Vaega mai le AEDed Creeder poloka ma o latou lava lima

Anonim

E masani ona iai, i le faʻafofoa lelei, e manaʻomia le tuʻu i ai vaega, ma tele ma sili atu, ae faʻapipiʻi lelei (kesi-anicate) o loʻo faʻaaogaina mo lenei. E malamalama - i taimi e le o ni mamafa tele nai lo piliki, puipui malu. O lona uiga, o vaega mai totonu malufafa o loʻo faʻatumuina totonu o fale mautotogi puipui i totonu o fale ma fale, e tusa lava poʻo fea puipui puipui na faia.

O le mafiafia o vaega mai le sima sima

Mo le fausiaina o vaega i totonu, o le tele o le kesi-sili-sili-anucate o loʻo i ai le mafiafia mafiafia o loʻo gaosia. Tulaga mafiafia o le poloka poloka 100-150 mm. E mafai ona e mauaina le le-tulaga 75 mm ma 175 mm. Lautele ma le maualuga tumau tulaga:

  • lautele 600 mm ma le 625 mm;
  • Maualuga 200 mm, 250 mm, 300 mm.

O le faʻailoga o poloka faʻapitoa e tatau ona i lalo ifo o le D 400. O le pito sili lea o le tulaga e mafai ona faʻaogaina e fausia ai vaega e oʻo atu i le 3 mita maualuga. Sili ona lelei - D500. E mafai foi ona e tagofia ma sili atu - brazs d 600, peitaʻi o la latou tau o le a sili atu le maualuga, peitaʻi o loʻo iai lo latou lelei tele: O le a mafai ona tafafao ma aitema faʻaaoga i luga o taulaiga faʻapitoa.

E aunoa ma le poto masani, o le faʻailoga o le sima o loʻo i ai le mafai ona iloa. E mafai ona e vaʻaia le eseesega i le va o le sisi o le paleni o poloka. D300 ma le puipui d600, ae faigata ona maua i le va o 500 ma le 600.

Vaega mai le AEDed Creeder poloka ma o latou lava lima

O le laititi, o le tele o le "bubbble"

Naʻo le naʻo le faʻaaogaina o le faʻatonutonu o le faʻatonutonu. O faʻamaumauga i le tele, o le tele ma le tele o poloka poloka mai le sima faʻapipiʻi o loʻo faʻaalia i le laulau.

Vaega mai le AEDed Creeder poloka ma o latou lava lima

Parameps o poloka o le AEEED PARDEE MO VAEGA

O le mafiafia o le faʻaputuga faʻapitoa vaega o loʻo filifilia e le tele o mea. O le muamua o se mea e feʻaveaʻi ai le puipui lea pe leai. Afai o le ufiufi puipui, i se lelei, e manaʻomia le faʻasologa o le manaʻoga tatau. I le olaga moni latou te faia le lautele tutusa pei o le fafo o puipui. Mea masani - mai le puipui poloka o 200 mm lautele ma faamalosia, pei o puipui pito i luga. Afai o le vaega e le o ni mea e le o le tagata, faʻaaoga le tulaga lona lua: maualuga.

  • I le maualuga o le 3 mita, poloka 100 mm lautele;
  • Mai le 3 m i le 5 m - o le mafiafia o le poloka ua uma ona ave 200 mm.

Sili atu le saʻo, filifili le mafiafia o le poloka i luga o le laulau. E tatau ona amanaia mea faapena e pei o le i ai o le le mautonu ma le pito i luga o le pito i luga ma le umi vasega.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona e faʻaalu se fale taʻele?

Vaega mai le AEDed Creeder poloka ma o latou lava lima

Filifilia o le mafiafia o vaega mai le afua ai

Masini ma foliga

A faʻapea e tuʻu i luga o le toe faʻaleleia o le faʻaaogaina o vaega o le faleʻaiga ma le toe faʻaleleia o fale ma fale, e tatau ona e muamua puʻeina. O loʻo siʻosiʻomia le laina ile taimi atoa: i luga o le foloa, pine, puipui. O le auala sili ona faigofie e fai o le i ai o le tagata laser. Afai e leai, e sili atu le amata i se vaitafe:
  • O le taualuga ua faailogaina i se laina (lua togi i luga o le isi puipui). I le va o latou faʻaloaloa atu le vali vali vali vali ma lanumoana poʻo isi vali faʻamamafa mea. Ma le, sasa le laina.
  • Laina i luga o le taualuga ma se pipili i le fola.
  • Ona fesootaʻi lea o laina i luga o le fola ma le faʻalolo o laina, faʻaalu vaipuna i luga o puipui. Afai ua lelei mea uma, e tatau ona latou matua faagasolo.

