Puipui ma le taualuga o pamu o pamu - fou vaomatua vaomatua i lou potu

Anonim

Ina ua maeʻa ona galue ma fealuaʻi i luga o le pisapisao aai, o taʻavale atoa, ou te manaʻo e malolo i le leoa, manava le ea mama. O sea avanoa e maua mai ai i le faʻaumatiaga mea. O laina o auala o afi o le kamela. O fale faʻasaʻu lapoʻa ua fuafuaina mo puipui. Sikuea kuka papatusi. O lenei vaega lea.

Puipui ma le taualuga o pamu o pamu - fou vaomatua vaomatua i lou potu

BAMPOO ATA

BAMBO - mutia aiga o cereals

Puipui ma le taualuga o pamu o pamu - fou vaomatua vaomatua i lou potu

Pa puipui e BAAMBO PANNES

Na toe sau Vdik mai ia te au ma fesili. Sa fiafia tele i mea mo puipui ma le taualuga, o le a fausia ai vae o le malologa atoa mo le tino ma agaga - malolo. Ou te le mafaufau i le Bamboo panels. Lenei o le sili ona siosiomaga faauo ma faalenatura faaumaina mea. O loʻo tuʻuina atu i latou mo pa ma faʻaulu. Faaaogaina mo le faufauga teuteu o meaafale.

O BAMBoo tuputupu ae i le 40 mita le maualuga, luga o le tele o laʻau. O le mea moni lava, o se mutia laufanua mamao, poʻo le laʻau o le aiga o Cereran. E faigata le mafaufauina, ae o le fausaga o le pamu o le bamoo e tutusa ma saito ma rye, na o le fua o isi.

Faʻatinoina o ni nai ituaiga o 1200 ituaiga o faʻafiafiaga ofoofogia mutia. O meaola laititi o loʻo faʻaaogaina o ni mea e aofia ai toto. O loʻo faʻagaeʻetia moli tetele i le teuteuina, fausia puipui i le itu i saute ma fai le taualuga. Mai le Bamboo-Floed Hollow Breamboo, o atua anamua na avea ai o latou muamua paipa vai.

Palo-Bamboo Plals mo puipui

Puipui ma le taualuga o pamu o pamu - fou vaomatua vaomatua i lou potu

Nofoaga i totonu o le Wall e BAAMBO panels

Uma le faʻamaeaina o afifi uma mo puipui, o paʻu paʻu o le sili sili ona lelei. Latou faʻatagaina puipui e manava ma faʻamama le ea i totonu o le ea. E i ai papa na faia i auala eseese:

  • O laina laupapa mo puipui ma lelaluga;
  • mai i le pamu patele;
  • 3D ipu.

Tusitusiga i luga o le autu: Plywood Man: Fai ou lava lima

Mai le paelo ua aveʻesea e le slim pito i luga vaega. E alu i le gaosiga o muamua lua ituaiga o mea o puipui. O le vaega o totoe o loʻo olopalaina pe fugalaʻau i luga o le fibre. E maua ai le tele o oloa, e aofia ai lanu e 3, ie, tufuga, filosoga.

Puipui ma le taualuga o pamu o pamu - fou vaomatua vaomatua i lou potu

BAMBOP PANELS I totonu o le umukuka i totonu

Na maua e Pomboo panels le sili lona lauiloa. O loʻo faia i tagata taʻitoʻatasi o le faʻaaogaina o fanua ma e masani ona faʻaaogaina i totonu, faʻapipiʻi kuka ma meafale gaosi oloa.

Aofai o faaputugaMafiafia, mm.Fua o le panelsTalosaga
tasitasi600x600.Taualuga
2.2.600x600, 1900x1000, 2440x1220Puipui, taualuga, fuli i le taualuga
3.3.2440x1220.puipui
limafa2440x1220.Puipui, stud o meafale
7.6.2440x1220.Puipui i fafo ma totonu, meaafale

O le faavae o le BAMBoo Panvas namuina ma le malosi. Eseese mamanu e faia e ala i le sui o laupepa o foliga ma totonu, o le mutia paolo o loʻo faʻaaogaina. O le iʻuga, mat ma le faʻaluaina o le-itu ua mauaina. Ina ua maeʻa lena, o le kulu kulu ua faʻaopopo ma lau ie faʻapipiʻi i le prop. O le tele o mea taua o Mullayer ua faʻapipiʻi faʻatasi. Ina ua maeʻa Valnishing, o BOMBOO CONNELD o loʻo sauni i ni tulaga ese.

Tuʻuina atu o le Trim Roam Boamboo Papatusi

Puipui ma le taualuga o pamu o pamu - fou vaomatua vaomatua i lou potu

BAMBO PANELS MO LE POTO MALO

Mo le taualuga, o le sikuea sikuea ma le itu o le 60 cm o lo o faia tuusao tuusaʻo i le pito i luga. Gaioiga i le faʻamaeaina faigofie ma le toe faʻalelei e faigofie ona faia ma o latou lava lima, matauina tulafono faigofie:

  1. O le laufanua o le taualuga ma puipui e tatau ona lamolemole. Tele mataua ogatasi ma le sipuni. O le faʻafilemu mulimuli e faia ma se totoa. O le auala ma le maualuga o le malosi o le a faamalosia ai le PITER.
  2. Toe faʻafou o pamu o pamu ma faʻamatala ma le pito i luma. Toe suia le faʻamalamalamaina ma se paʻu papaʻu e tuʻuina atu ai o ia i lona mamafa.
  3. Faʻaoga Gliue Glue poʻo faʻi o le vai ma manifinifi zigzags ma fetaomi le lauʻeleʻele i le taualuga.

