Faʻafefea ma faʻafefea ona vavae ese le sima o totonu ma fafo

Anonim

O le fale mai le faʻapipiʻi lelei e mafai ona tutu e aunoa ma se teuteuga pito i fafo e aunoa ma se mea leaga i le faʻamaoni o poloka (tautala e uiga i le autoclave gasenive). Peitai, o le taimi lava e taofia ai taimi, ua maupau i luga o pou, ma, na muamua atu, o le paʻepaʻe paʻepaʻe luga, na te lafoaia efuefu. O lea, o le taimi lava lea, o le taimi mulimuli ane, o le fesili e tulaʻi mai e uiga i le feagai ai poʻo le teuteuina o le lautele o le lautele i fafo atu. Totonu, o le teuteuga o le sima tuʻufaʻatasi na faia toetoe lava o le fausiaina: poloka i totonu e le manaia tele.

Faʻafefea ma faʻafefea ona vavae ese le sima o totonu ma fafo

O le auala lea e mafai ai le sibeal correte e aunoa ma le faauma i ni nai tausaga.

Talu ai o le sima faʻapipiʻi e matua maualuga le vapē maualuga, e iai ni mataua pe a faʻatautaia ai galuega faʻauma. O le mea moni e toetoe lava o mea uma e faʻatautaia ai ulugaliʻi e sili atu le leaga nai lo le kesi anicate. E mafua ai faafitauli, ina ia mautinoa le tele o mea na tau mai ai le tauvaga mai totonu o le potu, o le vavale i le vaipuna o puipui - e tatau ona faʻateleina. Na o le faʻapitoa sipelaga faʻafefiloi mo le sima sima e fetaui ma lenei manaʻoga. Ae i lalo o nisi tulafono, o le faʻauma e ono i ai.

O le teuteuga i fafo atu o le sima

Muamua, faʻafefea ona vavaeʻese e le mafai. E le mafai ona faamafanafanaina le folauga po o le polystyrene osam, sipili i fafo atu o le masani ai oneone oneone-sima le sima o ata tifaga. O le mea vevela, pe a manaʻomia ai, o fulufulu laʻau e mafai ona faʻaaogaina, tiga, e le o faʻaaogaina le puao mo le tuua o le susu mai le puipui. O lenei e mafai ona vavae ese le siʻosiʻomaga o le pream sima.

Hinged Trades: LILISU, Taalo, Panels, ma isi

A maeʻa i ni mea o loʻo tuʻuina atu i luga o le faʻailoga poʻo ni taʻiala i le va o le faʻaumaina o mea ma le puipui tumau o le va. E taua o le ventiving, pei o lenei va ma le masini talafeagai, e iai le leai se gaioiga gaioiga mai lalo. O le saʻo masini o le i ai o pu i le faʻauma mea i le pito i lalo ma luga. O le mea lea e tupu ai le gaoioi o le ea tafe mai lalo-pito i luga. O lenei vaitafe e ave ai le susu ma oe, o le mea o loʻo i ai mai le potu. O sea masini e foia ai le faʻafitauli o le faʻafitauli, ma lagolagoina foʻi ma le le fiafia o papa. Talu ai ma le maualuga o le susu, e maualalo le lelei o le malosi o le malosi, ma le taofia o lona taugofie sili ona suamalie i le "olaga". O le faʻalagolago i le malosi o le malosi o le fatufatu mai le pasene o le molisu o loʻo faʻaalia ai le siata.

Faʻafefea ma faʻafefea ona vavae ese le sima o totonu ma fafo

Le faʻalagolago i le malosi o le kesi anufe mai le susu

Faatasi ai ma le teuteuga o loʻo i fafo atu o le sima o le faʻaaogaina o le vateatea i le tele o le taimi, o le tele o le taimi ua i ai le susu i le va o le 10-15%, i. Tu i le sili ona lelei. O le fausiaina o se avanoa i le vaega o le puipui, o le lamepa ua tumu, aumai le mamao mai le puipui i le pito i fafo i le 3-5 cm.

Faʻafefea ma faʻafefea ona vavae ese le sima o totonu ma fafo

Faʻataʻitaʻiga o le ulufale i lalo o le sivifo poʻo le laina

Mo crates, o le Booden Bar (na gaosia e Antsisptotics) o loʻo faʻaaogaina, o ni faʻailoga uʻamea - kalone o ni faʻamatalaga mo le digwall poʻo le faʻapitoa mo ventfalls. O le taimi o le faʻailoga - 40 cm. E tusa ai ma lenei mataupu faavae, o le felauaiga o le sima ma le sitaili, taʻaʻalo, fogafale.

