O le ata ata e fai o oe lava: faʻafefea ona tapena le lags ma tuu laupapa?

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Faʻafefea ona tapena lags mo faʻafitauli?
  • Faʻavasegaina o faʻafitauli mataʻutia
  • Fola fola o tulafono mai laupapa
  • Tafoai o le fola

O le ata o le fola o se ata e masani ona faʻaaogaina aʻo leʻi faia le palu, lametate, maoaʻe laupapa. O ia o le fola o se mamanu o lags faʻapipiʻi ma se isi laasaga. E mafai ona faia le fola i ou lava lima mo 1-2 aso, e taua le matauina o le tafailagi luga luga iinei, ma o loʻo i ai o latou i le sitepu o le 600 cm - o le tele e faʻalagolago i le fola mo le fola . E mafai ona avea ma laupapa, plywood talipupuni, chipboard chippers po o Opper. O le nonoa o le fola o loʻo faia e faʻaʻau masani, o soʻoga e tatau ona i luga o le lag.

O le ata ata e fai o oe lava: faʻafefea ona tapena le lags ma tuu laupapa?

O le ata tusia o se ata o se lag ua mamanuina e taoto ai le pani po o le laminate.

E manaʻomia galuega galuega:

  • fale malo;
  • o se samala,
  • Autonolosi;
  • sikulukalaiva;
  • Pule ma le penitala.

Faʻafefea ona tapena lags mo faʻafitauli?

O le ata ata e fai o oe lava: faʻafefea ona tapena le lags ma tuu laupapa?

O faasitela o loo faia o laupapa laupapa.

Fola i lakapi e lautele. Latou te taliaina mo le tau ma faapipii tulaga. O lapina faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina mo le sitaili. Ua faia i latou o ofu laupapa po o laupapa, o lona lautele o le 100-120 mm. Lats o loʻo vaʻai i le mamao o le 500 mm mai le tasi ma le isi. Afai latou te fetaui i totonu o le fale mautotogi i luga o spebs o loʻo i luga o le sili atu o le faʻalumaina, ona mafai lea o le mafiafia o lo latou mafiafia o le 50 mm, ma le lautele aoga o 100-150 mm. Mo le laupapa laupapa, o le ai ai sili atu laupapa po o papatusi ia, o se vaega o le faautauta misa, faasee.

A ganu, o loʻo fuafua le au taʻaalo i le pito, e tatau ona fetuʻunaʻi le maualuga i sea auala e faʻapea lava ma le fola na avea ma sili ona lelei.

O le ata ata e fai o oe lava: faʻafefea ona tapena le lags ma tuu laupapa?

Ae le i faia ni taga, E manaʻomia le taulimaina ma le na teʻa.

E taua le puipuia o laupapa laupapa mai iniseti, magato. Mo lenei, o mea eseese e mafaufauina. O le maileia o le nei, o se tulafono, e leai se manogi. O le tele o mea e faʻaaogaina e pei o aftispaptics mo le faʻatuatuaina o le lag - o le vkk-3, Adium, Sodium Siminity ma isi. O i latou uma e faʻamalamalamaina ma le vai i totonu o le vaega faʻapitoa gaosi oloa.

O le tuʻufaʻatasia o le lags e tatau ona faʻaaogaina i le 2-3 vaega ina ia maualuga le faʻagaioiga. Muamua, e fautuaina le faʻagaioia o nofoaga leaga o le lag - faʻaiʻu ma tipi. O le suluisina o le itu i totonu o le tagata i totonu, pe a fai o le a faʻatino ai le faʻagasologa, e tatau ona le itiiti ifo ma le 80%. Faʻaaogaina le antiseptic e fautuaina mo se pulumu, e mafai ona e faʻaogaina le faʻaseʻe poʻo le sprayer. Muamua, e ufitia foi i le numasina o mea uma, pe a uma ona tolopoina i latou mo 3-5 itula. Ona faʻaaoga lea o le tagata maualalo vaega, e tatau foʻi ona faʻamago. O ia vailaʻau o le amurisi oloa, faʻapena foi le faʻaaogaina o tu matilatila i le tulaga o totigilima, foliga mata. Ina ua maeʻa faʻamago ma le fiafia, o le a sili atu le saogalemu ma o le a le afaina le tulaga o le soifua maloloina, ae o le a e galulue ma latou e manaʻomia e matauina le saʻo.

