepale o loʻo taoto i le mea moni i le taimi o le fugalaʻau taimi e te manaʻomia e aveese ai le lanu o loʻo i luga o le paʻu o loʻo i luga o le mutia muamua. I lenei auala, e mafai ai ona faʻaleleia le taumafa i fualaʻau pito i lalo, ausia le siʻitia o latou aofaiga ma le saoasaoa.

O se aofaiga tele o tamato i luga o le tasi vao manaomia tele alavai masani. Ae peitai, aua neʻi galo o le laueleele i le pork e le tatau ona susu tele, ae o se mea itiiti. E tatau ona lafoaʻiina e ala i le faʻatonutonu o le tafe vaitafe o le 'eleʻele, i le kootū o le pale.

Lelei Vitio o le totoina i luga o le faapalepano Tathoto:

Afai e te manaʻo, e manaʻomia le lush vao, e tatau ona e tuʻua le sitepu-lalo, faʻaauau le aʻe i luga o fugalaʻau. Ole seleselega e tatau ona faia e le aunoa, pei o fua toto. O nisi o i latou ua solia e le "lafu" ", latou te le mafai ona vaaluaina. O lenei mea e aloese ai mai le manava o le vao, faʻavaveina le faʻatulagaina o se fou amata ma le matua o fua.

Faitau atili