A faapipiiina le apaau ma le puipui, o le fesili e tulai mai: o le a pe, pe o le a, "i le mea o loʻo fusifu i le kesi anicate. E mafai ona i ai lava i luga o le faʻapipiʻiina o ia (uliuli, i latou e sili atu), ae ina ia taofia lelei le faifeʻau, o le a e manaʻomia se umi tele. O lona uiga o le uamea e sau loloto i totonu o le tino o le poloka. I le tau malulu, o ia o se sili malulu malulu. Ae e le o le sili ona leaga. I le matagi a matagi, o le faʻavaʻa e faʻavasegaina, faʻaputuputu, faʻalenatura, ua faʻatau atu ma nonoa. I lalo o le gaioiga o le gatete varam sima. O le iʻuga, o le ola-ola-ola mafai ona faʻaumatia.

Tusitusiga i luga o le autu: Fale taʻele o Rusia gaosiga

Ma e le o lena mea. Ona o le vevela o le vevela - o le mafanafana o le sima ma le vave o le uamea o le uamea ia te oe lava - o le condensate ua fausia i luga o le fusi lava o ia lava. Ma le faʻaititia o le vevela, e faʻaʻaisa, faʻaleagaina le tino o le poloka. I le tulaga lautele, e naʻo le fao mo le faʻapipiʻiina o le tusiga i totonu o le soʻofaʻatasi lautele i fafo e le faʻaaogaina.

Faʻafefea ma faʻafefea ona vavae ese le sima o totonu ma fafo

Faapipiiina Galvanized talaaga mo le taofia

Ina ia mafai ona tamoe se tulaga tutusa, o palasitika pupuga e faʻapipiʻi i totonu o le puipui ma solo-fao ua faʻaaogaina. E sili atu le talafeagai o le mea masani, e sili atu le lelei nai lo na o oe lava-fetu i luga Afai e te faʻaogaina le masani ai, o le umi o le palasitika tube e tatau ona sili atu i le 30 mm.

I se tulaga lautele, e sili le faia o se faiga faʻapitoa, lea ua taʻua o le "mo Aloaʻia Amuluiga." O loʻo latou i ai i fale faʻapitoa o loʻo faʻatauina meafaigaluega. E le mafai ona maua i latou i luga o le maketi masani galuega. O le masani na sasaa e le tele o tausaga o le palasitika vaega, faʻapea foʻi ma sili ona atiaʻe papa uʻamea.

Faʻafefea ma faʻafefea ona vavae ese le sima o totonu ma fafo

Ituaiga o Mea Tonu mo Gas Skite

Metotia o le faapipiiina tulaga. I lalo o le paipa o le toe foi (palasitika vaega) o le pu e viliina. Fuafua i luga o le foliga o le sikulula luga, e tulia (i le ata o le pito i luga pito i luga) pe fao (lalo) palasitika lio. Ina ua maeʻa le sikulu.

Faʻafefea ma faʻafefea ona vavae ese le sima o totonu ma fafo

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se mea e faʻapipiʻi ai

A faʻaaoga pou laupapa poʻo ni faʻamatalaga faʻaputuga, latou te faʻapipiʻi atu i mea na. O le faʻatulagaina o sitepu e itiiti ifo nai lo le masani ai - o le tusa o le 40 cm. Lenei mo se sili atu toniga tufatufaina o loʻo tupu ma le matagi malosi. O se faʻataʻitaʻiga o le ogaumu o le sima sima e mafai ona vaʻaia i le vitio. E tele ni avanoa aoga.

Faauma piliki

Afai e te tuʻuina saʻo le fogafale o le pamupipa faʻapipiʻi, o le a tu ai e aunoa ma faʻafitauli i le sefulu tausaga. Tulaga Manaomia - Ventzazor e tatau ona i le va o le puipui o le faʻauma mea ma le pa o le sima. O lona lautele e le itiiti ifo i le 30 mm. Ina ia mafai ona galue, pe a faʻaumaina le piliki i le pito i lalo, o loʻo tuua ai oloa - laiti pu o le a alu ai le ea. Ina ia le paʻu manu ia i latou, ua pupuni i latou ma le galupaina o le faʻagaioiga.

