Faʻafefea ona tipiina se matasele i totonu o le faʻalavelave oe lava?

Anonim

O le faitotoʻa o le faitotoʻa o se auala faigofie e maua ai le tatalaina / tapunia le lau faitotoʻa faitotoʻa, o lona sosoʻo e tuaoi i le faitotoʻa. Ina ia faʻapipiʻi le matapoo lava i totonu o le potu fesoasoani, e te manaʻomia le gauai atu ia latou fuafuaga, talu ai o loʻo i ai le tele o mechanisms e manaʻomia se faʻapitoa.

Faʻafefea ona tipiina se matasele i totonu o le faʻalavelave oe lava?

Mai le tulaga lelei o le matasele faʻapipiʻi saʻo i le olaga tautua o le faitotoʻa.

Mai le tulaga lelei o le faʻapipiʻi o lenei oloa e faʻalagolago i ai, o le a le umi o le a le faitotoʻa i totonu o loʻo e mauaina . E le lautele le Polokalama a le lanu, e faʻatatau i le faafoliga o tagata eseese: auro, Nickel, Basel poʻo Colls. Oloa e mafai ona pupula ma matte.

Fafo oversid Loips

O fafo atu i fafo atu o masini e manaia ma faigofie ona faia, o le sili ona masani ona faʻaaoga mo le mamanu o le faitotoʻa i le tuai o le faitotoʻa. O le oloa e aofia ai 2 vaega, o papatusi uma e fesoʻotaʻi e se mea lilo. 1 ipu faʻapipiʻi i le puipui, ma le 2nd - luga o le faitotoʻa faitotoʻa.

Faʻafefea ona tipiina se matasele i totonu o le faʻalavelave oe lava?

O le faigofie i le faʻapipiʻiina o loʻo i fafo atu o loptuph

Faapitoa e matua faigofie lava:

  1. E manaʻomia le faʻaaogaina o le 'au i le faitotoʻa, o le mea sili atu le maualalo mai le pito i lalo ma le pito i luga o le upega tafailagi o le 15-20 cm. Afai o le faitotoʻa e sili atu le mamafa o le avega .
  2. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le faia o le tutusa tutusa faʻailoga i luga o le puipui, le o vene mo le fao.
  3. Faʻavasega pu i lalo o faʻamaumauga, pe a maeʻa ona faʻamauina le vaega e 1st i le puipui, le 2nd - i le faitotoʻa o le faitotoʻa. Leai se faigata gaioiga e manaʻomia.

Mea faigaluega e manaʻomia le faigofie

  • laina;
  • penina faigofie;
  • vili;
  • sikulukalaiva.

Lotoifale mortise ma le toa

O luga o le Luga o le Loans i totonu o ni pepa, o loʻo latou aofia ai 2 vaega o lo o lafoina i le faitotoʻa ma le faitotoʻa. Faʻafefea ona tipiina se matasele o lenei ituaiga saʻo? Muamua e tatau ona e uuina le cookup, filifili laupapa i luga o le contour ma le loloto, e tutusa ma le mafiafia o le tasi pepa. O loʻo amanaia i le taimi o le faʻailoga ma le auala o le a faʻapipiʻi ai pepa i le tasi ma le isi.

Tusitusiga i luga o le autu: o le rating o tagata taʻutaʻua sili ona lauiloa o umukuka i Lusia

O le ata o le mea lea:

Faʻafefea ona tipiina se matasele i totonu o le faʻalavelave oe lava?

Faapipiiina o le polokalame o le lautele o le faitotoa.

  1. O le swivel Axis o se vaega tutotonu e maua ai le gaoioi o le auala.
  2. 2 kata, i.e. Swivel papatusi o loʻo tuʻuina atu i le tapoleni ma le faitotoʻa faitotoʻa.
  3. Teuteu faʻapipiʻi ma hinge.
  4. O le tagata lava ia o le tofoina o fao mo le faapipiiina o papatusi.

