Maualuga-uiga maualuga maualuga o le tumutumu o le polofiti laupapa

Anonim

O le 20th seneturi, ua tele mea malie fale na o mai, ae o moli ato ua iloga i isi. E le naʻo le faʻapitoa ona o foliga vaʻaia, ae faʻapea foi ona o mea faʻapitoa o le soʻotaga o le soʻotaga. Ae ui i lea, o le tulimanu o le vaega o le polofesa pa e sili atu le faigata, ona E manaʻomia le ausia o le malosi sili faʻailoilo.

Maualuga-uiga maualuga maualuga o le tumutumu o le polofiti laupapa

O le tulimanu o le pa e mafai ona faʻatino i auala eseese, o latou uma o loʻo i totonu o le pa puipui.

Gaoioiga Suesueina

E tele filifiliga e fai ai soofaatasi, ma o le tulaga e faʻalagolago i le pito sili ona manaʻomia, ae faʻapea foi mai le manaʻoga faʻapitoa o le turiga. A filifilia se metotia o Junction 2 o le Matai i le 9 mataupu mai le 10, o le a vaevaeina i manatu, ae o le a uma le 100% Tele auala e fetuutuunai.

O le sili ona lauiloa filifiliga o se quartery groove. Mo lona faʻatinoina, o le a manaʻomia ona e faia:

Ituaiga o tulimanu fesoʻotaʻiga o laupapa.

  1. I luga o soʻo se vaega filifilia o le pa, seʻi vagana le iʻuga, 2 faʻailoga ua setiina, o le mamao i le va o le lautele o le pa. I le faaiuga, o ituaiga eseese e le mafai ona tuu, ona O le a le talitonuina o le a le talitonuina.
  2. I le nofoaga ua faʻailogaina, o loʻo fausia ai le penitala ma le faʻatauasega i le maualuga o le 14 laupapa, ma o se foliga faʻapena foi ua tusia.
  3. O se tipi o vaega ua iloga e faia.

O le iʻuga, 12 mai le le mafiafia o le matū i lenei nofoaga o loʻo tumau pea, faʻafetai i le mea e mafai ona gaugani e le au vaʻa e aunoa ma ni fefe. O lenei filifiliga na nono mai i le taamilosaga, ae o lea sa ia taʻua o se soʻoga i le pipili Rusia.

Mo tulimanu, e talafeagai lelei le faʻaaogaina o le vaega o le vaega orpezoid. O lenei metotia tuʻufaʻatasia na valaauina muamua "i totonu o le pao", ae o le mamanu na suia ia i le mautinoa e le amanaʻia o soofaatasi. Lenei o le galuega e sili atu ona faigata, ona O le a talafeagai e faaaoga ai 2 ituaiga o tipi:

  1. O le faʻailoga o le pito o le pito o loʻo tutusa ma le lautele o le laupapa, pe a naʻo le 13 o loʻo totoe i le ogatotonu, ma i le iʻuga o le osofaʻiga i le iuga ua mauaina.
  2. O le mailei, e le o le iʻuga, ae mai le 1 itu i le isi. O le fua faatatau e tatau ona faaola atoatoa.

Tusiga i luga o le autu: homemade sima sima fefiloi: tusi lesona, eletise

Ma le ogatasi ma le le mautonu faʻaopopo, e mafai ona e maua se saʻo lamolemole faʻalelei i le galuega faatino. O nisi taimi e sili atu nai lo le tagata pito i lalo, o le a le faia se taua taua, ma ina ua maeʻa le faʻapipiʻi, o le a mafai ona aveese le eletise poʻo le lapotopoto.

Faatasi ai ma le tele o galuega, o le faigofie spike-groove tekinolosi ua faaaogaina. Mo le tulimanu o le panisiu, o lenei filifiliga e mautu, pe a manaʻomia, e faigofie ona fetuunai:

Maualuga-uiga maualuga maualuga o le tumutumu o le polofiti laupapa

Ituaiga o tulimanu soteries tipi mai le pa.