Faʻafefea ma faʻafefea ona vavae ese le sima o totonu ma fafo

Le mataupu faavae o "galuega" o le system ma se vaega o le 3-5 cm pa o le faauma piliki

Na o le ituaiga o faʻamuta, e le pei o le faʻauiga o le alnitisi, e tatau ona amanaia peʻa fuafuaina le faʻavae. Muamua, o le tele o piliki faʻauma, e oʻo i le mama, tele, ma e tatau ona iloa pe a fuafuaina le taliaina o le faʻavae. O lona lua, ua faatatauina o le lautele o le tini i le tala pe a fuafuaina o le lautele o le faavae: Sveom piliki e le mafai ona sili atu i le 3 cm, ma le isi pū faʻasavili mai le 3 i le 5 cm o loo manaomia i le va o le puipui ma ta.

Ae, afai e te tuu se paepae puipui i le mamao e manaʻomia mai le puipui o le fale, e ono paʻu lava. O lea, e manaʻomia le nonoa o puipui o le sima ma piliki. Mo lenei, tusa lava pe o le sitaili tulaga o le sima, e iai papatusi manifinifi i le va o poloka, ua taua "o le" fusi feololo ". Sili ona lelei - pe a o le sleainless steel. O le auala i le fofo lea e ave ai e nei fasi ia alkaline o Alkaline, ma i Alkaline auala, o le uʻamea, e matua faigofie lava le uʻamea.

Faʻafefea ma faʻafefea ona vavae ese le sima o totonu ma fafo

Faʻaofiina papatusi faʻapipiʻi mo fesootaiga ma le piliki faʻaiʻu o le vasa sima, ae o latou gaʻoa ma ina ua maeʻa ni nai tausaga o le piliki e mafai ona pau ai le piliki

O papatusi i luga o le laufanua e tusa ma le 60 cm i le laina lona lua i le laina lona lua, le maualuga maualuga i le va o laina e lua o 50 chit. I le vaega o tulimanu, faʻamalama ma faʻavae faitotoʻa tau tele vave.

Faʻafefea ma faʻafefea ona vavae ese le sima o totonu ma fafo

Faʻapipiʻiina le fetuutuunai pe a maeʻa a latou piliki ma le faʻamalosi ma aunoa

Mau i luga o le autu: Moed mo fafie: O le vai-pito i lalo lanu, paʻepaʻe ma ou lava lima, pueata suauʻu ma pato

O nisi taimi pe a taoto e uiga i papatusi faagaloina. I lea tulaga, o le faletalimalo o loʻo 'aʻai i totonu o le pa lea na fai ai le ipu uamea e faʻapipiʻi ai poʻo se faʻapitoa faʻapitoa squemento. O le isi filifiliga: I le taimi o le masonry, o piliki malosi faafeagai o le isi e faia se pu i totonu o le puipui lea ua pupuni ai le ata. E tatau i le laulu ona ulufale i le 10 cm i le tino o sima ma toetoe a le lautele lautele o le piliki. Ae e le mafai ona fetuʻunaʻi ma mafai ona gagau le lauulu ma mafai ona gagau ma faʻapipiʻi sima, ma o le piliki faʻauma (i le fola o le piliki - mo le mautinoa). O le mea lea, e sili atu le aua le tigaina faapenei ". Faʻafefea ona fai le sikalati o le faʻaputuga sima, ma le fesoasoani i le faʻamaeaina o piliki ma le ventsor - i le vitio.

Faʻafefea e le Plaster Faʻafofoga mai le faʻapipiʻi sima

E pei ona taʻua, o le sima mo le sima lelei e naʻo le faʻaaogaina ma le maualuga o le vavai. O nei pepa e taugata, ae e faʻaaogaina e se manifinifi manifinifi. A o le tele o sauniuniga gaioiga e manaʻomia e maua ai se lamolemole lamolemole.

O faʻagaioiga a Stakucco e mafai ona amata i se vailaʻau o loʻo i luga o le afuaina o polokaina e le maualuga atu nai lo le 27%. Ae le i amataina galuega, o loʻo faʻagaioia le laualuga:

  • Efuefu e ala i le pulumu;
  • Ma le fesoasoani a le tosina, o loʻo fesoʻotaʻi le laga.
  • O celes ma chips ua tapunia ma le kulimi palu ma le pefu o le sima faʻapipiʻi, lea e tape pe a tipi poloka.

Le vaega itiiti - e le mafai ona e faʻamalosia le 10 mm. Ona o le faʻapipiʻiina o mea faʻaopoopo i totonu o le faʻavae, o le a faʻapipiʻiina pea i luga. Afai o se vaega o le 10-15 MM, e manaʻomia le faʻamalosia o le Greid o le fiberglass, ma le mafiafia o le 15-20 mM ua tatau ona vali. O le teuteuga o le pito i fafo o le faʻapipiʻi sima sima e sili atu nai lo le mafiafia o le saua.