Mataupu i luga o le autu: Bulgarian Makita 230

O le ata ata e fai o oe lava: faʻafefea ona tapena le lags ma tuu laupapa?

E tatau ona lelei le fusi mo le au puipui mo Lass.

E i ai ma le faaeteete a latou vaa, ona o lo latou faamaoni, faasausili i fusitala. E le mafai ona e puʻeina ni faʻailoga, o loʻo iai ni chips, o loʻo iai ni swirls, faʻailoga o mea leaga. I le faaopoopo atu i le puipuiga faasaga i le mumT, e manaʻomia foʻi le puipuia o penitogo mai iniseti. Mo lenei faamoemoe, o so okalama floorey o loʻo faʻaogaina, sodium sosicA. Uma togi ae le o le mafai ona faʻagaioia tatau ona faʻagaioia ina ia i ai la latou lamolemole ma lamolemole luga. A faʻapea e mafai e le tigā ona faʻapipiʻiina, ona faʻapipiʻi lea e manaʻomia le faia o se tipi.

O loo aveina atu e Paulo laupapa ia ituaiga ata:

  • mafiafia - 28-36 mm;
  • Lautele mo le pito i luma o le laupapa - 138 mm, 118 mm, 98 MM, 78 MM, 68 MM;
  • Bruis Lautele - 55 MM, 45 MM, 35 MM, 28 MM.

O le ata ata e fai o oe lava: faʻafefea ona tapena le lags ma tuu laupapa?

Tank Tapike Scheme.

Ia e mautinoa le lelei o le foloa o le fortiplation, o le 2 MM Thiction e manaomia. O lenei a le mafaia ona aloese mai faigata tele, e aofia ai faʻatulagaina o laupapa, o loʻo i fafo atu o faʻatonuga.

O le igoa o le igoa o ia lava e faia i lenei auala:

  • E taua i le faigata i puipui o le pito i luga-tulaga lag;
  • Amata faapipiiina le lag. Mo le motu o laina, fasi fasi fasipepa, o fasi fasi pepa malo, ua faaaogaina lautele;
  • O le maualuga o le lag e fetuunai, ua siakiina le sisina;
  • Afai e tatau, i le va o c.s, o le vaega o le tuufaatasiga e punitia;
  • Mamaina le malosi o le fola e faia e plywood laupapa.

Toe foi i le vaega

Faʻavasegaina o faʻafitauli mataʻutia

O le ata ata e fai o oe lava: faʻafefea ona tapena le lags ma tuu laupapa?

O le ata e tasi o le fola o le fola o le fola i luga o laina.

O mea uma o loʻo faʻavasegaina o le fola e ala i le ituaiga o fola:

  • tagata nofofua fanua;
  • Faaluaina fola.

O le tasi o fola e tasi na o le tasi le vaega o le fola, o loʻo faʻasolo atu i luga o le faʻapipiʻiina. Faalua fola ei ai 2 fola:

  • O le pito i luga o le pito i luga, o loʻo i lalo o le faʻaiuga o le fola. Mafai foi ona faʻaoga o le sili lea o le faʻauʻuina o le taina, pe a fai o lau faʻagasologa o laupapa-;
  • Le vaega leaga o le fola.

O le ata ata e fai o oe lava: faʻafefea ona tapena le lags ma tuu laupapa?

Faalua fola fautuaina lua fola.

O loʻo i ai uma le fola o le fola i vaega eseese, e mafai ona faʻatinoina mai:

  • mea masani a au laupapa (teuteuina ma le talitonuina);
  • Mauga.