O le tipiina o le autilo i totonu o le potu faaopoopo, tausia o foliga sili ona manaia, e tatau ona e galue malosi. E mafai ona faʻapipiʻi ni oloa faʻapitoa i totonu o le tele o 'ai, e le sili atu le leaga nai lo isi faʻaupuga. I fafo, o i latou o se papupuni tele. O le ata o le auala e matua faigofie lava. E aofia ai 2 vaega i le ituaiga o tane mo le faitotoʻa faitotoʻa ma le pusa. O papatusi o lo latou na faʻataʻoto atoatoa, e leai lava se mea faigata i le galuega. Ae e taua le filifilia o le saʻo auala faʻalagolago i luga o le mamafa ma ituaiga o le faitotoʻa. Oloa o loʻo faia i le palasitika, o le alumini, uamea. Latou eseese i le aofaʻi o pine: masani 2, ae ono 3-4, pe a fai o le tapoleni.

O le faʻapipiʻiina e pei ona taua:

  1. E manaʻomia i luga o le laufanua ma pusa faʻailoga i lalo o le matasele.
  2. Ina ua maeʻa, Drill Challing pu, na tu i luga o nofoaga o loʻo i totonu o nofoaga.
  3. E mafai ona siakiina le faitotoa, le faatinoga o le auala.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se masini natia?

Faʻafefea ona tipiina se matasele i totonu o le faʻalavelave oe lava?

Faapipiiina o le polokalame o le ind faitotoa.

I nisi tulaga, o le faitotoʻa o le faitotoʻa e le tatau ona fetaui i totonu o le aotelega totonu ma foliga o le faitotoʻa o le faitotoʻa, o lea ua faʻaaogaina ai ni masini faʻapitoa o le ituaiga lilo. Faʻafefea ona tipi se matasele o lenei ituaiga? O le mamanu o loto e ese mai le malologa, pe a maeʻa le faaiʻuga, e le mafai ona iloaina i fafo, a o tagofia tuusao i le pito i tua o le upega tafailagi. Mamanu Mafaufauga, i Stock 3 Swivel Axes:

  • swivel tutotonu Axis;
  • swivel scred Axis, lea e le o vaaia i luga o le 'ai e tusa lava pe o le avanoa;
  • O le feoai ma le 'au o loʻo aʻafia e tatala pe tapunia ai faitotoʻa.

O mea lelei e pei ona taua i lalo:

  1. E talafeagai mo soʻo se potu faʻatupuʻoga, saunia-faia tapoleni ma faitotoʻa faitotoʻa o loʻo taulia ma le fiafia.
  2. O le foliga o le matasele i le tulaga tatala faʻatagaina oe e vaʻai i le mamanu naʻo le toe iloilo (e manaʻomia e sau faʻatasi i le faitotoʻa faitotoʻa), i le tapunia o le faitotoʻa.

Mataupu i luga o le autu: Fai se laser ma ou lava lima

Ae o loo i ai faaletonu:

  • faia-ia e oe le faʻapipiʻi o faʻafitauli;
  • E maualuga le tau.

Faapipiiina o le pata

Faʻafefea ona tipiina se matasele i totonu o le faʻalavelave oe lava?

Overhead Hinges (Butterfly) e faigofie ona faia ma maua ai se foliga manaia.

O le matasele i luga o le potu o le potu e mafai ona ulagia ese. E faʻalagolago uma lava i le mamanu o matasele, o le faitotoʻa lava ia, o le faʻapipiʻiina o foliga i luga o le faitotoʻa. O loʻo iai nei pepa faʻamau e manaʻomia faaofi i totonu o tapoleni, ma ua sili ona faigata. E tatau ona e filifilia se fasi fafie, ma fai manino i le matasele. E i ai le ituaiga o masini natia na o le mafai lea ona faʻapipiʻi le Matai, aunoa ma le mea e tatau ai, ona mafai ona e veteina le faitotoʻa.

Faapitoa 'au "Beaterflies" e gaosia. O le sili atu o le ituaiga o le matasele, e tasi le palu e pei o le foliga ma foliga o le pa mauea. O lenei ituaiga o Mechanasms ua taua foi pepa.