O le Grid mo galuega mai fafo e tatau ona i ai se sela o le 3 mm. E tatau ona tuiina atu i alkaline siʻosiʻomaga (tusia i luga o le afifi), i se isi itu i ni nai masina, o le a le maua le malosi ma le taofi le tausia o le faʻapipiʻi. O le iʻuga, o le faʻauma vaega o le a paʻu ese.

Faʻafefea ma faʻafefea ona vavae ese le sima o totonu ma fafo

Faaumaina le faʻapipiʻi sima faʻapipiʻi i fafo

Faʻamalosia o loʻo faia e tusa ma le lolomiina o vaega o le Primer Paʻu. O loʻo faʻaaogaina foi faʻapitoa, e iai se mea sili ona lelei ma le sima ma le sima sima, faia se faʻavae mo le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi masini. O le tufuga e faatatau i luga o le puipui o le fasi pepa. A o le 'ese o ia, o le kalama o loʻo i luga. Faʻaaogaina se nifo nifo po o le saoasaoa, o le grid o loʻo oomiina i le fofo. Ina ua uma ona alu atoa, latou te faia le lautele lautele ma aofia ai le laufanua, pe a tatau ai, faaopoopo se fofo. O le mea o loʻo tuʻua o le uamea. O le upu e faʻalagolago i mea na faʻaaoga ma ua faʻamatalaina e le tagata gaosi. I le averesi, o le upu o 7 aso.

O le mea muamua e faʻaaogaina i le matutu o le faʻamama o le vaega o loʻo faʻamalosia. E faia ai le tele o galuega:

  • laina i le afu o le faavae (faaititia i ai);
  • Vali efuefu (e paʻepaʻe);
  • Faaitiitia porosity.

Mo le SMARG PRIY (E i ai se faʻamatalaga), o le tini uma o loʻo faʻaaogaina - teuteu faʻapipiʻi. Le metotia o lona talosaga e faʻalagolago i le ituaiga o tuʻufaʻatasiga.

Taitai le taofi mai le AEEED CARDRE

Faatasi ai ma le masani masani fuafuaina ma le tausisia o le tekonolosi (masonry i luga o glue ma le mafiafia mafiafia o le 1-2 mm), pasa manogi e le manaomiaina. I le ogatotonu o Rusia o Lusia, e lava le mafiafia o le poloka o 325 mm. Afai e ui i lea, e iai le manaʻomia, o le faʻatamala e tatau ona avea ma ausaia e aunoa ma Vispar alavai. Ma o Myraral Baolira ma Sese. E sili lava ona uiga maualuga o Penoodlo, ae o se tau maualuga. O fulufulu tino o le taugofie. O le le mafiafia o le lotogatasi faʻalagolago i le malulu i totonu o le fale, ae masani ona faʻaititia le faʻaaogaina o 50 mm.

A maeʻa ona faʻaumaina i se tusi, e faia mai i se polokalame lautele poʻo se talaaga, ma ia faʻamatalaga o le mea moni o le le mafiafia o le naunautaiga o le le mafiafia o le ventzazor. O nisi taimi atonu e i ai se talitane. O isi fasi poloka, lea, e fuafua i tulaga, ua mamanuina faʻatasi pe i autafa o le tusi muamua. Ua faapipiiina le Hormal Convedsed i le puipui ma ni solo faʻapitoa o palasitika ma se pulou lautele i le foliga o le fingus.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea e fufulu ai le Super Glue mai lima i le fale

O totonu o le teuteuga o le

O le teuteuina o le tagata i totonu o le Initia sima e iai lona lava uiga. E masani lava, o na puipui o lo o faaaaloga lava. Faʻaaoga le sili atu le taugata o le sili atu ona faʻaletonu e te mafaia, ae e taugata tele. E i ai auala e faʻafesoʻotaʻi ai puipui e faʻaaoga ai le masani masani poʻo le sipuni papa. Ae mo lenei mea e manaʻomia ni gaioiga faaopoopo: o le muamua o le mapusaga na fausia e faʻaaoga ai le taugofie. E i ai le lelei aʻiaʻi (agision) e oʻo lava i se lautele lautele o le faʻapipiʻi sima, fausia se pito sili ona lelei mo le faʻaaogaina mulimuli ane. Plaster. Le taualumaga mo ia:

  • Matou te faʻaititia le hygroscosictation o le faʻapitoa sima. Afai e te faʻaseseina soʻo se mea faʻapipiʻi i luga o se poloka le atoatoa, o le a leai se taimi e "alavai", pei ona faʻaaogaina e le sima o le a faʻaaogaina uma o le susu. O le vaega na o faatoaga. O le mea lea, muamua ua faʻamamaina pa mai le efuefu, ona aofia ai lea i le muamua o le maualuga o le tui. E lua vaega e manaomia. O le muamua o le a mago e uiga i le aso (faalagolago i le susu ma le vevela).