O nisi elemene o le fola ma le mafiafia o le 60 mm e le faamalosia i fao, ae na o le fetaui i le umoa na saunia mo i latou pe i luga o pa. O le pito i luga o nei u utupoto e tatau ona saunia lelei, i lo fanua, ona potuoni.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se mini pa e faia oe lava?

Fai se fogafale uliuli ma se sikuea lua e le faigata tele:

  • O le mea muamua e faʻatino e ala i le fola uliuli, e tatau ona faʻapotopotoina ma se vaega o key poʻo le pito i tua. A uma ona aoga, o le vaie tatau ona mago ma le faaeteete;
  • E manaʻomia e sasaa oneone pe pa i luga o le matutu luga, o le maualuga o le vaega e tatau ona oʻo i le ogatotonu o le utupoto. Oneone ua tumu i se fofo malie. Ina ua uma ona mago i luga o utupoto, o le pito i luga o le fola e faʻapipiʻi, lea e taʻua o le chistov, pe mama.

Ina ia mafai ona faia le avanoa i le va o le laupapa ma le faauma i le fola, e mafai ona faʻapipiʻi se pea ventiving holes ma le tele o 10-15 mm i tulimanu. Ua fautuaina pu e tapunia ma le tele. Afai o le lanu viole o loʻo i le fola o le fola, e fautuaina le faia o ni mea mo oloa ma le mea mulimuli ane o le ea.

Toe foi i le vaega

Fola fola o tulafono mai laupapa

O le ata ata e fai o oe lava: faʻafefea ona tapena le lags ma tuu laupapa?

Uliuli uliuli stacme i luga o laina.

O le ata ata mai le laupapa e le faigata tele. O le muamua laupapa e tatau ona faʻapipiʻiina, aua le galo e tuʻua se avanoa mai le puipui o 10-15 MM. O le faʻapipiʻi laupapa ua fautuaina mo fao, o le umi o le faʻamoemoe atoatoa o loʻo faalagolago i le mea mafiafia o iai le mafiafia. O fao e tatau ona faʻapipiʻi i nofoaga uma e fesootai ai footterboards ma faʻavae i luga. O le a mautinoa ai le maualuga o le malosi o le ata o le folasaga o le fola.

E manaʻomia le tuliina o fao i lalo, o pulou o loʻo fautuaina i latou i le avea ma toso i le tele e mafai ai, ae o le manaʻoga maualalo e tatau ona 2 mm. A maeʻa ona faʻamalosia le laupapa muamua, e manaʻomia le amata faʻapipiʻi le lona lua, ia lava mau i le tumutumu. O le masani a hammer o loʻo faʻaaoga e faʻafaigofie ai galuega. O gafa uma e tatau ona tuʻuina i se auala faʻapea o loʻo latou fusia malosi i le tumutumu, tusa lava lea tulaga o le a faʻatuatuaina, mafai ona tatalia uma avega.

Afai o le fola o le fola o loʻo faia mo se parkt suauʻu, ona ave loa lea o fao i lalo i le tulimanu. I fafo, o loo latou aveina, ae o pu ia, e pei foi o le Mafutaga masani, e le tumau. O lenei mea e faaleleia ai le lelei o le laualuga o le fola. A faʻapea e manaʻomia ni laupapa ina ia faʻamautinoaina o avanoa e le tumau i avanoa, ina ia manaʻomia le tuleia o le tuufaatasia taʻitasi. Ina ua uma ona taoto muamua le mea muamua, mulimuli ane na pa'ū i le tele o le tele e mafai ai. O laupapa uma o loʻo fusifusia ina ia faʻapipiʻiina le laupapa mulimuli ma le puipui e mafai ona tuʻituʻi mai le puipui. O le malo malosi ua pupuni ma le samala ma le fola laupapa. E manaʻomia le faʻatinoina o lenei galuega ma le faʻaeteete le le faʻaleagaina o le puipui o le nuʻu lata ane. O tagata atamamai e fautuaina e faʻaaoga plywood talita na o le faʻapipiʻi i le puipui.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se moli ma mafua ai o latou lima?