  1. O le fale faatafafa o loʻo tipiina i le loloto o le 5 cm. A o le tipiina o lenei groove, e tatau ona e faʻaaogaina se tamai lapoa coinsad, aua O le faʻavae o le a i ai lava sina faʻalauteleina. O le avanoa o le a avea ma, o le sili atu.
  2. Mai le pa masani o loʻo tipi ese atu uma le tele o le tuʻua o le fetaui lelei. Faaitiitia le umi o le 5 km e laititi lava, o lea e le aoga le mafaufau i ai.
  3. Faapipiiina 2 elemene.
  4. Afai o le tulaga o lena manaʻomia, o le taiala farsenā i totonu o le raspal (tusi lesona gaioiga meafaigaluega).

Faʻafetai i le filifiliga mulimuli, o le tele o isi metotia e faʻaaoga ai le "foloina o le" Faʻamamaloina Tuʻuina atu "e faʻamautu foi e le Frying Force) ma le Steove Shoves. O nei tekonolosi o nei tekonolosi e iai lona lava uiga e faʻatagaina ai oe e faʻatulaga se fesoʻotaʻiga a le vaega o le ata.

O le faʻavae o le falai ma le semi-feai e faʻaesea na o le faʻasoaina o le faʻatuatuaina ma le lavelave o le gaosiga. E masani lava o le filifiliga atoa o loʻo faʻaogaina, ae a fesoʻotaʻiga ma le tiga poʻo le tiga, o le 'au-filifiliga o le a atoatoa ona o lona faigofie faigofie. O le fesoʻotaʻiga ma se tautua mautu faatagaina vave gaioiga galue vave, ae e faigata ona sauniuni mo ia.

Maualuga-uiga maualuga maualuga o le tumutumu o le polofiti laupapa

Polokalame o siamumuni sitiseni.

Ae o galuega ma fale e mafai ai ona e faia ni soʻoga feteʻenaʻiga ma le itiiti ifo ma le televave, ae o le le faʻatuatuaina o le a chrome. O le "Native Schip" lomiga e tutusa lelei ma le quartery groove, ma iinei e le tatau ona fai ia tulaga ese, ae e le mafai ona faʻaaoga pese i laina taʻitasi, o le mafuaʻaga lea e oʻo i ai 2 pa e faʻamoemoe i ai.

Tusi i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻauma le faitotoʻa ma MDF Planels faia oe lava

Plug-in spike e sili atu le manaia i auiliiliga fuafuaina, aua O le ata tusia o le moni moni. O lenei metotia o le a tausia soofaatasi puipui i le averesi o le mamafa o le mamafa, ae le manaʻomia le faʻamoemoe mo le maualuga lona faʻatuatuaina.

O nisi taimi o le spike ua faʻaaogaina i le tuʻufaʻatasia ma isi fesuiaiga o faʻailoga faʻapitoa, mo lea, pe a uma ona faʻapipiʻi, o le pu o loʻo faia, o le la o le lapotopoto olo e tulia. O lenei auala o le a tautua ai o se faaopoopoga faaopoopo.

Faaaogaina meafaigaluega ma tumutumu

A o galue, o se vaega tele o mea faigaluega ma mea o le a manaʻomia:

Polokalame mo le faʻafesoʻotaʻi o se pa "i le porterev" ma "i totonu o paw".

  • rofautte;
  • Penisini faigofie;
  • Faapotopotoina;
  • filifili;
  • Rapta;
  • Pa malosi;
  • vili;
  • gaosi masini.

Faaaoga mea uma uma e le o le taimi e tasi, ma o le a le aoga. O le filifiliga e faia e faatatau ile lavelave o le galuega, i.e. Mo le mea uma, o le auguas e talafeagai foʻi mo le pa o le a faʻaaogaina, aʻo le lima mito masini o le a faʻaaogaina mafai ona fausia faigofie.

E faʻafesoʻotaʻi le 2 pa ma ou lava lima, e le o le taimi masani e tatau ai ona filifilia ma le faaeteete le filifiliga, aua Tele o latou e fesuiaʻi. E taua tele le fesootai i le tufuga i pito, aua O la latou fuafuaga e faigata tele, ona o mea e mafai ona tuua ai sina umi nai lo le fuafuaina.

Ma i tulaga o loʻo e manaʻomia ai le tipiina o le tele o fafie, o le a sili atu le faia o se ata mai le pepa uʻamea, lea e atoatoa e faʻamalieina le galuega faia.

Faitau atili