O Le Laʻasaga o le Fausiaina o o se Vasega mai Le Faʻailoga Chitated. O le fola o loʻo faamamaina o lapisi ma efuefu, faʻapipiʻi le suavai tafe mea (soʻo se: ata tifaga, warbroomod, susu, maosini) pe o loʻo fufulu ai le bitsumed masnic.

VIBIBUBIBULU

Ina ia faʻaititia le ono mafai o le faʻavaeina o laʻau ma faʻateleina ai le faʻaletonu o lagona, o le le mautonu o le fobronetal e sosolo mai luga. O mea ia i le tele o le tele o le ea ea o le ea:

  • rigid minerale fulufulu povi - minerale cardboard;
  • Maualuga Maualuga o le polystyreyreyrey afu, ae le mafiafia mafiafia;
  • Fana vaa vaivai.

O le laina muamua o poloka e faaputuputu i luga o lenei auala. O le mafiafia o le kelu o le 2-5 mm, o le taumafaina ma le mafiafia o le 1 mm 30 kg / m3. Ma le isi, o le fausiaina o vaega e tupu i luga o le tutusa tekonolosi e pei ona fanauina puipui. Faitau atili e uiga i le pa o le pa tekonolosi mai le sima.

I le puʻupuʻu puʻupuʻu - e oʻo i le 3 mita - faʻamalosia e le faia mea uma. Mo le umi, na faʻamalosia ai polymer mestamer, faʻamama uʻamea fasi, pei o le ata, ma le fiafia.

Vaega mai le AEDed Creeder poloka ma o latou lava lima

Vaega na faia o le sima sima, pe a manaʻomia, e mafai ona e faʻamalosia

Tagata toaga i le puipui

E fesoʻotaʻi ma puipui o loʻo latalata i le tulaga o loʻo i ai i le fuʻa, o fusi mata o loʻo tuʻuina atu - o le manifinifi manifinifi o loʻo puʻeina ai uʻamea poʻo ni 'ie-foliga. E faʻapipiʻiina i le taʻi 3 itu uma.

Vaega mai le AEDed Creeder poloka ma o latou lava lima

O le fesoʻotaʻiga o puipui ma vaega ma le t-foliga o le taula

Afai o le vasega mai le kesi o le kesi o loʻo ofuina i luga o se fale e le o tuʻuina atu, e mafai ona latou faʻatumauina i luga o le puipui, punou i le ituaiga o le tusi.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻavasega pupuni: Laʻasaga-i-sitepu faʻatonuga ma polokalame

A faʻaaoga le taula, o le fesoʻotaʻiga ma le puipui o le malosi, lea i lenei tulaga e le lelei tele: o le roud rod mai faʻamalosi (e mafai ona faʻaumatia le afā tino. O le iʻuga o le malosi o le apoapoaʻi o le a leai. A faʻaaoga ni fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi, o nei mea uma e le tele ai le faatosinaina poloka poloka poloka. O le iʻuga, o le malosi o le fesoʻotaʻiga o le a sili atu.

Vaega mai le AEDed Creeder poloka ma o latou lava lima

Fetuutuunai fusi i le auala, afai e leai, o papatusi o loʻo vaʻavaʻaia i le fao

Ina ia taofia le faʻavaeina o faʻaputuga mai i tulimanu, i le va o le puipui ma le vasega, latou te faia faʻaleaga. E mafai ona avea ma manifinifi manifinifi, minerale fulufulu, o se limpic faʻapitoa lipine, o loʻo faʻaaoga pe a fola i le mafanafana mafanafana ma isi mea. Ina ia aveese le "sapalai" o le susu i nei fuʻa, latou te togafitia e le paro pe a uma le masoa e leai i le taligalu.

O faʻagaioiga i le kesi-anicate vaega

Talu ai o faʻaiʻuga e le o ulagia, o le avega ia teʻi lava o le a le lafoaʻiina. O le mea lea, i luga o le faitotoa e le manaʻomia le faia o ni mea faʻavae faʻatulagaina o loʻo faʻamalosia ai o mea poʻo le faia o se tupe mama atoa, pei ona iai i puipui puipui. Mo se faitotoʻa masani i le 60-80 cm, e mafai ona faʻapipiʻi tulimanu e lua o le a tautua ai o se lagolago mo le soona fai poloka poloka. O le isi mea o le tulimanu e tatau ona aliali mai e 30-50 cm. Afai tatou te lautele, oe manaʻomia le manaʻomia o se auala.

I luga o le ata e faʻaleleia ai le tatalaina o le faitotoʻa o le faitotoʻa, e lua uʻamea ua faʻaaogaina (taumatau), o loʻo tapunia le auala, o loʻo tapunia le alavai.

Afai tatou te tatalaina le le mautonu, ma o loʻo tuufaatasia le poloka i na o le toalua, e manaʻomia le pikiina o latou ina ia taʻimua i le ogatotonu o le tatalaina. O lea o le a e maua ai se sili atu le mautu o le mafai. E ui lava, pe a taʻoto i luga o tulimanu poʻo le auala, e le o le laulau lea. E taua: O le faʻaaogaina o le agavaʻa e sili atu nai lo lava.

