Hood mo Boiler

Anonim

Hood mo Boiler

Hoot mo Booler i lona lava fale tumaoti

O le pule o se fale tumaoti i le tele o tulaga o loʻo feagai ma le faʻafitauli o le faʻatumauina o se microclite i potu avanoa uma, o le la, lo latou manaia.

Hood mo Boiler

O le tautua o le tautua o stelt e sili atu nai lo piliki ma sima.

O le faʻamafanafana o fesoʻotaʻiga o le aiga e faia e iloa ai ma le ituaiga suauu o loʻo faʻaaogaina:

  • Mautu suauu (fafie, koale);
  • Kesi (suavai pe kesi masani);
  • Suavai (suauu afi).

Ceramic chimney polokalame mo boaile i se fale tumaoti.

Hood mo Boiler

Faaputuga o le fufuluina o se fale tumaoti ma se polesi.

Ua tulia uma i latou le mataupu silisili o le mauaina o le vevela - o le faasologa o le susunuina. Ina ia mafai ona tausia le faiga faʻavae, e te manaʻomia okesene. I le faaopoopo atu i le tele o malosiaga, na i ai i le boporr, o le tele o ona o le a manaomia mo galuega. Faʻasaina o le mataupu ma le taunuʻuga o le manaʻomia o le ea i le ponaivi ua mamanuina ina ia faʻamutaina le fale o le boainer o se fale tumaʻoti.

E tafao faamasani, e i ai 2 ventilation faiga - faamalosia ma faalenatura.

Na taoto e le Ventisters i le tatalaina o Windows, o le iai o avanoa e le itiiti ifo ma le 2 cm i le va o faitotoʻa ma le fola o le fale o le fale, ata faʻapitoa.

Faʻamalosia ventipelation mafai ona avea ma mea uma e lua ma gaʻo. I tulaga uma, o le ea e i ai le oso i luga o se fan, o le a aveina le ea i totonu o le fale pe mai ai.

Ina ia mafai ona faʻatulaga le oona o le fale o le Bounder o se fale tumaʻoti o se fale tumaʻoti, o faiga uma e mafai ona o mai, ae e tasi le faʻavae faʻavae:

  1. Ma le faʻasaina masani, o le a manaʻomia ona e faʻatulagaina le ea i totonu o le potu boiley i le potu aʻoga. I le pito i lalo o le puipui mo lenei (tele e masani ona faafeagai o le boeir), o se pu e faia. O le lapoa o le Duct e filifilia e le o le Bisporad Bolir Part mai le 150 mm ma sili atu. Air Headkes o loʻo faʻatonutonuina e se sabiber (alatoto), o loʻo i luga o le suʻega o le pulou. A o faagaoioia le ata o le ponaivi, pei o le moli uila, o le a tosoina ai le ea i totonu o le ogaumu, aʻo le faia o se mea e faʻateʻa ai i le potu o le boail.
  2. E le faʻatagaina ona tuʻu se vaega o le faʻauiga o le faʻamalosia o le faʻamalosi i le potu o le boliler. I lea tulaga, e manaʻomia le faagasolo mai i le saogalemu mafuaaga. I le tulaga o se faʻafitauli o le faʻafitauli o le boailer, comsistion poʻo le kesi oloa e mafai ona vavaeeseina i le osofaʻiga oʻo mai i le ea.

O le pulou i totonu o le potu o le poler o le a aoga. E mafai ona fausia se gaioiga faaopoopo i le Air Bioler. I se faʻaopopoga, o se inisiua i tulaga o tulaga le fuafuaina i le galuega o le soifua manuia meafaigaluega.

I fale fou fou o loʻo faʻaogaina i le faʻamafanafana o tagata faiʻai, ina ia mafai ai ona faʻasolo le flus, i le tele o taimi o le combick chick chick o loʻo faʻaaogaina, ma sili atu ona mafai ona faʻaaogaina e tagata chramcs.

O le pulou mai i piliki mo le Breen Fule Boiler i se fale tumaoti

Hood mo Boiler

Baritick Souse Scheme mo Breen Fule Bolier.

Piliki suauʻu i le tele o mataupu tau tau le taugofie nai lo le taimi nei chimney system. O le paʻu paipa o le paipa paipa e mafai ona sili atu ona faigofie le vevela o le vevela. O le paipa e mafai lava ona taofia ai le afi o le soteti o cotters.

O le piliki na faʻasoa mo le bouler i se fale tumaʻoti o se fausaga faigata. O loʻo i ai le ufi i luga o le faʻavae poʻo le taimi e tumau ai i lalo mai le faʻamalosia sima. O le fausiaina o ia tulaga taua e manaʻomia ni tomai faʻapitoa, ona o le faʻavae o le pue ma le masoa e fautuaina e totogi ai se sili ona agavaa o le pechnik.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoʻa latalata i ou lava lima: Faʻafefea ona fai ma faʻapipiʻi?