Ua uma ona faʻatautaia e le Vidik le pito i luga ma le eseese fefiloi ma tutoʻatasi saunia le taualuga. Ona matou filifili lea e faʻataʻitaʻia le galuega ma masiʻi atu le faʻailoga ma le tusi ata na faia mai ia i matou e fuafua le faʻaupuga i le taualuga. Na fausia e laʻu uo se faʻauma ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti'ā faʻaumaina ma o papatusi o 'aiga o'lava.

Tusitusiga i luga o le autu: o le au pupuni o le pa puipui e faia oe lava (Ata)

Puipui ma le taualuga o pamu o pamu - fou vaomatua vaomatua i lou potu

BAMBOO PLANKS

O le ogatotonu o le vaalele na fuafuaina e ala i le feololo o ata. Amata mai le vaega tutotonu. E tatau ona i ai i se tulimanu i pa. Faaaogaina o le suavai, tuu le pito o similo e ala i pito i luga o le laina. O le mea e te manaʻomia e fetaomi atu ai i le taimi atoa i luga o le laualuga atoa. Valaʻauina i le fesoasoani a a latou ava, aua o lima e toʻafa e oʻo i tamatamaʻilima e itiiti lava.

O le tele o laupepa na tipiina e le tele o sulugatiti. Ona faʻapipiʻiina ai lea o faʻasalalauga se maea faʻapitoa mai le Boamboo fibers. E mafai ona e faʻaogaina le teuteuga o vailaʻau ua fuafuaina mo lenei. I le faaiuga, ou te tuʻuina se vaega o va eseese i luga o le vai o loʻo i totonu o le kola kolala, ma avatu ai le faʻaigoaina o le auro auro.

Faaumaina mea mai le pamu o BAMBO ma Veneer

Oti tipi mai luga o le pito i luga o le ogalaau o loʻo faʻaaogaina e fai ai ni vaega ma puipui mai le pamu ofe. Veneer tipiina i le lamolemole pa ma fetaomi. Ona kelu i luga o le ie. O papala e faia sikuea ma le itu 90 ma le 180 cm. O le chork lautele lautele lautele 50 mm.

O le pepa puipui e alu manifinifi. Faʻaaogaina o ni faʻailoga eseese o ogalaau, fatuina se seti o faʻasologa. E iloga ona uiga i natura o naturali, ma tulaga ese.

Lautele mo soʻo se nofoaga i totonu 3D panels mai le BAMBOO

Puipui ma le taualuga o pamu o pamu - fou vaomatua vaomatua i lou potu

BAMBO umukuka potu

O BAMBO panels mo le pa puipui ma se ata o le 3D o loʻo faia o le taʻele o le sela o le coopulose fiber ma cane. O le homogeneous fefiloi e oomiina i foliga fiafia. O le iʻuga o se volumamtics mamanu i le pito i luma o le itu. E ufitia i ata o vai.

Faanauʻi mea uma o loʻo faʻamaeaina mai le Bamiboo, 3D panels:

  • i ai le maualuga o le paprator e le itiiti;
  • susu tupe-afua mai;
  • Siosiomaga faauo, na o vaega masani;
  • faigofie ona faapipii;
  • tumau;
  • Toe fai le efuefu ma le faigofie ona fufulu;
  • Tuufaatasi ma le oona o aso nei sitaili.

3D panels mafai ona valivali i soo se lanu. Fausia ni shades e faʻaaoga ai se tusitusiga. E faia lenei mea i le vaalele mai le sprayer i se ogaoga o le va o le laualuga, rollers ma pulumu. I totonu o le laufanua, atoa ma le vaega ua vavaeeseina. O pili o Bambao e faigofie ona tuʻufaʻatasia ma isi mea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se pusa o le laupapa i totonu o le faletaele - sitepu-i-laʻasaga faʻatonuga

Na faia e laʻu uo se potu mo malologa

Puipui ma le taualuga o pamu o pamu - fou vaomatua vaomatua i lou potu

Faapipiiina o BAMBOO panels oe lava

O le vidik fai o lona lava lima o lona uiga o le tosina mai ia te aʻu, o se tagata tomai faʻapitoa, o se faufautua ma se tagata faigaluega aoga.

Na ou faamatalaina le taualuga i luga. Sa matou faia ia te oe lava e aunoa ma le tosina atu i fafine. Sa faaaoga ia papatusi uma mo le faaumaina Niza. Pito pito i luga o le tolu-vaega laupapa. I lalo o le laina fesuiaʻiga, toeititi mai faʻamautuina le pa malosi i luga o le Bamboo Parrel na faʻapipiʻiina.

Faatele le mamanuina o laʻu uo o loʻo auai ia te ia lava. Ina ua ou taunuu ia te ia i le taimi nei, sa ou ofo ai. I luga o pupuni o pupuni o tagata puipui na faia i le manifinifi manifinifi. Meafale ma Suiga teuteuina ma BAMBOO panels. Pipii nofoa. Sa malolo lava le potu i le tino ma le agaga.

Na vaeluaina Vlaik i le taimi lenei na vavaeeseina i le 7 mea i luga o le pa i luga o le terace. Mosture-tetee mea lelei amio a o feagai ma le feagai ai ma le auala. Na o le itu i saute, lea e pupula ai le la, e le manaʻomia aua le faʻatagaina - faʻamaualuga

Faitau atili