Septic TOPA: Faʻamatalaga, lelei ma le lelei iloiloga

Anonim

Septic TOPA: Faʻamatalaga, lelei ma le lelei iloiloga

E oʻo mai i le aso, o le toʻatele o loʻo i ai fale tumaoti ma atunuʻu nofoaga e manaʻomia le faʻaaogaina o mamanu faʻaonapo nei e faʻatulaga ai le suavai. E matuā mafai ai ona fai, pei ona ofoina atu e le tautiga o maketi e tele filifiliga eseese. O le Storage Sweage nofoa (Los) poʻo septic tane e sili ona lauiloa, faʻaaogaina ma le aerobic daiceware.

Faʻatau ma faʻapipiʻi ia fausaga e taugata. O le mea lea, ua iloga le fesoasoani ia te oe pe faʻapefea ona latou faʻatulaga, ma e manaʻomia e i ai ni faʻailoga. E le gata i lea, faitau e uiga i le system filifilia lelei ma le leaga.

Septic TOPP: O LE PULEGA MULIMULI

Ua avea le mama o le ata o le topa o se isi filifiliga i le czech oloa. O loʻo i ai ni tapulaʻa mobile, o loʻo i ai se maualuga maualuga o le tafe gaosi ma ua faʻaoʻo atu i totonu o potu faʻamama e fa.
  1. I le potu mauaina O le muamua faamamaina tupu. O loo iai oloa e sau iinei, ma o le vavaeeseina o lapisi lapoa o le a alu.

  2. Ina ua maeʻa alavai i se tulaga o se tulaga, o le sensor e faʻamalosia, ma o alavai ua suia i totonu Mea pueata . I lenei potu, ma le fesoasoani a le tagata faipule, tulaga lelei o loʻo faia mo le taua o le gaioiga o micronorinms, ona o le tele o le filogia ua gaosia.

  3. Ina ua uma le vai ma le IL e sau e puipuia le lona tolu potu pe Tuueseese le malosi ila.

  4. O le taimi lava o le a pa'ū i le pito i lalo, o ia o alu i ai Mea pueata-stabilizer , ma le vai - e alu ese.

Ina ua maeʻa le naʻo le aofaʻi o loʻo avea ma aofaʻi tele, o le a manaʻomia le lafoaia. E mafai ona faʻaopopoina e tuʻufaʻatasi, ma pe a maeʻa le soona faʻateleina o le faʻa-fetiʻiga.

Penefiti ma le le fiafia i le sili atu

I totonu o tagata faʻatau, o le faʻamamaina o le fola o loʻo sili ona taʻutaʻua, e pei ona tele uiga lelei . E mafai ona faʻailoa i ona lelei:

  1. Septic TOPA: Faʻamatalaga, lelei ma le lelei iloiloga

    Le maualuga lelei o galuega, ona o le vai i le outlet mai le faiga e le mafai ona tuleia, ma vave faʻaaogaina le vai pe paʻu i le vai.

  2. O loʻo faʻatagaina le vaega o le vaega o le vaega o loʻo faʻapipiʻi i luga o se tamai tulaga, o le tele o lea e mafai ona maua mai le 1 i le 3 sikuea mita. m.
  3. Le mafai ona faʻapipiʻi i luga o le togafiti ma soʻo se eleele.
  4. Faigofie o tautua.
  5. Le Faoa Galuega.
  6. Atoa le tuiina o manogi.

E le gata i lea, e mafai ona maitauina i le septic tane, o otaota e lafoaia ona o le aerobic decomposition, lea e tupu i lalo o le malosi o le malosi o le manava. O le mea lea, i le fusi o le 'auga, na le manaʻomia ai le sili atu ona faʻafilemu.

E i ai i luga ma lona tulaga mama Tapulaa:

  • Mo le masani masani o le masini, e manaʻomia lona paoa, faʻapea pe a masani ona faʻalegatafau le eletise, ae o le faʻaaogaina o le faniga mo se faʻafitauli;
  • E manaʻomia masani ai ile tausiga o le tausiga;
  • O le nofoaga o le i totonu o le lotoifale o loʻo iai se tau maualuga.

Tulaga o Filifiliga

Los Topa O le lautele ituaiga o fesuiaiga , O nisi o mea e fuafua e faʻamamaina ai le sexage duflut i meaola poʻo fale o le atunuʻu, aʻo isi e talafeagai mo taumafanafana fale.

