Aisea e tatau ai ona ou faʻatumauina le taʻele?

Anonim

E pei ona iloa, o vai masani o se sili ona lelei eletise eletise. I lenei tulaga, o le faletaele e ono avea ma sui o le nofoaga sili ona lamatia i totonu o le fale.

Aisea e tatau ai ona ou faʻatumauina le taʻele?

I le gauai atu i le mea moni na i totonu o faletaele na faʻaaogaina masini eletise ma uʻamea masini, e tatau ona faʻamautuina mo lou saogalemu.

Seʻi oʻo i le taimi nei, talu ai, e leai se isi e mafaufau i le faʻavae o le vai taele, ona e leai se manaʻoga faʻafuaseʻi. I le aluga o taimi, o lenei fesili ua sili atu ona talafeagai, na toetoe lava o masini toetoe o uʻamea ma masini eletise.

E le gata i lea, i le aso i le faletaele, e toʻatele tagata e manaʻo e faʻapipiʻi se boeir, o le vai taele, o se vai mafanafana, ma i le tele o le siosiomaga taimi nei. I lenei tulaga, o se faafitauli na tupu o se taele eleele. Aisea e taua ai?

Faʻafefea le faʻavae o le taʻele

O le faʻavae o se puipuiga faapitoa lea, pe a tupu se totogi eletise i luga o se tino faʻapitoa e ave le taimi nei ma ave i le eleele. O loʻo iai foi le pule eletise eletise, o se tulafono, ei ai ni uʻamea faʻapitoa mo uafu ua paʻu. Ma afai e te le o aveina ni puipuiga malu, e mafai e se tagata ona taia i le taimi nei, i nisi o tulaga e ono maua ai se iuga leaga.

Aisea e tatau ai ona ou faʻatumauina le taʻele?

Taaloga eleele eleele.

E pei ona tusia i luga, o le faletaele i le mea lea o le sili ona leaga nofoaga. Talu ai o se taimi tonu na te maua ai se pasene susu o le faʻanoanoa, pe a iai ni masini uʻamea ma masini eletise ma mea eletise. O le taufaʻamataʻu i le olaga o se tagata e tupu ona e masani ona masani ona eletise eletise e aunoa ma ni puipuiga saogalemu saogalemu.

Aisea e tatau ai ona ou faʻatumauina le taʻele?

E taua tele le faia o se faʻavae o le taele ma puipuia le foliga o feteʻenaʻi i luga o aitema i totonu o le faletaele.

Isi Mea Lua Faufauga E LE MAFAI ONA E LE MAFAI ONA E LEAI SE MOLIMAU, O paipa faʻapipiʻi o paipa, paipa, e mafai foi ona oʻo atu i le malaia. I lenei tulaga, o le toʻatele o nei e toʻatele e te fiafia i ai: Aisea e mafai ai e le paʻele ma le auala e taofia ai le tupu o le mataʻutia o le palapala i luga o le faletaele.

Tusitusiga i luga o le autu: afa afa i totonu o se fale tumaoti: Livnevka, faapipiiina ma masini ma o latou lava lima

I le taimi muamua, o lenei faʻafitauli na foia i lenei auala: O le mea o le taʻele na tuufaatasi ma le popo paipa poʻo le lima o le taʻele.

Peitai, ua manatu le auala lenei, aua o tuaoi o loo nofo i lalo o le fola e mafai i so o se vaipuna paipa.

Tafafa o tulafono eleele

O le saʻo le faʻavaeina o le taele o se soʻotaga lea, e ono mafai ai pe a manaʻomia e taʻitaʻi le eletise i le eleele, ma o le a tumau le tagata atoa. I lea ma le mataupu, e faʻaaogaina e valaʻauina ai se fomaʻi faʻapitoa ina ia faʻamalosia ai auala sao ma le tele o auala talafeagai e fau ai le taʻele.