O le 1st ipu e ono tutusa ma le pa maulalo, o loʻo pupuni i totonu o le pito o le 2nd ipu, i.e.

Ua maeʻa ona faʻapipiʻi lelei, pe a uma ona faʻapipiʻi, o masini foliga foliga ma le totoʻa, leai se poto masani e manaʻomia, o le galuega lava ia na vave amataina. I lea tulaga, e le manaʻomia le tipiina o matasele, latou e na o le sili atu ona supa ma fao i luga.

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le auala e pei ona taua:

Faʻafefea ona tipiina se matasele i totonu o le faʻalavelave oe lava?

O le ata o le pepa o le tagata pepe.

  1. Muamua, e tatau ona e faʻaaogaina le faʻailoga i luga o le faitotoʻa o le faitotoʻa faitotoʻa, alu i le 20 cm mai le pito i lalo ma luga. A maeʻa, o se faʻafanua o le apaau o loʻo faʻaaoga i le vaega pito i lalo o le faitotoʻa, o le faʻapopole o le a susunuina i se penitala, ua faʻatulaga ai puʻunisi ina ia iai ni ata tetele.
  2. O le tagata lava ia e fetaomi atu e faʻamalositino e faʻapipiʻi i luga, e mafai ona e faia muamua pu mo le faʻapipiʻi.
  3. Le isi, e tatau ona e faʻapipiʻi le 2 vaega i luga o le pusa faitotoʻa. O le faia lea o lenei mea, ua lava e faʻaaoga le faʻailoga, tuʻuina atu i le tulaga o le au sauni e sauni e maeʻa ona faʻapipiʻiina le faitotoʻa faitotoʻa. O le vaega lona lua ua faʻapipiʻi e le tagata lava ia.
  4. A o loʻo saʻo vaega taʻitasi i luga, o le potu faʻaopopo fale e tatau lava ona tuʻu saʻo i luga o le faitotoa faavaa o matasele.

Mataupu i luga o le autu: o le vaega i le potumoe e faia oe lava: Master vasega

E masani lava, "Beaterflies" e le manaʻomia ni fetuunaiga, e faigofie ma talafeagai ai. O latou ma foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ua maeʻa le faʻaofiina, o le ipu pito i fafo e tuʻu saʻo i le itu pito o le faitotoʻa. O lenei faʻafitauli e mafai ona faigofie ona foʻia, lava lava i lalo o le faʻafanua e tuʻu ai le manifinifi o le laupapa laupapa ina ia i se tamaʻi vaega.

O luga o le "Baterflies" e talafeagai lelei mo le malamalama faitotoa, ae mo le mamafa o lona mamafa o le 40-50 kiloka. Mo faitotoʻa ma fanua masani, o lenei filifiliga e sili ona lelei. "E sili atu le tauloto o pepe, e faigofie ona tauemu ma foliga manaia.

E galue o le a manaʻomia mea faigaluega ma mea:

  • "Noataga" (e masani lava e manaomia na o 2 fasi);
  • o oe lava-tipitipi scws (mafai ona alu atoa ma mechanisms);
  • sikulukalaiva poʻo le sikulukalaiva, faʻamalosi;
  • laina;
  • Faigofie penitala.

Ina ia tosoina le matasele, e tatau ona e filifilia muamua le ituaiga o masini, pe a maeʻa ona fuafua pe faʻapefea ona talafeagai mo se faitotoʻa faʻapitoa mo se faitotoʻa faʻapitoa. Lauʻa lava ia lava e masani faigofie faigofie, e ui lava e iai le laina o matano na o le faʻapolofesa e mafai ona laveaʻiina. Tele taimi e masani ai, o le faigofie ona fuata mai mechanasms o loʻo faʻaaogaina mo faitotoʻa i totonu o le atunuʻu, i le mea e te manaʻomia e faʻamau 2 vaega, o loʻo fofoina latou. Faʻapipiʻiina e le tele se taimi, lava e faʻaalu e le sili atu ma le itula.

Faitau atili