Vaega mai le AEDed Creeder poloka ma o latou lava lima

Faitotoʻa faitotoʻa i totonu o faʻaputuputu lautele

Ina ia mafai ona mago le mea faapipii, aua le mou atu, o laina matala e faaleleia. I le maasiasi o faʻaogaina, ua lava lea e faʻamavae ai laupapa, e ono iai se moli eletise e malolo ai i luga o le fola (gagau le pou mai poloka o le amataga o le tatalaina).

O le isi filifiliga i le faʻaleleia o le faitotoʻa o le faitotoʻa i se vaega mai le sima o le faia o se mea faʻamalosia e faia ai se faʻamalosiʻau ma le glue / ututa. I le tatalaina o le faʻapopoleina o le siʻosiʻomia o le laupapa mafolafola, e folau ma fao i totonu o puipui. O tagata o loʻo fafagaina e faʻafaileleina / faʻapipiʻi le auala o le a taofi le fofo.

Mataupu i luga o le autu: tipiina o Saina: O mea ese ma le poto

O le tali o loʻo puʻeina i luga o le laupapa mai luga, e tolu papa o vasega a-IINT O AN-IGOA MA LE TAGATA O LE 12 MM. I luga o loʻo iai poloka poloka, e pei ona masani ai, ina ua maeʻa le tau o le ie. Aveese le galuega i le 3-4 aso pe a fai o le cource "ala".

Vaega mai le AEDed Creeder poloka ma o latou lava lima

Tatala i le vaega mai poloka

Laina mulimuli - tooteina i le taualuga

Talu mai le taimi o le tele o avega o le faʻaputuga e mafai ona fafagaina, o le maualuga o le vaega o loʻo fuafuaina ina ia le oʻo atu i le ova mai le 20 mm. Afai e tatau, o poloka o le laina pito i luga ua vaaia. O le avanoa e mafai ona vaʻaia e le avanoa e mafai ona vaʻaia e mea leaga: Le tutusa lava minerameta laupapa, mo se faʻataʻitaʻiga. Na faafofogaina lelei le filifiliga i lenei filifiliga, o le a faafofogaina mai leo mai le fogafale i luga. O le filifiliga faigofie o le susuau o le vai ma le vai ma sasaa ma le ogalaau o manu.

Le mautonu o le sipai

E ui lava o tagata faʻatau o le kesi anufe poloka ma talanoa e uiga i le maualuga o le mafaufau maualuga, latou te matua faalumaina. E oʻo lava i le tapulaʻa poloka o 200 mm mafiafia ua faʻaaluina leo ma leo, ma sili atu manifinifi vaega poloka ma taofiina.

Vaega mai le AEDed Creeder poloka ma o latou lava lima

Faʻatusatusaina uiga mo le taliaina o vaega mai mea eseʻese

E tusa ai ma tulaga, o le leo teteʻe o vaega o vaega e le tatau ona i lalo ifo o le 43 db, ma sili pe a i luga o le 50 db. O le a avatua ia te oe le filemu.

Vaega mai le AEDed Creeder poloka ma o latou lava lima

Le mautonu tulaga mo potu eseese

Ina ia i ai se manatu pe faʻapefea ona "pisapisao" kesi-sili-sili-sili ona fai se laulau ma faʻailoga masani o le leo o poloka o le tele o poloka o le tele o poloka o le tele o poloka o le tele o poloka eseese ma ese.

Vaega mai le AEDed Creeder poloka ma o latou lava lima

O le leo e faʻaaogaina ai le aofaʻi o le afuaina o faʻaputuga poloka

A o le mea e mafai ona e vaʻai i le poloka, 100 mm mafiafia e le oʻo atu i le mea e sili ona maualalo. O lea la pe a maeʻa ona faʻamamaʻi le sima, e mafai ona faʻateleina le mafiafia o le faʻamaea vaega ia "Aiaʻia" i le tapulaʻa. A faʻapea e manaʻomia le faʻafefeteina o foliga masani, o puipui na maopoopo ma le minerale ofu. O nei mea e le o le faʻalumaina, ae tusa o le 50% faʻaitiitia le pisa. O le gataaga, e toetoe lava ae ae le o lagonaina leo. O le sili ona avea ma faʻailoga e sili ona faʻapitoa i le faʻafanua, ae filifili ia i latou, e tatau ona e foliga, uiga o le vap siama i totonu o le kesi-silicate.

Afai e te manaʻomia tele "filemu" puipui, o tagata atamamai na fautua mai ni vaega manifinifi se lua ma se mamao o le 60-90 mm, o loʻo faʻatumuina i le leo-faʻaaogaina o mea.

Faitau atili