E tusa ai ma le eletise eletise, e tatau ona fesoʻotaʻi le taele e ala i se fesoʻotaʻiga faʻapitoa mai le pasi afi, lea, e pei o le tulafono. O lenei fegalegaleaiga o le eletise e taʻua o le "paʻu faʻaaliga". O lenei faiga, tusa lava poʻo le a le faʻapipiʻi masini eletise eletise, e tatau ona faia i totonu o faletaele taʻitasi.

Eleele taele o ituaiga eseese

Faʻafefea ona eleele le taʻele o le tuai o faʻataʻitaʻiga:

Aisea e tatau ai ona ou faʻatumauina le taʻele?

Mo le faʻavaeina o le tuai o le paʻepaʻe paʻepaʻe, fai se pu i le vae ma faamisi le uaea.

Afai o se ata tuai o le taʻele, ona mo lona paʻu, e tatau ona e 'ai le pu i soo se vae, o loʻo mafai ai ona faʻapipiʻi le uaea. E ala i le nati, o 'au ma povi e tatau ona faʻasaʻo i le vae o le taele o le fatufatu o le jumper humper poʻo se isi tagata uaea.

I le isi itu, o le eleele e faʻapipiʻi ai le eleele i se tagata e tufatufa tufatufa. O uaea mai isi uamea ma eletise eletise e mafai ona fesoʻotaʻi i le fale mautotogi e tatau ona fesoʻotaʻi i le tutusa tufatufa. E mafai ona faʻasaʻoina le Screet Sport i soʻo se nofoaga manaia, ae sili atu i le faletaele. Mai le tufatufa atu, e manaʻomia le faia o se saotatatatonu i se talita masani, lea e masani ona iai i le faitotoʻa.

Faʻafefea ona eleele se paʻu-uʻamea taele:

Aisea e tatau ai ona ou faʻatumauina le taʻele?

Ua leva ona sau vai taele ironi mai le laʻau ma le paʻu masini - peeata.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a se mea e mafai ona faia mai le Trot Comben Barrel Brerel faia oe (44 ata)

Lafo uʻamea uʻamea, pei o taʻele mai isi metala, ua uma ona gaosia ma se masini faʻapitoa e taʻu ai le paʻu. I lenei Peala i le fesoasoani o Ona, o povi ma uo pe a manaʻomia ona faʻafesoʻotaʻi le vaega o le totogi o le uaea eleele uaea.

Afai o le faletaele e faʻaauupegaina ma se taʻele i le taimi o le vai o le vai o le eletise poʻo se vevela vai vai, ia maua ai se malosi tele, o le mea lea e ono manaʻomia. O le ulutala jumper o loʻo faia e avea o se faʻasologa o uʻamea uma o loʻomea ma le paʻu o paipa.

Faʻafefea ona e faʻataua le vaipuna o le '

O le lauiloa lauiloa i totonu o le 'apamemea e fiafia i ofu taele na faia mai le acrylic ona e taugofie tele, latou te eseese le mamafa ma faigofie ona faaaogaina. E ui lava e le aoga ia Acryliccliclic i Normals, o lona uiga e le o se '' faʻalauiloaina o se eletise, ae o le faʻavaeina o le vai taele i le taimi e manaʻomia. Aisea la na e fuaina ai le Vaitaimi?

Aisea e tatau ai ona ou faʻatumauina le taʻele?

O le faʻavae o le masini faʻapipiʻi i totonu o le uʻamea-faʻavae o le taʻele.

Muamua lava, o vaitaʻele o 'vaieli e gaosia uma lava na lafo ma toe suʻeina. O le pito i lalo o vai taele e le mafai ona uuina ai se foliga ma o lea e masani ona sau ma le uʻamea, lea e manaʻomia ai le faʻamalosi tino.

E faʻafetaia foʻi le 'aʻai, e pei o se tagata tuʻufofoga, ua mafai ona fatuina ni pamu eletise. Ma afai e te tusia vai mai lenei mea i le taele, a o lea, e fuafua i le vaega o le tane o ia lava, o le eletise eletise e faaputuputu. O le mea lea, o le laufanua laufanua ua faʻapipiʻi saʻo i totonu o se uʻamea-faʻavae o le taʻele.