  1. Septic TOPA: Faʻamatalaga, lelei ma le lelei iloiloga

    O tamaʻi faʻataʻitaʻiga o masini (Topaz 5) e iai ni laʻititi laiti ma mamafa. Latou faigofie faigofie ona faʻapipiʻi e tasi le tagata i le lua. Peitai, e ui i lapo lapo laʻititi, o lenei tisipe uʻamea ua mafai ai ona auauna atu ai i se aiga o le lima.

  2. O le ogatotonu maualuga faʻataʻitaʻiga (Topaz 10) e sili atu le faʻatinoga, ina ia mafai ona faʻaaogaina mo se fale o loʻo ola ai le 10-12. O faʻailoga faʻapitoa o moli e faʻapipiʻiina i ni tagata se toʻalua pe tolu, ma o nisi taimi o se siiina meafaigaluega atonu e manaʻomia mo le latou faʻapipiʻiina.
  3. Tele mamafa faiga (Topaz 100 po o le 150) ua mamanuina e faʻamamaina ai le sona i Sameri, o fale o aso malolo, faletalimalo ma tele fale o loʻo oʻo i le 150 tagata. O mea faʻapitoa ma le siʻitia o masini o loʻo aʻafia i le faʻapipiʻiina o ia faiga.

Auaunaga taua i le septic pito i luga

Ina ia mafai ona faʻatino le nofoaga ma mo se umi umi, ae e tatau ona faʻamamaina e le aunoa ma aveese manuaga mai ai.

Faamamaina o Setema

O le faʻamamaina o mea taua e taua ile faʻalofia ma fafaga o isi vaega tetele. Faamamaina o Gaoioiga:

  1. Septic TOPA: Faʻamatalaga, lelei ma le lelei iloiloga

    Aveese le ea o le ea o le fafaga i le tele o sese.

  2. Aveese pamu mai le fale.
  3. Aveese ata.
  4. Aveese le faʻamama o vaega tetele.
  5. Fufulu mea uma i lalo o le jet o le vai, o le fafaga i lalo o le mamafa.
  6. Faʻapipiʻi i le ea tufatufa a le ea ma le faʻaaoga e faʻamama ai le nila.

A maeʻa ona fufuluina mea uma, o meafaigaluega e tatau ona faʻapipiʻiina i nofoaga, faia gaioiga i le faʻasologa o le faʻasologa.

Ua aveese le otaota

Pe a ma le tasi le tolu masina ma Erliffit mulimuli fua . Mo lenei, o le plapi ua aveʻesea, o le pakete ua faʻapipiʻiina i totonu o le hese ua lafoina ma ua ki le pamu.

A uma ona lafo uma alavai, o le mea pueata e mautinoa e tumu i vai mama.

A ofai o loʻo galue i le faʻamamaina o le Rart Ral Standizer, e manaʻomia le fai o totigilima, ma pe a maeʻa le faʻagaioiga, o loʻo tatau ona toe lavea ai ou lima.

Iloiloga o septics pito i luga

Asiasi i le tele o le initaneti i luga ole laiga, e mafai ona e vaʻai i tagata faʻaaoga tele tusi Iloiloga Lelei E leai ni aʻoaʻoga le lelei e uiga i le faʻasologa o lenei nofoaga. Latou masani ona fesoʻotaʻi ma faʻatau atu poʻo auaunaga faʻalapotopotoga.

Iloiloga Lelei

Septic TOPA: Faʻamatalaga, lelei ma le lelei iloiloga

Mo mea o loʻo i ai i le itu o le sami i lona supa temponige, e tele lava filifiliga. Na maua e le tane septic mata i mata, lea e mafai ona puipuia uma otaota, ae e galue foi faia latou. Na 'ou te fiafia tele i le mea moni o loʻo fai ma mea e sili ona laititi - lua ma le afa mita loloto ma le mita i le limasefulu ma le lautele. O lona uiga, e talafeagai mo le fale. Na matou filifili e tuu, ma teu! O le a le masani ai - o le masini e puleaina ai le faʻamalosi e tatau ai ona fesoʻotaʻi le eletise. Ae ma lea leai se faafitauli . Sa matou faalauiloa ma ua leva ona i ai le afa-taumafanafana faaaogaina. Atoatoa atoatoa! Vai i le vaaiga fafo e mama (lautele vaʻavaʻaia), e leai se manogi mai le polokalama.

Vysslav, Moscow

Faʻapipiʻi nofoaga i totonu o le fale, lea e aoga i le taumafanafana. O taimi o totoe o le a le aoga, ae o loʻo fesoʻotaʻi le fesoʻotaʻiga. Ma o le mea e sili ona manaia, o le vai i lenei faiga e le ese mai mai le tasi o loʻo tautuaina i le fale mautotogi. A faʻapipiʻiina mea faigaluega, lua pai sa eli: tasi i lalo o le topaz, ma le isi mo le ova o vai. Na ou aʻoaʻo e aoga lenei vai mo laʻau ma nei ua o moega i luga.