O patutu o pa o fale o le a fesoasoani i le faʻaputuga o soʻoga o le paʻu o le anu. O foliga o le faʻatagata ma le mamafa o le auala e faigata ai ona faʻamama le ata mai le tele o le ogaumu.

O le piliki o piliki mo se taimi umi ma le talitonuina na o na o le tele o le vevela o le tele o manava, lea e mafai ona puipuia le faʻavae o le paipa. O lenei tulaga i le tele o mataupu e faia pe a fai o le mea leaga na faia ma se masani masani fila boeil brooler.

I le faʻagasologa o le galulue faʻatasi ma aso nei poʻo le kesi o vai poʻo le kesi, faʻapea foi ma le pyrolyis file, e umi le galuega e sili atu ona fai i le faiga faatamaia.

Ua fuafuaina i ona po nei polalers ina ia i ai le vevela o le vevela. I totonu o le pese, o le iʻuga o le faʻatamaia o vai vai, o loʻo iai i totonu o kesi. O le paipa o le a sili ona teuteuina. I se faʻaopopoga, vai, fesoʻotaʻi ma le vaega o totoe o le taupulepulega, o le a fausia ai le faʻamalosi vailaau i totonu o le paipa.

I totonu o otaota oi fafo atu o le poleror, e aofia ai sē ua feololo ma le vai o le ai ai i le mamanu lea e fausia ai Sulfirtic Acad. E foliga mai e mafai e Aka Actid ona faaleagaina puipui o le manava. O faailoga i fafo atu o le faatafunaga - susu pogisa nofoaga i luga o le pito i fafo o le paipa paipa.

O le auala o le faʻagaioiga o le Pyrolysis Fou Buel Harle saofaga i le faʻavae o le faʻamalosi o le faʻamalosi, o le mea e mafai ona vave faʻaleagaina ai le piliki.

Hoot mo le Bouler mai Chitrac Paipa i se fale tumaoti

Hood mo Boiler

Aveese le polokalame mo Boiler mai Chitrac Paipa i totonu o se fale tumaoti.

E aoga le iloaina o le ata o paipa o ciramic paipa o se fofo lautele mo le boailer i se fale tumaoti. Lenei ua mafua mai i le mea moni o le pulou o chitrac chirac chimney paipa mafai ona faʻaaogaina mo ituaiga uma o tagata faiā. O lenei mea e teteʻe atu i soʻo se vailaʻau o loʻo mafai ona fausia i le faʻafailele faiga o ituaiga o suauu. O mea e mautu i le maualuga o le vevela. O se ituaiga tutusa o le sili atu o le sili ona faigata.

Ceramic Chimney Paipa Eseese i le sili atu o le maualuga o le vevela vevela o le manava manava.

Mo Buiel Bealers Blilers, e manaʻomia le faʻaaogaina o paipa e faʻatagaina ai le vevela o le manava o loʻo susuina i le 600-650 ° C. E le gata i lea, e tatau ona latou tetee i le afi o le soloi o teuga tupe i paipa ma tauofoga e galulue i se tulaga mamago.

Mo tagata fai pisinisi i luga o le suavai suauu ma kesi bolives, chramic inheat system system o loʻo faʻaaogaina ma se kesi kesi o le 400-450 ° C, e tatau ona faʻavasega i le susu i le susu.

O le paipa paipa o le a faʻaaoga ai le suamalie o le susu, ma o lea ia o lea e tatau ona faʻalautele atu fafo.

O le mafuaʻaga ma aiaiga o sea faiga o loʻo faʻaalia i le pepa faʻapipiʻi faʻapipiʻi e le tagata gaosi oloa.

O le ata faataamilo ma lamolemole luga o le pai e mafai ona faʻamaonia le mautu o puipui i le filogia ma la latou faʻaiuga talafeagai i le lumanaʻi.

Ceramic manogi mamanuina

Hood mo Boiler

CEMARIC SHAUSE SUʻESUʻEGA.

Ceramic Exthaaus paipa e masani ona tuu i totonu o se mea faʻapitoa o loʻo tulaʻi mai le auala mai le fausiaina o poloka poloka poʻo piliki. O le ata tusiata e mafai ona i totonu o le ata o le veteving iunite o le fale tumaoti.

Mo masonry, poloka ma 1 pe 2 gaogao e tatau ona apalai. I le mataupu mulimuli, o le laina lona lua o loʻo faʻaogaina e faʻamalosia ai le potu o le boraler poʻo le faʻatau atu o le ea i le booler burner ma le tapuni o le potu tapunia.