    Faʻafefea ma faʻafefea ona vavae ese le sima o totonu ma fafo

    O le eleele o puipui e mafai ona faʻataotoga, ma e mafai ona e onosaʻi i le faʻapitoa i le nofoaga masani o le togalaʻau

  • Matou te talosaga se vaega o le tulia o le kulu ma le mafiafia o le 3-4 mm.
  • Matou te faʻamalosia le faberglass mesh ma se sela o le 3 mm (i luga o le glis fou tuʻu le grid ma fetaomi i totonu).

    Faʻafefea ma faʻafefea ona vavae ese le sima o totonu ma fafo

    O le faʻamalosia o le mesh ua fetaomi atu i le faʻaaogaina o le kuki o le glue

  • O le Gar Spatula Faia se mafanafana faalava.

    Faʻafefea ma faʻafefea ona vavae ese le sima o totonu ma fafo

    Puipui saunia i lalo o le manoa

  • Tuu le matutu mo ni nai aso.

I le mago glue, e mafai ona e faʻaaogaina le sipuni, ma e mafai ona tuʻu le paʻu. E le alu i se isi mea: o le a lelei. I totonu o asiasiga susu - o le faletaele, o le umukuka - e mafai e le Primen ona filifilia se ata tifaga-fausia, e faaitiitia le arpar le atoatoa o vali.

I le auala e saunia ai le lelei o le puipui mai le kesi siliva i le sima, vaʻai le vitio. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le auivi o puipui mai le sitaili maimoa ua malamalama: Ua valiina mea uma i sitepu ma laei.

Filifiliga mo le teuteuga

Faʻamaeʻa le puipui mai le sima faʻapipiʻi i totonu, toetoe a toetoe lava o filifiliga uma e talia:

  • Plasterboard po o le gwl i luga o pa po o le talaaga. E leai lava ni faigata i le fusi (leai se matagi avega, leai se malulu. Ae, e naʻo le a tatou talanoa e uiga i se fale o le tumau i le taimi nei. I le taimi o le vaitau le fiafia o le aoina ma totonu o le faʻapipiʻiina o le 'aina o se mea e manaʻomia.
  • Luga i ana mea uma.
  • Palasitika panels.
  • Valivali, ae i le sauniaina ma tufuga i luga. Ma tiga, e ui i lea, e tusa lava pe tutusa ma nisi ausa faitino. O i totonu o le faletaele pe i le umukuka, e mafai ona e faʻaogaina ata tifaga-faia faʻavae.

O nei faiga uma, e manaʻomia ai nisi faʻamatalaina o le pau lava le vali. I lalo o lenei ituaiga o faʻauma, o le puipui o le faʻaputuga faʻapipiʻi e le o se mea taua. I le aotelega, o puipui e tatau ona toetū. Afai e i ai chips, dents po o mafaufauga, ua faigofie ona fofo mea uma. Latou te latalata i le kulimi tutusa i luga o poloka tuu. Afai e tele mea e te maua ai, e mafai ona e faʻaopopo le kulimi i le kulimi, e fausia pe a tipi le poloka. O le tutusa o le tufuga o mea.

Faʻafefea ma faʻafefea ona vavae ese le sima o totonu ma fafo

Aligning luga i lalo o vali

Afai e iai ni sui o loʻo i ai, o loʻo latou matamuli mo se nofoaga faʻapitoa, ae e mafai la ona faʻasaʻoina e salu i lalo. O nei auala o loʻo maua ai se lamolemole luga e mafai ona valiina. O le puipui e mama ma le pulumu, taofi i luga o le tagata e umia - efuefu salu. Pefu le puipui o le eleele tele. O le Primer e filifilia talafeagai ma le vali filifilia. E tatau ona fesoʻotaʻi. O le eleele e faʻaaoga muamua. Ona faʻaaoga lea o le vali i luga o le matutu matutu muamua.

Faitau atili