Faʻafefea ona eleele se Hydromassage Pate:

Talu ai nei lava, o meaʻai a le Hydromamage, o lona galuega e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le eletise eletise ua lauiloa. O le Hydromassage system o sea taele e fesoʻotaʻi ma se fesoʻotaʻiga ma se masani voltage o 220v ma taimi o le 50 hz.

Aisea e tatau ai ona ou faʻatumauina le taʻele?

Ona o le mea moni o le Hydromassage taele o loʻo tafe mai le eletise, eleele e matua talafeagai.

Mo mea ia ae e te leʻi faʻatulagaina, e tatau ona e faʻapipiʻi i ni ese ni eleele, lea e faʻauʻuina i le va eseina o le paʻu ma uaea ma le lua soʻotaga. O lenei plug o se tuʻusaʻo paʻu masini. Ona o lenei, e le paʻu vai i luga o le malae ma le puʻupuʻu puʻupuʻu, o lea la e masani ona taʻua o le rosetre.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se afi i le fale, i le fanua

Snunprosh Infotlet aʻo leʻi eleele, e sili le faʻapipiʻi i luga o le puipui. I le taimi lava e tasi, o le maualuga o lona tulaga mai le fola e tatau ona le itiiti ifo ma le 30 cm ma mai le itu i fafo o le hydromassage o le vaipuna o loo maitauina le mafai ona aveeseina le mafai ona aveese le auala fafo. O le Eyeliner e faia e se tasi uaea ma se faaluaina faaluaina vaega.

A faʻapipiʻiina se taʻele o le hydromassage, faʻapea foi ma se masini fufulu ma se masini vevela, o se masini faʻapitoa mo le 16A, faʻatonutonu le fua o le eletise, manaʻomia. O se mea e otometi ua fautuaina e faʻapipiʻi i le alatele pe i se isi potu, ae le o le faletaele.

E matua faʻasa e faʻaaoga e faʻaaoga ai le taʻele o le Hydromassage i aso uma o le olaga, o le sooga o le mea e le o iai ai se fesoʻotaʻiga faʻapitoa. E le mafai ona maua le eleele o le vai e ala i le vai, suavai po o le lafumanu meafaigaluega. E faasa ona faʻatinoina le tausiga a o faʻaaoga ai se taʻele o le hydromassage ma faʻaaoga ma se mea sese ua faʻaleagaina pe faʻaleagaina le eletise.

Uaea filifiliga ma kesi

O le pule eletise faʻapipiʻi faʻamatalaina le tele o le 'au o le tagata faʻatau, o le mea lea o le faʻavae. Nofoaga gataaga, o loʻo masani ai e faʻaaoga se maʻa faʻapitoa o tulaga faigata ma se koluse vaega o le 6 MM², ma le lanu samasama ma le lanu samasama ma le lanu samasama ma samasama PVC. O lenei vaega ua manatu o le sili ona talafeagai mo le toe malosi o le taele. A faʻapea o loʻo fesoʻotaʻi le vai taele vai o le vai o le vai o le vai o le vai o le vai o loʻo fesoʻotaʻi ai le vai, lea o loʻo faʻaauau ai le fesoʻotaʻiga o le fesoʻotaʻiga i se masini faʻapitoa, lea ua iai se puipuiga oi ai nei.

Mai le faʻapitoa Vaega, o le uaea e le vaʻaia, aʻo leʻi faʻavae, e fautuaina ia i luga o laʻua i lalo o le taʻele o le laupapa, lalo o le fola i le laupapa solo. E mafai lava le pa) o le uaea i totonu o le afu o puipui poʻo lalo o le sima, o le masani o le uaea.

E i ai manatu eseese i luga o le faʻavae o le tapu o taʻele. Ae tasi le mea e manino: Afai o le e ona le fale mautotogi poʻo se fale e tausia lona soifua maloloina ma le saogalemu, ona sili atu lea, e sili atu le faʻatuina o le tafe eletise i le lumanaʻi e le mafai.

Faitau atili