Paipa fausia le mamanuina o faʻataʻitaʻiga i sili ona faʻamalosia e puipuia ai le siʻosiʻomaga o loʻo siʻosiʻomaga mai maualuga vevela. Faataamilo i le pamu sipepe mo lenei o se minerale fulufulu fulufulu. I le male, na mafai ai ona siʻitia le vevela o le vevela o le manava. Malulu i le paʻu kesi suauʻu e mafai ona faʻateleina le aofaʻi o le faʻaititia ma faʻaititia le faʻatonutonu o le natura i le paipa.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona aveese Vipyl Wallpapers mai le pa: Ina ia maua le matua faigofie, vave ona sosolo saʻo, ata tifaga

I le va o le faʻamalosi ma le pa o le auala na tuua ai le ea kiliaina mo le ea o le paipa sipela ma le lotoāina o le ata.

E tafao faamasani, o le maketi maketi e mafai ona ofo atu seti o mea ma vaega mo le fausiaina o mautotogi mo tagata fai pisinisi i fale tumaoti. E i ai filifiliga mo le mamanu o ciramic houps i le steel mataupu - ma se fafo o Steel Shell. O le fuafuaga o lona sui faia o le a le manaʻomia le masini o auala faʻapitoa i le fa masini o le fale tumaʻoti ma mafai ona faʻamauina atoa i soʻo se mea ma totonu.

Steel Hood mo Boiler i se fale tumaoti

O paipa mo le manava o le kesi o loʻo i ai le vevela kesi o le 400-450 ° C o loʻo faia i le Shinless Steel, e i ai le mafiafia o le 0.5-0.6 mm. O i paipa e lava le tetee atu i aafiaga o le saua i luga o puipui.

O Brale Ful Broulers e faʻaaogaina paipa mai le vevela-tetee ia Steel, e mafiafia le 1.0 mm.

O Le Tautua O le ola ai o 'ie eletise e matua itiiti lava ma faʻaitiiti, ma o latou tau e sili atu le maualuga nai lo piliki ma le faʻataʻitaʻi.

Peitaʻi, o loʻo seteete faʻamamaina foliga e televave ma faigofie ona faʻapipiʻi, faʻafilemu ai foi so latou mamafa ma le manaʻomia ni auala faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina i totonu o fale. Latou avanoa mo le toe faaleleia.

O le Hortel Hood mo le Briole i lona lava fale tumaʻoti e faigofie lava ona faʻaputuputuina ma o latou lava lima mai le au uma o elemene. O le uamea masini, faʻapea foi ma le faʻataʻitaʻi, aua le iʻu i le faʻaputuga o vailaʻau i luga o pa o loʻo iai, ma luga o puipui e mafai ona faigofie ona fufulu.

Steel Surhaust masini

Hood mo Boiler

Steel Sheaust Device Digram.

Ua mafai ona faia ni ie Steel i le tele o ituaiga:

E tasi le paipa uʻamea e tasi e mafai ona tuʻuina atu i se tulaga faʻapitoa o le fale. O le mea e sili ona vaivai i lenei mataupu e tutusa ma le sitaili mamanu.

O lenei filifiliga o loʻo faʻaogaina foi e toe faʻafesoʻotaʻi ai piliki uila, o loʻo feagai ai ma le galuega ma kesi kesi. E tasi le paipa sipela e mafai ona faʻaofi i luga o le kiki uila piliki.

O le Hood o le a alu mai le sauniuni-faia vaega o fale gaosi oloa. O vaega taʻitasi o le lua-axis sanuisi subū. O le paipa e faia o le fauga o loo i totonu o le isi papeta paipa - puipui malu, fale. O le avanoa i le va o le atigi ma le paipa ua tumu i le vevela vevela.

Ua faʻatupuina i faʻalauteleina le faʻalauteleina o faʻaupuga e taua mo le faʻapipiʻiina uma i fafo atu o fale ma luga o latou. O sea faʻamoemoe e mafai ona faigofie ona faʻaputuputuina mai ni isi sanuisi. O le faʻaaogaina o masini faʻapena e mafai ai ona faʻapipiʻi i potu i le mea e leai ai se faʻapitoa chimney auala i le fau fale. E mafai ona faʻapipiʻiina ma fafo i luga o puipui.

Mo tagata faipule ma le tapunia o le potu tapunia potu, o le ea o le ea o le ea o le ea o le ea, o loʻo avanoa ai le auala, o loʻo i ai se tasi. E ala i le paipa totonu o le a tuʻuina atu i le faʻaputuga manava, ma o le ea e tuʻuina atu i le boeir mo le susunuina suauu. O le tau o ia fausaga e maualuga tele.

Faʻafefea ona fai se pulou mo se boiler i se fale tumaʻoti

Hood mo Boiler

Le polokalame o le chimney.