Mo le ata tusia, e mafai ona e faʻaaogaina ni laupapa masani, ae o le a latou faʻamalosia tutoatasi, faʻatino le faʻasologa nei o galuega:

  • Manaʻomia se itu poʻo se faʻailoga foliga;
  • E manaʻomia le tipiina o pito o se laina matua faʻaagaititi, e mafai ona e faʻaaogaina se mamanu;
  • A maeʻa le faʻagaioiga, e mafai ona e amataina le fola o le fola.

Ina ua uma ona tataina le ata ata, e manaʻomia le siakiina o lona tulaga lelei, mautu, ona mafai lea ona e amata galuega i le sala tupe i fafo. Ae o le taimi muamua e tatau ai ona o le mutiaina le Hydro ma le le fiafia o le tagata.

Toe foi i le vaega

Tafoai o le fola

O le ata ata e fai o oe lava: faʻafefea ona tapena le lags ma tuu laupapa?

Black Soult Cussics diagram.

O le faigofie auala o le faʻapipiʻi i luga o tagata valea. O se mea e tatau ai i mea e mafai ona tau ai i mea e mafai ai, fetaui lelei ma le au papupuni. E pei o le vevela e masani ona fai minerale fulufulu. Afai e te amanaia le Norms, o le vevela i totonu o le potu e le tatau ona talimalo tele mai le vevela o lo o i luga o le fola luga. Afai o le eseesega e sili atu nai lo le 2-3 ° C, tatau ona e faʻamafanafana ma le faʻaeteete le fola ma le tino. I luga o laupapa maalili, o le a tau le mafai e se tasi ona alu i se tasi.

O le a le unaua e filifili? O manatu, e tatau ona tatou ave ni tapulaʻa mamafa, o loʻo lagolagoina ai e le fomaʻi uiga, le siosiomaga o le unaʻaga, faʻapea foi ma lona malosi ma le tumau. Mineral Tile talafeagai mo uma lisi uma e tasi, e le susunuina, e le faʻamaloloina le vai, e talia foʻi. E tele naua leaga leaga, talu ai o ia o se suauu. Polythylene e talafeagai e avea ma susu susu, iloa lelei orneroid, motu.

Ina ua uma ona filifilia le faʻamaliega, e mafai ona e alu i le faʻapipiʻiina o galuega. O le laasaga muamua o se ata ata, ona tuu ai lea o le vai o le vai o loʻo tuʻuina i luga, o le sheam parrier o loʻo faʻapipiʻiina. O le vaega mulimuli o le faauma fola. Mo lona styling, o le kateni kate ua ave ma lanu viole mai tua. O le itiiti ifo 2 cm e manaʻomia e tuʻuina atu i le ea o le ea.

Afai e leai se faʻaili, ona mafai ai lea ona e faʻaseʻe ni tane i le pulupulu i le kiliva. Ae i totonu o ia oloa e leai se manatu, o lea e tatau ona e gauai atu i lo latou tuaoi. Aua neʻi galo o loʻo faaputuputu laupapa i luga o maea taʻitasi o laʻau, e tatau ona lafoina i itu eseese. Afai e maeʻa le galuega, ona amata loa lea o le fola. E mafai ona e filifilia se linouum, lauiloa i tagata faʻatau e tali atu fulufulu, faʻatuatuaina laupapa faʻataʻavalevale, laupapa sisitema. O le maketi o le fale o loʻo ofoina atu se lautele lautele o vaega eseese, ina ia mafai ai ona filifilia le filifiliga talafeagai.

O le ata o le fola o se faʻavae mautu ua uma ona saunia mo le faʻauma o le fola o le fola. O se ata tusia e faia mai le lag, luga o le fola o le fola o le laupapa e faataatia. O lenei galuega e le mamafa tele, ae manaʻomia le faʻaaluina ma le faʻaeteete le tulaga o le lumanaʻi, sauni ai laupapa.

Faitau atili