Valiina enamel pf 115 ma lona taumafaina i le 1 M2

Anonim

Mo ata taʻitasi e iaise le faʻaaluina ma e faʻalagolago i mea patino o mea lava ia ma luga o loʻo valiina. Ou te, pei o so o se ekalesia, o loʻo lelei ia faʻamanatuga, aua mo aʻoaʻoga tulaga maualuga o le tele o le tiga e tatau ona e iloa uma ai le tele o tau o le vali e te manaʻomia e iloa uma ai ni peleni.

Valiina enamel pf 115 ma lona taumafaina i le 1 M2

Pf-115 valiina enamel

Taumafaina o le tulaga lkm.

E tatau ona ou faapea ai o tulafono uma e faalagolago tuusaʻo mai itu e faʻaaoga ai le suauu papala. Ma i le ala, i soo se atunuʻu, o nei tulaga faʻatauaina e mafai ona ese atoa. Seʻi o tatou mafaufau vave i tulaga masani i le iai o loʻo iai, e pei lava o matai-lautele, ma le le poto masani.

Valiina enamel pf 115 ma lona taumafaina i le 1 M2

Pf-115 vali

I le averesi, pe tusa o le 110-130 kalama o valivali totoga faaalu e faaaoga se tasi vaega. O mea eseese e te popole ai e mafai ona faʻaititia uma ma faʻateleina nei faʻailoga. Ina ia fuafua le averesi faʻaalu o le suauʻu suauʻu i le tasi sikuea mita, mafaufau i taimi faapena:

  1. O le a le viscosity o le lkm
  2. O le a le tulaga o le laualuga i lalo o le vali
  3. Faatasi ai ma le fesoasoani a le mea faigaluega o loʻo faʻaaogaina le mea - atonu e pulumu, rollers ma vali
  4. O le a le galuega, i totonu poʻo fafo atu

O le siʻitia o le otaota o suauʻu suauʻu e fesoʻotaʻi ma le mea moni e i ai i le leiloa o mea e fesoʻotaʻi ma mea i fafo. Mo se tamai faatusatusaga, o le a ou taʻu atu ia te oe o le a pipiʻi le laualuga i totonu o le fale i le 1M2, e mafai ona e faʻaaogaina sili atu vali i fafo atu, pe a mago le tau ma mago. Ae afai o le tau i luga o le auala o le a suia tele, o le taumafaina o mea e mafai foi ona faaluaina. O le arrylic faʻavae i lalo ole vai-faʻalenatura, o le suauʻu ma vai-emulsion o loʻo iai ni tau eseese. O le aso o le a ou talanoa ai e uiga i le suauʻu fefiloi o le pf 115 ma tulaga o otaota o na ata i le tasi sikuea mita.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se cornice mo pupuni Roma ma o latou lava lima

Emioves sosolo fua faatatau

Valiina enamel pf 115 ma lona taumafaina i le 1 M2

PF-115 vali ma lona tafe i le 1m2

LKM pf 115 o loʻo faʻaaogaina uma i fafo atu o fafo ma totonu. Ole mea lea e iloa ai o le lelava vali, o le sili atu ona faʻaaogaina e sili atu ai le tele o mea mai uamea. Afai e te faitauina se faʻamatalaga o mea, ona mafai ai lea ona matauina o loʻo i ai le tele o tulaga sili ona lelei:

  • Le fefe i le le lelei o le tele
  • Mosture tetee
  • Puipuia mai Ultraviolet Rays
  • Le fefe i le matagi

Ae mo nei meatotino o loʻo i ai se tamaʻi nuet, uma o uiga lelei o vali ua tuanaʻi pe a uma ona faʻaaogaina ma faʻatumu le faʻamamaina. Ae a faʻaaoga, e faʻavae i le faʻaosofia uma atili o le a maeʻa ai le tosina mai o mea e tatau ona puipuia maualuga. Uamea Seamel PF 115 o le a faaalu i luga o le M2 i sili atu, pe a fai o le talosaga o le a tupu i le matagi ma le la.

O le taumafaina o enamel i luga o uamea faalagolago i le lanu e te filifilia, ma o le mea lea na ou filifili ai e fai se tamai saini ma malamalama:

Pf 115.

O le le taumafaina o le le lelei i le M2

Lanu uliuli17-20 m2
Lanumoana enamel12-17
lanu enaena13-16
Lanu meamata11-14.
lanu paʻepaʻe7-10.
Lanu samasama5-10

Afai o le ata vali o loʻo faia i lalo o le la susulu, ona sauni ai lea o le mea moni o le faʻatau o le 1m2 o le a faʻalauteleina le tele ona o le faʻafofoga o le enamel. Ou te le manaʻo e taʻu atu e uiga i mea patino, talu ai o mataupu pe a oʻo mai faʻailoga i le faʻaluaina faʻalua. O le mea lea, afai e te le manaʻo e faʻaalu lau vali faʻatau, ona fetuunai lea o le tau. Afai e te vaʻai i le laulau, ona vaevaeina lea o faʻamaumauga uma m2na ma maua le eria o le a valiina ma leaga tulaga o le tau.

Ata vali

Valiina enamel pf 115 ma lona taumafaina i le 1 M2

Pf-115 vali le taumafaina

EMALE PF 115 mo uʻamea, e mafai ona faʻaaogaina mo le uʻamea uʻamea, faʻapea foi ma le uliuli pe leai-tau-leaga memar. E mai luga e vali ma faʻalagolago i le mea o le a tafe i luga o le m2. E masani lava o le masani mai le 100 i le 150 g / m2. A galue, vaʻai le laufanua ina ia saunia lelei, e tatau lava ona malie atoatoa, talu ai e faʻaalia e le enamel uma.

Ina ia mafai ona sefeina ni LKMS e tusa ma le faʻaaogaina muamua mo le faʻamalosia ma le totini ina ia faʻaumatia ai le mafiafia o le puipui puipui. Faalogo i le lanu o le uʻamea, o le a valiina ai le isi. Ia mai ia te ia o le taumafaina o le pf 115 e ono faʻalagolago i ai, talu ai o le malosi o le veape o loʻo faʻalagolago i le tele o mea na faʻaaoga.

Faʻaaoga vaega taʻitasi e faʻaaoga se faʻaseʻe poʻo le pulumu, ma afai e te manaʻo e vali i le 2 pe sili atu vaega, o le ae faʻatali seʻia gutu mago. E masani lava o le tasi le vaega na alu ese i le aso. I le auala, afai e te valiina le lula, ona o le taumafaina o le mea e maua ai le otometi faateleina, talu ai o le mea faigaluega i le moni uiga e afua ai le paluga. I le tulaga o se faʻasesega, e sili atu le faigofie mea uma, o lea ia ou mafaufau e uiga i le mauaina o lenei mea faʻapitoa. Ae afai ei ai mea uma i itu uma, o le patoto o le vali o lo o matua tele lava, ona eʻa lea i le LKM ia lava. E mafai ona e faʻaaogaina se mativa-lelei ma taugofie vaega. Ua ou gauai atu i le gaosi oloa, i luga o le faatonuga ma le pito i luga o le ola o oloa.

Maua le enamed i faleoloa faʻapitoa, vaʻai i le tusi faʻamaonia lelei ma e le manaʻomia ni vali ma tau maualalo. E masani lava, o ia fefiloi ua leiloa mo le vali lelei vali, uiga lelei ma meatotino.

Tusitusiga i luga o le autu: vaega o potu e lua ma se faleuila ma taele

Faitau atili