Mo le filifilia lelei o le pulou mo le boura i totonu o se fale tumaʻoti, o le ae manaʻomia e iloa ai le tapulaʻa o le sili atu o le gaʻo gaʻo ma tulaga faigaluega. O nei tapulaʻa faʻalagolago i luga o le ituaiga o le faʻamalolo boiler ma le ituaiga suauu ua fuafua e faʻaaogaina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona kelu o le a le faʻaulu a le afu

O le Expectrator ua filifilia e tusa ai ma mea nei:

  1. I le vevela o le manava o le flusus game. E le tatau ona i lalo ifo o le vevela o le faʻafitauli o le HORC
  2. I le mamafa o le kesi i le ufi. O nisi fuafuaga e mafai ona fuafuaina e galue ma le faʻafanua masani (lafoai i paipa), o isi o loʻo fuafuaina e galulue faʻatasi ma le tuʻufaʻatasia o oloa (luga o le faasili i paipa). O loʻo avanoa i fafo o lenei faʻatusatusaga i lenei tapulaʻa.
  3. E tusa ai ma le i ai o le loto i ai i le ufi. O nisi masini ua fuafuaina e galue i se tulaga mamago, i lalo o tuutuuga pe a le mafai ona fausia i le paipa. O isi mea ua maeʻa fuafuaina e faʻaputu mailei ma le mamafa o loʻo aoina - mafai ona galue - mafai ona galue i lalo o tulaga o le susu o le paʻu o papepa.
  4. I le leaga o le tetee. Fuafuaina e le anotusi o le sulfur i totonu o le suauu, lea ua susunuina. O ia fausaga fausaga e vaevaeina i 3 vasega o le sala o le sala i le SLLFUR Coupon: 1 vasega - fausaga mo le aveeseina o oloa kesi; 2 vasega - mamanu mo le au toto e galue i luga o le suavai suauu ma fafie, ma le sulfur anotusi e oo atu i le 0.2%; Vasega 3 - masini mo tagata fai pisinisi i luga o le koale, suavai suauu ma pit ma le sulfur anotusi o le sili atu nai lo 0.2%.
  5. Mo tetee i le afi o le faaputuputu o le solus. O ia fausaga e mafai ona teteʻe pe le tumau i le afi o le paʻu. Ina ua mu i totonu o le pito i luga o le 'ie, e mafai ai e le vevela ona faateleina le 1000 ° C mo sina taimi puʻupuʻu.
  6. I le taimi e mafai ai i le taugofie i masini. I totonu o le fale, e tatau ona i ai i fafo o le atigi pusa o le ata pe a ma le mamao, pe ua taua i le kesi o le vevela kesi.

Fautuaga e tatau ona e iloa

Hood mo Boiler

Sootaga ata i chimney.

O se tumutumu masani o pili, e pei lava o le anoanoai o le filifiliga, e tatau ona faʻaaogaina o se isi mea e galulue ai i fualaʻau masani a le suauu masani. Ae o le mea lea, i le lumanaʻi, ua fuafua e suia i le kesi suauu, o le a manaʻomia ona e faʻaogaina le pisia paʻu i le piliki galu.

Mo poliona vai faavaitaimi, e faʻagaioia i luga o kesi, suavai vai, faʻapea foi ma le malosi o bulers o loʻo faagasolo i luga o le tulimanu, o loʻo pi o le pamu o le praranesi.

Ua filifilia Steel Chimney i le tulaga o le toe fausia o le vevela i totonu o fale tumaoti - pe a fai o tagata fai pisinisi i potu, pe leai se auala i le fausiaina o chramic chictory.

A faʻaaoga le tele o le suauu o le suauu poʻo le lua polofesa, o loʻo faagaoioia i ituaiga eseese o suauu ma fesoʻotaʻi atu i le masani tele, o tulaga o sea fuafuaga galue.

E le faʻatagaina ona faʻaaogaina le pulou uʻamea faʻapipiʻi-utu e fuafua mo kesi potu, e galulue ma se boel fila boeir, aua o le a latou taufetuli ai.

Hoots o loʻo fuafua e galue i tulaga faʻatamala o loʻo i ai le avanoa e galue ai i se mea matutu, ae leai se tulaga o le vice mor.

Ona o le faiā e galue i luga o le fiva afi, vaega e filifilia e, e tetee i le afi o solu.

E tatau ona iloa o le lautele o le ea e laʻititi ma e faigofie, e fuafua lava i le tau ma matua leai se otometi. O le sapalaiina ma le faʻauiga o le vete o le ventipelation o loʻo i ai le mafai ona maua ni tulaga lelei nofoaga, ae le o gauai atu i le tau, ae mo ia e tatau ona totogi.

Faitau atili