Irina Irnonovna, Moscow

I lona fale fou, ou te leʻi manaʻo e faʻaaoga se cessipool. E le gata i lea, pe a uma ona asiasi i paaga, o se saffints overgese na nofo sauni mo se taimi umi. Na matou filifili e faataapeapeina ma faatau luga. Ina ua uma ona faʻapipiʻiina, mulimuli ane Fiafia i le manogi o le natura . Fautuaina le faiga faamau i tuaoi. Na latou ulufale i le poto ma le faʻaaogaina o fale e tolu i le fale e le ipa-20 masini.

Anna Petrova, Moscow

Mo se taimi umi, sa faʻaaoga ai se kalama i le atunuʻu ma, o le mea moni, ma na tigaina ai ia te ia. O lea o faapipii i Topa, lea na foliga mai ia matou o tietipeina o faigamalo. Fesoʻotaʻi le taʻele sela ma le fufuluina masini i ai. Na tetee!

Nikita Sergeevich, tulei

E iai lo matou aiga tele, o lea e masani ona fufulu ma tele. Mo le faʻaputu ma faʻamamaina ai le ofagapi, tatou te faʻaaogaina TOPA. O nisi taimi pe a uma le fufuluina o lologa. Ou te manao e tuu le fautuaga i lenei tulaga e te le manaʻomia e te le manaʻomia e faʻatopetope ai ma se valaau i le Matai. O le faiga lava ia o le a toe suia i le aso atoa. Ma ae - e le mafai ona faʻaaogaina clolone-o loʻo i ai ni piliki.

Ulyana petrov, pskov

Manatu le le lelei

Septic TOPA: Faʻamatalaga, lelei ma le lelei iloiloga

Lua aso talu ona faʻapipiʻiina Tossala, o le vai i totonu o le masini sa le i mauaina i totonu o le potu, o loʻo sasaa atu i totonu o le fale. O le le lelei na aveese. I ni nai taimi mulimuli ane, na amata o le polokalama na mafai ona faʻaaluina le suavai i le SAMAM, Ageliac Prey sa faʻamamaina, o se faʻaiuga o le tagata faʻaleagaina. O le inisinia e faʻatali umi. Faafaigaluegaina tagata i le lotoifale, o le mea lena mo le 9000 torbles o mea pueata ma Suia uma auiliiliga . Galuega Faʻatinoina, ae na ou le saʻo le aia tatau i le pule faʻapitoa.

Semen Alekseevich, YeKedinburg

Ou te manaʻo e tuʻu se manatu le lelei e uiga i Los Topa, o loʻo iai mo le tolu tausaga. O taimi uma o le taimi i le polokalama e gagau ai se mea. Tele e masani ona o mai i se le lelei o le float, o se taunuuga o mea pueata ua lofituina, ma O le eletise eletise o le masini ua molia . O nisi taimi o le overflow ua pupuni i le va o potu. Toeitiiti lava o le lua masina e tatau ona ou suia ai ni auiliiliga i lenei Septic.

O Peteru, Vioronezh

Mo toeititi o le masina, matou te faʻaaogaina le faʻamamaina o le faʻamamaina i Topaz. Ma o lenei taimi uma mai le faʻatamala e sau ai le manogi pala, ma le otaota i le ulufafo o le metary.

Svetlana, Moscow

Na laki le septic pe tusa o le fa tausaga talu ai. Talu ai nei, na latou matauina ata alalaupapa. Sa tatalaina le koneteina ma matamata o le muamua lau malaga na tumu. E tatau ona ou valaau le Matai, o lē na ave le tupe na fai mo lana galuega. Ma folafola atu o le a galue le nofoaga e aunoa ma le pamu.

Elena, St. Petersburg

O faʻamatalaga lelei e iloa ai, faʻapipiʻi los pito i luga-8 ma Na ia mauaina se faaputuga o faafitauli . Na latou faʻapipiʻiina le taptic Tank i le taumafanafana i le taumafanafana, i le taumalulu latou te leʻi faʻaaogaina, ma le tautotogo atoa ai le ata mai le lua. O le mea moni, o paipa uma na fesoʻotaʻi ma le masini ua leaga. E aliali mai o le tane o Septic Tak, ma i le pito i lalo o le vaieli, tuu le ipu ma fasi mata.

Andrei, Moscow Region

Mataupu i luga o le autu: mafanafana fola ma le vai: masini ma faapipiiina

Faitau atili